χειλοπιτες - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 54 of 54
    Member
    Originally posted by Θεοφανία

Τερέζα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.....κυκλοφορεί ένας μύθος ότι οι ωραίες γυναίκες είναι ψυχρές στο κρεββάτι, αλλά εγώ πιστεύω ακριβώς το αντίθετο. Όταν μια γυναίκα είναι όμορφη και νιώθει άνετα με τον εαυτό της, λειτουργεί πολύ καλύτερα και στο σεξ..........
    αν πιασουμε το θεμα Θεοφανια μου τι λενε για τις ωραιες γυναικες...αστο...θα ξημερωσουμε...εχω ακουσει τα παντα...αλλα με τα σωστα επιχειρηματα ολα διορθωνονται....και στην τελικη ειναι αυτο ακριβως που ειπες...\'Όταν μια γυναίκα είναι όμορφη και νιώθει άνετα με τον εαυτό της, λειτουργεί πολύ καλύτερα και στο σεξ....\' και οχι μονο!Αλλα να σου πω κατι???Το χειροτερο που λενε ειναι οτι οι ωραιες ειναι απλησιαστες..μεγα λαθος.....απλα απο τα τοσα που ακουγονται υπαρχει επιφυλαξη απο τους ανδρες....Επισης το πιο γελιο...το οποιο το ακουω μονο απο αλλες κοπελες....οταν μια κοπελα ειναι φυσιολογικα αδυνατη...ταυτοχρονα της κολλανε την ταμπελα της ανορεξικης κοκκαλιαρας....:(

Senior Member
    Τερεζα εσυ εισαι ωραια και θηγεσε? Αποδειξετο λεω να ανεβασουμε ολες φωτο να δουμε ποια ειναι ωραια και πια οχι λολ

Member
    Originally posted by maria...
    Τερεζα εσυ εισαι ωραια και θηγεσε? Αποδειξετο λεω να ανεβασουμε ολες φωτο να δουμε ποια ειναι ωραια και πια οχι λολ
    δεν θιγομαι Μαρακι μου και φυσικα δεν εχω να αποδειξω τπτ και σε κανεναν παρα μονο στον εαυτο μου!!!!;)
    Απο κει και περα ομως οπως ειπα και πιο πανω μερικες εκφρασεις τις θεωρω αδικες....αν ο καθενας μας αισθανεται καλα με τον εαυτο του ας μεινει εκει..γιατι ειναι κερδισμενος!!!!!!!!:)

Senior Member
    λολ οκ πλακα εκανα :))

Member
    Originally posted by maria...
    λολ οκ πλακα εκανα :))
    δεν αντιλεγω!!!!!!!!!!!!!;)

Member
    Originally posted by anwnimi
    Phil το \"δεν πήρα το κινητο κανενός για καβάντζα\" πήγαινε στον Absolut που είπε κάτι παρόμοιο. Όσον αφορά το ότι δε με ελκύουν οι χοντροί το παραδέχτηκα. Όπως μπορεί να μη με ελκύουν οι κατάξανθοι ή οι μπρατσωμένοι ή οι πολύ κουλ... Μπορεί όμως γνωρίζοντας ένα τέτοιο άτομο στην πορεία να αλλάξω γνώμη. Όπως κι εγώ μπορεί να μην αρέσω σε πολλούς. Το θέμα ρατσισμού όμως δεν πάει απλά στο προσωπικό γούστο του καθενός-νομίζω πως εξήγησα τη διαφορά

Τα ραντεβού αυτά ήταν από net-dating και δεν ήξερα ότι θα ήταν χοντρές.

ΥΓ Phil άμα την ξαναπετύχεις έξω πήγαινε προσπάθησε να πας να της μιλήσεις και μην πάρεις από τρίτους το κινητό.Όσο μπορεί να μετράει η γνώμη μου σε τέτοια...

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Σε καλο δρομο εισαι...εγω χωρισα και δεν προσπαθω καν...γιατι φοβαμαι την απορριψη.
    κιπακο....αχ κριμα....
    λυπαμαι πολυ...θυμαμαι που ησουν τοοσο ερωτευμενοσ...τι συνεβη?...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Βασικα δεν θελω να το συζητησω αυτο...θα το κρατησω για μενα...απλως δεν υπηρχε μελλον και σιγουρα υπηρχε εντονη φθορα.
    Χωρισα απο πρωτοβουλια μου οποτε μαλλον αυτος που πληγωθηκε περισσοτερο ειναι η κοπελια...ειμαστε ακομα φιλοι.
    Ευχαριστω Adzik...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Εγω παλι πρωτη φορα βγηκα μεσο νετ με καποιον και η αληθεια ειναι οτι τον ερωτευτικα για μια εβδομαδα. Ο τυπος ηθελε μονο σεξ και δεν πηγενε αλλο 3 φορες βγηκαμε και ξεκοψαμε μετα

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234