Γιατι???
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12

Thread: Γιατι???

Γιατι???

Θα σας περιγραψω τι μου συμβαινει. Οταν ειναι να κανω διαιτα τρελαινομαι. Θελω να φαω τα παντα, ακομα και αυτα που υπο φυσιολογικες συνθηκες δε θα ηθελα. Οταν ομως ειχα καποτε αποφασισει να νηστεψω πριν το Πασχα, το εκανα 40 μερες αδιαμαρτυρητα και χωρις καν να ζηλεψω. Οταν καποτε νομιζα οτι η σοκολατα μου προκαλει σπυρακια, την ειχα κοψει μαχαιρι.Και τωρα που πρεπει να κανω ειδικη διατροφη επειδη θηλαζω και το μωρακι μου εχει διαφορες αλλεργιες, τρωω (κυριολεκτικα) μονο πατατες, ρυζι, κοτοπουλο και φρουτα, και παλι δε με πειραζει. Εχουν παρελασει μπροστα μου ενα σωρο φαγητα και γλυκα και παγωτα αυτες τις μερες, αλλα ουτε στιγμη δε με λυγισαν. Αν απλα εκανα διαιτα, θα ειχα υποκυψει σε ολα. Γιατι λετε να μου συμβαινει αυτο? Συμβαινει και σε σας? Ειναι θεμα αυτοπειθαρχιας, και αν ναι, γιατι οταν σκεφτομαι τη λεξη διαιτα, χανω καθε ελεγχο στον εαυτο μου?

Senior Member
    forgetful μου γειά σου...όταν κάνεις δίαιτα νιώθεις ότι στερείσαι όλα αυτά που στερείσαι
    θέλεις να καταναλώσεις...όλα είναι στο μυαλό ε;;;
    φιλάκια και να σου ζησει το μωράκι σου

Ευχαριστω...Ναι, αλλα και τωρα στερουμαι, τωρα γιατι δε με νοιαζει? Οντως ειναι ολα στο μυαλο, αλλα και παλι δεν καταλαβαινω, αφου μπορω να πω οχι, γιατι οταν κανω διαιτα δεν το λεω?

Senior Member
    γιατί την μία πρέπει να το κάνεις για την υγεία του μωρού σου, την άλλη για να μην σε κάψει ο Θεός...Να σκέφτεσαι επομένως ότι πρέπει να φροντίσεις πρωτίστως την υγεία σου με κάθε τρόπο ώστε να συνεχίσεις να φροντίζεις το μωράκι σου και να εξασφαλίζεις την εύνοια του Θεού
    καλό κουράγιο στην προσπάθειά σου!

Senior Member
    δεν ξερω το γιατι αλλα σε ζηλευω κ πολυ θα ηθελα να σου μοιασω μετα απο ενδεχομενη γεννα!
    θελω να ελπιζω οτι χαρη στα μωρα ή τα μελλοντικα μωρα μας μπορουμε να κανουμε τα παντα,
    ενω για τον εαυτο μας δεν ειμαστε τοσο δυνατες.
    ή μαλλον ειμαστε δυνατες αλλα δεν χρησιμοποιουμε τις δυναμεις μας εξισου για ολους

τι κανει το μωρακι σου? αχ κ εβλεπα ολο μωρα σημερα,
    εμεις λεμε κατα του χρονου το Πασχα ναρχισουμε προσπαθειες για μωρακι.
    Ως τοτε θελω να με εχω αλλαξει ριζικα κ να ειμαι 70+ κιλα...

bad μου σε ευχαριστω και σου ευχομαι με ενα γερο μωρακι οποτε το αποφασισετε. Ο μικρουλης μου ταλαιπωρειται λιγο, μπηκαμε και νοσοκομειο, αστα. Ευχομαι μονο να ειναι περαστικα ολα. Ομως ξερεις τι γινεται? Σιγουρα τωρα το κανω για το μωρο μου και δε με νοιαζει να συνεχισω οσο χρειαστει αρκει να τον βλεπω να παει καλυτερα. Αλλα εχω παρατηρησει πως οταν αποφασισω να κοψω το φαι για οποιονδηποτε ασχετο λογο το καταφερνω. Οταν το αποφασιζω για να αδυνατισω, τελος, λες και μπλοκαρει το μυαλο μου. Αν πω πχ δε θα φαω σοκολατα γιατι κανει σπυρακια, δε θα φαω. Αν πω ομως δε θα φαω σοκολατα για να αδυνατισω, θα φαω ο κοσμος να χαλασει. Τι να σου πω, ουτε κι εγω με καταλαβαινω...

Α, οσο για το οτι με ζηλευεις, θα δεις πως οταν με το καλο κανεις μωρακι, τα παντα θα μπορεις να κανεις για χαρη του, η διατροφη ειναι το λιγοτερο.

Senior Member
    κοιτα ειναι θεμα προτεραιοτητων.
    πλεον κ γω ετσι εχω γινει γιατι πηγα στα κιλα που ημουν,
    τωρα χρειαζομαι μεγαλυτερο κινητρο απο την διαιτα,
    χτυπα ξυλο προβλημα υγιειας δεν εχω,
    αρα σκεφτομαι οτι του χρονου θα θελω να μεγαλωσει ενα μωρακι στην κοιλια μου κ δε θα επιτρεψω να παθει τιποτε επειδη τρωω πολυ...

Senior Member
    μακαρι μακαρι σευχαριστω για τις ευχες πραγματικα, ελπιζω ναναι καλα το μωρουλινι σας κ εσεις!

Τα κιλα θα τα ξαναχασεις με τη μια μολις το αποφασισεις, δεν το συζητω. Ηταν δυσκολες μερες και για σενα απ οτι εχω καταλαβει, ειμαστε και το ιδιο ζωδιο, τι στο καλο καθολου δε μας θελει εμας τους ζυγους, αφου ειμαστε καλα παιδια! Ασε και το αλλο. Η υπογραφη σου το what IF ειναι ακριβως η υπογραφη που ηθελα να βαλω κι εγω αλλα δεν ηξερα πως.

Senior Member

στην επεξεργασια προφιλ εκει που εχιες βαλει το τικερ σου, γραφεις αποκατω ο,τι θελεις κ το βγαζει εδω.

οσο για τους ζυγους δεν ξερω, κατι θαναι αναδρομο, μην ειν αναδρομο το κεφαλι μας?
    ποιες δυσκολες μερες...μηνες...ευτυχως τουλαχιστο τα θεματα υγειας τα περισσοτερα με μετρια εκβαση,
    τα υπολοιπα εκρεμμουν κ βλεπουμε...
    παω νανι γιατι απο αυριο παλι στα τρεχαματα ουφ

Senior Member
    Originally posted by forgetful
    Α, οσο για το οτι με ζηλευεις, θα δεις πως οταν με το καλο κανεις μωρακι, τα παντα θα μπορεις να κανεις για χαρη του, η διατροφη ειναι το λιγοτερο.
    Eτσι ειναι forgetful, σκεψου ομως οτι το να χασεις κιλα το κανεις (και) για το μωρο σου... δε σε βοηθαει αυτο??
    εμενα παντως ναι, μπορω να πω οτι ο γιος μου ειναι το ισχυροτερο μου κινητρο.