Results 31 to 45 of 51
Thread: Τι δεν πρόκειται να ξανακάνω!
-
21-05-2010, 09:52 #31
Dew, απίστευτο τόπικ άνοιξες!
Πρώτον να πω ότι κι εγώ πήγαινα σούπερ μαρκετ και αγόραζα: σοκολάτα+τσιπς+πίτσα+μακαρ� �νια και τα ετοίμαζα και έτρωγα λίγο λίγο απ' όλα μέχρι που έσκαγα! Γνήσιο υπερφαγικό επεισόδιο! Τι κενά κάλυπτα...
Δεύτερον ότι όλες αυτές τις μνήμες τις έχω απωθήσει (υποθέτω επειδή ντρέπομαι τόσο πολύ τον εαυτό μου!) εδώ και 3 μήνες που επέστρεψα σε μια πιο φυσιολογική ζωή από άποψη κοινωνικοποίησης [...] και εντυπωσιάζομαι κάθε φορά που διηγείστε τέτοια πράγματα για 2 λόγους: γιατί όλοι μοιάζουμε τελικά και για την αμεσότητα και την ειλικρίνειά σας...
Τρίτον, νομίζω ότι το φόρουμ είναι θησαυρός για επαγγελματίες ψυχικής υγείας που ασχολούνται με προβλήματα διατροφής- από τα ποστ μπορούν να γράψουν πραγματεία! Αλλά και για μας τους ίδιους: το αίσθημα ότι ανήκει κανείς σε μια ομάδα και ότι όλα τα μέλη της έχουν περάσει ή περνουν παρόμοιες καταστάσεις είναι βαθιά καθησυχαστικό... Δεν είμαι τέρας λοιπόν...
- 21-05-2010, 10:52 #32
Ωραίο θέμα όντως!
Οι δικές μου αμαρτίες σχετίζονται με τα γλυκά και τις κρέπες!!!!!!
Συνήθως επερνα δύο κρέπες να φάω το βράδυ με διαφορετκή φέμιση φυσικά!!!!
μερικές φορές πάλι, τα σαβ/κα συνήθως, πήγαινα στο ζαχαροπλαστείο και επερνα 3
διαφορετικές πάστες και τις έτρωγα μέσα στη μέρα!!!!!!
Α ρε τι κάνει η μοναξιά!
21-05-2010, 10:59 #33
Τώρα που συγκατοικώ με τον δικό μου βέβαια τα έχω κόψει αυτά
γιατί θα αρχίσει να με φωνάζει και θα έχει και δίκιο!
21-05-2010, 11:16 #34
Δεν προκειται να παρατησω τη σωστη διατροφη οταν ξανακανω υπερφαγικο επεισοδιο.Το υποσχομαι στον εαυτο μου!
21-05-2010, 11:28 #35
Constance μου 1ον ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ, ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ και 2ον για αυτό άνοιξα αυτό το θέμα.
Τα παραδείγματα που έδωσα είναι πραγματικά σοκαριστικά ακόμα και σε μένα που τα ξαναδιαβάζω..
Πιστεύω ότι κλείνοντας τα σε ένα κομμάτι του μυαλού μου και αφήνοντας τα εκεί, ίσως κάποια μέρα να ξαναγυρνούσαν για να με τιμωρήσουν.. Τώρα είναι στην επιφάνεια.. Τώρα τα ξέρετε και το ξέρω και βλέπω πόσο λάθος είναι και δεν θέλω να τα ξανακάνω ποτέ μου. Και αν θελήσω να τα ξανακάνω θα ξέρω ότι υπάρχουν επιπτώσεις, θα πρέπει να τα πω κάπου και ίσως αυτό και μόνο να με σταματήσει.
Η σχέση μου με το φαγητό ήταν πάντα μια σχέση αγάπης και μίσους. Μπορώ να πω ότι μπορώ να τη συγκρίνω σε ένταση με τις ερωτικές μου σχέσεις. Αλλά δε θέλω να είναι έτσι πλέον.. θέλει να γίνει κάτι μικρό μέσα στο μυαλό μου, κάτι ασήμαντο. Και σε αυτό το φόρουμ με βοηθάει πολύ! Γράφοντας και καταθέτοντας αυτά που δεν τολμάω να πω, ελευθερώνομαι.. είναι ένα βηματάκι προς τη θεραπεία μου πιστεύω.. προς την αναγέννησή μου.
Ξέρω ότι για τον καθένα είναι διαφορετικό..αλλά τουλάχιστον για μένα είναι μία άρχη.. μία διέξοδος.
Για αυτό λοιπόν θα το πω και εγώ. Στο επόμενο υπερφαγικό μου θα προσέξω τι θα φάω! Δεν θα ξανακυλίσω!
21-05-2010, 11:33 #36
Originally posted by dew
Constance μου 1ον ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ, ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ και 2ον για αυτό άνοιξα αυτό το θέμα.
Τα παραδείγματα που έδωσα είναι πραγματικά σοκαριστικά ακόμα και σε μένα που τα ξαναδιαβάζω..
Πιστεύω ότι κλείνοντας τα σε ένα κομμάτι του μυαλού μου και αφήνοντας τα εκεί, ίσως κάποια μέρα να ξαναγυρνούσαν για να με τιμωρήσουν.. Τώρα είναι στην επιφάνεια.. Τώρα τα ξέρετε και το ξέρω και βλέπω πόσο λάθος είναι και δεν θέλω να τα ξανακάνω ποτέ μου. Και αν θελήσω να τα ξανακάνω θα ξέρω ότι υπάρχουν επιπτώσεις, θα πρέπει να τα πω κάπου και ίσως αυτό και μόνο να με σταματήσει.
Η σχέση μου με το φαγητό ήταν πάντα μια σχέση αγάπης και μίσους. Μπορώ να πω ότι μπορώ να τη συγκρίνω σε ένταση με τις ερωτικές μου σχέσεις. Αλλά δε θέλω να είναι έτσι πλέον.. θέλει να γίνει κάτι μικρό μέσα στο μυαλό μου, κάτι ασήμαντο. Και σε αυτό το φόρουμ με βοηθάει πολύ! Γράφοντας και καταθέτοντας αυτά που δεν τολμάω να πω, ελευθερώνομαι.. είναι ένα βηματάκι προς τη θεραπεία μου πιστεύω.. προς την αναγέννησή μου.
Ξέρω ότι για τον καθένα είναι διαφορετικό..αλλά τουλάχιστον για μένα είναι μία άρχη.. μία διέξοδος.
Για αυτό λοιπόν θα το πω και εγώ. Στο επόμενο υπερφαγικό μου θα προσέξω τι θα φάω! Δεν θα ξανακυλίσω!
21-05-2010, 11:38 #37
Constance
χρόνια πολλά!!!!!!!!
Εϋχομαι να είσαι πάντα καλά, ευτυχισμένη υγιής και πλούσια
Ότι επιθυμείς κουκλίτσα
21-05-2010, 11:40 #38
Ευχαριστω.Σας ευχαριστω ολες κοριτσια, και οχι μονο για τις ευχες αλλα και για την υποστηριξη.
21-05-2010, 23:29 #39
Originally posted by Constance
Δεν προκειται να παρατησω τη σωστη διατροφη οταν ξανακανω υπερφαγικο επεισοδιο.Το υποσχομαι στον εαυτο μου!
Δεν προκειται να ξαναφησω τις φιλες μου! κ δε θα στεναχωριεμαι για τιποτε στο εξης! (το τελευταιο ειναι ανεφικτο αλλα οκ...)
22-05-2010, 00:10 #40
Α θυμήθηκα και άλλο που έκανα. Έτρωγα αλμυρό, μετά γλυκό, μετά ξανάθελα αλμυρό....μέχρι να σκάσω και να μοιαζει το στομάχι μου με ταμπούρλο!
Το μόνο που δε με βάζει σε αυτό το τριπ ειναι οι κανονικές συμμαζεμένες μερίδες.
22-05-2010, 01:30 #41
Εμένα το αγαπημένο μου ήταν να πάρω 4-5 πακέτα γαριδάκια-φουντούνια-πιτσίνια-πακοτίνια κλπ και δυο σοκολάτες. Τα έβαζα σε ένα μπωλ, έκοβα τη σοκολάτα κομματάκια και την πέταγα μέσα... και ό,τι έπιανα έτρωγα! Και εννοείται πάντα στην τηλεόραση αυτό! και συνοδεία μπύρας ή κρασιού! Ή το ακόμα θεϊκότερο: ποπ κορν (σπιτικά τουλάχιστον) με γλυκό κουταλιού κυδώνι!
Τώρα έχω χρόνια να το κάνω αυτό, αλλά όσοι με έβλεπαν (γιατί τότε ήμουν αρκετά αδύνατη και δεν κρυβόμουν για να γουρουνιάσω) αηδίαζαν για μια βδομάδα. :-)
22-05-2010, 01:40 #42
xaxaxaxax αχ ποσες μερες τα κανω αυτα...κ μα΄λιστα μαζι με τον αντρα μου...
τελικα αηδιασα η ιδια κ τα εκοψα κ προσπαθω ξανα να κανω καποια πιο σωστη διατροφη...
22-05-2010, 01:48 #43
δεν προκειται να ξαναφαω 2 πιατα χορτα βραδυ κ μαλιστα την πρωτη ημερα περιοδου...
εχω ενα φουσκωμα ΤΡΕΛΟ
22-05-2010, 08:31 #44
Θα προσπαθήσω όταν τρώω έξω ή σε πάρτυ να συγκρατουμαι κ να μην τρώω όλα τα τυροπιτοειδη
22-05-2010, 09:03 #45
δε θα ξαναβάλω τον εαυτο μου σε τελευταια μοιρα....
δε θα αφησω ξανά τα χρόνια να περνάνε... ασκοπα
ΖΗΣΕ-ΑΓΑΠΑ-ΓΕΛΑ στο εξής το σύνθημά μου...
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση