ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 67
    Senior Member
    Οχι,αυτος ο καημενος ειναι διαμαντι,το κεφαλι του δε γυρναει πουθενα.Αλλα το προβλημα μου δεν ειναι αυτος,ειναι ο κοσμος.Ειπαμε,ποτε δεν εχει πει τιποτα,αλλα το θεμα ειναι πως νιωθω εγω.Νιωθω καμια φορα πως δε του αξιζω η οτι τον ρεζιλευω οταν κυκλοφορουμε μαζι γιατι η αληθεια ειναι οτι αυτος ειναι πολυ γοητευτικος και εμφανισιμος

Senior Member
    Originally posted by ntinoula
    Νιωθω καμια φορα πως δε του αξιζω η οτι τον ρεζιλευω οταν κυκλοφορουμε μαζι γιατι η αληθεια ειναι οτι αυτος ειναι πολυ γοητευτικος και εμφανισιμος
    Μη τα λες αυτα,μειώνεις τον εαυτό σου αδικα!! εφόσον του αρέσεις εσυ,θα εχεις αυτα που ζητάει!Σκεψου πόσα αξίζεις για να είναι καποιος τόσο ξεχωριστός μαζί σου!τιποτα δε γινεται τυχαία!

Senior Member
    Ναι,ξερω εχω μυαλο και καποτε ειχα και ωραιο προσωπο.τωρα με ολο αυτο το βαρος που εχω παρει που εχει φτασει σε υπορβολικα σημεια,ουτε το προσωπο μου δεν αναγνωριζω πια..

Junior Member
    na paw gia mpanio me tin parea mou. exw na paw paralia mazi tous 2 xonia.

Senior Member
    Originally posted by DenKserwPoiaEimai
    na paw gia mpanio me tin parea mou. exw na paw paralia mazi tous 2 xonia.
    και γω το κάνω αυτό, αλλα αναγνωριζω πως ειναι εγωιστική αυτη η επιλογή. προτιμώ ,απο φόβο για την κριτική-που πιθανοτατα να μην γινει ποτε-να μην τους αποκαλύψω τα τρωτα μου σημεία[το χαλαρό+αγυμναστο σωμα μου], παρά να ζησω πραγματα μαζι τους!
    απο φετος αποφασισα πως δε θα το επιτρεψω να ξαναγίνει αυτό!θα λέω ναι!

Senior Member
    Τι ωραίο θέμα ntinoula..Εύχομαι να μη χρειαστεί να τα νιώσουμε ποτέ ξανά όλα αυτά και το καλύτερο είναι να αγαπήσουμε τον εαυτό μας έτσι όπως είναι έτσι που να θέλουμε να τον δούμε καλύτερο και να μη μας αγγίζει τίποτα..Προσωπικά δε θέλω ποτέ να γίνω κοκαλιάρα, θέλω απλά να αποκτήσω ένα υγιές σώμα που θα νιώθω καλά μεστα ρούχα μου και να φοράω το μαγιό μου χωρίς να κρύβομαι..Να λοιπόν κι η δική μου ευχή..Θέλω λοιπόν αυτό το καλοκαίρι να μπορώ να παίζω ρακέτες στη παραλία φορώντας μόνο το μαγιό μου χωρίς παρεό, πετσέτες ή άλλες αυτοσχέδιες κελεμπίες..Αυτό θέλω..μπορώ??Ε ναι λοιπόν μπορώ!!

Senior Member
    Originally posted by Loula83
    Δεν μπορω να νιωσω κομματι αυτου του κοσμου
    Δεν μπορω να σταματησω να σκεφτομαι την ευκολη λυση:το παγωτο που εχει απομεινει στο ψυγειο
    Δε μπορω να μη κατεβαζω το κεφαλι οταν βγαινω με το αγορι μου κι ολες οι γυναικες κοιταν περιεργα το γκομενο που κυκλοφορει με τη χοντρη και του κανουν ματιες μπροστα στα ματια μου διοτι φυσικα εγω δε λογαριαζομαι για γυναικα,ουτε καν για ανθρωπος αρα μπορουν να με προσβαλλουν οσο θελουν και να προσποιουνται οτι ουτε καν βρισκομαι εκει.
    δεν εχω κοιταξει ΠΟΤΕ αντρα που κυκλοφορει αλλη κοπελα,κι απορω με τις κοπελες που το κανουν!!ομορφη/ασχημη/αδυνατη/χοντρη/ψηλή/κοντή, όπως κι αν ειναι, είναι επιλογή του! ΕΛΕΟΣ! αυτες θα επρεπε να ντρεπονται κι όχι εσυ!!! ακου εκει να κατεβαζεις το κεφάλι!ΣΕ παρακαλώ! και μεταξύ μας, ο φιλος σου απο αυτά που εχεις πει, δε πιστευω να εκτιμούσε γυναίκες με τετοια απαράδεκτη συμπεριφορά!
    +1000
    ντινουλα ξεκολλα, για κεινον εισαι ομορφη, κ μαλιστα καλυτερη απολες τις αλλες.
    ποσα κιλα ησουν οταν σε γνωρισε?

Senior Member
    Γυρω στα 83..Και τωρα,καπου 35 παραπανω.Δεν ειναι και μικρη η διαφορα

Senior Member
    Θελω να σταματησει πια αυτος ο φαυλος κυκλος.Σημερα μετα το χθεσινο φαγοποτι η ζυγαρια δειχνει 118,5.Μισο κιλο πανω..

Senior Member
    καλη μου και γω χθες εκανα φαγοποτι!για την ακριβεια τσιμπουσι κανονικο και μεσημερι και βραδυ!αν δεις τι εφαγα στo~το ημερολογιο μου~ θα τρομαξεις....
    δεν πειραζει ομως ανθρωποι ειμαστε τυχαινουν και αυτα! θα βγουμε και καμια φορα,κατι θα τυχει και θα φαμε!
    δεν εισαι σε φαυφλο κυκλο! εισαι στην τελικη ευθεια για τον αδυνατο εαυτο σου!
    σημερα συνεχιζουμε κανονικα! οκ??

Senior Member
    83 τον γνωρισα
    εφτασα 103
    σε καταλαβαινω νομιζω, σιγουρα αλλα 10 πανω κατεβαζουν το ηθικο 10 σκαλια κατω ακομα.
    Ομως πανω κατω σε καταλαβαινω...
    ξερεις ομως κατι?
    για κεινον δεν αλλαζει κατι,
    μονο το θλιμμενο προσωπο σου!

Senior Member
    1.Na paw gia pswnia me tis kollites mou.
    2.Na xwrepsw mazi tous se kapoio club.
    3.Na paw se mia sunaulia(epeidi to teleutaio sxolio pou akousa itan apo enan o opoios psi9irise nomizontas oti den ton akousa:"Ama 9es na pernas eukola stis sunaulies kane diaita re paidi mou!")
    4.Na paw gia mpanio me filous mou kai sunexeia to anavalw
    5.Na vgw me kainouria parea kai na uparxoun kai agoria s autin(gt kserw oti ola 9a protimisoun tis files mou)
    6.Na flertarw me agori me autopepoi9isi (eimai k s krisimi ilikia pana9ema me!)
    7.Na sikw9w ston pinaka(gt eimai sigouri oti 9a akoustoun sxolia.
    8.Na dokimasw kai na agorasw kainourio magio :/

Senior Member
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ...
    βλεπω τους πρωταγωνιστές απόψε και εχω πλανταξει στο κλαμμα. Αχαριστη θα ημουν αν παραπονιόμουν πως δεν μπορω να κανω κάτι λόγω 5 ή 10 κιλών, ενώ υπάρχουν ατομα χωρίς οραση που κάνουν τα πάντα!
    Θυμήστε το μου αν ξανα-παραπονεθώ!

Senior Member
    Λουλάκι ξαναπέστο να το ακούσουμε όλες, όλο και καλύτερος ο Θεοδωράκης!

Member
    Originally posted by badgirl11
    83 τον γνωρισα
    εφτασα 103
    σε καταλαβαινω νομιζω, σιγουρα αλλα 10 πανω κατεβαζουν το ηθικο 10 σκαλια κατω ακομα.
    Ομως πανω κατω σε καταλαβαινω...
    ξερεις ομως κατι?
    για κεινον δεν αλλαζει κατι,
    μονο το θλιμμενο προσωπο σου!
    χαχαχα κοριτσια εγω ειμουν 72 οταν τον γνωρισα και μετα απο 7 χρονια συγκατοικησης εφτασα στο θεικο 101, το ....καλο ειναι οτι στο ιδιο διαστημα εβαλε κι ο καλος μου 20 κιλα απο τα οποια βεβαια εχει χασει τα 16 και συνεχιζει την προσπαθεια του, αλλα πραγματικα νομιζω οτι σε μια σχεση δοκιμασμενη δεν μετραει η εμφανιση αλλα κι αν γκρινιαζουν ή μας μαλωνουν ειναι πιο πολυ για το ζητημα της υγειας και της αυτοεκτιμησης!!! εμενα τουλαχιστο αυτο ηταν που με ταρακουνισε ....

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast