βουλιαζω στη μιζερια μου.... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 154
    Senior Member
    Originally posted by Ava
    Το κλειδί είναι ένα: Παν μέτρον άριστον! Σοφό και πάντα επίκαιρο.
    Δεν μου αρέσει στα πρώτα ραντεβού ούτε να τρώει και να πίνει κάποιος σαν κτήνος (δείχνει ότι δε με σέβεται αρκετά ή ότι παρανιώθει άνετα μαζί μου), ούτε να ψελλίζει με φόβο ότι δεν κάνει να φάει αυτό ή εκείνο, γιατί απλά τον κατατάσσω στην κατηγορία του μίζερου.
    +1000

Senior Member
    Αν και θα μας τσακίσει η Pennou που τσακίσαμε το θέμα της, θα προσθέσω ότι ο ερωτισμός κρύβεται στο να τρώει κάποιος με όρεξη. Δείχνει όρεξη και πάθος για τη ζωή. Τρελαίνομαι όταν βλέπω έναν άντρα να τρώει με μεγάλες μπουκιές κάτι (ιδίως όταν το έχω μαγειρέψει εγώ). Μου βγάζει κέφι, πάθος, αντρισμό. Αρκεί να μη λερώνεται. Δεν έχω χειρότερο από τον λαίμαργο που πέφτουν σάλτσες στη μπλούζα του. Το αντίθετο πάλι, με ξενερώνει. Σκέφτομαι πως με τον τρόπο που τρώει κάποιος, με τον ίδιο φέρεται και σε πιο προσωπικές στιγμές. Μη αυτό, μη εκείνο, ε όχι αγάπη μου!

Senior Member
    Εμενα το καπνισμα και το υπερβολικο ποτο με ξενερωνουν.Αλλα για το φαγητο πραγματικα θα ξενερωνα αν μετραγε θερμιδες επισης.Με το αγορι μου τωρα που θελει κι αυτος να κανει διατροφη του τις μετραω εγω και μαρεσει που μου το ζηταει κιολας γιατι ο ιδιος δεν ξερει.:P

Senior Member
    Εμένα να ειμαι ειλικρινης μου αρέσει το τσιγάρο στον άντρα. Μου εχει μεινει απο κατι Τζειμς Ντιν και Κούρκουλους μάλλον

ναι ξέρω ειναι ανθυγιεινό, αλλά εγώ το βρίσκω σέξι

Senior Member
    εννοειται πως δεν υπαρχει θεμα να λεμε οτι θελουμε ισα ισα...πειτε μου ενα τοπικ που να μην εχει και ασχετες κουβεντες....εδω ειμαστε για να ηρεμουμε και να υποστυριζουμε η μια την αλλη...οποτε ειναι απαραιτητα...λοιπον....περασ� � η ορκομωσια το αγχος και επιτελους μπορω να ξεκινησω για 100η φορα την προσπαθεια μου...περιττο να πω οτι στην ορκομωσια με κοιτουσαν καποιες στην κοιλια(ε ηταν φουσκωμενη) και με υφος μπερδεμενο...σαν να αναρωτιοντουσαν ειναι δεν ειναι...ευτυχως που δεν ξεστομισε καμια καμια ερωτηση γιατι θα με επαιρνε πολυ απο κατω...73,300 λοιπον και παμε δυναμικα απο το 0...

Senior Member
    συγχαρητηρια!!!!!!!
    καλ σταδιοδρομια λοιπον!
    τι εγινε με το σοι? δεν πιστευω ναπε κανεις απο αυτους τιποτε...
    μια χαρα κουκλαρα θασουν ειμαι σιγουρη,
    αλλα παμε για το 0 ναμαστε πιο σιγουρες!
    εχω κανει κ γω κοιλια που πηρα 2-3 κιλα...
    παμε λοιπον 80 εγω, 70 εσυ.
    φυγαμε!

Senior Member
    ευχαριστωωω....οχι το σοι μια χαρα αλλοιμονο...απλα οι συμφοιτητες κοιτουσαν καπως και δεν τους αδικω....αντε παμε μαζι να γινουμε κορμαρες μεχρι τον αυγουστο....

Senior Member
    pennou μου συγχαρητήρια για το πτυχειο σου!!!Οσο για τα σογια και τους συμφοιτητες,μην αφηνεις να επισκιασουν τη χαρα σου.Εισαι μια κουκλα και θα χασεις και τα κιλα.Ολες εδω μαζι παρεουλα και θα τα καταφερουμε.

Senior Member
    ευχαριστωωω....ναι ολες μαζι....

Senior Member
    KATARXHN καλη σταδιοδρομία τώρα και καλώς ήρθες στη real life!!!!
    Απερίσκεπτη ξεκινάς τον αγώνα σου και μαζί σου είμαστε όλες...
    Να σου πω ότι λίγο ως πολύ όλοι κοιτάμε τους δίπλα μας, ε; Οπότε ίσως να μη σε κοίταγαν τόσο περίεργα όσο νόμιζες, ε;
    Να σου πω ότι και στη δική μου ορκωμοσία νόμιζα ότι με κοίταγαν περίεργα και ίσως και να συνέβαινε..ήταν όλοι με τους γονείς και τα σόγια κι εγώ μόνη μου με τον άντρα μου....ναι, τώρα που το σκέφτομαι μας κοίταζαν περίεργα αλλά δεν είχαν και άδικο,ε;

ΦΙΛΙΑ πολλά και συγχαρητήρια για το πτυχίο σου!!!!!Θυμίσου πόσο κόπο είχες κάνει γι'αυτό και ίσως καταλάβεις την αξία του!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    ΦΙΛΙΑ πολλά και συγχαρητήρια για το πτυχίο σου!!!!!Θυμίσου πόσο κόπο είχες κάνει γι'αυτό και ίσως καταλάβεις την αξία του!!!!!!!!!!!
    ετσι!

Senior Member
    Pennou, μολις μπηκα σ αυτο το τοπικ και διαβασα ολα τα ποστς.
    Σαν κι εσενα νιωθω κι εγω τον τελευταιο καιρο...Προσεχω οσο μπορω-δεν κανω ιδιαιτερο προγραμμα-, αποφευγω τις διατροφικες παγιδες , κανω αναμεσα και ατασθαλιες του τυπου, ενα σουβλακι πιτα κοτοπουλο φιλετο χωρις σως και πατατες, και καπακι ενα παγωτο, επειδη παιρνει ο αντρας μου και μολις τον βλεπω θελω κι εγω!!Το προβλημα μου ειναι πως, ενω μεχρι το απογευμα διατρεφομαι σουπερ ουαου, το βραδυ.....γκρεμιζω οσα εχτισα...

Εχω απογοητευτει...
    Πασαλειφομαι με κρεμες για κυτταριτιδα και μετα...με πιανει η απογοητευση οταν τα χαλαω...
    Το βραδυ δεν τρωω πολυ, απλα αυτα που τρωω δεν ειναι καλα.Οχι καθε μερα παγωτα βεβαια, αλλα ενα παγωτο , 2 φορες γλυκο κουταλιου τη βδομαδα δεν ειναι και λιγα...

Ειμαι 71.5, και για αρχη θελω να παω 68, 67.

Απογοητευτηκα.......

Senior Member
    Pennou

εύχομαι πολλές επιτυχίες και να σου πάνε όλα όπως τα ονειρεύτηκες!

Senior Member
    Pennou,
    τις καλύτερες ευχές μου για το πτυχίο σου! Σιδεροκέφαλη και επιτυχημένη, παντού και πάντα. Είδες που έχεις το δυναμικό?

Senior Member
    Μπράβο Πεννάκι μου, πολύ χαίρομαι! Συγχαρητηρια και για το πτυχίο, αλλά και για την απόφαση που πήρες!
    (Επίσης διάβασα οτι ήδη έχασες 1 κιλάκι, σούπερ!)

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast