Δεν χανω κιλά ... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 81
    Senior Member
    Originally posted by koritsaki
    χαχα!!! πολυ καλος ο στοχος που εβαλες bomo!! ειμαι μεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    οποτε αν αδυνατισω κερδιζω μια βραδια και με καλο φαι και με καλη παρεα πετυχημενων αδυνατων ανθρωπων!!!!!!
    οχι τπτ αλλο αλλα εχω και ενα ασπρο φορεμα που μου παει μουρλια οταν ειμαι απο 65 κιλα και κατω και θελω με αυτο να με γνωρισετε!!!
    το πιστεύεις ότι αυτό με τα φουστάνια είναι το πιο ισχυρό μου κίνητρο;; με πληγώνει ότι δεν μπορώ να τα φοράω...

Senior Member
    παντως φιλε στο σουβλατζιδικο που ανεφερες το σολομων χρωσταω και εγω τουλαχιστον καμια 10αρια απο τα κιλα μου

Senior Member
    παιδιά βγαίνω..σταματάω.. εγκαταλείπω.. ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!! μου τρέχουν ήδη τα σάλια :P

καλό απόγευμα!

Senior Member
    σε πιστευω γιατι ακριβως ετσι νιωθω και εγω!!! καθε λιγο ανοιγω τη ντουλαπα μου και κανω συνδυασμους ρουχων και κοσμηματον και παππουτσιων,μονο που τα ρουχα αυτα δεν μπορω να τα φορεσω...νομιζω ωρες ωρες φερομαι σαν τρλη! αλλα μου λειπουν τα ρουχα μου ρε γμτ!!!

Junior Member
    Originally posted by bomo
    με πήγα για βόλτα Αθήνα και για το καλύτερο φαγητό της πόλης με πήγανε στον Μπαιρακτάρη..... φυσικά δεν έφαγα. αρνούνταν και το στόμα μου να ανοίξει
    Οποιος σε πηγε σε δαυτον ή απλως δεν ήξερε ή ήθελε να σε ξεπαστρεψει... το καλύτερο κεμπαπ στην Αθηνα το εχει ο
    "Παναγιώτης" στο Περιστέρι (στην σταση του Μετρο)

Senior Member
    Tι στο καλο και μενα εκει με πηγαινε. Στον μπαιρακταρη. Ειχε απειρες φωτος με διασημους το μαγαζι αλλα απο φαγητο ρε παιδια, πολυ αθλιο και μικρες μεριδες σχετικα. Τεσπα, να ειναι καλα η περιοχη της Τουμπας που μας εμαθε στο "καλο" φαι!

Senior Member
    fatboyslim

ή θα εμπιστευτείς τη διαιτολόγο ή όχι. Το ότι έβγαλες το λάδι, χάλασε την ισορροπία των στοιχείων και αυτό μπορεί να επιβραδύνει το χάσιμο κιλών.

Αν βέβαια δεν σου αρέσει σαν επαγγελματίας την αλλάζεις και πας κάπου που αισθάνεσαι καλά.

Επείδή είμαι γυμνάστρια να σου πω ότι πρέπει να κάνεις και κάποια βάρη. Επίσης πάρε μια μπάλα και πήγαινε σε ένα γηπεδάκι μπάσκετ. Είναι θαυματουργό το μπάσκετ για χάσιμο κιλών

Senior Member
    δαναη να σε ρωτησω κατι??? βοηθουν τα βαρη στο χασιμο των κιλων???μεχρι τωρα πιστευα οτι ωσπου να αδυνατησω πρεπει να κανω μονο αεροβια γυμναστικη και ετσι ξεκινησα κολυμπι.ο αδερφος μου (που δεν ειναι γυμναστης αλλα εχει εμμονη με το σωμα του)μου λεει να κανω κοιλιακους...πιστευεις θα βοηθησουν εκτος απο το να μην "κρεμασω" και στο να χασω κιλα??για κοιλιακους εχω ενα μηχανημα στο σπιτι(ο αδερφος μου δλδ εχει...)!!

Junior Member
    Originally posted by Danai20
    fatboyslim

ή θα εμπιστευτείς τη διαιτολόγο ή όχι. Το ότι έβγαλες το λάδι, χάλασε την ισορροπία των στοιχείων και αυτό μπορεί να επιβραδύνει το χάσιμο κιλών.

Αν βέβαια δεν σου αρέσει σαν επαγγελματίας την αλλάζεις και πας κάπου που αισθάνεσαι καλά.

Επείδή είμαι γυμνάστρια να σου πω ότι πρέπει να κάνεις και κάποια βάρη. Επίσης πάρε μια μπάλα και πήγαινε σε ένα γηπεδάκι μπάσκετ. Είναι θαυματουργό το μπάσκετ για χάσιμο κιλών
    To εχω σκεφθει 100αδες φορες... και να σου πω την αληθεια ψιλοντρεπομαι να παω κοτζαμ μαντραχαλος (μην πω παλιογερος) στο μπασκετ με τα πιτσιρικια..

Senior Member
    Κακως ντρεπεσαι. Να πας!!!! Ολες τις ηλικιες θα βρεις στα γηπεδα. Ειδικα στο μπασκετ που θελει και λιγα ατομα, ολοι παιζουν.

Member
    Originally posted by koritsaki
    δαναη να σε ρωτησω κατι??? βοηθουν τα βαρη στο χασιμο των κιλων???μεχρι τωρα πιστευα οτι ωσπου να αδυνατησω πρεπει να κανω μονο αεροβια γυμναστικη και ετσι ξεκινησα κολυμπι.ο αδερφος μου (που δεν ειναι γυμναστης αλλα εχει εμμονη με το σωμα του)μου λεει να κανω κοιλιακους...πιστευεις θα βοηθησουν εκτος απο το να μην "κρεμασω" και στο να χασω κιλα??για κοιλιακους εχω ενα μηχανημα στο σπιτι(ο αδερφος μου δλδ εχει...)!!
    τις ιδιες απορίες εχω και εγω... δαναη σε χρειαζομαστε!!!!

Senior Member
    ρε παιδια σχετικα με αυτο που λεγατε για το λαδι
    εχω κοψει και εγω το λαδι στη σαλατες λογω θερμιδων
    τρωω ομως 2 φορες την εβδομαδα λαδερο
    ειναι τοσο κακο να κανουμε σαλατα χωρις τη μια κουταλια λαδι που συστηνουν οι διαιτολογοι?

Senior Member
    koritsaki

τα βαρη σφίγγουν τους μυς. Δείχνουν το σώμα πιο σφιχτό και λεπτό και χρειάζονται περισσότερες θερμίδες, οπότε το σώμα καίει περισσότερο. Υπάρχουν δλδ γυναικες με ίδιο βαρος και ύψος που καμιά σχέση δεν έχει η εμφάνιση της μιας με την άλλη. Αυτό γιατί η μία έχει καλή σύσφιξη.

Η αεροβική βοηθάει στην κάψη λίπους αλλά αν το λίπος χάνεται και μείνει έτσι ο μυς θα σου γίνει χαλάρωση. Γι αυτό δεν πρέπει να χάνουμε λίπος χωρίς συνδιασμό αεροβικής και αντιστάσεων-βάρη.

Senior Member
    fatboy

39 είσαι νέος άνθρωπος. Μόνο στην ελλάδα θεωρούνται νέοι μόνο κάτω από τα 25 οι άνθρωποι. Στο εξωτερικό βλέπεις 70άρηδες να τρέχουν σε γήπεδα και τερέν.

Επίσης μπορείς να γραφτείς και σε ερασιτεχνικές δημοτικές ομάδες.
    Αλλά ότι και να κάνεις να σε απασχολεί μόνο η προσπάθεια σου και όχι το τι θα σκεφτεί ο άλλος, εφόσον δεν τον ενοχλείς

Senior Member
    litsaki

ναι είναι πολύ κακό να τρως σαλάτα χωρίς λάδι. Δεν παίρνεις τα απαραίτητα λιπαρά και επίσης κάποια στοιχεία των λαχανικών, όπως καροτονοειδή, απορροφώνται μόνο με συνδιασμό λίπους.
    Επίσης το ίδιο το λίπος περιέχει βιταμίνες που το διασπούν και ειδικά το ελαιόλαδο στις απαραίτητες ποσότητες βοηθάει στη γενική καύση λίπους.
    Τις κατάλληλες ποσότητες δεν τις ξέρω, οι διαιτολόγοι μόνο.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast