Results 16 to 30 of 154
Thread: βουλιαζω στη μιζερια μου....
-
03-06-2010, 21:55 #16
pennou μου!το εχω γραψει και αλλου αλλα θα το γραψω και εδω για να δεις ποσο σε καταλαβαινω: 27 ιουλιου ειναι η ορκομωσια μου και ενω θα επρεπε να χαιρομαι ειναι το μεγαλυτερο προβλημα μου! αφου αν κοπω σε κανα μαθημα δεν θα στενοχωρηθω αλλα θα χαρω και απο πανω γιατι μετα θα παω να ορκιστω νοεμβρη και ελπιζω μεχρι τοτε να εχω καταφερει κατι! ξερεις ποσα χρονια ονειρευομαι να ορκιστω με ενα ταγιερ παντελονι σακακι??και τωρα αν το βαλω θα μοιαζω με χοντρομπιζελι! μονο κανενα ριχτο μαξι φορεμα μπορω να βαλω για να κοβει λιγο.
αλλα ξερεις κατι?? δεν το βαζω κατω.ας ειναι για την ορκομωσια! εγω το ταγιερ θα το βαλω οταν παω να χτυπησω πορτα για την πρωτη μου δουλεια!
προσπαθησε να κυριαρχησεις σ αυτο το παθος σου(το φαγητο), αυτο κανω κι εγω! και σκεψου οτι δεν θα σε νικησει η μπριζολα η χοιρινη αλλα θα τη νικησεις εσυ! και σκεψου οτι το να τσιμπησεις ενα τυρακι απο το ψυγειο δεν ειναι "ελα μωρε δεν πειραζει" ΠΕΙΡΑΖΕΙ!και εσυ εισαι πιο δυνατη απο αυτο και δεν το χρειαζεσαι!
θετικη σκεψη! θα τα καταφερουμε!
- 03-06-2010, 21:59 #17
ευχαριστω ζουζουνες....
αχ γι αυτο σας λεω τον πονο μου γιατι ξερω οτι ειστε παντα διπλα μου
03-06-2010, 22:00 #18
Βρε Pennou, μήπως είσαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό σου; 72 κιλά για το ύψος σου δεν είναι κ τίποτα φοβερό! Είμαι σίγουρη ότι θα είσαι κούκλα έτσι κι αλλιώς στην ορκωμοσία σου!
04-06-2010, 01:14 #19
βρε πενου εχω μπερδευτει, μηπως εχεις κ συ? ή μηπως παρεξηγησα? σε κουβεντα στο θεμα μπορω να σας κανω αδυνατους
μου εδωσες την εντυπωση οτι ελεγχεις το φαγητο κ οτι μαλιστα ακολουθωντας το ββιβλιο τρως ελαχιστα!
κ τωρα διαβαζω αλλα...
στεναχωριεμαι γιατι ετσι κατεληξα κ γω οπως κ συ, απο αλλο μονοπατι, με το ιδιο βιβλιο ομως αγγαλια για 1-2 βδομαδες...
04-06-2010, 09:07 #20
Originally posted by Veronica
Βρε Pennou, μήπως είσαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό σου; 72 κιλά για το ύψος σου δεν είναι κ τίποτα φοβερό! Είμαι σίγουρη ότι θα είσαι κούκλα έτσι κι αλλιώς στην ορκωμοσία σου!
και θα συμφωνήσω και με το πηνελοπακι, αν χάσεις 4 κιλάκια θα νιώσεις πολύ καλύτερα και θα πάρεις μπρος, και μετά ποιος σε πιάνει!! φιλάκια, καλή δύναμη
04-06-2010, 10:00 #21
Κοριτσια σας παρακαλω μην κανετε 10 ψωροκιλα να καθοριζουν την ζωη σας, ακους εκει δεν θελω να ορκιστω γιατι δεν εχω τιποτα να βαλω,
τα ατομα δηλαδα με τριψηφιο τι να πουν? να κλειστουν στο σπιτι τους και να μην ξαναβγουν μεχρι να τους χωρουν τα ρουχα καποιας βιτρινας?
μην μεγαλοποιειται τα πραγματα,
αν ειναι δυνατον να μην βρειτε κατι κομψο και ομορφο να βαλετε,
μην κοιτατε μονο αυτα που δεν μπορειτε να βαλετε, και 50 κιλα να ησασταν μπορει να μην σας πηγαιναν.
μην χαλατε τα καλυτερα χρονια της ζωης σας με τετοιες καθημερινες σκεψεις, βρειτε αλλα ενδιαφεροντα και η απωλεια θα ερθει αν ξεαγχωθειτε
ειστε μορφωμενα κοριτσια, αναδειξτε την προσωπικοτητα σας
αυτα με καθε καλη διαθεση απο μια που και στις 2 ορκομωσιες της ειχε παραπανω κιλα απο εσας αλλα ηταν τοσο χαρουμενη που ουτε που την ενοιαζε
04-06-2010, 11:04 #22
γλυκεια μου pennou πριν σε παρει αποκατω κοιτα λιγο τι γινεται εδω μεσα, κοιτα πχ εμενα με τριψηφιο που ακολουθω τη διατροφη μου και δε χανω γραμμαριο! δηλαδη τι πρεπει να κανω? να τα παρατησω? οταν ξεκινας μια τετοια προσπαθεια πρεπει να εισαι ετοιμος να αντιμετωπισεις τα παντα, γιατι δε γινεται να χανεις καθε μερα μισο κιλο, ουτε και να μην ξεφυγεις καθολου. καποια στιγμη το σωμα κουραζεται, το ιδιο και η ψυχολογια. ας δωσουμε στον εαυτο μας λιγο χρονο, μαλλον, οσον αφορα το χρονο ας ειμαστε απολυτα επιοικεις. και θα κολλησουμε, και θα ξεφυγουμε καποιες στιγμες-γιατι ανθρωποι ειμαστε,οχι ρομποτ-αλλα μετα θα σηκωθουμε και θα προχωρησουμε. αν ημουνα 71 κιλα θα πετουσα και μη φανταστεις πως ειμαι και καμια ψηλεγκω, 1.69 ειμαι. αυτη τη στιγμη ειμαι 105 και κατι κιλα με ποσοστο λιπους στο σωμα μου 40,3... εχω σταματησει να χανω παρολο που δεν ξεφευγω αλλα αν και θυμωνω και στεναχωριεμαι δεν το βαζω κατω. εχω διωξει απο πανω μου 10 κιλα και αυτο με κανει να νιωθω πολυ ομορφα, δε θελω να πεταξω στα σκουπιδια τις προσπαθειες μου. ο,τι εγινε, εγινε, απο δω και περα τι κανουμε, αυτο εχει σημασια. μη βαζεις στον εαυτο σου χρονοδιαγραμματα, σκεψου μονο το αποτελεσμα, αυτο εχει σημασια. κι εγω θελω να ειμαι στη βαφτιση του γιου μου 99+ που ειναι σε 22 μερες, αλλα βλεπω πως αυτο δε γινεται. καποια στιγμη ομως, θα το δω το διψηφιο, γιατι το ΘΕΛΩ και γιατι εχω βαλει στοιχημα με τον εαυτο μου. keep going κοριτσακι, χωρις υστεριες και χωρις να εισαι αυστηρη με τον εαυτο σου...
04-06-2010, 11:47 #23
γεια σου pennou και απο μενα και συμφωνω με όλες τις κοπελες παραπανω. Ειναι μια αποφαση. Εγω κανω διαιτες και φουσκωνω ξεφουσκωνω απο 13 χρονων. Ειναι λοιπον θεμα αποφασης και δεσμευσης. Εγω αυτη την φορα, αφου πηρα πολυ την κατω βολτα με τα κιλα, δεσμευτηκα στο μαυλο μου με χαπια. Τα πηρα και σκεφτομουν οτι αφου τα παιρνω αρα πρεπει να συνεχισω. Οταν εχασα τα πρωτα κιλα και ποντους εγινα αλλος ανθρωπος. Εψω πολλα να χασω ακομα, αλλα απο τωρα θαυμαζομαι στον καθρεφτη και πια μου αρεσει αυτο που βλεπω αρα τερμα το φαγητο. Αλλαζουν οι προταιρεότητες πια. Παντα η αρχη ειναι δυσκολη. Καλη συνεχεια!
04-06-2010, 11:56 #24
καλημερα κοριτσιαααα....απο σημερα ελπιζω να τα καταφερω καπως καλυτερα....αρχικα να πω οτι ναι δειχνω να ελεγχω το φαγητο και το κανω αλλα αυτο μου την φερνει πισωπλατα και οταν εχω φαει νιωθω λες και δεν το κανα εγω...τρωω τρωω και εκει που συνειδητοποιω οτι εχω φαει πολυ και ποναει το στομαχι μου συνεχιζω και συνεχιζω απο τα νευρα και την στενοχωρια μου λες και με εκδικουμαι ενα πραγμα...απο την αλλη πιστεψτε με οτι και οσες ανηκουν σε τριψηφιο αριθμο το χω ξαναπει οτι δεν σας ξεχωριζω...και ουτε κλαιγομαι για να μου χαϊδεψετε το αυτι και τετοια...η αληθεια ειναι οτι εχω μια ντουλαπα γεματη με ρουχα και φοραω μονο τα κολαν με ριχτες μπλουζες...δεν ειναι αμαρτια??
καθε φορα που παω να ντυθω και δοκιμαζω κατι και δεν μου παει κλαιω...πρεπει ομως κατι να κανω...ευχαριστω που μου συμπαραστεκεστε εσας εχω μονο ολοι οι αλλοι μου λενε σταματα να τρως λες και δεν το ξερα και αμα μου το πουν θα ειναι σαν να βρηκα το μαγικο λυχναρι...
04-06-2010, 12:09 #25
pennou μου μην αγχώνεσαι...και να σου πω και κάτι...πηγαινέ και πάρε 1-2 καινούργια ρουχαλάκια...όταν θα πας και θα πάρεις κάτι 1-2 νούμερα μεγαλύτερα από αυτά που έπαιρνες δέχεσαι μία σφαλιάρα που κυριολεκτικά σε ξυπνάει...εγώ λόγω πένθους φοράω εδώ και 1,5 χρόνο μόνο μαύρα...το συζητήσαμε με την αδελφή μου (που και αυτή πήρε κιλά) και αποφασίσαμε να τα βγάλουμε...όταν πήγα στα μαγαζιά να πάρω ένα ρουχαλάκι για μία εκδήλωση ξαφνικά "ξύπνησα"!!! έκτοτε κάνω διατροφή...όχι δίαιτα...και με τη δική σου συμπαράσταση στο άλλο θέμα με το βιβλίο του κ. Μακέννα πάω και καλύτερα από πριν...μη το βάζεις κάτω και πήγαινε στα μαγαζιά...δεν έχεις τίποτα να χάσεις....
04-06-2010, 12:37 #26
Αν αυτό σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, όλοι λίγο πολύ σε παρόμοια φάση ερχόμαστε κατά καιρούς. Περνάμε ένα καλό διάστημα (ώρες, μέρες, βδομάδες) και ξανακυλάμε στις παλιές καταστροφικές μας συνήθειες.
Ξανά και ξανά προσπάθεια μέχρι να το πετύχεις. Επιμονή και πείσμα. Κι όταν με το καλό έρθει το μωράκι σου, θα δεις πως αξίζει η προσπάθεια και για έναν επιπλέον λόγο. Φιλάκια!
04-06-2010, 15:21 #27
Originally posted by pennou
καλημερα κοριτσιαααα....απο σημερα ελπιζω να τα καταφερω καπως καλυτερα....αρχικα να πω οτι ναι δειχνω να ελεγχω το φαγητο και το κανω αλλα αυτο μου την φερνει πισωπλατα και οταν εχω φαει νιωθω λες και δεν το κανα εγω...τρωω τρωω και εκει που συνειδητοποιω οτι εχω φαει πολυ και ποναει το στομαχι μου συνεχιζω και συνεχιζω απο τα νευρα και την στενοχωρια μου λες και με εκδικουμαι ενα πραγμα...απο την αλλη πιστεψτε με οτι και οσες ανηκουν σε τριψηφιο αριθμο το χω ξαναπει οτι δεν σας ξεχωριζω...και ουτε κλαιγομαι για να μου χαϊδεψετε το αυτι και τετοια...η αληθεια ειναι οτι εχω μια ντουλαπα γεματη με ρουχα και φοραω μονο τα κολαν με ριχτες μπλουζες...δεν ειναι αμαρτια??
καθε φορα που παω να ντυθω και δοκιμαζω κατι και δεν μου παει κλαιω...πρεπει ομως κατι να κανω...ευχαριστω που μου συμπαραστεκεστε εσας εχω μονο ολοι οι αλλοι μου λενε σταματα να τρως λες και δεν το ξερα και αμα μου το πουν θα ειναι σαν να βρηκα το μαγικο λυχναρι...
μερικες φορες αυτοι π μας αγαπανε πρεπει να μας λενε την αληθεια και οχι να μας χαιδευουν τ'αυτια. αν οι φιλοι σ δεν σ'αφηνουν να αφεθεις και σε σπρωχνουν να γινεις η καλυτερη βερζιον του εαυτου σου παει να πει οτι ειναι καλοι φιλοι. Αλι σ'αυτους που σου λενε ολη την ωρα οτι εισαι μια χαρα... οχι φυσικα οταν καποιος ειναι μια χαρα απλα εχει καλο... αλλα οταν εχεις πραγματικο προβλημα... Αλωστε και εσυ η ιδια θες να αδυνατησεις. Αν ησουν μια κοπελα π ελεγε τα παχη μ τα καλλη μ τοτε δεν θα ειχε κανεις δικαιωμα να σε κριτικαρει...
04-06-2010, 15:25 #28
Originally posted by penelope1985
Αλι σ'αυτους που σου λενε ολη την ωρα οτι εισαι μια χαρα...
04-06-2010, 15:31 #29
Originally posted by penelope1985
Originally posted by pennou
μερικες φορες αυτοι π μας αγαπανε πρεπει να μας λενε την αληθεια και οχι να μας χαιδευουν τ'αυτια. αν οι φιλοι σ δεν σ'αφηνουν να αφεθεις και σε σπρωχνουν να γινεις η καλυτερη βερζιον του εαυτου σου παει να πει οτι ειναι καλοι φιλοι. Αλι σ'αυτους που σου λενε ολη την ωρα οτι εισαι μια χαρα... οχι φυσικα οταν καποιος ειναι μια χαρα απλα εχει καλο... αλλα οταν εχεις πραγματικο προβλημα... Αλωστε και εσυ η ιδια θες να αδυνατησεις. Αν ησουν μια κοπελα π ελεγε τα παχη μ τα καλλη μ τοτε δεν θα ειχε κανεις δικαιωμα να σε κριτικαρει...
04-06-2010, 15:33 #30
φυσικα και σου κανει καλο. ταρακουνιεσαι... δυστηχως ο κοσμος ειναι κακος και οπου σε βρει σε αδυναμια θα σε χτυπησει... μονο εμεις θα αλλαξουμε ομως ο κοσμος δεν θα αλλαξει ποτε
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια