Results 1 to 15 of 67
Thread: ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ
-
03-06-2010, 14:58 #1
ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ
Σκεφτηκα εδω να γραφουμε οσα θελουμε να κανουμε και δεν μπορουμε λογω κιλων.Ετσι,να τα βλεπουμε για να πεισμωνουμε!
Λοιπον,ξεκιναω(τα περισσοτερα απο αυτα δεν τα εχω πει σε κανενα)
1) Δεν μπορω να τρεξω χωρις να μου κοπει η ανασα στο πρωτο λεπτο
2)Δεν μπορω να ανεβω μια ανηφορα χωρις να νιωθω πως παθαινω εμφραγμα
3)Δεν μπορω να περπατησω χωρις να νιωθω πονους και καψιμο στα ποδια
4)Δεν μπορω να δω το αποκρυφο σημειο μου απο ορθια θεση διοτι παρεμβαλλεται μια κοιλια
5)Δεν μπορω να γραφτω στη σχολη χορου εξω απο την οποια περναω,ακουω τις μουσικες και ζηλευω(διοτι ποιος αντρας θα μπορεσει πρακτικα να χορεψει τανγκο και να κρατησει ολο αυτο το βαρος χωρις να καταληξει στο κατ?)
6)Δεν μπορω να καθησω στο αμφιθεατρο χωρις να ανησυχω μηπως σπασει το καθισμα
7)Δεν μπορω να περασω αναμεσα απο κοσμο χωρις να ντρεπομαι και να κατεβαζω το κεφαλι η να ακουσω γελια και να μην σκεφτω οτι σιγουρα μαζι μου γελουν
8)Δεν μπορω να κανω sex οπως παλια
9)Δεν μπορω να παω στην αγαπημενη μου καφετερια γιατι αλλαξαν καρεκλες κι καινουρια με στενευει(φοβαμαι μην παω να σηκωθω και μου μεινει στον πισινο)
10)Δεν μπορω να μη φοβαμαι καθε φορα που παμε επισκεψη σε γνωστους με παιδια μηπως πεταξουν τα μικρα κανενα σχολιο(απο μικρο κι απο τρελο μαθαινεις την αληθεια)
Ειναι κι αλλα,αλλα προς το παρον αυτα μου ερχονται..Για πειτε κι εσεις!
- 03-06-2010, 15:18 #2
ntinoula καταρχην καλως ηρθες και καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου. Ευχομαι συντομα ολα αυτα τα ΔΕΝ να γινουν ΝΑΙ για ολους μας. Αυτα που ερχονται πρωτα στο μυαλο μου
Δεν μπορω να χαρω το καλοκαιρι γιατι το μονο που σκεφτομαι ειναι πως θα βρω ρουχα να καλυψω τα κιλα μου
Δεν μπορω να συναντησω παλιο μου γνωστο χωρις να αγχωνομαι για τα σχολια που θα κανει πισω απο την πλατη μου για τα κιλα που πηρα
Δεν μπορω να παω χαλαρα και ανετα ουτε για καφε με τον αντρα μου, γιατι δε θελω να πεφτουμε πανω σε γνωστους και να με σχολιαζουν και να με λυπουνται.
03-06-2010, 15:21 #3
Originally posted by ntinoula
7)Δεν μπορω να περασω αναμεσα απο κοσμο χωρις να ντρεπομαι και να κατεβαζω το κεφαλι η να ακουσω γελια και να μην σκεφτω οτι σιγουρα μαζι μου γελουν
03-06-2010, 15:48 #4
δεν μπορω να μαζεψω την κοιλια μου για χαρη 5 παλιοκιλων.
θα τα χασω κ δε θα τα ξαναπαρω ποτε.
μονο οταν θα εχω μωρακι μεσα
03-06-2010, 15:54 #5
Με το καλο να ερθει το μωρακι οταν θελεις!
Συνεχιζω τωρα που εχω εμπνευση
Δεν μπορω να παω σε club(δεν μπορω να με φανταστω με ολες τις κουκλαρες εκει μεσα με τα μινι κι εγω ντυμενη σαν τον ντεμη ρουσσο)
03-06-2010, 15:58 #6
δε μπορω να φορεσω οτι μα οτι θελω!!!!!!!εχω ενα σωρο ρουχα στη ντουλάπα κ καθονται μονα τους!χιχιχι
δε μπορω να παω για μπανιο στην παραλία με αυτοπεποιθηση!
03-06-2010, 16:01 #7
Δεν μπορω να φορεσω οτι μου αρεσει, παω για ψωνια και ολο το ιδιο στυλ ρουχων αγοραζω αφου τιποτα αλλο δεν μου παει (και δεν μου μπαινει βεβαια..)
Δεν χαιρομαι τοσο που περναει ο καιρος και ηρθε το καλοκαιρι... ενω θα επρεπε να πεταω!!
Αλλα... υπαρχει και το αλλο!!! Χαιρομαι που εχω κανει μια αρχη και ειμαι αισιοδοξη για την συνεχεια...
03-06-2010, 16:01 #8
Αχ,γρανιτακι κι εγω το ιδιο με τα ρουχα..Ρουχα απο 20 κιλα λιγοτερο,απο 30 κιλα λιγοτερο,απο 35 κιλα λιγοτερο.Τα βλεπω και τα κλαιω..
03-06-2010, 16:11 #9
Και συνεχιζουμε
Δεν μπορω να παω στο λουνα παρκ(δεν το τολμαω καθολου διοτι την τελευταια φορα που πηγα ημουν περιπου 30 κιλα λιγοτερο,σιγα μη με χωραει τιποτα τωρα,ρεζιλι θα γινουμε).Μου ειπε πριν μερες να παμε(γιατι παντα μου αρεσε)και ειπα οτι δε θελω..Ψεμα..
03-06-2010, 16:29 #10
παντως κ εγω ειμαι αισιοδοξη βραζιλιανα γιατι σκεφτομαι οτι πριν 2.5 μηνες ημουν 10 κιλα περισσοτερο κ αν καθομουν κ δεν εκανα τπτ αλλα μονο στεναχωριομουν θα χα μεινει ακομα εκει!οποτε σκεφτομαι οτι αν ολα πανε καλα ισως αρχες Αυγουστου να ειμαι στα ιδανικα κιλά μου!
03-06-2010, 16:49 #11
Originally posted by ntinoula
Με το καλο να ερθει το μωρακι οταν θελεις!
Συνεχιζω τωρα που εχω εμπνευση
Δεν μπορω να παω σε club(δεν μπορω να με φανταστω με ολες τις κουκλαρες εκει μεσα με τα μινι κι εγω ντυμενη σαν τον ντεμη ρουσσο)
03-06-2010, 18:48 #12
- Δεν μπορώ να φορέσω αυτά που μου αρέσουν. Φοράω μόνο ότι με χωράει. (Εδώ κολλάει ο Ντέμης Ρούσος παρέα με τη Μαρίζα Κωχ). Το κλάμπιγκ μας μάρανε...
- Δε μπορώ να χαρώ το σεξ σε διάφορες στάσεις,
- Δε μπορώ πάντα να μη νιώθω κομπλεξικά απέναντι σε κοπέλες κορμάρες, κι ας έχουν μυαλό κουκούτσι (εκείνες τις στιγμές κουκουτσοποιείται και το δικό μου και έρχεται το γνωστό κόμπλεξ),
- Δε μπορώ να νιώσω άνετα στις επισκέψεις μου στο πατρικό μου, γιατί τα μάτια τους είναι συνέχεια πάνω μου, μπας και έχασα κανένα γραμμάριο,
- Δε μπορώ να υπερασπιστώ όπως θα ήθελα υπέρβαρους όταν τους κοροιδεύουν. Θεωρούν ότι το κάνω επειδή συμπάσχω, ενώ το έκανα και όταν ήμουν 55 κιλά. Δεν καταλαβαίνουν ότι το να κοροιδεύεις είναι τουλάχιστον ξεπερασμένο, για να μην πω τίποτα χειρότερο.
Να πω και κάτι που μπόρεσα να κάνω?
Μετά από πολλά χρόνια, δεν ξέρω πως, ξέθαψαν το κινητό μου παρακαλώ από γνωστό ινστιτούτο αδυνατίσματος. Με πήραν τηλέφωνο και ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ. Αφού δεν σέβονται τα προσωπικά δεδομένα και τηλεφωνούν στο γάμο του καραγκιόζη, τέτοια συμπεριφορά θα λάβουν.
04-06-2010, 01:05 #13
Originally posted by Ava
- Δεν μπορώ να φορέσω αυτά που μου αρέσουν. Φοράω μόνο ότι με χωράει. (Εδώ κολλάει ο Ντέμης Ρούσος παρέα με τη Μαρίζα Κωχ). Το κλάμπιγκ μας μάρανε...
- Δε μπορώ να χαρώ το σεξ σε διάφορες στάσεις,
- Δε μπορώ πάντα να μη νιώθω κομπλεξικά απέναντι σε κοπέλες κορμάρες, κι ας έχουν μυαλό κουκούτσι (εκείνες τις στιγμές κουκουτσοποιείται και το δικό μου και έρχεται το γνωστό κόμπλεξ),
- Δε μπορώ να νιώσω άνετα στις επισκέψεις μου στο πατρικό μου, γιατί τα μάτια τους είναι συνέχεια πάνω μου, μπας και έχασα κανένα γραμμάριο,
- Δε μπορώ να υπερασπιστώ όπως θα ήθελα υπέρβαρους όταν τους κοροιδεύουν. Θεωρούν ότι το κάνω επειδή συμπάσχω, ενώ το έκανα και όταν ήμουν 55 κιλά. Δεν καταλαβαίνουν ότι το να κοροιδεύεις είναι τουλάχιστον ξεπερασμένο, για να μην πω τίποτα χειρότερο.
Να πω και κάτι που μπόρεσα να κάνω?
Μετά από πολλά χρόνια, δεν ξέρω πως, ξέθαψαν το κινητό μου παρακαλώ από γνωστό ινστιτούτο αδυνατίσματος. Με πήραν τηλέφωνο και ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ. Αφού δεν σέβονται τα προσωπικά δεδομένα και τηλεφωνούν στο γάμο του καραγκιόζη, τέτοια συμπεριφορά θα λάβουν.
αβουλα σημερα πηγα στης μητερας μου,
οταν εφευγα μου λεει " κ να προσεχεις να μη βαλεις βαρος"
σκεφτηκα αμαν με επιασε "γιατι φαινεται?"
"ναι φαινεται, παχυνες?"
ναι λεω! που το καταλαβες? κ εδειξε την κοιλια μου.
γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
κ τα πηρα ρε γμτ (εκ των υστερων)
γιατι πεταει η παλιοκοιλια οταν τρωω σαν το ζωον για μεγαλο διαστημα? αφου ολοκληρη παχυα ειμαι γιατι να τονιζει εκει σα ναμαι εγγυος?
04-06-2010, 02:20 #14
Δε μπορω να ειμαι ησυχη οτι ειμαι και θα ειμαι υγιης οσο ειμαι υπερβαρη.
Δε μπορω να αγαπαω τον εαυτο μου και να σταματησω να τον στηνω στον τοιχο οχι μονο για τα κιλα αλλα για οτιδηποτε.
Δε μπορω να φορεσω το 90% απο τα ρουχα που ειναι στη ντουλαπα μου εδω και χρονια.
Δε μπορω να συμβιβαστω οτι δε θα φορεσω ποτε στη ζωη μου ενα ρουχο που μου αρεσει.
Δε μπορω να παω στην παραλια με τους φιλους μου και βρισκω φτηνες δικαιολογιες(το εκανα και αποψε) γιατι νιωθω ασχημα με το σωμα μου.
Δε μπορω να σκεφτομαι επι χρονια ολα τα παραπανω και να μην κανω τιποτα.
ΤΕΡΜΑ!
04-06-2010, 02:56 #15
Originally posted by Ava
Οσο γιάυτο που λες Ava κι εγω γιαυτο το λογο δε γουσταρω να βλεπω συγγενεις μου(θειους, ξαδερφια κλπ) γιατι η μονιμη τους εννοια ειναι αν αδυνατισα.Μαλιστα μια θεια μου ενα διαστημα ειχε λυσαξει για το γιατι δε γραφομαι σε ενα γυμναστηριο και εβαζε λογια στη μανα μου να με πρηζει.Για να μη μιλησω τη μονιμη συγκριση που ειχα χωρις να ξερω το λογο με μια συγκεκριμενη μου ξαδερφη.Γενικα σογια κλπ ουτε να τα βλεπω στα ματια μου δε θελω, μακρια και αγαπημενοι.Αφου μια φορα που ειχα ξανα αδυνατισει και ειχα πεσει κατω απο τα 70 κιλα κανανε λες και πριν ημουν το καραμπαζο του αιωνα.Μονο σαμπανιες δεν ανοιξαν επειδη αδυνατισα.Και προφανως δε χαρηκα απλα για αλλη μια φορα καταλαβα ποσο κατινες ειναι.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία