Δεν χανω κιλά ... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 81
    Junior Member
    Originally posted by bomo
    βαζουν στοχους για να χασουν κιλα.. δηλαδη μεχρι τον Ιουνιο θα εχω χασει τοσα κιλα μεχρι τον Αυγουστο θα εχω χασει αλλα τοσα...

αυτό είναι ρίσκο για σένα, καλύτερα μην το κάνεις. απογοητεύτηκες τώρα που είσαι στην αρχή και έχεις χάσει και ένα κιλό. αν μείνεις στάσιμος καμιά εικοσαριά μέρες, τί θα σε κάνουμε, μου λές;;
    καλα που μου το ειπες γιατι αν ειναι ετσι... θα με χασετε και θα το ριξω στα σπληναντερα και στις γαρδουμπες ...

Senior Member
    όπως κατάλαβες όλοι τα ίδια πάνω κάτω περνάμε. και επειδή έχουμε κυλήσει πολλάκις σε γαρδούμπες και σπληνάντερα από απογοήτευση άστο. Εσύ είσαι για χαλαρά να πηγαίνεις...

Junior Member
    Originally posted by cat82
    εμένα μου φαινονται ολα νορμαλ,και η τυπική μέρα,και το πόσο χάνεις. φανταζομαι δεν ήταν η πρωτη φορά που αδυνατιζες,ποιος ξέρει τι κακό εχει γινει στον μεταβολισμό σου... και το φαγητο ειναι μια χαρα,να μασας αργα-αργα, θα συνηθίσεις στισ 2 βδομάδες πιστευω.λιγη υπομονη θελει!
    όταν χάσεις τα πρώτα κιλά και νιώσεις πιο αναλαφρος, συζητήστε με έναν γυμναστή αν θα αρχίσεις και ασκήσεις με βάρη..
    Οντως ο μεταβολισμος μου εχει γινει σμπαραλια.... εχω κανει δεκαδες διαιτες αλλα πριν αρκετα χρονια.....

To να μου λετε οτι ειναι φυσιολογικο το 1 κιλο που εχσα μου δίνει δυναμη... σας ευχαριστω

Junior Member
    Originally posted by fatboyslim
    ρε παιδί μου, όλα αυτά δεν σου τα εξήγησε;; να σου πω, μήπως χασμουριόταν και συνέχεια κατά την συνεδρία σου και βαριόταν να μιλήσει;; εγώ το έζησα, γιαυτό ρωτάω..
    Δυστυχως με ξεπεταξε με συνοπτικες διαδικασιες... ποιο πολυ χρονο με εξετασε παρα με συζητησε... και η τιμημενη η συζητηση τουλαχιστον απο πλευρας ψυχολογιας και μονο ειναι το παν οταν καποιος ξεκιναει διαιτα..

Θα παω παλι την τριτη να την δω και αν δω τα ιδια θα ψαξω για άλλη διαιτολογο...
    αν είσαι Θεσσαλονίκη να μου πεις να σου στείλω σε u2u πού να ΜΗΝ πας
    Οχι ειμαι Αθηνα.... δυστυχως και ευτυχως... και λεω δυστυχως γιατι ειμουν μεχρι τον περασμενο Σεπτεμβριο επανω για 5 συνεχομενα χρονια και μου λειπουν πολύ οι ρυθμοι αυτης της πολης και οι επιλογες που σου προσφερει για εκδρομες.

Ευτυχως γιατι ανεβηκα επανω 78 κιλα και με το τοσο καλο και ποιοτικο φαγητο (και τσιπουρο) εφτασα να κατοσταριζω

Eν ολιγεις καταστραφηκα.... ήδη μου λειπει το Αχ Νικο Αχ και τα τέλεια τηγανιτα κολοκυθακια του , Ο Νικηφορος και οι σταβλίσιες του και τα σουβλακια του Αγ. Προδρομου...

Αλλα περι ορεξεως....

Senior Member
    ναι ναι συνέχισε να αναμοχλεύεις τέτοιες μνήμες..καλά πας!

Senior Member
    σε ποιον νινηφορο αναφερεσαι??σε αυτον του βυζαντιου??(περιοχη ειναι το βυζαντιο για οσους δν γνωριζουν απο θεσσαλονικη!)

Senior Member
    ά ρε όλοι οι καλοφαγάδες του βορρά, πήραμε γραμμή!!!

Junior Member
    Originally posted by koritsaki
    σε ποιον νινηφορο αναφερεσαι??σε αυτον του βυζαντιου??(περιοχη ειναι το βυζαντιο για οσους δν γνωριζουν απο θεσσαλονικη!)
    yeap ....

Senior Member
    ο στόχος μας είναι λοιπόν αντάμωμα σε ένα χρόνο στον νικηφόρο! αλλά όποιος δεν θα έχει αδυνατίσει δεν θα γίνεται δεκτός!

Junior Member
    ναι ναι συνέχισε να αναμοχλεύεις τέτοιες μνήμες..καλά πας!
    αχαχαχαχαχαχα ... η Αθηνα ειναι τοσο ξενερωτη στο φαγητο όπου και να μην θελει ενας Βορειος αναγκαστικα πεφτει στην διαιτα.... γιατι εχει να συγκρινει... μετα τα πιτογυρα του Σωλομονιδη.... με ποια να τα συγκρινω εδω... απλα κοβω τα σαντουιτς* και μπαινω αυτοματα σε διαιτα..

* Σαντουιτς = Για τους Αθηναιους.. δεν ειναι τοστ αλλα ψωμακι με γυρο (αντι πιτας)

Senior Member
    χαχα!!! πολυ καλος ο στοχος που εβαλες bomo!! ειμαι μεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    οποτε αν αδυνατισω κερδιζω μια βραδια και με καλο φαι και με καλη παρεα πετυχημενων αδυνατων ανθρωπων!!!!!!
    οχι τπτ αλλο αλλα εχω και ενα ασπρο φορεμα που μου παει μουρλια οταν ειμαι απο 65 κιλα και κατω και θελω με αυτο να με γνωρισετε!!!

Junior Member
    ο στόχος μας είναι λοιπόν αντάμωμα σε ένα χρόνο στον νικηφόρο! αλλά όποιος δεν θα έχει αδυνατίσει δεν θα γίνεται δεκτός!
    ΜΕΣΑ...!!

Senior Member
    εγώ σοβαρά μιλάω πάντως.....και γενικά συμπεριφέρομαι ως καμήλα.

Senior Member
    εννοειται!!!

Senior Member
    με πήγα για βόλτα Αθήνα και για το καλύτερο φαγητό της πόλης με πήγανε στον Μπαιρακτάρη..... φυσικά δεν έφαγα. αρνούνταν και το στόμα μου να ανοίξει

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast