Δεν ειναι νωρις για κολληματα??
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    Senior Member

Δεν ειναι νωρις για κολληματα??

Εχω μολις ξεκινησει εδω και 1,5 μηνα και εχω ήδη κολλησει, δηλαδη εδω και 8 μερες ειμαι στα ιδια κιλα. Δεν ειναι λιγο νωρις για να εχω κολλησει?? Αυτο εντωμεταξυ ηταν παντα το προβλημα μου με την διαιτα, οτι μετα απο 1-2 μηνες κολλουσα, απογοητευομουν και τα παρατουσα. Και ο φαυλος κυκλος συνεχιζοταν.
    Τωρα θελω να ειναι διαφορετικα, θελω να τα καταφερω!!!

Συνεχιζω κανονικα την διατροφη μου και παω και 3-4 φορες την εβδομαδα κολυμβητηριο, κανω κατι λαθος??? Αναρωτιεμαι... αλλα συνεχιζω!!!

Senior Member
    Kαλα εισαι Μπραζιλ? Ποσα χρονια εχεις να κατεβεις απο τα 80? Αυτο φταιει! Οταν ησουν σε ενα βαρος αρκετο καιρο αυτο ειναι ενα σκοπελος...

Senior Member
    Brazil μην αγχώνεσαι, δεν είναι λίγο 1,5 μήνας, δεν συνβαίνει μόνο σε σένα.

Συνεχισε και θα ξεκολήσει είναι σίγουρο.

Στα ίδια κι εγώ είμαι κολημένη, εδώ και 12 ημέρες και σημείωσε οτι γυμνάζομαι καθημερινά και δεν κάνω την παραμικρή ατασθαλία, άσχετο αν είμαι έτοιμη να την κάνω απόψε αφού φρικαρα πια!

Senior Member
    Μπεττυ μπορει αμα φας μια μερα να ξεκολλησεις

Senior Member
    Το ξέρω ότι γίνομαι βαρετή αλλά θα το ρωτήσω. Νεράκι πίνετε αρκετό;;;

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Μπεττυ μπορει αμα φας μια μερα να ξεκολλησεις
    Να σου πω την αλήθεια είμαι έτοιμη απόψε να τα ρημάξω όλα, περιμένω και φίλους για τη eurovision και δεν πιστεύω να κρατηθώ άλλο!

Senior Member
    Originally posted by dew
    Το ξέρω ότι γίνομαι βαρετή αλλά θα το ρωτήσω. Νεράκι πίνετε αρκετό;;;
    Εγώ dew μου, πίνω γύρω στα 3 λίτρα, έχω τα μικρά μπουκαλάκια και αδειάζω περίπου 6 την ημέρα. Έχω βάλει και προγραμμα, ώστε να μην πίνω πάρα πολύ το βράδυ, ξέρεις για να μην ξυπνάω τη νυχτα..

Senior Member
    Μπετυ φαε! Ακομα και να μην ξεκολλησεις θα παρεις λιγο τα πανω σ.. μην καθεσαι με ολη την παρεα και αυτοι τρωνε σουβλακια και εσυ τρως γιαουρτι. Μην τρελαθουμε τελειως!

Senior Member
    Να βρε Πενέλοπε τι μας κάνει το φόρουμ, με μια κουβεντούλα σου μου γλύκανες την ψυχή, με τα νεύρα μου τόσες μέρες
    θα είχα και ενοχές στο τέλος.!

Senior Member
    Καθημερινά χάνουμε αρκετό νερό από το σώμα μας κυρίως μέσω των ούρων, της αναπνοής και του ιδρώτα. Η απώλεια των υγρών ενός ενήλικα κάτω από φυσιολογική θερμοκρασία είναι περίπου 2,5 λίτρα. Σε ζεστό περιβάλλον οι απώλεια υγρών αυξάνεται σε 3,5λίτρα, ενώ όσοι αθλούνται μπορεί να χάσουν μέχρι 6,5 λίτρα νερό τη ημέρα. Είναι απαραίτητο καθημερινά να αναπληρώνουμε το νερό που χάνει ο οργανισμός μας για να εξασφαλίσουμε τη καλή λειτουργία του.
    Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες οι ενήλικες θα πρέπει να καταναλώνουν 35ml νερό ανά κιλό σωματικού βάρους, τα παιδιά 50-60 ml/κιλό και τα βρέφη 150ml/κιλό. Για παράδειγμα ένας ενήλικος βάρους 70 κιλών χρειάζεται περίπου 35ml X 70κιλά =2,5 λίτρα νερού την ημέρα.
    Όταν το νερό στο σώμα μας αρχίζει να μειώνεται κατά 1% τότε ξεκινά το αίσθημα της δίψας. Αυτό σημαίνει ότι όταν φτάνουμε στο σημείο να διψάμε, έχουμε πάθει μια ελαφρά μορφή αφυδάτωσης. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να πίνουμε νερό σε τακτά χρονικά διαστήματα ακόμα και αν δε διψάμε.
    Η καλή ενυδάτωση του οργανισμού μας λοιπόν πρέπει να αποτελεί πρωταρχικό στόχο για όλους. Κυρίως για την διασφάλιση της υγεία μας όσο και από αισθητικής πλευράς.
    Η καλή εμφάνιση του δέρματος, τόσο του σώματος όσο και του προσώπου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την καλή ενυδάτωση του οργανισμού.
    Επίσης, για την καλή λειτουργία του μεταβολισμού μας το νερό αποτελεί το καλύτερο φάρμακο. Πολλοί ενοχοποιούν το μεταβολισμό τους για το ότι δε μπορούν να χάσουν βάρος και μάταια καταφεύγουν σε σκευάσματα και διάφορα μηχανήματα που υπόσχονται ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Η λύση και πάλι είναι απλή. Για την αύξηση του μεταβολισμού μας χρειάζονται μικρά και συχνά γεύματα, τακτική σωματική άσκηση και φυσικά κατανάλωση επαρκούς ποσότητας νερού.

Δε παίρνω ποσοστά από καμία εταιρεία εμφιάλωσης... αλλά πίνω τουλάχιστον 3,5 λίτρα την ημέρα! Πιστεύω ότι το άρθρο αυτό έχει μια μεγάλη δόση αλήθειας..

Senior Member
    Eλα Μπετυ. Μια πιτα για τον Αλκαιο και μια για σενα.

Senior Member
    Ναι και βέβαια έχει, κι εγώ πίνω πολύ νερό και μου έχει πλέον γίνει συνήθεια, δεν μπορώ χωρίς. Έχω το μπουκαλάκι μου και
    δεν το ξεχνάω ποτέ.

Senior Member
    Και αυτος θα εχει μηνες να φαει πιτα... Οποτε συμπασχουμε και συμπαρισταμεθα

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Eλα Μπετυ. Μια πιτα για τον Αλκαιο και μια για σενα.
    Χαχαχα ευχαριστώ Πηνελοπάκι, λες να πάρουμε καμιά καλή θεσούλα?

Senior Member
    Ναι έχασε λέει καμια 25αριά κιλά...

Page 1 of 2 12 LastLast