Results 1 to 15 of 29
-
14-02-2010, 16:47 #1
Νεα Αρχή!Απώλεια βάρους χωρίς εμμετούς!
Kαλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους-ες!
Ασ περάσω στο κυρίως θέμα.Κοιταξα ένα παλιο post και είδα οτι είχα απο τις 19/3 να κάνω εμμετο και εκει που περήφανη πήγαινα να κλείσω χρόνο,προχτές αφου έφαγα πάρα πολύ και ένιωθα οτι θα σκάσω,τύψεις απίστευτες γιατι έφαγα,χωρίς καν να το καταλάβω είχα ήδη επισκευτεί τη τουαλέτα...ο μόνος τρόπος να ''απαλλαγώ''.Το ΘΗΡΙΟ ξύπνησε,με νίκησε,με βασάνισε ,ενιωσα τοσο αδύναμη,τοσο ηττημένη...Μα ΓΙΑΤΙ;;;Γιατι πάλι;Τωρα που νομιζα οτι τα είχα καταφέρει,τωρα που έχω μια ζωή ευτυχισμένη με έναν υπέροχο σύζυγο και επιτέλους ένα μωρό που τοσο λαχταρούσα,γιατί να μη μπορώ να είμαι και εγώ πραγματικά καλά;;;Είχα γίνει κουρέλι...Αυτη τη περίοδο κάποιες φορές είχα φάει παραπάνω αλλα σκεφτόμουν οτι θηλάζω και δεν έκανα εμμετό,προχτές ομως δεν αντεξα.Δε ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλα η μπέμπα είχε γκρίνια-πονάκια μετά και σίγουρα δε θα το ξανακάνω γιατί είδα το μωρό μου να υποφέρει και ίσως έφταιγα εγώ..εκεί να δείτε τύψεις και ενοχές,μίσησα τον εαυτό μου...
Την επομένη μέρα καθισα και σκέφτηκα.Το ΘΗΡΙΟ της βουλιμίας πότε με νικά;;;Εβγαλα λοιπόν το συμπέρασμα οτι οσες περιόδους της ζωής μου έκανα εμμετούς ,ήταν οταν είχα παραπανίσια κιλά, δε μου άρεσε η εικόνα μου και προσπαθούσα ναχάσω βάρος.Αυτη τη στιγμή έχω τρομερό ανχος θέλω να χάσω 10 κιλά και οχι μόνο δε χάνω αλλα ολη τη μέρα αυτο σκέφτομαι και αντι να μη τρωω-με πιάνει λαιμαργία.Γράφοντας τοση ώρα ένιωσα αποφασισμένη να προσπαθήσω να είμαι Δυνατή.Φοβάμαι επειδή είμαι σε φάση που πρέπει να κάνω διαιτα οτι ευκολα θα δώσω ''τροφή'' στο ΘΗΡΙΟ και θα παρασυρθώ οχι να κάνω εμμετό αλλα να φάω παραπάνω.Εμμετό ΣΙΓΟΥΡΑ δε ξανακάνω...Οπως τόσο καιρό τα ειχα καταφέρει ετσι και τώρα το κίνητρο του μωρού μου θα με σταματά ,αλλα το θέμα είναι να μη φτάσω σε σημείο κορεσμού που θα σκεφτώ τον εμμετό.ΔΕ ξέρω ,ελπίζω να τα καταφέρω...Ευχομαι να μπορώ να αντιστέκομαι και να μη τρωω πολύ...Θα σας ενημερώνω για τη πορεία μου...Τελικά πολύ καλό που έχουμε αυτή τη παρέα εδώ ,οταν ξεκίνησα να γράφω είχα χάλια ψυχολογία ενώ τώρα νιώθω πολύ ανακουφισμένη και αισιόδοξη.Λοιπόν σήμερα 14/2- 68.8 κιλά ξεκινώ δίαιτα και μια μάχη στο να νικήσω τις σκέψεις για φαγητό.Καλή αρχή...
- 15-02-2010, 07:58 #2
Λενακι μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα
αν θες την γνωμη μου καλυτερα ενα ενα...εγω καταφερα να κοψω τους εμετους, και εκανα focus σε αυτο και μονο, οχι εμετους και μετα οχι βουλιμικα και τωρα θελω επιτελους να χασω και τα κιλα. Σε μενα τουλαχιστον ηταν πολυ δυσκολο να τα καταφερω ολα μαζι και οσα χρονια το προσπαθουσα επεφτα στο ιδιο τριπακι. Αν βεβαια αισθανεσαι οτι αν δε χασεις τα κιλα δε θα ηρεμησεις τοτε παω πασο...ο καθενας και τα οπλα του :)
Τα μωρακια μας ηταν μια ευκολη αρχη, και γω τωρα που ειμαι ολη μερα κλεισμενη στο σπιτι παλευω πραγματικα με το θηριο! Σε καταλαβαινω απολυτα, στην εγκυμοσυνη ηταν ποιο ευκολα τα πραγματα, τωρα ομως θα δειξουμε τι δυνατες μανουλες ημαστε!!! Ακομη θελω να σου πω οτι η μαμα μου ηταν βουλιμικη. Αυτο ηταν κατι που το ειχα καταγραψει σαν παιδι αλλα δεν το ειχα στο μπροστινο μερος του μυαλου...οταν αρχισα να σκεφτομαι γιατι εγινα εγω βουλιμικη αρχησα να θυμαμαι...θυμηθηκα μια σκηνη που ειχαμε βγει και η μαμα μου μετα εκανε εμετο, και ρωτησα το μπαμπα μου γιατι και μου ειπε οτι εφαγε κατι που την πειραξε...μπαμπα η μαμα ειναι αρρωστη? και αλλες φορες....κτλ...Λενα, ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑΚΙΑ ΜΑΣ!!! Μ'ακους? ημαστε τα παντα για αυτα...ημαστε το προτυπο τους...θα γινουμε καλα για να τα καμαρωσουμε και αυτα καλα...τωρα που ειναι νωρις ακομη!
Θα μπαινω καθε μερα να διαβαζω νεα σου, σε αυτο τον αγωνα θα ημαστε μαζι...οι φρεσκομανουλες του φορουμ!!
15-02-2010, 13:05 #3
Ax Gilie μου σε ευχαριστώ για την ενθάρρυνση.Το ξέρω και έχεις δίκαιο.Και το δικό μου πρόβλημα έχει ρίζες απο τους γονείς μου οι οποίοι δε κάνουν εμμετό αλλα ολη την ώρα τσιμπάνε,είναι απίστευτα ληγούριδες με το φαγητό και τρώνε πολύ.Αυτό λοιπόν το έβλεπα από παιδάκι και μάλλον το αντέγραψα...Σιγουρα δε θέλω να δωσω αυτό το πρότυπο στο παιδί μου...Θα προσπαθήσω οσο μπορώ...
17-02-2010, 13:57 #4
Λενακι Λενακι...ολα θα τα καταφερουμε...μη χανεσαι...πως πας??
εγω νομιζω οτι το μεγαλυτερο κακο που εκανε η οικογενεια μου ηταν να μου φιτεψει 2 ατακες στο μυαλο...θα μεγαλωσεις και δε θα σε θελει κανεις...(εχω εναν αντρα που με λατρευει αλλα αυτη η ατακα παντα με βασανιζει, νομιζω οτι θα με χωρισει κτλ) και ο χοντρος ανθρωπος ειναι αποτυχημενος, αν εισαι αδυνατη ολοι θα σε θαυμαζουν...(ακομη και στην δουλεια μου νιωθω λιγη λογω των κιλων)
περιμενουμε νεα σου!!!!! ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ...
20-02-2010, 19:38 #5
Καλησπέρα...Βραδυ Σαββατου με αυτον τον ξαφνικό νοτιά που μας ηρθε απο την Αφρική..αποψε λοιπόν και λίγο πριν πάω να κανω εμετο μπήκα τυχαία στο ιντενετ και βρηκα αυτό το φορουμ..τρομαξα..ωστε λοιπόν τόσο μπορουμε να καταστρεψουμε τον εαυτό μας? δεν ειχα ιδεα για τα προβληματα που μπορεί να φερει όλο αυτό με τα γυναικολογικά.. βεβαίως φανταζόμουν αλλά αλλιως ειναι να το ακούς...αυτος ο τίτλος είναι η σκεψη μου τον τελευταίο καιρό.. Να αδυνατίσω χωρίς εμετο!!τους ξαναρχισα πάνω που νόμιζα οτι τους ειχα σταματησει...γιατι? πότε θα απαλλαγούμε απ όλο αυτό?απ αυτό που υπάρχει εκει σαν τερας φοβου στο μυαλο μας κατευθυνοντας τις κινησεις μας και επακόλουθα τα συναισθηματα μας??....τρομαξα..τόσα χρόνια ταλαιπωριας?? εγω μόλις μερικους μηνες ειναι που αρχισα τους εμετους.. απο τον Σεπτεμβρη υστερα απο χρόνια διαιτας στερητικής και υστερα απο ενα καλοκαιρι στα προθυρα της νευρικης ανορεξίας...(ημουν 46 κιλά) και ειμαι 1, 64... τωρα εχω πάει 55 κιλά..θα γλιτωσω συντομα απο αυτο?μπορείτε να μουπειτε απο την εμπειρια σας? νιωθω μόνη μου σε όλο αυτό.. ειλικρινά και παρόλο που παρακολουθούμαι στο Ανασα(πήγα εκει λόγω ανορεξίας) νιωθω οτι το τερας που υπαρχει στο μυαλο μου δεν το βλεπει κανεις.. περιμενω λοιπόν συμβουλες, σκεψεις......
21-02-2010, 07:52 #6
DorinaQ
καλημερα...σκεψεις...λοιπον το ξερω οτι δε σου λεω αυτο που θες να ακουσεις αλλα...απο αυτο που εγραψες θα σου χτυπησω το καμπανακι δυο φορες...Αν δεν βαλεις στοχο τον εμετο και μονο δε θα καταφερεις να τον πολεμησεις. Το ξερω οτι σου ακουγεται αδιανοητο αλλα εγω εφτασα +50 και δε μπηκα στην διαδικασια να κανω παλυ εμετους...η μονη σκεψη που θα επρεπε να σκεφτεσαι ειναι....καλυτερα με κιλα παρα αρρωστη. Βεβαια θα μου πεις τα κιλα δεν ειναι αρρωστια...φυσικα και ειναι αλλα εδω θα σου χτυπησω το δευτερο καμπανακι 1,64 και 55 κιλα εισαι πολυ καλη. Και ενω γραφεις οτι στα 46 ησουν ανορεκτικη θες να χασεις κιλα χωρις εμετους...εχεις 9 κιλα διαφορα απο την ανορεκτικη εκδοχη σου (τα χω καταλαβει καλα τα νουμερα? αν οχι διορθωσε με)...τελικα ποιος ειναι ο στοχος σου? Να επιστρεψεις στην ανορεξια μεσω βουλιμιας ωστε να μη στερησε το φαγητο?
Το τερας ειναι μεσα μας...αυτο το ξερουμε...Πρεπει να βρεις τον σωστο στοχο...θες πραγματικα να χασεις κιλα? θες να μη κανεις εμετους? δε μπορεις να τα κανεις ολα μαζι...βρες πρωτα τον εαυτο σου...πρωτα σταματα τους εμετους και ας παχυνεις, δεν υπαρχει αλλος τροπος να σταματησεις τους εμετους, οσο εχεις σαν στοχο την απωλια βαρους θα κανεις εμετο για να γλιτωσεις τις θερμιδες...πρωτα σταματα τους εμετους, μετα τα βουλιμικα και μετα κανε διαιτα...αυτο ισως σου παρει χρονια αλλα αξιζει τον κοπο
21-02-2010, 20:59 #7
καλησπέρα!Λοιπον οσον αφορα την απώλεια βάρους δυστυχώς είναι ελάχιστη,αλλα τουλάχιστον δε ξαναεκανα βουλιμικό και φυσικά εμμετό.DorinaQ νομίζω οτι είσαι αδύνατη για τα κιλά σου,προσπάθησε λοιπον να ξεκινήσεις σωστη διατροφή χωρίς να στερήσε τίποτα.
21-02-2010, 21:03 #8
και μονο που δεν επεσες σε βουλιμικο ειναι καλο! συνεχισε την προσπαθεια και αν εχεις καποια στιγμη αδυναμιας εμεις ειμαστε εδω
21-02-2010, 21:55 #9
Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Η αλήθεια είναι οτι εχω πέσει λίγο ψυχολογικά που δε λεει να πέσει αυτή η ζυγαριά...
Αν το καλοσκεφτούμε είμαστε αχάριστες προς τη ζωή,ενω μας χαρίζει τοσα καλά εμείς κολλάμε με τη ζυγαριά και δε βλέπουμε μπροστάμας...Τι να πω...
Gilie μπορεί κάποιος να πετύχει και διαιτα και μη εμμετούς...Στο παρελθον οταν είχα διακόψει για χρόνια τη βουλιμία είχα φτάσει στα πιο λίγα κιλά μου,και είχα ξεχάσει τους εμμετούς,αλλα γυμναζόμουν πρωι-απόγευμα ,έτρωγα αρκετά αλλα τα έκαιγα οπότε και σωματάρα είχα και είχα ξεχάσει τη λεκάνη.Τωρα που δε μπορώ να κάνω προπόνηση και τρωω και έχω παχύνει και νιώθω σαν τοφαλος και το μυαλό επέστρεψε στην ευκολη αλλα τοσο καταστροφική ''λύση''.Πιστευω οτι δε θα το ξανακάνω...ΠΟΤΕ ...ΠΟΤΕ...ΠΟΤΕ....Μακάρι...
22-02-2010, 08:55 #10
Λενακι μου καλημερα!!
1ον δωσε ενα φιλακι στην κορουλα σου απο μενα!!
πας καλυτερα διαβαζω...μπραβο...κανε υπομονη να ξεπεταχτει η μπουμπου και μετα το καροτσι και βουρ για περπατημα...και στην μικρη θα αρεσει και εσυ θα ξεχνιεσαι απο το φαι και θα ασκεισαι!
Να ρωτησω κατι, μου γραφεις οτι τα χες καταφερει μαζι στο παρελθον, οταν λες ετρωγες αρκετα εννοεις εκανες υπερφαγια? ή οπως εγω που ολο τσιμπαω? Σε ρωταω γιατι εγω εκοψα την υπερφαγια αλλα ολη μερα κατι μασουλαω...σκεφτομαι οτι μαλλον και αυτο βουλιμια ειναι...Τελικα βουλιμια τι ειναι? να τρως τον σκασμο ή να σκεφτεσαι ολη μερα τι θα φας? μαλλον και τα δυο ε? Ποσο πολυ θελω να σταματησω να σκεφτομαι ολη την ωρα τι θα φαω...Παντως και το να χτυπιεσαι στη γυμναστικη 2 φορες την ημερα ειναι στα ειδη της βουλιμιας...Πριν λιγο σηκωθηκα απο το κρεβατι για να φαω...το περιεργο ειναι οτι στο κρεβατι κοιμομου με το μωρο και ομωε αφησα αυτον τον αγγελο για να φαω...ουφ πια!
22-02-2010, 20:39 #11
Καλησπέρα!!!Αχ και απομένα φιλάκια στο δικό σου αγγελούδι!!!
Κοιτα βουλιμια είναι ολα οσα έγραψες και εγώ τα ίδια ολη μέρα τσιμπάω...Μήπως φταίει ο θηλασμός;;;Μάλλον δικαιολογία...Πάντως αμα φαω λίγο μετά δεν έχω πολύ γάλα...
Προπόνηση πρωι απόγευμα έκανα οχι για να χάσω κιλά αλλα γιατί έκανα πρωταθλητισμό,δηλαδή ήταν η δουλειά μου...Ελπίζω να επιστρέψω...
Ασχετο,τον βάζεις στο κρεβάτι να κοιμάται;Δε το έχω επιχειρήσει ,φοβάμαι μη με πάρει ο ύπνος και τη χτυπήσω...
Φ ι λ α κ ι α !!!!
24-02-2010, 19:29 #12
κοριτσιαααα
γεια σου ελενακι
φιλακια στο παιδακι σου
ειστε στην πιο δυσκολη φαση κοριτσια
εγω σ αυτη τη φαση αρχισα τα βουλιμικα
κρατατε αντοχες και οταν περασει και μεγαλωσουν θα ειναι καλητερα
25-02-2010, 14:05 #13
Εγω εμμετους μπορει να μην κανω,αλλα οταν επειδη εχω απορρυθμιστει στις ωρες φαγητου,το βραδυ τρωω ενα καρο γλυκα...:( σε σημειο το πρωι π σηκωνομαι να αισθανομαι κορεσμο ,μετα να μην εχω ορεξη πολυ ολη τη μερα..και μετα παλι να ξανατρωω αργα...
26-02-2010, 20:35 #14
Μαρουλίτα μήπως πρέπει να το κοιτάξεις αυτό;Μια φίλη μου που έκανε το ίδιο πήρε μια αγωγή για λίγο καιρό γιατί ο γιατρός της είχε διαγνώσει ανχος και στα όρια κατάθλιψη.
27-02-2010, 07:54 #15
δε το πλακωνεις παιδι μου απο ενστικτο...μη φοβασαι, μονο αν εχεις πιει αλκοολ δεν μπορεις να την παρεις στο κρεβατι... η μανουλα νιωθει παντα το αγγελουδι της οσο κουρασμενη κ να ειναι!!
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....