Results 16 to 27 of 27
-
22-05-2010, 00:43 #16
Originally posted by eleniK
Μπράβο Ελευθερία! VINCEREMOS! Καλή λευτεριά. Θα μπορούσε να γίνει και πανό αυτό ¨ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ¨. Και εγώ έχω αποφασίσει να κάνω απλά πράγματα, που όλοι ξέρουμε, χωρίς άσκηση όμως προς το παρόν. Αν θέλω να βγω και να φάω πίτσα ή σουβλάκι και να το ευχαρίστηθώ, θα το κάνω. Όχι όμως ξανά μόνη μου μπροστά στην τηλεόραση. Και σήμερα που βαριόμουν να κάνω κάτι, ετοίμασα τοστάκι σε λιγότερο από 1 λεπτό. Αν είχα παραγγείλει ακόμη θα περίμενα. 'Εχω δε κάτι γνωστές, με αγαπημένο τους φρούτο το λεμόνι, που για να σου πουν ότι έγινες σαν αρκούδα σε κόβουν από πάνω μέχρι κάτω και σου πετάνα ¨πρέπει να έχασες κανά κιλό¨. Βέβαια, όταν χάνεις πραγματικά, δεν λένε τίποτα.
¨FREE ELEFHTERIA¨
- 22-05-2010, 01:13 #17
Καλωσηρθες Ελευθερια, πολυ ομορφα γραφεις, εχεις καλη διαθεση κ θα τα καταφερεις ολα!
Λουκουμακι ξερεις θα στεναχωριομουν σε αντιστοιχη φαση αλλα δε θα σε συμβουλευα να κανεις το ιδιο...
ακριβως αυτο μας απει πισω στην προσπαθεια μας...
22-05-2010, 01:54 #18
Originally posted by badgirl11
Λουκουμακι ξερεις θα στεναχωριομουν σε αντιστοιχη φαση αλλα δε θα σε συμβουλευα να κανεις το ιδιο...
ακριβως αυτο μας απει πισω στην προσπαθεια μας...
22-05-2010, 01:56 #19
εχεις δικιο. ξερεις κατι ομως, ειμαι ζυγος ε γαμωτη. παλιοζωδιο ευαισθητο α στο καλο
ολο λεω αλλα δεν κανω...
τι ζωδιο εισαι?
πωπω φοβαμαι κ να γραφω κανει θορυβο το κιμπορντ πρεπει να το αλλαξω...
22-05-2010, 02:07 #20
Originally posted by loukoumaki
γλυκεια μου bad περασε ο καιρος που στενοχωριομουν, τωρα απλα θυμωνω, αλλα οσο θυμωνω τοσο πεισμωνω... και σιγα μην παρατησω εγω την προσπαθεια μου επειδη καποια δε γουσταρει να δει οτι αδυνατισα κι οτι συνεχιζω, επειδη απλα δεν τη συμφερει...
22-05-2010, 02:11 #21
κριος ειμαι, εκρηκτικος χαρακτηρας, μπορει να μη φαινεται με την πρωτη ματια αλλα κι εγω ειμαι πολυ ευαισθητος χαρακτηρας
υπερηφανη μεχρι αηδιας και επισης πολυ ευθικτη
η γνωμη μιας ασχετης παντως δε μπορει να με βλαψει
μη σου πω οτι μεσα μου νιωθω μια αγρια χαρα, οτι πχ αυτη τωρα βλεπει τη διαφορα μου κι εχει σκυλιασει
για αυτο προσπαθει να με μειωσει
22-05-2010, 02:15 #22
Originally posted by Constance
γλυκεια μου bad περασε ο καιρος που στενοχωριομουν, τωρα απλα θυμωνω, αλλα οσο θυμωνω τοσο πεισμωνω... και σιγα μην παρατησω εγω την προσπαθεια μου επειδη καποια δε γουσταρει να δει οτι αδυνατισα κι οτι συνεχιζω, επειδη απλα δεν τη συμφερει...
και μετα να λενε πως πρεπει να χασουν κιλα, εμ πρεπει κυραδες μου, δεν πρεπει?
εσεις το σαντουιτσακι το τρωτε για πρωινο στην καλυτερη περιπτωση, εγω ζω με λιγοτερες απο χιλιες θερμιδες την ημερα και μαγκια μου... εσεις που κολλατε?"
ουφ! τα 'πα και ξαλαφρωσα!
22-05-2010, 02:22 #23
loukoumaki σε καταλαβαινω πως νιωθεις πραγματικα...Τα εχω σκεφτει αυτα πολλακις!
Ενα καλωσηρθες και στην eleftheria. Καλη απωλεια κιλων.
22-05-2010, 10:57 #24
κριος ειμαι, εκρηκτικος χαρακτηρας, μπορει να μη φαινεται με την πρωτη ματια αλλα κι εγω ειμαι πολυ ευαισθητος χαρακτηρας
υπερηφανη μεχρι αηδιας και επισης πολυ ευθικτη
η γνωμη μιας ασχετης παντως δε μπορει να με βλαψει
μη σου πω οτι μεσα μου νιωθω μια αγρια χαρα, οτι πχ αυτη τωρα βλεπει τη διαφορα μου κι εχει σκυλιασει
για αυτο προσπαθει να με μειωσει
πολυ σας παω τους κριους ρε παιδι μου, ναι ευαισθητοι αλλα με τσαμπουκα!
22-05-2010, 15:25 #25
Καλώς την Ελευθερία, καλή δύναμη κούκλα!
22-05-2010, 19:21 #26
Κορίτσια!!!
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τα καλώς ορίσματα! Είστε όλες πολύ γλυκές κοπέλες και νομίζω πως είστε έτσι γιατί έχετε περάσει άσχημα ενώ δεν σας άξιζε. Μέρες καλύτερες έρχονται και στα κομμάτια οι βλάκες και ρηχοί άνθρωποι!
Προσωπική μου άποψη: όταν είσαι χοντρούλα και αδυνατίσεις κατά 96% θα παραμείνεις μια γλυκιά χοντρούλα μέσα σου και αυτό σε κάνει να εκτιμάς τον εαυτό σου γιατί έχεις καταφέρει κάτι, να βλέπεις τους άλλους με άλλο μάτι, πιο ζεστό και με περισσότερη κατανόηση. Γιατί έχεις παλέψει για τα κεκτημένα σου!
Να 'μαστε καλά πάνω από όλα και το αδυνάτισμα είναι και αυτό στο πρόγραμμα. Καλύτερα αργά και σταθερά! Να τρώμε αλλά να μην το μπιιιιιιιιιιιιιιιπ (σόρρυ για το μπιπ αλλά πορώνομαι)! Λέω αργά και σταθερά για σένα κυρίως Λουκουμάκι (μουυυυυυυ), γιατί 1 σαντουιτσάκι ή σαντουιτσάρα δεν ξέρω, δεν είναι καλό για μια μέρα μόνο. Φαντάζομαι θα τρως και φρουτάκια ή τίποτα αγγουράκια, ναι;;; :*
22-05-2010, 22:02 #27
ελευθερια μου, εννοειται! στα φρουτα κυριως δεν κανω παραχωρησεις. ουτε τρωω καθε μερα τοσο λιγο και τοσο αθλια, απλα καθε πεμπτη ειμαι εκτος σπιτιου και πολης και το προγραμμα μου ειναι λιγο ανωμαλο. παιρνω κανονικα το πρωινο μου αλλα φευγω απο το σπιτι κατα τις 1 οποτε δεν εχω προλαβει να πεινασω. πηγαινω παντα πεινασμενη στο μαθημα και δεν εχω πολλες επιλογες, ουτε και χρονο για να κατσω καπου να φαω με την ησυχια μου. οποτε, καταφευγω στο σαντουιτσακι. απο την αλλη, οταν επιστρεφω σπιτι κοντευουν μεσανυχτα και δε θλεω να φαω τπτ αλλο εκτος απο φρουτα, αντε και καμια σαλατα...
τι αλλο να κανω, δε νομιζω πως εχω εναλλακτικες...
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή