Results 76 to 90 of 145
Thread: Διαιτα και αντρες
-
26-05-2010, 17:18 #76Senior Member
σοβαρο ρατσιστικο πληγμα?καλα δε τους στερησαν το δικαιωμα στην ελευθερια, αλλα σιγουρα επηρεαζει πολλους αντρες οταν γνωριζουν καποια. εχω βρεθει και στη θεση παλιοτερα να μου κανονισουν γνωριμια,και να κανονισω εγω σε φιλες. οταν ηταν γεματες, ΑΠΛΑ ΓΕΜΑΤΕΣ[πριν τις γνωρισουν-μορφωμενες-περιποιημενες] επαιρνα ως απαντηση το..."ε μαλλον οχι"Originally posted by bomo
να με συγχωρείτε, εγώ πιστεύω πώς αν κάποιος έχει δομημένη προσωπικότητα και αυτοεκτίμηση δεν υπάρχει περίπτωση να νιώθει μειονεκτικά αν έχει 5 ή 10 κιλά παραπάνω απ΄το κανονικό...
αν θέλει να κάνει φιγούρα στις κολλητές είναι κάτι άλλο. Αλλά σοβαρό ρατσιστικό πλήγμα δεν δέχεται άνθρωπος στα 70 κιλά...
- 26-05-2010, 17:20 #77Senior Member
αναφερόμουν στην πρόσληψη σε δουλειάOriginally posted by cat82
σοβαρο ρατσιστικο πληγμα?καλα δε τους στερησαν το δικαιωμα στην ελευθερια, αλλα σιγουρα επηρεαζει πολλους αντρες οταν γνωριζουν καποια. εχω βρεθει και στη θεση παλιοτερα να μου κανονισουν γνωριμια,και να κανονισω εγω σε φιλες. οταν ηταν γεματες, ΑΠΛΑ ΓΕΜΑΤΕΣ[πριν τις γνωρισουν-μορφωμενες-περιποιημενες] επαιρνα ως απαντηση το..."ε μαλλον οχι"Originally posted by bomo
να με συγχωρείτε, εγώ πιστεύω πώς αν κάποιος έχει δομημένη προσωπικότητα και αυτοεκτίμηση δεν υπάρχει περίπτωση να νιώθει μειονεκτικά αν έχει 5 ή 10 κιλά παραπάνω απ΄το κανονικό...
αν θέλει να κάνει φιγούρα στις κολλητές είναι κάτι άλλο. Αλλά σοβαρό ρατσιστικό πλήγμα δεν δέχεται άνθρωπος στα 70 κιλά...
26-05-2010, 17:20 #78Senior Member
δεν είναι όλα δύο μέτρα κ δύο σταθμά κ εγώ χτυπιέμαι κ οδύρομαι για την έλλειψη δομημένης μου προσωπικότητας κ αυτοεκτίμησης.Originally posted by bomo
αλλά πίστεψέ με η διαταραχή μου δεν έχει να κάνει με καμία φιγούρα στις κολλητές. κ ούτε κ φταίνε οι άλλοι, αλλά ο ρατσισμός είναι υπαρκτός
26-05-2010, 17:21 #79Senior Member
τελικα ο φιλος μας που ξεκινησε διατροφη και προσπαθεια να ριξει τα παραπανισια κιλα,μας ακολουθει ή βαρεθηκε το δρυμη κατηγορω μας?
σορρυ απο μένα...
26-05-2010, 17:22 #80Senior Member
βασικά, επειδή μάλλον έχουμε μπερδευτεί και ο καθένας νομίζει διαφορετικά πράγματα, τί θεωρείτε ρατσισμό ως προς έναν άνθρωπο 70 κιλών που το φυσιολογικό του έπρεπε να ήταν 60;
26-05-2010, 17:24 #81Senior Member
καταρχήν συγχαρητήρια για το quot!!Originally posted by bouliana
δεν είναι όλα δύο μέτρα κ δύο σταθμά κ εγώ χτυπιέμαι κ οδύρομαι για την έλλειψη δομημένης μου προσωπικότητας κ αυτοεκτίμησης.Originally posted by bomo
αλλά πίστεψέ με η διαταραχή μου δεν έχει να κάνει με καμία φιγούρα στις κολλητές. κ ούτε κ φταίνε οι άλλοι, αλλά ο ρατσισμός είναι υπαρκτός
να μη χτυπιέσαι και να μην οδύρεσαι καθόλου. και σκέψου καλύτερα μπας και χρειάζεται να αλλάξεις τις παρέες σου!
26-05-2010, 17:26 #82Senior Member
οχι για δουλεια,αλλα στο θεμα να σε πλησιασει ευκολα ενας αντρας... αλοιμονο,στον εργασιακο χωρο ειναι αλλα τα κριτηρια συνηθως!οχι πως η ομορφια δεν ειναι +Originally posted by bomo
βασικά, επειδή μάλλον έχουμε μπερδευτεί και ο καθένας νομίζει διαφορετικά πράγματα, τί θεωρείτε ρατσισμό ως προς έναν άνθρωπο 70 κιλών που το φυσιολογικό του έπρεπε να ήταν 60;
26-05-2010, 17:29 #83Senior Member
μπα δε φταίνε οι παρέες. αυτές που έχω τώρα τουλάχιστον.κοίτα ασ πούμε στη περίπτωσή μου όταν ήμουν μικρή έκανα μπαλέτο. κ ήμουν πολύ καλή μπαλαρινούλα κ επίσης πολύ όμορφη υγιής κ ολίγον στρουμπουλή.παρόλα αυτά οι καθηγήτριες πάντα είχαν από κοντά τις ψηλές αδύνατες ,τις βάζανε μπροστά μπροστά ακόμα κ αν ήταν άχαρες. κ εμένα με κρύβανε πίσω πίσω κ με μαλώνανε για τα κιλά μου παρόλο που ούτε μιλάμε για επαγγελματικό επίπεδο ούτε για παχύσαρκο παιδί.
κ ζητ'ω συγγνώμη στον goa για την κατάχρηση του post του
26-05-2010, 17:29 #84Senior Member
α εντάξει πάσο, εγώ ρατσισμό θεωρώ τα τραβηγμένα πράγματα. Γιατί αν φάω πόρτα από άντρα για 5-10 κιλά παραπάνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν το χαρακτηρίζω ρατσισμό, το χαρακτηρίζω κάλο στον εγκέφαλοOriginally posted by cat82
οχι για δουλεια,αλλα στο θεμα να σε πλησιασει ευκολα ενας αντρας... αλοιμονο,στον εργασιακο χωρο ειναι αλλα τα κριτηρια συνηθως!οχι πως η ομορφια δεν ειναι +Originally posted by bomo
26-05-2010, 17:32 #85Senior Member
εμένα μου λες... εδώ σου λέει σε ιδιωτικές εταιρείες ακόμα και για χαμηλόβαθμα στελέχη χρησιμοποιούν ψυχομετρικά τεστ στις προσλήψεις... Και ξέρεις την παχυσαρκία πως την ερμηνεύουν; Ως έλλειψη ελέγχου των παρορμήσεων, έλλειψη αυτοσεβασμού κτλ κτλ, μην επεκτείνομαι...Originally posted by cat82
26-05-2010, 17:33 #86Senior Member
βρε γλυκό μου παιδί, σαν μπαλαρινούλα τί περίμενες;; να σου πω, από κει τα κονόμησες τα κόμπλεξ που λες;;; αυτό είναι μεγάλο θέμα και δεν ξέρω ποιόν να κατηγορήσω, τη δασκάλα σου, τη μαμά σου που σε πήγε, την άτιμη κοινωνία..δεν είμαι το αρμόδιο άτομο αλλά τώρα άρχισα να καταλαβαίνω περισσότερα για σένα.Originally posted by bouliana
μπα δε φταίνε οι παρέες. αυτές που έχω τώρα τουλάχιστον.κοίτα ασ πούμε στη περίπτωσή μου όταν ήμουν μικρή έκανα μπαλέτο. κ ήμουν πολύ καλή μπαλαρινούλα κ επίσης πολύ όμορφη υγιής κ ολίγον στρουμπουλή.παρόλα αυτά οι καθηγήτριες πάντα είχαν από κοντά τις ψηλές αδύνατες ,τις βάζανε μπροστά μπροστά ακόμα κ αν ήταν άχαρες. κ εμένα με κρύβανε πίσω πίσω κ με μαλώνανε για τα κιλά μου παρόλο που ούτε μιλάμε για επαγγελματικό επίπεδο ούτε για παχύσαρκο παιδί.
Καλά ο κακόμοιρος ο goa δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπατήσει!!
26-05-2010, 17:34 #87Senior Member
χαχαχαχαχα, τον τρομάξαμε λες, ε;Originally posted by bomo
Originally posted by bouliana
26-05-2010, 17:35 #88Senior Member
στο υπογράφω!! μπήκε να βρει στήριξη και μεις αναλύουμε τα κόμπλεξ μαςOriginally posted by murcielago
χαχαχαχαχα, τον τρομάξαμε λες, ε;Originally posted by bomo
Originally posted by bouliana
26-05-2010, 17:37 #89Senior Member
Λες να συνασπιστoύν goa-kwstas-salvage?
26-05-2010, 17:38 #90Senior Member
όσο περνάει η ώρα πραγματικά μου ρχεται να πάρω τα στοιχεία της δασκάλας να την εντοπίσω και να της δίνω μπουνιές μέχρι να γίνει αγνώριστη απ΄το πρήξιμο. και μετά μιλάω για τον ταραντίνο.........

Reply With Quote

Building Strength in Academic Nursing
14-11-2025, 01:48 in Διαχείριση Θυμού