Διαιτα και αντρες - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 145
    Member
    Κοιτα να δεις οσον αφορα τις γυναικες ειλικρινα σου μιλαω δεν με απασχολει διοτι και δεν με ενδιαφερει να με βλεπουν σαν ενα απλα ωραιο αντρα αλλα και γενικοτερα θελω να τα καταφερνω παντα με τον χαρακτηρα μου αλλα και με τα συναισθηματα μου.
    Αυτο που με ενοχλει ιδιαιτερα ειναι οτι και σε επαγγελματικο επιπεδο πολλες φορες η επιτυχια κρινεται και απο την εμφανιση.
    Δεν το θεωρω ρατσισμο αλλα βλακεια στον εγκεφαλο.

Senior Member
    Ναι οσο αφορα τα επαγγελματικα εξαρταται και απο τη δουλεια που κανεις.Δηλαδη πχ σε δουλειες που θες να προωθησεις κατι προτιμουν τους ωραιους και αδυνατους συνηθως.Αλλα νομιζω στα επαγγελματικα υπαρχει χειροτερος ρατσισμος απο την εμφανιση.Μετραει πιο πολυ το μεσον, μια καλη γνωριμια που αν δεν τα εχεις ας εισαι και μοντελο δε θα μετρησει.

Senior Member
    καλημέρα κι από μένα! καλώς τον goa, τελικά όσο πας αναπτύσσεις αντισώματα με μας εδώ μέσα χιχι!

εγώ πάντως εξακολουθώ να θεωρώ ρατσιστική συμπεριφορά μόνο την επαγγελματική ¨πόρτα¨που μπορείς να φας. αντίθετα, τις κουβέντες που θα μου πει το κάθε καρακατσουλιό που υποτίθεται είναι φίλη μου, ή η χαζοβιόλα γυμνάστρια (Δανάη καταλαβαινόμαστε νομίζω, δεν συμπεριλαμβάνεσαι..) που δεν ξέρει ΤΙΠΟΤΑ άλλο να κάνει στη ζωή της και δεν έχει κανένα άλλο ενδιαφέρον πέρα από τις θερμίδες και την κυτταρίτιδα, δεν τα θεωρώ ρατσισμό, τα θεωρώ περίσσεια βλακείας.

Senior Member
    [quote]Originally posted by Constance
    Originally posted by bomo

Δηλαδη εχει τυχει να εχω γνωστους αντρες που με ηξεραν στα 90 κιλα και οταν εχασα να μου δινουν παραπανω σημασια λες και ξαφνικα απεκτησα αποψη και υποσταση σε μια συζητηση.
    κατ'εμέ δεν ήταν και πολύ αξιόλογοι άνθρωποι αυτοί οι άντρες. Σου μιλάω ειλικρινά αυτό πιστεύω, αν ένας άνθρωπος κοιτάει πόσο έχει μεγαλώσει ο κ...ος σου για να σου απευθύνει ανάλογα λεπτά της ώρας τον λόγο, τότε απορώ τί κάθεσαι και κάνεις με αυτούς τους ανθρώπους. εγώ προσπαθώ να είμαι πολύ αυστηρή στις παρέες μου. άμα δεν έχει ουσία η σχέση τί να την κάνεις, μόνο για να λές ότι οι παρέα σου διαθέτει μουράτους άντρες;; άσε. καλύτερα να κυκλοφορώ με σύσσωμη την οικογένεια του Κουασιμόδου παρά να συναναστρέφομαι ηλίθιους. Δεν μας αξίζει πάντως να παραμένουμε σε τέτοιες παρέες.

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    εσύ πήγαινες σε άλλη σχολή.χαχα!γενικά πάντως δεν μου έχει μείνει το κόλλημα απο εκεί μόνο απλά το αναφέρω ως δείγμα ρατσισμου προς κάποιον που έχει λίγα όπως λες περιττά κιλά.
    απλά ειδικά το μπαλέτο είναι από μόνο του ειδική περίπτωση. Δεν είναι καθημερινότητα, δεν ανήκει στις ¨γενικές γραμμές¨. αυτό εννοούσα

καλημέρα σας!
    λοιπόν συνεχίζω να λέω τις απόψεις μου περί μπαλέτων ζίζελων κτλ στο πολύ φιλόξενο post του goa ο οποίος δεν πρέπει ναχει παράπονο τβρέθηκαν κ 2 3 ακόμα άνδρες σε αυτό το γυναικοκρατούμενο forum.

θεωρώ λοιπόν οτι το μπαλέτο δεν έχει τίποτα το ειδικό γιατί σχεδόν όλα τα κοριτσάκια όταν είναι μικρά πηγαίνουν σε μπαλέτα, ρυθμικές , χορούς κτλ κτλ.
    κ τουλ'αχιστον δεν είναι κάτι πιο ειδικό από τις ΔΠΤ

τώρα δεν θέλω να το παίξω το αδικημένο παιδί απλά παρατηρούσα κεγώ σαν παιδί διάφορα πράματα στο περιβάλλον που ήμουνα κ άλλα με επηρέαζαν κ άλλα όχι.άλλαξα τρεις σχολές μπαλέτου τι μία φορά γιατί μετακόμισα κ την άλλη λόγω παρέας.λοιπόν στην πρώτη σχολή η δασκάλα είχε το πρόβλημα επειδή ήταν ψηλή προτιμούσε ψηλές αν κ παράλογο για μπαλέτο.στην άλλη την σχολή συνέχεια καλόπιαναν την κόρη της διευθύντριας εις βάρος άλλων κοριτσιών κ στην τρίτη σχολή θυμάμαι να κάνει η γλυκύτατη κατα τάλλα δασκάλα ρεζίλι ένα κοριτσάκι που είχε έντονο πρόβλημα κιλών αλλά κ γενικά κ τα υπόλοιπα που δεν ήταν τσίκνες τα μείωνε. πιστεύω οτι αυτό αντανακλά αρκετά τις συμπεριφορές των ανθρώπων γενικά κ έξω απτα μπαλέτα κ δεν βλεπω τίποτε το ειδικό.

πιστεύω οτι ο ρατσισμός δεν μετράει μόνο στο να βρεις δουλειά ,για΄τί μαφορουν κ άλλα θέματα,όπως οι παρέες μου κ οι φίλοι μου ,το οικογενειακό μου περιβάλλον, οι σχέσεις μου κ αρκετά η ανταπόκριση απο το άλλο φ
    υλο.φυσικά μενδιαφέρει κ η δουλειά. απλά δεν είναι λίγες οι εξαιρέσεις ανθρώπων που κατακρίνουν τα 10 περιττά κιλά είναι πάμπολλες,κ θαλεγα οτι δύσκολο είναι να βρεις ανθρώπους που δεν τα δίνουν κ πολύ σημασία.ειδικά όσο πιο νέοι κ ανώριμοι είναι γίνονται κ πιο επιφανειακοί

GOA τι νέα ρε μπαγάσα πως παν τα κέφια?

Senior Member

κατ'εμέ δεν ήταν και πολύ αξιόλογοι άνθρωποι αυτοί οι άντρες. Σου μιλάω ειλικρινά αυτό πιστεύω, αν ένας άνθρωπος κοιτάει πόσο έχει μεγαλώσει ο κ...ος σου για να σου απευθύνει ανάλογα λεπτά της ώρας τον λόγο, τότε απορώ τί κάθεσαι και κάνεις με αυτούς τους ανθρώπους. εγώ προσπαθώ να είμαι πολύ αυστηρή στις παρέες μου. άμα δεν έχει ουσία η σχέση τί να την κάνεις, μόνο για να λές ότι οι παρέα σου διαθέτει μουράτους άντρες;; άσε. καλύτερα να κυκλοφορώ με σύσσωμη την οικογένεια του Κουασιμόδου παρά να συναναστρέφομαι ηλίθιους. Δεν μας αξίζει πάντως να παραμένουμε σε τέτοιες παρέες.
    bomo μου ειπα γνωστους και οχι φιλους.Προφανως και δεν ειναι φιλοι μου αυτοι.Και προφανως και γιαυτο αποφευγω επαφη με τετοια ατομα.Μια πικρια ομως γενικως απο τους ανθρωπους την εχω.Τωρα αν καποιοι επηρεαζονται μονο απο τον εργασιακο ρατσισμο, εγω δεν ειμαι ενας απο αυτους κακως, γιατι ειμαι αρκετα ευαισθητη.Και κατι τετοιες ιστοριες με εφεραν στα προθυρα καταθληψης και αλλων ιστοριων που δε χρειαζεται να πω.Και προφανως και δεν παρεμεινα σε τετοια παρεα.Γιαυτο με εχει φαει η μοναξια τοσα χρονια τωρα, επειδη σιχαθηκα τους παντες οταν ανακαλυψα τον χαρακτηρα τους και τη συμπεριφορα τους.Δε σημαινει ομως οτι πρεπει να χαιρομαι και να νιωθω περιφανη για την παιδεια μας σα λαος και τον τροπο που συμπεριφερομαστε ο ενας στον αλλον.

Senior Member
    Constance έτσι μπράβο, και οι ψυχολόγοι αυτό συμβουλεύουν, μακριά απ'ότι μας στενοχωρεί. Για το ότι σε έχει φάει η μοναξιά, νομίζω ότι ποτέ δεν πρέπει να σταματάμε το ψάξιμο. Είτε πρόκειται για φιλικό είτε για γκομενικό. Εδώ μέσα ήδη έχεις μιλήσει με τόσους ανθρώπους που νιώθουν το ίδιο με σένα. Μπορείς κάλλιστα να αρχίσεις να κάνεις παρέα. Κι αν σου κάτσει;;;; που λέει και η ωραιότατη διαφήμιση.. Αν ήμουν Αθήνα θα είχα ήδη έρθει στο κατώφλι σου και θα σε είχα πάρει απ΄το μαλλί να βγούμε. Μην εγκλωβίζεσαι, υπάρχουν τόσοι άνθρωποι εκεί έξω που σου ταιριάζουν. Μην βαλτώνεις και μην κλείνεσαι στο καβούκι σου.

Senior Member
    Καλησπέρα κι από μένα
    ρατσισμός υπάρχει και μάλιστα από ανθρώπους που δεν το περιμένεις.
    Το χειρότερο είναι να είσαι αόρατος ως χοντρός και να σε "βλέπουν" ξαφνικά, όταν αδυνατίσεις. Ένας μάλιστα μου είχε πει ότι καλά έκανα και αδυνάτισα, ήμουν χάλια πριν. ʼλλος είχε πει το αμίμητο. Υποψήφιος γκόμενος ήταν, κανονίζαμε να βγούμε και δεν ήξερε αν θα πάμε για ποτό ή φαγητό. Μου λέει "καλύτερα να πάμε για φαγητό,από ότι βλέπω το εκτιμάς ιδιαιτέρως".
    Κακίες βγάζουμε όλοι κατά καιρούς,κάποιοι όμως το έχουν κάνει σύστημα και ικανοποιούνται όταν σου τη "λένε".Το καλύτερο είναι να μη θιχτείς καθόλου,αλλά δεν το έχω καταφέρει 100 % ακόμα

Senior Member
    Constance έτσι μπράβο, και οι ψυχολόγοι αυτό συμβουλεύουν, μακριά απ'ότι μας στενοχωρεί. Για το ότι σε έχει φάει η μοναξιά, νομίζω ότι ποτέ δεν πρέπει να σταματάμε το ψάξιμο. Είτε πρόκειται για φιλικό είτε για γκομενικό. Εδώ μέσα ήδη έχεις μιλήσει με τόσους ανθρώπους που νιώθουν το ίδιο με σένα. Μπορείς κάλλιστα να αρχίσεις να κάνεις παρέα. Κι αν σου κάτσει;;;; που λέει και η ωραιότατη διαφήμιση.. Αν ήμουν Αθήνα θα είχα ήδη έρθει στο κατώφλι σου και θα σε είχα πάρει απ΄το μαλλί να βγούμε. Μην εγκλωβίζεσαι, υπάρχουν τόσοι άνθρωποι εκεί έξω που σου ταιριάζουν. Μην βαλτώνεις και μην κλείνεσαι στο καβούκι σου.
    Oχι βρε δεν εγκλωβιζομαι.Και το αγορι μου εχω και κοινωνικη ειμαι (πλεον).Δυο χρονια ειχα κλειστει πολυ στον εαυτο μου και τον τιμωρησα ενω δεν ειχε κανει τιποτα κακο.Πλεον δεν ειμαι ετσι.Περασα το λουκι, επαθα, εμαθα και τωρα τα πραγματα πανε καλυτερα.

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Oχι βρε δεν εγκλωβιζομαι.Και το αγορι μου εχω και κοινωνικη ειμαι (πλεον).Δυο χρονια ειχα κλειστει πολυ στον εαυτο μου και τον τιμωρησα ενω δεν ειχε κανει τιποτα κακο.Πλεον δεν ειμαι ετσι.Περασα το λουκι, επαθα, εμαθα και τωρα τα πραγματα πανε καλυτερα.
    σούπερ!

Senior Member
    Originally posted by nera
    "καλύτερα να πάμε για φαγητό,από ότι βλέπω το εκτιμάς ιδιαιτέρως".
    χα χα και συ έπρεπε να του απαντήσεις ναι το φαγητό το εκτιμώ ιδιαιτέρως, τί άλλο να κάνω όταν βγαίνω με ηλίθιους;

αχ μωρέ.....

Senior Member
    ήμουν μικρή τότε και δεν του είπα τίποτα χοντρό... απλά την έκανα με ελαφρά (ή με βαριά,αν κρίνω από την εκτίμησή μου στο φαγητό,όπως είπε)

Senior Member
    υπάρχει εδώ ένα τόπικ με ατάκες που έχουν ακούσει τα μέλη μας, διάβασε να πάρεις θάρρος!! έχω πάει σε σπίτι που ετοίμαζαν νύφη την ξαδέρφη μου, με το που πάω στον μπαμπά της να του ευχηθώ η ώρα η καλή μου λέει μπροστά στους τριγύρω συγγενείς: Ωρέ πώς χόντρυνες εσύ;; Βάζω τα γέλια και του απαντάω: είδες; ο Θεός σας φύλαξε και ο .... γνώρισε πρώτα την κόρη σου και όχι εμένα. Και έσκασαν όλοι στο γέλιο. Δε βαριέσαι μωρέ, χοντρόπετσοι ή ανόητοι πάντα θα υπάρχουν

Senior Member
    Ένα έχω να πω για το ρατσισμό λόγω κιλών και ειδικά σε μικρή ηλικία!
    Ξέρετε τι είναι να πηγαίνεις 4η Δημοτικού και να σε ζυγίζουν Αναγκαστικά μπροστά σε όλη τη τάξη.. και όλες οι συμμαθήτριές σου να είναι 28-35 κιλά και συ να είσαι 48!! επειδή στο ύψος ξεπερνάς λιγάκι και τη δασκάλα ακόμα.. (γύρω στο 1,55 ύψος) και να σε κοροιδεύει όλο το σχολείο ως τη ΧΟΝΤΡΗ;;
    Υπήρχε ποτέ πιθανότητα μετά από μια τέτοια εμπειρία να μην αποκτήσω ΔΠΤ; Τη μέρα εκείνη τη θυμάμαι ακόμα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ και ας ήταν κάπου στο '92.. και όλα όσα ακολούθησαν μέχρι το γυμνάσιο..

Senior Member
    bomo πως λέγεται ρε συ το τόπικ

εγώ με τον δικό μου μαθαίνουμε μια ξένη γλώσσα α΄πό εκεί γνωριστήκαμε.κ εχθές ένας από τους συμμαθητές μου κ φίλος γιατί κάνουμε παρέα, μου λέει μπροστά σε όλους ¨"ρε συ πως πάχυνες έτσι?έρχεται κ καλοκαίρι!
    κ ο δικός μου εξεράγη κ του λέει¨"αστην ήσυχη ρε λαπά μαλάκα εμένα μαρέσει, τι είναι αυτά που λες δεν ντρέπεσαι" χαχαχαχ βέβαια στη πλάκα όλα εννοείται. μετά δεν τον άφησα ήσυχο τον τρέλανα στο πείραγμα.πιστεύω οτί απλά του έλειπε τακτ στη προκειμένη. καμιά φορά καλό είναι να σκεφτόμαστε τι λέμε κ καλό είναι η κριτική να μη γίνεται μπροστά σε όλους. αλλά δεν τον παρεξηγώ γιατί ξέρω οτι γενικά είναι αυθόρμητος.

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast