Results 16 to 20 of 20
-
26-05-2010, 12:28 #16
Γιατί Ava, τι τον εμποδίζει να εμφανίζεται με γυναικείο νικ? Ομως το θέμα δεν είναι αυτό....
- 26-05-2010, 12:32 #17
Μάλλον Μπέτυ δεν θέλω να πιστέψω ότι επιστήμονας άνθρωπος με κάποια εμπειρία θα κατέφευγε σε κάτι τόσο απλό. Είναι πιο έξυπνοι συνήθως.
Όταν δούλευα για λογαριασμό κάποιου επιστήμονα (καμία σχέση με ανθρώπινες ζωές και ελπίδες) του είχα κάνει πρόταση να τον διαφημίσω, όχι σε φόρουμ, απλά στο ίντερνετ. Δεν θα ήθελες να είσαι μπροστά. Το ότι δεν απολύθηκα το οφείλω στο ότι αναγνώρισε την καλή μου πρόθεση. Σε κάποιες κατηγορίες επαγγελματιών η διαφήμιση αυτού του είδους απαγορεύεται αυστηρά. Δεν χτίζει ο άλλος χρόνια καριέρα για να του την καταστρέψει μία ανόητη.
26-05-2010, 12:40 #18
Όσο για το ηθικό μέρος της ιστορίας, εννοείται πως είμαι εντελώς αντίθετη στην άγρα πελατών με τέτοιο φτηνό τρόπο.
Εδώ μιλάμε για ανθρώπινη ζωή, υγεία, ελπίδα, αξιοπρέπεια. Δεν έχουν θέση εδώ τέτοια διαφημιστικά κόλπα.
Αυτοί τη δουλειά τους κι εμείς τη δική μας....
Παρεπιπτόντως, σε περίπτωση που έχω δίκιο, ας ξέρει η θαυμάστρια του εν λόγω γιατρού πως όταν ψάχνουμε γιατρό για μας και την περίπτωσή μας, αυτό γίνεται από στόμα σε στόμα, με απτές αποδείξεις. Δεν πάμε να αγοράσουμε μπλουζάκι, που αν δεν μας κάνει το πετάμε. Για τη ζωή μας μιλάμε. Προσωπικά ένα χρόνο το έψαξα. Παρόμοιες διαφημίσεις λειτουργούσαν για μένα αρνητικά. Βρήκα γιατρό μέσω ενός φίλου, που έχασε ο ίδιος εξήντα κιλά και συνεχίζει.
26-05-2010, 18:46 #19
Το όνομα του γιατρού είναι Θεμισ (τοκλής), οπότε το Θέμις είναι απλά το όνομά του. Αφού πήρε το πράσινο φως, μπορεί να συνεχίσει απτόητος την ενημέρωση...
27-05-2010, 01:28 #20
Κακως ομως ολοι εμεις απανταμε και σχολιαζουμε...Εγω οταν πρωτοειδα το τοπικ δεν μπηκα στον κοπο να ανοιξω το λινκ...οταν διαβασα τα σχολια το ανοιξα...οποτε με τα σχολια μας ειτε αρνητικα ειτε θετικα παρασυρουμε καποιους ανθρωπους να τον διαβασουν και ισως να πιαστουν στο αγκιστρι ....
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση