Διαιτα και αντρες - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 145
    Senior Member
    Πάντως παιδιά εμένα ο μεγάλος μου έρωτας ήταν παχουλούλης. 1,85 και 110 κιλά. Δεν του φαινόταν πολύ γιατί είχε πλάτες κλπ. Και εγώ τότε έπαιζα επαγγελματικά τεννις και ήμουν 50 κιλά. Αλλά πιο σέξι άντρα δεν έχω γνωρίσει παρόλο που καθημερινά βλέπω ντουζίνες φετόπουλους λόγω δουλειάς.
    Μήπως να τον πάρω τηλεφωνο; χαχαχαχα
    Ρε τι παθαίνει ο άνθρωπος μεσημεριάτικα...

Senior Member
    Originally posted by Danai20
    Πάντως παιδιά εμένα ο μεγάλος μου έρωτας ήταν παχουλούλης. 1,85 και 110 κιλά. Δεν του φαινόταν πολύ γιατί είχε πλάτες κλπ. Και εγώ τότε έπαιζα επαγγελματικά τεννις και ήμουν 50 κιλά. Αλλά πιο σέξι άντρα δεν έχω γνωρίσει παρόλο που καθημερινά βλέπω ντουζίνες φετόπουλους λόγω δουλειάς.
    Μήπως να τον πάρω τηλεφωνο; χαχαχαχα
    Ρε τι παθαίνει ο άνθρωπος μεσημεριάτικα...
    άντε ρε Δανάη ακόμα κάθεσαι;; θα αφήσουμε τα παχουλόπουλα για τα ξενέρωτα φετόπουλα;; βουρ!!

Senior Member
    Και αυτόν που έχω τώρα τι θα τον κάνω; Μεγάλη φασαρία να χωρίζεις.
    Να τους κρατήσω και τους δύο, βαριέμαι γιατί θα με φάνε οι δρόμοι....αχ decision decisions

Senior Member
    ε καλά τώρα είναι αλήθεια οτι σε μερικούς ανθρώπους πάνε πολύ τα κιλά ειδικά όταν δεν είναι πολλά.βλέπε decaprio.εμένα δεν μου άρεζε τότε που ήταν της μόδας.μου άρεσε τότε πουχε πάρει κιλάκια είχε ωριμάσει κιόλας κ ήταν πολύ επιβλητικός.βέβαια τώρα πάλι αδύνατος είναι.(επειδή λέγαμε κιόλας για ζίζελους)

Senior Member
    Α όταν βγήκε ο Τιτανικός ήμουνα νομίζω ΣΤ δημοτικού και ήμουν ερωτευμένη με το ντι κάπριο. Τι αφίσες, τι αυτοκόλλητα, χαχαχα.

(του το μαμήσαμε του goa το ποστ, ακούς εκεί τιτανικός και ντι κάπριο χαχαχα)

Senior Member
    ποιος σας είπε ρε παιδιά οτι οι ζιζελοι δεν έχουν και αυτοί τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειες τους? έχουν και μάλιστα μπορεί και περισσότερες
    από τους παχουλούληδες, τα μανάρια χεχε

Senior Member
    danai επειδή ρωτάς τι να κ΄΄ανεις αυτόν που έχεις τώρα σου προτείνω να τον βάλεις να προπονεί τον δικό μου όση ώρα βρίσκεσαι με τον πρώτο έρωτα..κ φυσικά κρατάς κ τους δ'υο.

Senior Member
    bouliana

χαχαχαχα πολύ σωστη σε βρισκω

Senior Member
    ουδέν σχόλιο, εδώ μέσα είμαστε μεγάλος χαβαλές..και μετά αναρωτιόμαστε γιατί είμαστε μόνο γυναίκες στο φόρουμ και οι άντρες εξαφανισμένοι!! το γυναικείο μυαλό πραγματικά είναι αξιοθαύμαστο για το πόοοοοοοσο μπορεί να φύγει εκτός θέματος

όλοι καλοί μωρέ είναι, και τα παχουλόπουλα και τα φετόπουλα. Μόνο να περνάμε καλά και να τα βρίσκουμε

Senior Member
    bomo

και εγώ πάντα αυτής της λογικής ήμουνα, όλοι καλοί είναι

Το δικό μου μυαλό μπορεί να ξεφύγει σε σημείο που θεωρούμαι ότι έχω έλλειψη συγκέντρωσης. Ποτέ δε θυμάμαι από που ξεκίνησα μια συζήτηση

Senior Member
    χαχαχαχα , καμιά μέρα θα πας στον καλό σου και θα του πεις : θύμισέ μου ρε μωρό τί ακριβώς σου βρήκα και σ'αγάπησα γιατί μου διαφεύγει...

Senior Member
    χαχαχα!ρε κορίτσια πάλι θα την εξομολογηθώ την αμαρτία μου.όταν ήμουν με τον φέτα τον¨"δεν πίνω ,δεν καπνίζω, γύρος είναι αυτόσ?σασ παρακαλώ δεν θαθελα" έλεγα οτι θέλω έναν νορμάλ γεματούλη να μου λέει πάμε να το κάψουμε κουκλαρα μου να φάμε ,κ μετά το σεξ να κάναμε κ τσιγάρο παρέα. τώρα που άφησα τον ζιζελο για τον πάχουλο, σκέφτομε τις φέτες του ζίζελου.χαχαχαχαχαχ!πόπο ανυπόφορη είμαι!

Senior Member
    Κοίτα πάντως ο παχουλούλης αδυνατίζει, ενώ το μυαλό δεν αλλάζει με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ, καρατσεκαρισμένο

Senior Member
    Αυτό ακριβώς! άρα καταλήγουμε οτι το μυαλό είναι το παν, το μέσα του να είναι γοητευτικό, όχι οι φέτες και οι κοιλιακοί!
    (όχι οτι δε θα τα θέλαμε όλα μαζί, λέμε τώρα)

Senior Member
    ατάκα ενός γνωστού μου: τί να την κάνω μια γυναίκα που να της κάνω μπε και να μου απαντάει μπε;;

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast