Διαιτα και αντρες - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 145
    Senior Member
    Originally posted by murcielago
    Λες να συνασπιστoύν goa-kwstas-salvage?
    νομίζω ότι με ένα πρώτο ψυχογράφημα που τους έχω κάνει θα υπάρχει διάσταση απόψεων!!

Senior Member
    Πάντως ως ψηλό και αδύνατο παιδί σας λέω ότι στο μπαλέτο βάζανε πάντα τις κοντούλες χαριτωμένες μπροστά και εμάς μας θεωρούσανε άχαρες.

Γενικά πάντως νομίζω ότι ένα παιδί προσέχει περισσότερο την απόρριψη και αυτό του μένει. Ο καθένας μας θυμάται το τραύμα του εντελώς διαφορετικά.

Senior Member
    Originally posted by Danai20
    Πάντως ως ψηλό και αδύνατο παιδί σας λέω ότι στο μπαλέτο βάζανε πάντα τις κοντούλες χαριτωμένες μπροστά και εμάς μας θεωρούσανε άχαρες.

Γενικά πάντως νομίζω ότι ένα παιδί προσέχει περισσότερο την απόρριψη και αυτό του μένει. Ο καθένας μας θυμάται το τραύμα του εντελώς διαφορετικά.

Συμφωνώ...

Senior Member
    εσύ πήγαινες σε άλλη σχολή.χαχα!γενικά πάντως δεν μου έχει μείνει το κόλλημα απο εκεί μόνο απλά το αναφέρω ως δείγμα ρατσισμου προς κάποιον που έχει λίγα όπως λες περιττά κιλά.

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    εσύ πήγαινες σε άλλη σχολή.χαχα!γενικά πάντως δεν μου έχει μείνει το κόλλημα απο εκεί μόνο απλά το αναφέρω ως δείγμα ρατσισμου προς κάποιον που έχει λίγα όπως λες περιττά κιλά.
    απλά ειδικά το μπαλέτο είναι από μόνο του ειδική περίπτωση. Δεν είναι καθημερινότητα, δεν ανήκει στις ¨γενικές γραμμές¨. αυτό εννοούσα

Senior Member
    αγαπητές μου μπαλαρινούλες και μη, χοντρούλες και αδύνατες αλλά κατά γενική ομολογία χαριτωμένες, σας αφήνω, to be continued..

Senior Member
    αχ..μπαλετο...τι μου θυμησες τωρα!!!!!!!εγω παντως ημουν παντα μπροστα μπροστα ισως επειδη δεν ειμαι ψηλη.λογικο δεν ειναι?αν βαζανε τις κοντες πισω πως θα φαινομασταν εμεις οι ταπες?χιχιχι..πω πω 11 χρονια εκανα..ποσο μου λειπειιιιι!!!!!

κ να συμπληρωσω οτι ειχαμε κατι παχουλα κοριτσακια τα οποια ειχαν τρομερα ανοιγματα κ παντα οι δασκαλες τα βαζανε κ αυτα μπροστα.γενικα μας αλλαζανε τακτικα κ στις παραστασεις κ σε ολα.να μην αδικησουν κανεναν.εμενα μπορω να πω με συμπαθουσαν παρα πολύ γιατι με ειχαν απο πολύ μικρη,ισως για αυτο.

Junior Member
    Originally posted by bomo
    Originally posted by cat82
    βασικά, επειδή μάλλον έχουμε μπερδευτεί και ο καθένας νομίζει διαφορετικά πράγματα, τί θεωρείτε ρατσισμό ως προς έναν άνθρωπο 70 κιλών που το φυσιολογικό του έπρεπε να ήταν 60;
    οχι για δουλεια,αλλα στο θεμα να σε πλησιασει ευκολα ενας αντρας... αλοιμονο,στον εργασιακο χωρο ειναι αλλα τα κριτηρια συνηθως!οχι πως η ομορφια δεν ειναι +
    α εντάξει πάσο, εγώ ρατσισμό θεωρώ τα τραβηγμένα πράγματα. Γιατί αν φάω πόρτα από άντρα για 5-10 κιλά παραπάνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν το χαρακτηρίζω ρατσισμό, το χαρακτηρίζω κάλο στον εγκέφαλο
    Πραγματικά έχω τόσα να πω για όλα αυτά! Λοιπον,
    1. το τί θέλει κανείς στο σεξουαλικό του σύντροφο είναι πολύ προσωπικό, υποκειμενικό. Γνωρίζω άντρα (νορμαλ, ταλαντούχο, έξυπνο κλπ) που του αρέσουν οι πραγματικά υπέρβαρες κοπέλες. Για να καταλάβετε όταν με γνώρισε κ ήμουν 1,63 κ 75 κιλά, ήμουν αδύνατη για τα γούστα του!!!!

2. Όταν ήμουν 60 κιλά (και κορμάρα τώρα που με βλέπω σε φωτογραφίες) πήγαινε να αγοράσω τα τότε αγαπημένα μου Miss Sixty, αλλά ποτέ δεν υπήρχε το νούμερο μου!!!! Λοιπόν αν αυτό δεν είναι ρατσισμός τι είναι? Είχα ένα απόλυτα φυσιολογικό σώμα!

3. Εμένα το αγόρι μου που έχει πολύ ωραίο σώμα, με γνώρισε 15 κιλά λιγότερο πριν 4 χρόνια, ποτέ δεν έχει παραπονεθεί για το σώμα μου. Το μόνο που μου έχει πει όταν εγω έχω ανοιξει κουβέντα, είναι ότι "ναι, θα ήσουν πιο ομορφη αν έχανες μερικά κιλάκια". Θέλω να σας πω λοιπόν ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, και δεν πρέπει να κρατάμε δίπλα μας αυτούς που μας κάνουν να νιώθουμε άσχημα για τον εαυτό μας!
    Βέβαια, αυτό έχει 2 πλευρές γιατί όταν αρέσεις στον άνθρωπο σου, βολεύεσαι κ λίγο και δύσκολα αποφασίζεις να αλλάξεις τις συνήθειες σου!

Member
    Originally posted by murcielago
    Originally posted by bouliana

κ ζητ'ω συγγνώμη στον goa για την κατάχρηση του post του

Καλά ο κακόμοιρος ο goa δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπατήσει!!
    χαχαχαχαχα, τον τρομάξαμε λες, ε;
    στο υπογράφω!! μπήκε να βρει στήριξη και μεις αναλύουμε τα κόμπλεξ μας
    Παντως ρε παιδια σε καμμια περιπτωση δεν σκεφτηκα πως το topic θα εξελιχθει ετσι!
    Μιλαμε πως οι γυναικες τελικα ειναι απιστευτες

Senior Member
    παντως goa316,μια χαρα τα πας,ηδη 10 κιλα μειον!!καλη συνεχεια!

Senior Member
    Αντίθετα,από προσωπική εμπειρία,έχω να δηλώσω,πως ο ρατσισμος απεναντι στις γυναικες ξεκινα ακόμα κι από τα 70 κιλα και πανω[για μια κοπελα στο 1.68]

σοβαρο ρατσιστικο πληγμα?καλα δε τους στερησαν το δικαιωμα στην ελευθερια, αλλα σιγουρα επηρεαζει πολλους αντρες οταν γνωριζουν καποια. εχω βρεθει και στη θεση παλιοτερα να μου κανονισουν γνωριμια,και να κανονισω εγω σε φιλες. οταν ηταν γεματες, ΑΠΛΑ ΓΕΜΑΤΕΣ[πριν τις γνωρισουν-μορφωμενες-περιποιημενες] επαιρνα ως απαντηση το..."ε μαλλον οχι"
    Συμφωνωωωωω!Κι εμενα μια ζωη χοντρη με λεγανε και ας ημουνα 70τοσα κιλα!

Και μου εχει τυχει και αυτο που λες.Αφου υπαρχουν αντρες γνωστοι μου που ειναι μονοι τους συνηθως(γιατι αραγε, μηπως επειδη ψαχνουν τη Ζιζελ?) και οταν αναφερω καποια φιλη που δεν την ξερουν ρωτανε ποια ειναι αυτη? και αν ειναι κανονικη (οχι παχουλη, κανονικη) τους λεω ασε δε θα σαρεσει.Γιατι το χω δει το εργακι πολλακις.

Και bomo επειδη ρωτησες για ρατσισμο.Προσωπικα θεωρω ρατσισμο σε μια κοπελα σαν εμενα που ειμαι 1.72 και 76 κιλα να μου ριχνουν χυλοπιτες αντρες γιατι πρεπει να χασω 10 κιλα για να γινω ωραια γκομενα.Ρατσισμο επισης θεωρω να πηγαινω στο γυμναστηριο και να μου λενε ατομα που δεν εχω συναντησει ποτε στη ζωη μου οτι ειμαι χοντρη.Θεωρω ρατσισμο να με κραζουν οι "καλυτερες μου φιλες " με πολλα εισαγωγικα πισω απο την πλατη μου, και να λενε οτι τις ζηλευω επειδη ειμαι χοντρη, ή οτι ειμαι λεσβια επειδη ειμαι χοντρη (και δε βρισκω αντρα) ή οτι επειδη ειμαι χοντρη εχω ταυτοχρονα ολα τα κακα του κοσμου στο χαρακτηρα μου...Θεωρω ρατσισμο ατομα απο την οικογενεια μου να με συγκρινουν με τις αδυνατες ξαδερφες μου και να λενε μπορει η Constance να εχει μορφωση αλλα η ταδε ξαδερφη ειναι πιο στυλατη.Και ολα αυτα χωρις να ρωτησω την αποψη κανενος!Προσφατα ακουσα και το ΥΠΕΡΤΑΤΟ απο ατομο που κανει τσιγαρα (και δεν εννοω τα κανονικα)."Με κραζουν εμενα για τα τσιγαρα και δεν κραζουν οσους ειναι τοφαλοι και τρωνε το απακο."Και προσπαθουσε να με πεισει οτι ανθυιγινο ειναι μονο το να τρως πολυ και βλακειες κι οχι αυτο που κανει αυτος.Να σημειωσω οτι αυτος εχει μια κοπελα στυλ μοντελου και την κραζει οποτε παει να παρει μια σοκολατα απο το περιπτερο να φαει.Ασε μη συνεχισω γιατι ολο κανω edit για να προσθεσω και κατι και τα παιρνω στο κρανιο κιολας

Member
    παντως goa316,μια χαρα τα πας,ηδη 10 κιλα μειον!!καλη συνεχεια!
    Τι να κανω..
    Παλευω ομως 1 1/2 μηνα

Senior Member

α εντάξει πάσο, εγώ ρατσισμό θεωρώ τα τραβηγμένα πράγματα. Γιατί αν φάω πόρτα από άντρα για 5-10 κιλά παραπάνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν το χαρακτηρίζω ρατσισμό, το χαρακτηρίζω κάλο στον εγκέφαλο
    Nαι οντως δεν εχεις αδικο μαλλον καλος ειναι.Αλλα ξερεις κατι.Αυτοι οι αντρες και στις φιλιες τους με γυναικες θα φερθουν ρατσιστικα.Δηλαδη εχει τυχει να εχω γνωστους αντρες που με ηξεραν στα 90 κιλα και οταν εχασα να μου δινουν παραπανω σημασια λες και ξαφνικα απεκτησα αποψη και υποσταση σε μια συζητηση.

Member
    Παιδια αφου το μπιπ που το μπιπ το θεμα να σας πω κι εγω την αποψη μου για το θεμα!
    Ρατσισμος υπαρχει και στους αντρες και στις γυναικες.
    Δυστυχως ομως θεωρω πιο ασημαντο αυτον που περιγραφει η Constance.
    Επειδη ημουν αρκετα αδυνατος και τωρα παχυνα εζησα και τις 2 περιπτωσεις.
    Οταν εισαι πιο αδυνατος ολες οι πορτες ειναι ανοιχτες, σε εξυπηρετουν πιο ευκολα και γενικα κανεις πραγματα που κατω απο αλλες συνθηκες δεν θα μπορουσες.
    Λογω του οτι στη δουλεια μου ασχολουμαι με πολυ κοσμο διαπιστωνω πως η συμπεριφορα του συνομιλητη σου εξαρταται απο την εμφανιση σου.
    Δεν σας κρυβω λοιπον πως ενας απο τους λογους που θελω να αδυτατισω και να φτασω στα κανονικα επιπεδα ειναι αυτος.
    Συγνωμη αν κουρασα!

Senior Member
    goa παιδι μου επειδη ειμαστε χοντροι δεν εχουμε ισα δικαιωματα παρτο χαμπαρι!:P
    Kαι φυσικα υπαρχει και στις γυναικες.Και μαλιστα οι γυναικες μπορουν να γινουν και πιο γελοιες και αντι κιλα να κοιτανε μαρκα αμαξιου κλπ.Γελοιοτητες.

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast