Results 31 to 45 of 54
Thread: χειλοπιτες
-
08-07-2008, 01:40 #31
Λοιπόν.....να καταθέσω κάτι για το θέμα της χυλόπιτας.
Πιστεύω πως αν ένας άνθρωπος βλέπει πως κάνει προσπάθειες αλλά δεν γίνεται τίποτε με τιο αντίθετο φύλο, πρέπει πολύ απλά να αναζητήσει στον εαυτό του τι φταίει και όχι στους άλλους.
Η αυτογνωσία είναι σωτήρια τις περισσότερες φορές στη ζωή μας. Δεν μιλάω για θέμα εμφάνισης, αυτό πιστεύω πως τουλάχιστον στους άντρες είναι το τελευταίο. Μιλάω για θέμα προσέγγισης.
ΥΓ. Φίλη ανώνυμη, δυστυχώς υπάρχει μεγάλος ρατσισμός με τις παχύσαρκες γυναίκες, αλλά να σου πω την αλήθεια, εγώ τους καταλαβαίνω τους άντρες τουλάχιστον σε αυτό το σημείο....
- 08-07-2008, 01:44 #32
Με στενοχωρεί όμως όταν ακούω άντρες να μιλάνε έτσι. Χοντρή=άσχημη=τίποτα Ίσως γιατί η μαμά μου και 2 καλές μου φίλες είναι αρκετά στρουμπουλές.
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
08-07-2008, 01:51 #33
Έχεις δίκιο, αλλά σκέψου κάτι. Αν δεν αγαπήσουμε εμείς τον εαυτό μας ,δεν θα τον αγαπήσει κανείς. Δεν σου μιλάω για ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας και παχαίνουν, αλλά γι αυτούς που είναι επιλογή τους.....
08-07-2008, 02:04 #34
Ναι σωστά. Αυτό που νιώθεις για σένα αυτό εκπέμπεις και προς τους άλλους. Απλά δε μ\'αρέσει η προκατάληψη την οποία δε μ\'αρέσει να πιάνω ασυνείδητα τον εαυτό μου να έχει κάποιες φορές επίσης
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
08-07-2008, 02:06 #35
anonimi εσυ τα εχεις φτιαξει με πολλους χοντρους?
08-07-2008, 02:14 #36
Όχι αλλά δεν πήρα το κινητό κανενός για καβάντζα
08-07-2008, 02:17 #37
Originally posted by anwnimi
Ναι σωστά. Αυτό που νιώθεις για σένα αυτό εκπέμπεις και προς τους άλλους. Απλά δε μ\'αρέσει η προκατάληψη την οποία δε μ\'αρέσει να πιάνω ασυνείδητα τον εαυτό μου να έχει κάποιες φορές επίσης
08-07-2008, 02:20 #38
Βασικά να εξηγήσω...είπα ότι πιάνω κι εγώ τον εαυτό μου με προκαταλήψεις ως προς την εξωτερική εμφάνιση.
Δε μ\'αρέσει όμως να κοροϊδεύουμε κάποιον λόγω εξωτερικής εμφάνισης ή να τον υποτιμούμε γενικότερα. Άλλο δεν επιλέγω κάποιον ως σύντροφο και άλλο τον χλευάζω στο δρόμο, παίζω παιχνίδια μαζί του, τον χρησιμοποιώ για να ανέβει το ηθικό μου...-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
08-07-2008, 02:22 #39
Ακριβώς αυτό λέω Θεοφανία. Δεν τον επιλέγω αλλά δεν τον χρησιμοποιώ κιόλας...
08-07-2008, 02:28 #40
Αυτό εννοείται και όποιο το κάνουν είναι τουλάχιστον ....ζωντανά! Εγώ γενικά είμαι υπέρ της εξωτερικής εμφάνισης, αλλά έχω και φίλους με πολλά κιλά και σχέση όπου στην πορεία παχυνε αλλά αδυνάτισε.....Άλλο να μην επιλέγεις έναν παχουλό ή μια παχουλή για σύντροφο και άλλο να τον εμπαίζεις μόνο και μόνο από δικά σου κόμπλεξ.....
08-07-2008, 02:32 #41
Originally posted by anwnimi
Όχι αλλά δεν πήρα το κινητό κανενός για καβάντζα
Eides oute esena se elkioun oi xontroi. Κ δεν ειπε κανενας οτι κοροιδευουμε τους παχυσαρκους απλα δε τους θελουμε για συντροφους μας. Υπαρχουν κ τυποι βεβαια που γουσταρουν χοντρουλες. Δεν ειπα οτι με χαλανε πχ 5-10 κιλα πανω απο το κανονικο αλλα απο εκει κ περα αν δεν τηθεται θεμα υγειας, ειναι ελειψη αυτοσεβασμου.
08-07-2008, 03:00 #42
Phil το \"δεν πήρα το κινητο κανενός για καβάντζα\" πήγαινε στον Absolut που είπε κάτι παρόμοιο. Όσον αφορά το ότι δε με ελκύουν οι χοντροί το παραδέχτηκα. Όπως μπορεί να μη με ελκύουν οι κατάξανθοι ή οι μπρατσωμένοι ή οι πολύ κουλ... Μπορεί όμως γνωρίζοντας ένα τέτοιο άτομο στην πορεία να αλλάξω γνώμη. Όπως κι εγώ μπορεί να μην αρέσω σε πολλούς. Το θέμα ρατσισμού όμως δεν πάει απλά στο προσωπικό γούστο του καθενός-νομίζω πως εξήγησα τη διαφορά
08-07-2008, 09:35 #43
Originally posted by maria...
π.χ κουκλαρα δεν ξερει χριστο!!αυτα.
08-07-2008, 10:37 #44
παιδια εγω σαν μανα και με το υψος μου πλεον δεν λεγομαι χοντρη αλλα ουτε και αδυνατη. Πριν 5 μηνες ομως ειμουν χοντρουλα αλλα δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα. Και μαλιστα ο αντρας που παντρευτικα ειναι 125 κιλα και ειναι πανεμορφοςκαστανοξανθος με γαλαζια ματια και τεραστιες πλατες. Γουστα ειναι αυτα τι να πω.Καλυτερα ειναι καποιος να ειναι αδυνατος και για λογους υγειας και εμφανισης αλλα οποιος δεν ειναι δλδ ειναι αχρηστος?Ισα ισα εγω νιωθω περισσοτερη ασφαλια κοντα σε ενα μεγαλοσωμο παχουλο αντρα κλπ λολ
08-07-2008, 11:17 #45
Originally posted by Τερέζα
Originally posted by maria...
π.χ κουκλαρα δεν ξερει χριστο!!αυτα.
Αλλαγή αγωγής
16-06-2025, 23:35 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια