ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΑΡΟΥΣ - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 32 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast
Results 406 to 420 of 478
    Senior Member
    Τον προηγουμενο μηνα εφτασα 81,5 κιλα και 27 κιλα λιπος
    τωρα ανανεωμενη στα 77,5 και 22,5 κιλα λιπος (-4 κιλα και -4,5 κιλα λιπος)
    ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥ

Senior Member
    Μπραβο γλυκο κοριτσι :thumbup:

Senior Member
    Ευχαριστω σμαρτ. Σιγα σιγα αρχιζω να νιωθω διαφορετικος ανθρωπος και οχι εμφανισιακα αλλα ψυχολογικα

Senior Member
    Originally posted by click

Tεταρτη 11 Αυγουστου 2010
    97,3 κιλα

Κυριακη 12 Σεπτεμβριου 2010
    90,7 κιλα

Κυριακη 17 Οκτωβριου 2010
    86,0

Παρασκευη 19 Νοεμβριου 2010
    80,3

Tριτη 21 Δεκεμβριου 2010
    77,6

Τεταρτη 19 Ιανουαριου 2011
    74,0
    Κυριακη 20 Φεβρουαριου 2011
    +- 70,9
    Πεμπτη 24 Μαρτιου 2011
    68,1
    Παρασκευη 22 Απριλιου 2011
    64,3
    Τριτη 6 Ιουνιου 2011
    61,0

Τ Ε Λ Ο Σ
    (συντηρηση)
    Τεταρτη 6 Ιουλιου 2011
    60,0
    Παρασκευη 12 Αυγουστου 2011
    61,3
    Κυριακη 11 Σεπτεμβριου 2011
    58,8
    Τριτη 15 Νοεμβριου 2011
    60,5
    Τριτη 17 Ιανουαριου 2012
    64
    Παρασκευη 24 Φεβρουαριου 2012
    62.5

Senior Member
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Μπράβο click μου αρέσει που ζυγίζεσαι μια φορά το μήνα!

Senior Member
    Κοριτσάκια μου εγώ δεν έχω μηνιαίο απολογισμό βάρους....
    Να σας πω από τη μέρα που ξεκίνησα όμως?
    Λοιπόν άρχισα
    10/02/2012 με 94 κιλά
    Σήμερα
    24/02/2012 είμαι 88 κιλά

Senior Member
    Αστερόσκονη έχασες σε 14 μέρες 6 κιλά??!!!!

Senior Member
    Ναι Πωλινάκι μου αλλά φαντάζομαι δε θα με πάει έτσι...Τα πρώτα δε λένε ότι είναι πάντα υγρά/

Senior Member
    Δεν ξέρω τί λένε αλλά είναι τέλειο αποτέλεσμα!!!

Senior Member
    Μακάρι να συνεχιστεί η απώλεια....Εγώ αυτό λέω!!!! :crazy:

Senior Member
    ξεκινησα πριν μια βδομαδα,δηλαδη τη δευτερα και ημουν 120.7 τωρα αφου λετε μηνιαιως δε μπορω να γραψω ακομα γιατι δε περασε μηνας,αλλα οπως λεει πιο πανω η αστεροσκονη,μακαρι να κρατησω τη διαιτα και να συνεχιστει η απωλεια κιλων!!!
    εδω θα μαστε να τα λεμε!!!

Senior Member
    Originally posted by lineal
    ξεκινησα πριν μια βδομαδα,δηλαδη τη δευτερα και ημουν 120.7 τωρα αφου λετε μηνιαιως δε μπορω να γραψω ακομα γιατι δε περασε μηνας,αλλα οπως λεει πιο πανω η αστεροσκονη,μακαρι να κρατησω τη διαιτα και να συνεχιστει η απωλεια κιλων!!!

Linear όταν το βάζουμε αληθινούς στόχους, ευελπιστώ ότι τους πετυχαίνουμε...Μετράει η δύναμη της θέλησης και η αντοχή στα ζόρικα που κι αυτή εξαρτάται από τη θέλησή μας. Δεν μιλάμε όμως για άτομα που πάσχουν από ΔΠΤ, εκεί η θέληση από μόνη της ίσως να μην είναι πάντα αρκετή...

Οι στόχοι μας όταν είναι μακροπρόθεσμοι πραγματοποιούνται ίσως λίγο ευκολότερα....:spin::spin::spin::spin::s pin::spin::spin::spin:

Senior Member
    Originally posted by ASTEROSKONI
    Originally posted by lineal

Linear όταν το βάζουμε αληθινούς στόχους, ευελπιστώ ότι τους πετυχαίνουμε...Μετράει η δύναμη της θέλησης και η αντοχή στα ζόρικα που κι αυτή εξαρτάται από τη θέλησή μας. Δεν μιλάμε όμως για άτομα που πάσχουν από ΔΠΤ, εκεί η θέληση από μόνη της ίσως να μην είναι πάντα αρκετή...

Οι στόχοι μας όταν είναι μακροπρόθεσμοι πραγματοποιούνται ίσως λίγο ευκολότερα....:spin::spin::spin::spin::s pin::spin::spin::spin:
    τι ειναι το ΔΠΤ;
    εχεις δικιο,αλλα εγω σαν ατομο ειμαι τρομερα αναβλητικη,ενοχικη και πολλα αλλα κακα.
    οχι μονο για το φαγητο,αλλα για τα παντα.
    ειναι και θεμα ψυχολογιας,πως νιωθεις.
    ειχα παει σε διαιτολογο με φοβερη ψυχολογια ετοιμη να τα χασω ολα και να πετυχω,
    ετσι και εγινε,ασχετα που μετα εκατσε εγκυμοσυνη και τα παρατησα,υστερα μου φαινοταν πολυ ακριβη η συγκεκριμενη διαιτολογος και δε ξαναπηγα.
    πηγα σε εναν φθηνο,αλλα η ψυχολογια μου ηταν πιο πεσμενη,πηγα για να παω,δε το πιστευα,κι ετσι δεν εχασα,πηγαινα 2 μηνες και ειχα χασει 5κιλα.
    τωρα νιωθω πως θελω να τα χασω ολα,αλλα δε ξερω,σαυτο το φορουμ νιωθω τοσο μεγαλη ασφαλεια,νομιζω οτι βοηθαει παρα πολυ,ασχετα με το πως οριζει ο καθενας τη βοηθεια.

παλι πολλα ειπα:-)

Senior Member
    Καθόλου πολλά δεν είπες!!!! Δεν έχεις καταλάβει ότι σε αυτό το φόρουμ είμαστε πολυλογούδες?????

Λοιπόν ένα-ένα....

ΔΠΤ=Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής (βουλιμία, ανορεξία και τόσες τόσες άλλες υποκατηγορίες...)

Δεύτερον, το ότι εισαι αναβλητική , οκ, είναι στοιχείο του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς σου και μάλιστα το γνωρίζεις και προφανώς το έχεις αποδεχθεί. Αυτή η αποδοχή ίσως είναι το πρόβλημα, ή έστω ένα σκέλος του. Δεν πάω να σου κάνω τον ψυχολόγο αλλά εκ πείρας γνωρίζω πως αν ένα ελάττωμά μας (γτ η αναβλητικότητα ελάττωμα είναι) το αποδεχόμαστε ως έχει και δεν προσπαθούμε να το αλλάξουμε, φτάνουμε σε ένα σημείο να μας καταδυναστεύει.

Ίσως αν προσπαθούσες να αλλάξεις αρχικά αυτό να έβλεπες τον εαυτό σου να αντιδρά διαφορετικά και στο θέμα διατροφή (για'μένα δεν υπάρχει δίαιτα-μόνο σωστή διατροφή). Ότι θέλεις να κάνεις και το αφήνεις για αύριο, κάντο σήμερα, τώρα! Από τα πιό μικ΄ρα, τα πιό απλά...Αν σε δεις να χαίρεσαι γιατί όλα κυλάνε ρολόι πιστεύω θα χαρείς και θα εκτιμήσεις πόσα χάνεις με το να είσαι αναβλητική. Κάνε τα πραγματα τη στιγμή που πρέπει να γίνουν , μην αφήνεις για αύριο όσα μπορείς να κάνεις τώρα και νιώσε πόσο καλό είναι για την ψυχολογία σου να είσαι δραστήρια και ενεργητική...

Δε γίνεται από τη μιά μέρα στην άλλη....Ψάξε να βρεις τι σε κρατάει πίσω....Απλή βαρεμάρα ή κάτι πιό ουσιαστικό?Γιατί είσαι τόσο αναβλητική όσο λες? Μήπως παίρνεις γρήγορα αποφάσεις, πχ πρέπει να χάσω κιλά...?Για'μένα πριν τη διατροφή και την απώλεια κιλών πρέπει να δεις εσένα...την ψυχολογία σου και το εσωτερικό σου...να σε φροντίσεις και να μην αγχώνεσαι... Τον τρόπο ακριβώς δεν τον ξέρω θα τον βρεις εσύ

Senior Member
    Originally posted by ASTEROSKONI
    Καθόλου πολλά δεν είπες!!!! Δεν έχεις καταλάβει ότι σε αυτό το φόρουμ είμαστε πολυλογούδες?????

Λοιπόν ένα-ένα....

ΔΠΤ=Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής (βουλιμία, ανορεξία και τόσες τόσες άλλες υποκατηγορίες...)

Δεύτερον, το ότι εισαι αναβλητική , οκ, είναι στοιχείο του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς σου και μάλιστα το γνωρίζεις και προφανώς το έχεις αποδεχθεί. Αυτή η αποδοχή ίσως είναι το πρόβλημα, ή έστω ένα σκέλος του. Δεν πάω να σου κάνω τον ψυχολόγο αλλά εκ πείρας γνωρίζω πως αν ένα ελάττωμά μας (γτ η αναβλητικότητα ελάττωμα είναι) το αποδεχόμαστε ως έχει και δεν προσπαθούμε να το αλλάξουμε, φτάνουμε σε ένα σημείο να μας καταδυναστεύει.

Ίσως αν προσπαθούσες να αλλάξεις αρχικά αυτό να έβλεπες τον εαυτό σου να αντιδρά διαφορετικά και στο θέμα διατροφή (για'μένα δεν υπάρχει δίαιτα-μόνο σωστή διατροφή). Ότι θέλεις να κάνεις και το αφήνεις για αύριο, κάντο σήμερα, τώρα! Από τα πιό μικ΄ρα, τα πιό απλά...Αν σε δεις να χαίρεσαι γιατί όλα κυλάνε ρολόι πιστεύω θα χαρείς και θα εκτιμήσεις πόσα χάνεις με το να είσαι αναβλητική. Κάνε τα πραγματα τη στιγμή που πρέπει να γίνουν , μην αφήνεις για αύριο όσα μπορείς να κάνεις τώρα και νιώσε πόσο καλό είναι για την ψυχολογία σου να είσαι δραστήρια και ενεργητική...

Δε γίνεται από τη μιά μέρα στην άλλη....Ψάξε να βρεις τι σε κρατάει πίσω....Απλή βαρεμάρα ή κάτι πιό ουσιαστικό?Γιατί είσαι τόσο αναβλητική όσο λες? Μήπως παίρνεις γρήγορα αποφάσεις, πχ πρέπει να χάσω κιλά...?Για'μένα πριν τη διατροφή και την απώλεια κιλών πρέπει να δεις εσένα...την ψυχολογία σου και το εσωτερικό σου...να σε φροντίσεις και να μην αγχώνεσαι... Τον τρόπο ακριβώς δεν τον ξέρω θα τον βρεις εσύ
    εχεις δικιο σε ολα.
    εχω καταλαβει το τι γινεται με μενα,και πιστευω-λαθος το ξερω κι αυτο-οτι αν αδυνατησω θα αλλαξω τροπο ζωης και χαρακτηρα.
    οχι οτι θα κανω 360μοιρες στροφη,αλλα ας πουμε τωρα δε θελω να πολυβγαινω,και βρισκω δικαιολογιες στο παιδι,στη δουλεια και σαυτα.
    οταν αδυνατισω θα θελω-το ξερω-να βγαινω σα τρελη.
    επισης για το θεμα του χαρακτηρα.τωρα με τις φιλες σπαω πλακα και το καταλαβαινω οτι δεχομαι περισσοτερα γιατι ειμαι οπως ειμαι.οχι οτι καμμια φιλη μου μου κανει δυσκολη τη ζωη,απλα εγω αφηνω πολλα περισσοτερα,απ οσα αν ημουν αδυνατη.
    για να σε κανω να καταλαβεις:εχει πολυ κρυο και ειμαι ντυμενη βαρια και με καπελο.
    μια φιλη με λεει οτι ειμαι σα χιονανθρωπος.
    εγω προσβαλλομαι-μπορει και αδικα-αλλα χαμογελαω.
    αν ημουν αδυνατη δε θα γινοταν το σχολιο -πιστευω-αλλα και σε κατι που θα με πειραζε σιγουρα θα απαντουσα.
    οχι οτι δεν απανταω τωρα επειδη ντρεπομαι ή φοβαμαι μη χασω τη φιλη,αλλα γιατι δε θελω να ερθει στο προσκηνιο το θεμα των κιλων.

τωρα για το ψυχολογικο υποβαθρο.
    τελευταια καταλαβα μερικα πραγματα για μενα και την οικογενεια μου.
    απο μικρη-στο δημοτικο νομιζω- η μαμα μου με ελεγε οτι παχαινω να προσεχω.απο τοτε παντα με λεγαν παχουλη και γω κρυβομουν κατω απο στιβες ρουχα,μεγαλιστικα που με δειχναν χειροτερη.
    τωρα οσο βλεπω φωτογραφιες,βλεπω μια κοπελα με φυσιολογικο σωμα που αν φορουσε αλλα ρουχα σιγουρα θα ηταν καλυτερη.
    η οικογενεια μου-το σοι μου-ημαστε χοντροι-οχι αρκετα,αλλα τα χουμε τα πιασιματα μας.
    μια ζωη θυμαμαι σχολια σχολια σχολια.
    αυτο με εκανε αυτη που ειμαι.
    τις ενοχες ετσι τις απεκτησα.
    κατηγορω τη μανα μου-οχι οτι τη μισω-απλα εχω φτασει να ξερω πως ξεκινησε το ολο πραγμα,για το οτι μεγαλωσα με ενοχες.
    ισως εφταιξα κι εγω γιατι ποτε δεν απαιτησα πραγματα η αισθηματα.
    πχ πηγαιναμε για ψωνια,παντα ηταν διασκεδαστικο γιαυτην και την αδελφη μου,για μενα κολαση.και δεν εκανε κατι να το αντιστρεψει.

και για να τελειωνω.
    εχω διαβασει ενα αρθρο τελευταια που ελεγε για τη βρεφικη σχεση με το φαι και πως μας επηρεαζει σαν ενηλικες.
    ελεγε πως οταν ταιζουν τα μωρα λαθος ή τα κοβουν τη πιπιλα,τοτε αυτο βγαινει με διατροφικες διαταραχες στην ενηλικη ζωη.
    ξερω πως σα μωρο,η μαμα μου με ταιζε λαθος-με το χουν πει-δηλ αντι να με δινει περισσοτερο γαλα και λιγο νερο,με ταιζε σχεδον μονο με νερο,αυτο γινοταν αρκετα μεχρι που της ειπε ο παιδιατρος και το διορθωσε,
    επισης ρωτησα για το αν με κοψαν τη πιπιλα βιαια και νωρις και με ειπε ναι.
    προς θεου δε κατηγορω τους γονεις μου,πρωτο παιδι ημουν η μανα μου ηταν 18 που να ξερει;απλα λεω πως ΚΑΙ αυτα παιζουν ρολο.
    μια ζωη τα νυχια μου τρωω και γενικα εχω το συνδρομο να χω κατι στο στομα μου συνεχεια -μη βαζεις πονηρα στο μυαλο σου

αυτα τα λιγα.
    ξεροντας τα λοιπον αυτα και μη μπορωντας να τα αλλαξω,ελπιζω να αλλαξω τουλαχιστον εξωτερικο για να αλλαξω και το εσωτερικο...

παω να βαλω πλυντηριο...ποσες θερμιδες θα καψω; χαχαχαχ

Page 28 of 32 FirstFirst ... 182627282930 ... LastLast