Results 16 to 30 of 54
Thread: χειλοπιτες
-
07-07-2008, 15:12 #16
Originally posted by Absolut
Originally posted by Phil_85
Το προβλημα ειναι με εμας τους αντρες, οτι γουσταρουμε ολοι τις εμφανισιμες. Κ παμε ολοι κ πεφτουμε πανω τους κ αυτες μοιραζουν χιλο. Λιγοι ειναι οι τυχεροι. Τελος παντων αδερφια καλη επιτυχια. Κ εγω αμα κατσω κ μετρησω τις χιλοπιτες ειναι καμμια 50αρια. Κ το θεμα ειναι οτι πιστευω πως ειμαι ωραιος. :P
Όμως φίλε όταν τρως χυλόπιτα από την ωραία λες \"οκ , έτσι κι αλλιώς πολλούς θα απορρίπτει και μπορεί να έχει όποιον θέλει\"
Όταν τρως όμως από μία χοντρή που δεν περιποιείται τον εαυτό της για παράδειγμα σου χτυπάει χειρότερα την αυτοπεποίθηση.
- 07-07-2008, 15:16 #17
Πως προσεγγίζετε βρε παιδιά μια κοπέλα ? Για πειτε κανα παράδειγμα . Να βοηθήσουμε να αλλάξει ο τρόπος προς το καλυτερο . ;)
07-07-2008, 16:11 #18
Originally posted by Kleiw
Πως προσεγγίζετε βρε παιδιά μια κοπέλα ? Για πειτε κανα παράδειγμα . Να βοηθήσουμε να αλλάξει ο τρόπος προς το καλυτερο . ;)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
07-07-2008, 16:26 #19
Originally posted by keep_walking
...ευτυχως που με εκανε η φυση...σεξυ και την βρισκω την ακρη:P
07-07-2008, 16:27 #20
Originally posted by Kleiw
Πως προσεγγίζετε βρε παιδιά μια κοπέλα ? Για πειτε κανα παράδειγμα . Να βοηθήσουμε να αλλάξει ο τρόπος προς το καλυτερο . ;)
07-07-2008, 16:41 #21
ειναι ωραιο να ειναι καποιος ευγενικος έτσι κ αλλιως, ομως ειναι ωραιο να ναι κ ευθύς κ να διεκδικει αυτο που του αρεσει....παντα υπάρχουν λεπτά ορια κ εκει νομιζω φαινεται κ η διαφορα...
07-07-2008, 16:56 #22
[egw eimai poli evgenikos otan gnoriso kapoia orea kopela, prospatho na kano xioumor, kano tis ginaikes k gelane, ayto isos omos na tis kanei na me vlepoun perissotero os filo. Συνηθως τον χιλο τον τρωω μεσω κινητου, γνωριζω δλδ μια καβατζωνω κινητο, αλλα μετα οταν στειλω να βγουμε για καφε/ποτο το πιο πιθανο ειναι να μην λαβω καν απαντηση.
07-07-2008, 17:00 #23
ειναι ωραιο να ειναι καποιος ευγενικος έτσι κ αλλιως, ομως ειναι ωραιο να ναι κ ευθύς κ να διεκδικει αυτο που του αρεσει....παντα υπάρχουν λεπτά ορια κ εκει νομιζω φαινεται κ η διαφορα...
Η ζωη ειναι ενα δεντρο το οποιο πρεπει να απλωσεις το χερι για να κοψεις το καρπο.
Τωρα στην θεωρια με τα λογια χτιζω ανωγια και κατωγια.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
07-07-2008, 17:32 #24
Μ\'αρέσει το θέμα...και κυρίως ότι το αντιμετωπίζετε διασκεδαστικά! Άλλωστε έτσι πρέπει.
Να σας πειράξω λίγο. Χαίρομαι που ο Θεός με έπλασε γυναίκα :)))) Όχι ότι οι γυναίκες δεν τρώνε :)
Δύσκολη η απόρριψη αλλά σε μαθαίνει πράγματα επίσης. Αν όμως δε διεκδικεί κάποιος λόγω του φόβου της χυλόπιτας δεν υπάρχει περίπτωση να αποκτήσει και το αντικείμενο του πόθου του. Οπότε αξίζει τον κόπο...κι ας βγει σε χυλόπιτα...τι να κάνουμε. Τουλάχιστον αυτή είναι άπαχη:)-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
07-07-2008, 17:37 #25
Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
07-07-2008, 17:39 #26
Ταιριάζει και με τις χυλόπιτες κηπ :)
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
07-07-2008, 18:39 #27
ευχομαι να μην ενοειτε εμενα χοντρη γιατι δεν ειμαι.ξεχασα να αναφερω και υψος λολ 1.70 και πολυ περιποιημενη μαλιστα και φενομαι 20 χρονων το πολυ αλλα εκτος την εμφανιση ξερω να τρελενω εναν αντρα που μια π.χ κουκλαρα δεν ξερει χριστο!!αυτα.
07-07-2008, 21:27 #28
Το προβλημα ειναι με εμας τους αντρες, οτι γουσταρουμε ολοι τις εμφανισιμες. Κ παμε ολοι κ πεφτουμε πανω τους κ αυτες μοιραζουν χιλο. Λιγοι ειναι οι τυχεροι. Τελος παντων αδερφια καλη επιτυχια. Κ εγω αμα κατσω κ μετρησω τις χιλοπιτες ειναι καμμια 50αρια. Κ το θεμα ειναι οτι πιστευω πως ειμαι ωραιος. :P
Όμως φίλε όταν τρως χυλόπιτα από την ωραία λες \"οκ , έτσι κι αλλιώς πολλούς θα απορρίπτει και μπορεί να έχει όποιον θέλει\"
Όταν τρως όμως από μία χοντρή που δεν περιποιείται τον εαυτό της για παράδειγμα σου χτυπάει χειρότερα την αυτοπεποίθηση.
Έχω βγει και με χοντρές αλλά δε μου πήγαινε να το προχωρήσω και άλλωστε και αυτές δεν έδειξαν τίποτε σημάδια...
Και γενικά άμα λάχει ζητάω και τηλέφωνα από αυτές που δε μου αρέσουν...
07-07-2008, 21:39 #29
Έχω βγει και με χοντρές αλλά δε μου πήγαινε να το προχωρήσω και άλλωστε και αυτές δεν έδειξαν τίποτε σημάδια...
Και γενικά άμα λάχει ζητάω και τηλέφωνα από αυτές που δε μου αρέσουν...
08-07-2008, 00:20 #30
Συγνώμη αλλά γιατί τόσος ρατσισμός για τις χοντρές; (δεν είμαι, αλλά γιατί;)
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή