Results 46 to 51 of 51
Thread: Τι δεν πρόκειται να ξανακάνω!
-
22-05-2010, 12:04 #46
με παίζετε κ μένα? για μένα το χειρότερο γουρούνιασμα δεν είναι να τρώω πράματα που μαρέσουν(γύρους,φαστφοθντ,� �ίτσες) αυτό το έχω κάνει ουκ ολίγεσ φορές. το χειρότερο είναι όταν τρώω πράματα χωρίς ουσία κ γεύση απλά για να μασουλάω.πχ φρυγανιές!η σπόρια!έλεος δεν μαρέσουν τα σπόρια αλλά έχω φάει ποσότητα τρελή μπροστά στην τηλεόραση!!!!!
- 22-05-2010, 12:18 #47
εχεις δικιο μπουλιανα~ στην τελικη οταν μας αρεσουν τα τρωμε κ εχουμε λογο...
22-05-2010, 13:07 #48
Originally posted by Danai20
Α θυμήθηκα και άλλο που έκανα. Έτρωγα αλμυρό, μετά γλυκό, μετά ξανάθελα αλμυρό....μέχρι να σκάσω και να μοιαζει το στομάχι μου με ταμπούρλο!
Το μόνο που δε με βάζει σε αυτό το τριπ ειναι οι κανονικές συμμαζεμένες μερίδες.
22-05-2010, 15:29 #49
κορίτσια εγώ τα έχω κάνει όλα που είπατε.... όλα όμως.
τώρα αν δε θα τα ξανακάνω ποτέ δεν είμαι και τόσο σίγουρη μιας και ακόμη και στα αδύνατά μου πάντα έκανα γουρουνιές....... μωρέ ας χάσω τα κιλά κι ας κάνω γουρουνιές που και που, φτάνει να τις αντισταθμίζω με προσοχή μερικές μέρες μετά και πρόβλημα ουδέν κατά την άποψή μου...
22-05-2010, 15:33 #50
Δεν προκειται να ξανακανω...αυτα που εκανα σημερα!
Που δεν σας λεω τι εκανα, γιατι θα σας κολασω μεσημεριατικα.
Ευχομαι να μην με ξαναπιασει τετοια ΚΡΙΣΗ..φτου φτου φτου κακα!
22-05-2010, 17:41 #51
Originally posted by murcielago
Dew, απίστευτο τόπικ άνοιξες!
Πρώτον να πω ότι κι εγώ πήγαινα σούπερ μαρκετ και αγόραζα: σοκολάτα+τσιπς+πίτσα+μακαρ� �νια και τα ετοίμαζα και έτρωγα λίγο λίγο απ' όλα μέχρι που έσκαγα! Γνήσιο υπερφαγικό επεισόδιο! Τι κενά κάλυπτα...
Δεύτερον ότι όλες αυτές τις μνήμες τις έχω απωθήσει (υποθέτω επειδή ντρέπομαι τόσο πολύ τον εαυτό μου!) εδώ και 3 μήνες που επέστρεψα σε μια πιο φυσιολογική ζωή από άποψη κοινωνικοποίησης [...] και εντυπωσιάζομαι κάθε φορά που διηγείστε τέτοια πράγματα για 2 λόγους: γιατί όλοι μοιάζουμε τελικά και για την αμεσότητα και την ειλικρίνειά σας...
Τρίτον, νομίζω ότι το φόρουμ είναι θησαυρός για επαγγελματίες ψυχικής υγείας που ασχολούνται με προβλήματα διατροφής- από τα ποστ μπορούν να γράψουν πραγματεία! Αλλά και για μας τους ίδιους: το αίσθημα ότι ανήκει κανείς σε μια ομάδα και ότι όλα τα μέλη της έχουν περάσει ή περνουν παρόμοιες καταστάσεις είναι βαθιά καθησυχαστικό... Δεν είμαι τέρας λοιπόν...
Και εγώ τα έκανα όλα αυτά για ...6 χρόνια περίπου...
Αυτό που με απογοητεύει, είναι ότι ενώ τώρα τα κάνω πολύ πολύ σπάνια (μια φορα στις 10 μέρες ή κατι) και γενικά τρώω υγιεινά, είναι φανερό ότι δεν χάνω κιλά καθόλου εύκολα...
Τρώω π.χ. 250 θερμίδες παραπάνω αλλά αυτό είναι αρκετό για να μη χάνω βάρος...
Είναι πολύ δύσκολη η προσπάθεια βρε παιδιά...
Βέβαια σκεφτομαι πόσο καλό κάνω στην υγεία μου με τη στροφή στη διατροφή μου...
Αλλά θα ήθελα τόσο πολυ να χάσω έστω 5 κιλάκια για το καλοκαίρι!!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση