Results 16 to 30 of 145
Thread: Διαιτα και αντρες
-
26-05-2010, 11:46 #16
α κ οι άνδρες οι λιγοστοί κ λιγομίλητοι παρακαλώ συμβουλέψτε μας πια είναι η σωστή προσέγγιση να κάνουμε έναν άνδρα να καταλάβει οτι ο γύρος κ τα γκούντις σε καθημερινή βάση το τσιγάρο κ η καθυστική ζωή είναι ότι χειρότερο.(κ για την σεξουαλική ζωή)
- 26-05-2010, 11:46 #17
Originally posted by goa316
Με μπερδευεις.....
Μου αρεσες σαν εξαιρεση...
Τωρα το μετανιωσα
26-05-2010, 11:50 #18
Originally posted by bouliana
καλό θαταν να μπαίνει κ ο δικός μου στο foroum που κ που κ να σκέφτεται κ λίγο τη σωστή διατροφή, αλλά όχι ρε συ η κιλούμπα στα 29 είναι πολύ φυσιολογική όπως κ τα προγούλια που έχει. είναι φυσιολογικότατος κ λεπτότατος. κ τι είναι αυτή η δικαιολογία με το στρατό που χρησιμοποιούν όλοι κ την συγκρίνουν μάλιστα κ με τη εγγυμοσύνη!ε όχι!!πάντως άλλο να σαι παχουλος κ ογκώδεις κ άλλο να σου περισεύει μόνο μια τεράστια κοιλιά.καλύτερο το πρώτο!πάντως αν τους κάνουν τόσο κακό τα στρατά πραγματικά τους λοιπάμε.γιατί έχω δει να πηγαίνει κάποιος στρατό σιλφίς κ λιτοδίαιτος κ να βγαίνει πλαδαρός κ λαίμαργος. μα τι τους κάνουν??????
όσο για τον στρατό έχω ακούσει τα απίστευτα, κάτι πρωινά τσιμπούσια λέει με μαρμελάδες και μερέντες....
26-05-2010, 11:55 #19
ΣΟυ αρεσει να ψαχνεσαι ετσι;;;;
Θα σε τρεξω τρελα......
26-05-2010, 12:03 #20
Κοριτσια ειναι απλα τα πραγματα.
Κατ'αρχην το θεμα ειναι να μην νιωθει ο αντρας ανασφαλεια
Οσο για το στρατο η κατασταση ειναι οτι κουραζομαστε απο τις πολλες ωρες αυπνιας χωρις να υπαρχει ουσιαστικα καταναλωση ενεργειας με αποτελεσμα να παχαινουμε.
Κι εγω απο το στρατο τα πηρα αλλα...δυστυχως τα κρατησα!!!
26-05-2010, 12:05 #21
bomo:ακούω ανθρώπους με αντικειμενικά παχουλό σώμα-συχνά πάρα πολύ- να σχολιάζουν άλλους εξίσου παχουλούς ή και λιγότερο. Δεν ξέρω τί γίνεται. εγώ εντοπίζω ένα μικρό πρόβλημα πάντως στην αντίληψή τους.
καλά αυτό standart κεγώ το κάνω αυτό να μαι ειλικρινής . και γενικά δεν έχω δει κιόλας πολλούς καλογραμμωμένους να σχολιάζουν πιο παχουλούλιδες. αλλά αυτό ισχύει κ με τους ασχημους.χονδρός κ άσχημος δεν υπάρχει οπότε έχω δει ανθρώπους με πολύ άσχημα χαρακτηριστικά να σχολιάζουν χονδρούς.
κ πιο παλιά που ήμουν με ένα παλικάρι πολύ φιτνεσ δεν μου προκαλούσε ποτέ κόμπλεξ.η μάλλον μου το προκαλούσε κ μόνο που τον έβλεπα χωρίς να κάνει ποτέ κατι ο ίδιος.
26-05-2010, 12:14 #22
Κι άλλος άντρας στην παρέα... Καλωσόρισες Goa και καλή κατηφόρα!
Τα κιλά δεν υπολογίζουν φύλο, χτυπάνε αλύπητα άντρες και γυναίκες.
Η διαφορά στην αντιμετώπιση είναι η εξής (και πολύ άδικη, θα έλεγα):
ʼντρας με σοβαρό ενίοτε εκτόπισμα "έλα μωρέ, λίγη κοιλίτσα έχεις, κιμπαριλίκι, κιμπαριλίκι, στο κάτω κάτω άντρας είσαι".
Γυναίκα με λίγα έστω παραπανίσια κιλά:" Καλέ πώς έγινες έτσι? Πρόσεχε, γιατί θα σε παρατήσει ο άντρας σου" ή σε περίπτωση ελεύθερης "πρόσεχε, γιατί ποιος θα γυρίσει να σε κοιτάξει έτσι που έγινες?"
Πολύ άδικο και ψυχοφθόρο...
26-05-2010, 12:15 #23
όπως και να χει το πράγμα εμένα προσωπικά με ενοχλεί απίστευτα ο καθένας αντί να κοιτάζει την καμπούρα του να ασχολείται με τον περίγυρο. Και επειδή με ενοχλεί φροντίζω να μην το κάνω. Σπάνια βλέπω έναν άνθρωπο και τον χαρακτηρίζω άσχημο. Γενικά τους βλέπω όλους απλώς διαφορετικούς. Μετρημένους στα δάχτυλα τους έχω αυτούς που θεωρώ άσχημους.
Καλά τώρα που πάχυνα εννοείται πως δεν ασχολούμαι με τις διαστάσεις του άλλου, αλλά και όταν ήμουν φυσιολογική πάλι δεν με αφορούσε.
εσύ βρε πουλάκι μου γιατί ένιωθες κόμπλεξ;; αφού ο άνθρωπος σου φερόταν εντάξει...άντε, καμιά φορά μόνοι μας δημιουργούμε προβλήματα.
26-05-2010, 12:16 #24
goa το τρέξιμο είναι υγεία, be my guest!! χαχα!
26-05-2010, 12:18 #25
Originally posted by bomo
goa το τρέξιμο είναι υγεία, be my guest!! χαχα!
26-05-2010, 12:39 #26
δυστυχώς bomo για ναμαι ειλικρινής μαζί σου δεν θεωρώ οτι είμαι ο πιο καλοπροαίρετος κ καλοκάγαθος άνθρωπος κ πολύ απέχω κιόλας. επισημαίνω το άσχημο, το όμορφο το κοντό το ψηλό κτλ κτλ κ ναι κρίνω κ απτην εμφάνιση είναι αλήθεια. είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου κ δεν αφήνω κ τους άλλους ήσυχους.έχω κόμπλεξ κ ανασφάλειες κ πολλά άλλα κ για αυτό κ πάσχω από διατροφική διαταραχή. προσπαθω να τα ξεπεράσω σαφώς. γιαυτό κ προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να προσεγγίσω σωστά τον δικό μου.αλλά νομίζω οτι πρέπει ναμαι δίκαια μαζί του κ να μη του χαιδεύω τα αυτιά όπως κάνουν άλλοι, όπως λέει κ η Ava.
26-05-2010, 12:46 #27
goa καλως ήρθες!
Έχω καταλήξει στο ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους αρέσει η κίνηση και άλλοι που θα βρούνε τρόπο να κινηθούνε ο κόσμος να χαλάσει.
Ο φίλος μου ας πούμε αν και έκανε από τα χειρότερα στρατιωτικά, (δεν είχε μέσον) έτρεχε όποτε μπορούσε σε βουνά και σε ραχούλες, έκανε κοιλιακούς πριν κοιμηθεί, κουβαλούσε στις αγγαρείες και διατήρησε τη φετο-κατάσταση του.
Ο ξάδερφος μου πάλι που είναι αραχτός τύπος, δεν ξέρω πως τα κατάφερε και πήρε 30 κιλά. Η πληροφορία που κάνει τη διαφορά είναι ότι αυτοί οι δύο ήταν μαζί σχεδόν σε όλο το στρατιωτικό
Γενικά πάντως είναι πλέον υπερβολικό που πολλοί οι άντρες θεωρούν πως πρέπει να συνοδεύονται από μια που φέρνει σε Ζιζέλ, ενώ οι ίδιοι δεν έχουν καμία σχέση με τους γκόμενους της Ζιζέλ, χαχα
26-05-2010, 12:49 #28
Originally posted by bouliana
δυστυχώς bomo για ναμαι ειλικρινής μαζί σου δεν θεωρώ οτι είμαι ο πιο καλοπροαίρετος κ καλοκάγαθος άνθρωπος κ πολύ απέχω κιόλας. επισημαίνω το άσχημο, το όμορφο το κοντό το ψηλό κτλ κτλ κ ναι κρίνω κ απτην εμφάνιση είναι αλήθεια. είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου κ δεν αφήνω κ τους άλλους ήσυχους.έχω κόμπλεξ κ ανασφάλειες κ πολλά άλλα κ για αυτό κ πάσχω από διατροφική διαταραχή. προσπαθω να τα ξεπεράσω σαφώς. γιαυτό κ προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να προσεγγίσω σωστά τον δικό μου.αλλά νομίζω οτι πρέπει ναμαι δίκαια μαζί του κ να μη του χαιδεύω τα αυτιά όπως κάνουν άλλοι, όπως λέει κ η Ava.
26-05-2010, 12:50 #29
κ γιαυτό θεωρώ δικαίωμά μου να συνοδεύομαι από ένα άνδρα που είναι σαν γκόμενος της ζιζέλ ενώ εγώ δεν φέρνω καθόλου στη ζιζέλ.χαχαχαχα παράλογο.........?????? δεν απαντάει λογικό.!!!!!!αστειεύομαι!!!
26-05-2010, 12:53 #30
Danai πιστεψε με πρεπει να εχεις πολυ θυμο μεσα σου για να κανεις αυτα που εκανε ο φιλος σου!
Εγω με δυσκολο στρατιωτικο καταφερα να παρω 38 κιλα......
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση