ΑΣΤΑΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΣΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

ΑΣΤΑΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΣΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

δεν μου λέτε σύντροφοι.. κάθε μέρα πρέπει να τρώμε πάνω κάτω τις ίδιες ώρες τα γεύματα μας ή όχι; τί είναι καλό και τί όχι; υποθέτω ότι αν έχουμε το ίδιο πρόγραμμα συνέχεια ο οργανισμός αρχίζει και νυστάζει..

Senior Member
    δεν ξερω παντως εμενα με βοηθαει το ωραριο. γιατι τρωω και οταν δεν πειναω οποτε τρωω και πιο λιγο.

Senior Member
    αυτό είναι κάτι άλλο που λες, ρωτάω μήπως με τα άστατα γεύματα κολλάμε τον οργανισμό

Senior Member
    καλύτερο λενε το ωραριο οι διαιτολόγοι,εκπαιδευεις ουσιαστικα το σωμα σου να περιμενει το φαγητο συγκεκριμενες ωρες.. μαι στο τοσο να μην το τηρησεις,δεν εγινε και κατι...

Senior Member
    ναι αλλά όταν τον ξαφνιάζεις τον οργανισμό, αυτός σπεύδει να κάψει το έκτακτο ή κάνει κράτει;

Senior Member
    δεν πιστευω πως με μια φορα/15μέρες να μπορει να αλλαξει συμπεριφορα. παντως ενα διαιτολογος μια ς φιλης-στον οποιο πηγε για να χασει λιπος και κατακρατηση υγρων,καθτι ειχε και ταση γαι αθξημενο ζαχαρο,της εδινε καποιο ειδος γλυκου 1 φορα τη βδομαδα,γιατι λεει δεν πρεπει να νιωθει το σωμα πως δεν ξερει την τροφη,πρεπει λεει να εκπαιδευτει να την καταναλωνει κι αυτη... τι να πω?
    επισης το γνωστο που ξερω ειναι η τροφοδοτηση με ελαφρια γευματα καθε 3-5 ωρες βοηθουν στην καυση...

Senior Member
    Originally posted by bomo
    ναι αλλά όταν τον ξαφνιάζεις τον οργανισμό, αυτός σπεύδει να κάψει το έκτακτο ή κάνει κράτει;
    ean den trefesai swsa otan τρως ή τον αφηνεις νηστικο πολλες ωρες τοτε μολις φας θα κρατησει λιπος,
    θα σκεφτει ας τα αποθηκευσω τωρα, ποιος ξερει ποτε θα ξαναφαει το αφεντικο μου...κ τι!

το θεμα ειναι να κανεις γευματα σωστα κ να ειναι πολλα. τωρα το ποτε τρως αλλο θεμα. δεν προλαβαινω να διαβασω τι γραψατε, ειναι λεπτο θεμα, σκεψου τα

Senior Member
    εγω νομιζω οτι αν τρως λιγο οτι και να φας καιγεται... αν τρως και αστατες ποσοτητες τοτε καλο ειναι να εχεις και ωραριο

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    Originally posted by bomo
    ean den trefesai swsa otan τρως ή τον αφηνεις νηστικο πολλες ωρες τοτε μολις φας θα κρατησει λιπος,
    θα σκεφτει ας τα αποθηκευσω τωρα, ποιος ξερει ποτε θα ξαναφαει το αφεντικο μου...κ τι!

το θεμα ειναι να κανεις γευματα σωστα κ να ειναι πολλα. τωρα το ποτε τρως αλλο θεμα. δεν προλαβαινω να διαβασω τι γραψατε, ειναι λεπτο θεμα, σκεψου τα
    εντάξει, δεν μιλάω για τόοοοσο άστατο πρόγραμμα, να μένω 6 ώρες νηστική. απλά μιλάω για 2 ώρες πάνω κάτω διαφορά από μέρα σε μέρα. αν ξεκινάω πχ το πρωινό μου στις 6 ή στις 9, έτσι παίρνει η μπάλα ολόκληρη τη μέρα. αυτό εννοούσα.

Senior Member
    συχνα,μικρα,χρονικα προγραμματισμενα γευματα και βραδυνο νωρις ειναι το ιδανικο!