Δεν χανω κιλά ... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 81
    Senior Member
    ευχαριστω για τις πληροφοριες δαναη.
    μαλλον θα το ξαναρχισω το λαδακι

Junior Member
    Eυχαριστουμε Δαναη !!

Member
    Συνάδελφε αγωνιστή στο χάσιμο κιλών, σε χαιρετώ κι εγώ! Το λάδι μην το κόβεις με τίποτα γιατί όχι μόνο δε θα χάσεις τα κιλά σου εύκολα, θα μπλοκάρεις και το μεταβολισμό σου και θα χάσεις και τα μαλλάκια σου (και οι άντρες είναι και επιρρεπείς :->)!
    Ο διαιτολόγος οφείλει να είναι και ψυχολόγος κατά ενα μέρος ή τουλάχιστον να ενδιαφέρεται για την ψυχολογία σου γιατί όλοι ξέρουμε ότι μεγάλο μέρος των κιλών μας το βάζουμε σε φάσεις που δεν είμαστε καλά ψυχολογικά ή πλήττουμε κλπ... Αν δε σου προσφέρει και στήριξη ο διαιτολόγος σου άλλαξέ τον, αν θέλεις πες μου να σου στείλω σε πμ μία που πήγαινα εγώ παλιά και συζητούσαμε πάρα πολύ, η κάθε συνάντησή μας κρατούσε 1,5 με 2 ώρες! Είναι πολύ καλή, απλά δε με παίρνει πια οικονομικά και κάνω μόνη μου - εξάλλου έχω περάσει από ουκ ολίγους, νομίζω ότι ξέρω πλέον λίγο πολύ τι να κάνω, άσε που η συγκεκριμένη στην ουσία μου έκανε μάθημα ώστε να μπορώ να διατηρώ το βάρος μου και από μόνη μου μετά και να κάνω τρόπο ζωής αυτά που μου έλεγε (τώρα, που τα ξαναπήρα τα κιλά ήταν από δική μου μ...ία, δε μου φταίει η κοπέλα).
    Καλή συνέχεια σε όλους μας!

Senior Member
    Ευχαριστουμε Δαναη!!! ετοιμαζομαι λοιπον για κοιλιακους!!

Junior Member
    Originally posted by alexan72
    Συνάδελφε αγωνιστή στο χάσιμο κιλών, σε χαιρετώ κι εγώ! Το λάδι μην το κόβεις με τίποτα γιατί όχι μόνο δε θα χάσεις τα κιλά σου εύκολα, θα μπλοκάρεις και το μεταβολισμό σου και θα χάσεις και τα μαλλάκια σου (και οι άντρες είναι και επιρρεπείς :->)!
    Ο διαιτολόγος οφείλει να είναι και ψυχολόγος κατά ενα μέρος ή τουλάχιστον να ενδιαφέρεται για την ψυχολογία σου γιατί όλοι ξέρουμε ότι μεγάλο μέρος των κιλών μας το βάζουμε σε φάσεις που δεν είμαστε καλά ψυχολογικά ή πλήττουμε κλπ... Αν δε σου προσφέρει και στήριξη ο διαιτολόγος σου άλλαξέ τον, αν θέλεις πες μου να σου στείλω σε πμ μία που πήγαινα εγώ παλιά και συζητούσαμε πάρα πολύ, η κάθε συνάντησή μας κρατούσε 1,5 με 2 ώρες! Είναι πολύ καλή, απλά δε με παίρνει πια οικονομικά και κάνω μόνη μου - εξάλλου έχω περάσει από ουκ ολίγους, νομίζω ότι ξέρω πλέον λίγο πολύ τι να κάνω, άσε που η συγκεκριμένη στην ουσία μου έκανε μάθημα ώστε να μπορώ να διατηρώ το βάρος μου και από μόνη μου μετά και να κάνω τρόπο ζωής αυτά που μου έλεγε (τώρα, που τα ξαναπήρα τα κιλά ήταν από δική μου μ...ία, δε μου φταίει η κοπέλα).
    Καλή συνέχεια σε όλους μας!
    Δεν χανω τιποτα... φυσικα και στειλε pm με more info (τοποθεσια, money, κατ' οικον επισκεψη κλπ κλπ)

Senior Member
    koritsaki

οι κοιλιακοί βοηθάνε ένα κομμάτι του σώματος. Καλύτερα να κάνεις βαράκια για χέρια και πόδια. Ή να πας στο γυμναστήριο να σου φτιάξουν ένα πρόγραμμα για όλο το σώμα.

Senior Member
    τελικά ο Μπαιρακτάρης είναι σημείο αναφοράς για να ξεχωρίσεις ποιός απ'τη παρέα έχει κάνει φεγγάρι στην Θεσσαλονίκη...
    Και μένα Αθηναίοι καθαρόαιμοι με τραβολογούσαν στον μπαιρακτάρη για φαγητό. Ενώ ο fatboyslim θα ήταν ο πλέον κατάλληλος ταβερνοξεναγός στη πρωτεύουσα!!
    πάντως φίλε μου επιφυλασσόμαστε να μας πας για το περιβόητο κεμπαπ όοοοταν κατεβουμε.
    Και επίσης να επαυξήσω ότι θα πρεπε να ντρέπεσαι που ντρέπεσαι να πας να γυμναστείς.... άντε καλή αρχή.

Senior Member
    Originally posted by koritsaki
    παντως φιλε στο σουβλατζιδικο που ανεφερες το σολομων χρωσταω και εγω τουλαχιστον καμια 10αρια απο τα κιλα μου
    μάλλον εγώ ήμουν η άτυχη της υπόθεσης γιατί μετά από δύο επισκέψεις εκεί μίσησα το χοιρινό και το κοτόπουλο. Αμφότερα τα φιλέτα ήταν χειρότερα από την πεπαλαιωμένη σόλα της χειμερινής μου γαλότσας........

Senior Member
    bomo

μου αρέσει που μετά από τη συζήτηση για κοιλιακούς, αεροβική και υγιεινά ελαιόλαδα, ξαναγύρισες τη συζήτηση στο πραγματικά σοβαρό θέμα που ξεκινήσαμε, το Μπαϊρακτάρη, χαχαχαχα.

Εϊσαι φοβερός τύπος!

Senior Member
    πρώτα φεύγει η ψυχή λένε!!!! χα χα

Senior Member
    Πάντως μου κάνει εντύπωση που πάνε τον κόσμο στο Μπαϊρακτάρη. Είναι εντελώς για τουρίστες που μόλις είδαν την Ακρόπολη.

Το καλύτερο ταβερνάκι στην ΑΘήνα είναι ο κυρ Κωστας στο Παγκράτι. Σπιτικό φαγητό, 3-4 πιάτα κάθε μέρα που αυτά θα φας δεν έχεις επιλογή

Εϊναι όμως τόσο νόστιμα που παίρνεις και δεύτερο γύρο. Και επίσης υγιεινές προτάσεις, ελληνικές παραδοσιακές. Ειδικά η ντομάτα του, τι στο καλό από κήπο την μαζεύει;

Senior Member
    Καλως ηρθες! επιτελους κ ανδρες εδω μεσα δεν ειμαστε μονες στον αγωνα κοπελες!

Senior Member
    Originally posted by Danai20
    Πάντως μου κάνει εντύπωση που πάνε τον κόσμο στο Μπαϊρακτάρη. Είναι εντελώς για τουρίστες που μόλις είδαν την Ακρόπολη.

Το καλύτερο ταβερνάκι στην ΑΘήνα είναι ο κυρ Κωστας στο Παγκράτι. Σπιτικό φαγητό, 3-4 πιάτα κάθε μέρα που αυτά θα φας δεν έχεις επιλογή

Εϊναι όμως τόσο νόστιμα που παίρνεις και δεύτερο γύρο. Και επίσης υγιεινές προτάσεις, ελληνικές παραδοσιακές. Ειδικά η ντομάτα του, τι στο καλό από κήπο την μαζεύει;
    οργανωθείτε οι Αθηναίοι, συντονιστείτε και μόλις κατηφορίσουμε αναλαμβάνετε ξενάγηση!

Senior Member
    Έλατε εσείς και τι σας μέλει, εμείς είμαστε εδώ bomako ...!

Senior Member
    γμτ, λίγο καιρό πριν γραφτώ εδώ ήμουν Αθήνα..θα σας έβρισκα σίγουρα. προσπαθώ μια δυο φορές το χρόνο να κατεβαίνω,έχω φίλους αρκετούς. αλλά προσφάτως πολλαπλασιάστηκαν!!

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast