Results 16 to 30 of 67
Thread: ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ
-
04-06-2010, 08:44 #16
Mια απο τα ιδια με το σοι.Εχω χρονια να παω στο χωριο του πατερα μου γι αυτο το λογο.Οσο για τις συγκρισεις με ξαδερφες και γνωστες,ατελειωτες και αναιτιολογητες γιατι δεν εχω καμια σχεση με αυτα τα ατομα.Εγω ειμαι εγω,κι οσα κιλα κι αν χασω δεν προκειται ποτε να γινω σαν καποια αλλη.Αφηστε που ολο το σοι απο κει ειναι εξαιρετικα μικροσωμο ενω εγω και 60 κιλα να γινω,δεν προκειται να μαι πετιτ.Ουτε να κοντυνω μπορω ουτε να αποκτησω εφηβικα μπρατσακια.Μερικα πραγματα ειναι στο σκαρι μας..
- 04-06-2010, 09:12 #17
αχ αχ αχ
1. δε μπορώ να βρω ρούχα, δεν έχω καμια διάθεση να πάω για ψώνια
2. δε μπορώ να έχω αυτοπεποίθηση για την εμφάνισή μου
3. όταν κυκλοφορώ οπουδήποτε ντρέπομαι
4. γέννησα εδώ και 8 μήνες και αποφεύγω όσο μπορώ να καλέσω στο σπίτι φίλους και γνωστούς να δουν το μπέμπη μας, γιατί όλοι θα δουν πόσο έχω αλλάξει...
5. δε μπορώ να διανοηθώ ότι θα πάω για μπάνιο
04-06-2010, 09:21 #18
καλημέρα..
να βγω στην παραλία όπως θέλω...
και να φορέσω τα ρούχα που μου αρέσουν...
κατά τα άλλα όλα μπορώ να τα κάνω...
04-06-2010, 12:32 #19
Παρατηρώ ότι όλες λίγο - πολύ μιλάμε για ρούχα που θα θέλαμε να τα φορέσουμε, αλλά δεν μας κάνουν.
Τι είδαν πρόσφατα τα ματάκια μου:
Πήγα στη γιορτή μιας γνωστής μου κοπελίτσας. Είναι πάρα πολύ αδύνατη. Φοράει λοιπόν ένα φόρεμα στενό, μίνι, τι να πω παιδιά, άποψή μου βέβαια, έκλαιγε το ρούχο πάνω της. Αποστεωμένη η κοπέλα. Έλα όμως που στο πάρτυ όλα τα κορίτσια έτσι ήταν! Έπαθα σοκ! Τόσο μεγάλο, που ξέχασα να νιώσω κομπλεξική χοντρή.
ʼρα κορίτσια, αν αυτή είναι η μόδα, με λύπη μου σας ανακοινώνω πως δεν θα γίνουμε ποτέ μοντέρνες. Και καλύτερα ίσως....
Αυτό που προσωπικά θέλω είναι να είμαι μια γυναίκα (γυναίκα το τονίζω!) με τις καμπύλες της, με τα όλα της και να μπορώ να φοράω όμορφα ρούχα που να αναδεικνύουν την κορμάρα μου. Θέλω να έχω περιφέρεια, στήθος, πιασίματα γενικά. Παρατήρησα δύο πράγματα:
1ον ότι τα σημερινά κορίτσια είναι υπερβολικά, πάρα, μα πάρα πολύ αδύνατα και
2ον ότι ντύνονται στα όρια της προστυχιάς. Έξω όλα. Και ποια όλα, λέμε τώρα.. Μακιγιάζ επαγγελματικό, μαλλί κομμωτηρίου, τακούνια δωδεκάποντα, νύχι μανικιουρίστας δέκα πόντους μακρύ και γενικά απαρνιούνται την ηλικία τους. ʼσε που ντύνονται και συμπεριφέρονται σαν επαγγελματίες (καταλάβατε τι είδους....)
04-06-2010, 12:35 #20
Originally posted by ntinoula
Οσο για τις συγκρισεις με ξαδερφες και γνωστες,ατελειωτες και αναιτιολογητες γιατι δεν εχω καμια σχεση με αυτα τα ατομα.
Αva συμφωνω επισης απολυτα σε αυτα που ειπες περι μοδας και περιφερομενων σκελετων.Και εχω γνωρισει μεγαλο ρατσισμο απο τετοια ατομα που περιγραφεις.Και το παιζουν και καλα οτι σε λυπουνται.Αχ μωρε η κακομοιρα ετσι οπως ειναι πως να βρει αντρα κλπκλπ.
04-06-2010, 12:42 #21
ʼσε ρε Constance, που θα βιώσουμε και ρατσισμό! ʼμα έβλεπες θα καταλάβαινες πως χρήζουν ομαδικής ψυχοθεραπείας. Δηλαδή θα τρελαθούμε? Πότε αλλάξανε τα πρότυπα ομορφιάς και δεν το πήρα χαμπάρι?
Ο καθένας καλά θα κάνει να λυπηθεί τον εαυτό του για την προσωπική του κατάσταση. Όπως δε μπορώ να σνομπάρω μία κοπέλα που είναι σαράντα κιλά, έτσι και μία τέτοια δε μπορεί να σνομπάρει εμένα. Χάθηκε ο μέσος όρος?
Μη μασάς από κάτι τέτοια. Εσύ από ότι βλέπω είσαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο και τα 64 κιλά που είναι ο στόχος σου είναι τέλεια!
04-06-2010, 12:45 #22
Ναι Ava μου εχεις δικιο.Αργησα να το καταλαβω οτι οσοι ανθρωποι με πληγωσαν με τη συμπεριφορα και την ελλειψη τροπων τους, οι ιδιοι ειναι για λυπηση και σε χειροτερη θεση απο οτι θα μπορουσα ποτε να βρεθω.Σ'ευχαριστω.Και ναι τα 64 κιλα ειναι το ιδανικο μου βαρος γιατι ρωτησα γιατρο και οχι την επιτροπη του next top model.:P
04-06-2010, 12:50 #23
Εμένα ο στόχος μου είναι τα 60 κιλά, με βάση τη γνώμη γιατρού, όχι του Κοντέντου!
Είναι μακρύς ο δρόμος, αλλά τουλάχιστον ξέρουμε που βαδίζουμε.
Αυτή τη στιγμή μόνον όσοι αγαπώ και σέβομαι έχουν τη δύναμη να με πληγώσουν. Παλιά πληγωνόμουν από τον κάθε τυχαίο. Το σώμα γίνεται, η έλλειψη τρόπων όμως δεν αποκαθίσταται με τίποτα.
04-06-2010, 13:02 #24
Originally posted by Ava
Παλιά πληγωνόμουν από τον κάθε τυχαίο. Το σώμα γίνεται, η έλλειψη τρόπων όμως δεν αποκαθίσταται με τίποτα.
04-06-2010, 13:42 #25
Λοιπόν αυτό που πραγματικά με πειράζει είναι ότι δεν μπορώ να χοροπηδάω ελεύθερα στη θάλασσα, παίζοντας με τα κύμματα και το νερό, ξαπλώνοντας στην άμμο εκεί που σκάει το κύμμα και γενικά να απολαύσω το μπάνιο μου βρε αδερφέ. Την ηλιοθεραπεία δεν τη μπορώ.. να είμαι ξαπλωμένη για ώρες σε μία ξαπλώστρα και να με ψήνει ο ήλιος, είναι ο χειρότερος μου εφιάλτης.
Αυτά που είπα τα κάνω και τώρα, μιας και γενικά πάντα προτιμάμε μικρές ερημικές παραλίες. Το θέμα είναι ότι ακόμα και σε αυτές, υπάρχουν πολλές φορές άνθρωποι που προτιμούν να χαρούν με τον ίδιο τρόπο το μπάνιο τους και αυτές τις φορές αποχωρώ διακριτικά κάτω από κανένα δεντράκι.. αλλιώς όταν είμαστε τελείως μόνοι πάντα κοιτάω με την άκρη του ματιού μου μην έρχεται κανείς και έτσι δεν μπορώ να το απολαύσω...
04-06-2010, 14:40 #26
δεν μπορώ να πλακώσω κάποιον στο ξύλο για να εκτονωθώ, δεν βρίσκω κανέναν πρόθυμο..
04-06-2010, 17:02 #27
αμα αδυνατισεις θα εχεις κ να δερνεις? χαχαχαχ :P
δεν μπορω να βλεπω τον εαυτο μου να διαγραφεται στις βιτρινες των καταστηματων
οταν περναμε με τη μηχανη
κ επειδη καθομαι να πεταει η κοιλια κ το στομαχι!
μπλιαχ με βαρεθηκα, θα τα ξαναχασω!
04-06-2010, 23:59 #28
να φαω την κρεπα που τρωει ο αντρας μου ουγκ
05-06-2010, 15:39 #29
Δεν μπορω να νιωσω κομματι αυτου του κοσμου
Δεν μπορω να σταματησω να σκεφτομαι την ευκολη λυση:το παγωτο που εχει απομεινει στο ψυγειο
Δε μπορω να μη κατεβαζω το κεφαλι οταν βγαινω με το αγορι μου κι ολες οι γυναικες κοιταν περιεργα το γκομενο που κυκλοφορει με τη χοντρη και του κανουν ματιες μπροστα στα ματια μου διοτι φυσικα εγω δε λογαριαζομαι για γυναικα,ουτε καν για ανθρωπος αρα μπορουν να με προσβαλλουν οσο θελουν και να προσποιουνται οτι ουτε καν βρισκομαι εκει.
05-06-2010, 15:46 #30
Originally posted by ntinoula
Δεν μπορω να νιωσω κομματι αυτου του κοσμου
Δεν μπορω να σταματησω να σκεφτομαι την ευκολη λυση:το παγωτο που εχει απομεινει στο ψυγειο
Δε μπορω να μη κατεβαζω το κεφαλι οταν βγαινω με το αγορι μου κι ολες οι γυναικες κοιταν περιεργα το γκομενο που κυκλοφορει με τη χοντρη και του κανουν ματιες μπροστα στα ματια μου διοτι φυσικα εγω δε λογαριαζομαι για γυναικα,ουτε καν για ανθρωπος αρα μπορουν να με προσβαλλουν οσο θελουν και να προσποιουνται οτι ουτε καν βρισκομαι εκει.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία