Νεα μερα ξεκινα...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Member

Νεα μερα ξεκινα...

Εψαξα να βρω καποιο σχετικο τοπικ αλλα δεν βρηκα και ειπα να ανοιξω ενα για να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια της πρωτης μου μερας γιατι ως γνωστον η καλη μερα απο το πρωι φαινεται
    Λοιποννννν χθες ηταν η πρωτη μου μερα στο φορουμ και στο προγραμμα διατροφης μου, αλλες φορες που προσπαθησα το ιδιο μεχρι το απογευμα ειχα παραιτηθει της προσπαθειας νιωθοντας ενα τεραστιο αγχος και μονο με τη σκεψη της αποτυχιας.
    Χθες ομως το απογευμα που αρχισα να νιωθω "καπως" μου ηρθε στο νου μια συζητηση που ειχα με τον καλο μου για το ποσο ΔΕΝ αγαπω τον εαυτο μου, τι εκανα??? ντυθηκα στολιστικα και πηγα σε ενα εμπορικο κεντρο που εχω εδω κοντα ...εκανα τα ψωνια της εβδομαδας και μετα απο αρκετη ωρα που χαζεψα στον διαδρομο με τις απογορευμενες λιχουδιες εφυγα και πηγα στο διαδρομο με τα καλλυντικα κολλησα στις "θαυματουργες" κρεμες που σου αφαιρουν ποντους, εξαφανιζουν κυταριτιδα κλπ κλπ ,παντα σκεφτομουν οτι ειναι πεταμενα λεφτα ολες αυτες οι κρεμες, παρολα αυτα μου εκανα δωρο μια κρεμα με ενα εξαρτημα μασαζ σκεπτομενη οτι ακομα κι αν ειναι πεταμενα λεφτα και δεν θα κανουν τιποτα απολυτως στο προβλημα μου ειναι καλυτερο να πεταω τα λεφτα μου σε κατι που θα μου τονωσει την αυτοπεπιθεση παρα σε κατι που απλα θα μου προσφερει θερμιδες και απολαυση 1 λεπτου!!!
    Τελικα για μενα ειναι οντως θαυματουργα ολα αυτα τα προιοντα ομορφιας ...οχι στο σωμα αλλα στη ψυχολογια μου, επεστρεψα σπιτι και ασχοληθηκα με μενα ενιωσα οτι αγαπω λιγο περισσοτερο τον εαυτο μου δινοντας του χρονο, κοιμηθηκα και ξηπνησα με χαμογελο και φοβερο κουραγιο να συνεχισω .....

Senior Member
    dimi

μπράβο! Αυτή είναι πολύ ωραία αντιμετώπιση της δίαιτας και της ζωής γενικότερα. Εύχομαι να εισαι πάντα έτσι ευτυχισμένη και να αγαπάς τον εαυτό σου γιατί σκέψου ότι είναι ο μόνος που μας συντροφεύει μια ζωή τελικά

Senior Member
    dimi.di μου ετσι το σκεφτομαι κι εγω.Παρολου που οι κρεμες κι εμενα δεν εχουν δειξει ποτε αποτελεσματα, θεωρω καλυτερο το να αγορασω μια κρεμα, να κανω μασαζ στο σωμα μου, παρα να παρω 10 σοκολατες.Ετσι με θετικη διαθεση αμα εισαι ολα θα πανε καλα.Η αρχη ειναι το ημισυ του παντος.

Senior Member
    Kαλη Αρχη!

Senior Member
    Καλη αρχη γλυκια μου και γω ενω εχω συλλογη απο κρεμες χθες πηγα και πηρα και αλλη...αλλα δεν βαριεσαι....τουλαχιστον τονωνουν την αυτοπεποιθηση μας

Member
    σας ευχαριστω πολυ!!! κι εσεις καλη συνεχεια
    μια ερωτηση ρε κοριτσια ...ενω νιωθω ολα τα ωραια που περιγραφω παραπανω, μεσα μου εχω ενα φοβο και ενα αγχος οτι μπορει και να εκτιθομαι επειδη ειναι ακομη πολυ νωρις και αν δεν τα καταφερω???? το εχετε νιωσει κι εσεις? εννοω να ξεκινατε με ενθουσιασμο και πιστη, να το δειχνετε στους αλλους και μετα....σιωπη?

Senior Member
    Γι'αυτο και πρεπει να μην κανουμε υπερβολικες δηλωσεις...

Senior Member
    dimi.di μου αυτος ειναι ενας λογος που δεν εκατσα να πω στους παντες οτι κανω διατροφη και οτι χανω κιλα.Βεβαια τωρα πλεον ειδαν ολοι οτι εχω χασει γιατι ειναι φανερη η διαφορα, και καταλαβαν ολοι οτι προσεχω χωρις να με ρωτησουν μαλιστα τιποτα το εκνευριστικο.Οσο για εδω μεσα, λεω οτι νιωθω και οτι θελω να πω την καθε στιγμη και δε φοβαμαι την κριτικη απο ατομα που ειναι στην ιδια θεση με μεvα.Ακομα και να αποτυχεις μια μερα να μη σταματησεις ουτε την προσπαθεια, ουτε το να γραφεις εδω.Ολοι εχουμε κανει παρασπονδιες καποιες μερες, αλοιμονο αν αυτο ηταν κατακριταιο.Κατακριταιο ειναι μονο το να τα παρατας!Τιποτε αλλο.

Senior Member
    καλωσορισες !!! καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου! οντως, η καλη μερα απ' το πρωι φαινεται κι εσυ φροντισες να ξεκινησει με τις καλυτερες προοπτικες! μπραβο!!!!!

Senior Member
    Καλωσόρισες dimi.di και καλή αρχή στη προσπάθειά σου.Κι εγώ το πιστεύω οτι είναι θαυματουργά πέρα απτο σώμα και στο μυαλό..Εγώ όταν με πιάνει λαιμαργία, κάνω ένα ωραίο αφρόλουτρο, κάνω απολέπιση, βάζω τις κρέμες μου, κάνω τις μάσκες μου, μανικιούρ, πεντικιούρ και πέρασε κι η λαιμαργία και όλα!Και νιώθω και πολύ όμορφα με τον εαυτό μου!

Μπράβο dimi για την προσπάθειά σου!! Κ εγώ πριν αρχίσω αυτή τη δίαιτα πριν 1μιση μήνα δεν μπορούσα να κρατήσω πάνω απο 2 μέρες.. Ξεκινούσα Δευτέρα κ max Τετάρτη τα είχα παρατήσει :P
    Η πρώτη βδομάδα είναι η πιο δυσκολή, γιατί τοσώμα μας ζητάει αυτα που έχει συνηθίσει. Μετά από 2-3 βδομάδες θα δεις ότι θα σου είναι πολύ εύκολο να διατηρείς τη διατροφή σου!

Senior Member
    Originally posted by Danai20
    dimi

μπράβο! Αυτή είναι πολύ ωραία αντιμετώπιση της δίαιτας και της ζωής γενικότερα. Εύχομαι να εισαι πάντα έτσι ευτυχισμένη και να αγαπάς τον εαυτό σου γιατί σκέψου ότι είναι ο μόνος που μας συντροφεύει μια ζωή τελικά
    etsi ακριβως,
    κ οταν εχεις τις μαυρες σου χωρις λογο μη βαραινεις τος ανθρωπους σου που τοσο σαγαπανε,
    θελουν να σε βλεπουν ευτυχισμενη κ οχι να κλαις
    αν δε το κανεις για σενα στην τελικη καντο γιαυτους! ποιο? τονασαι χαρουμενη!
    σημερα μου τη βαρεσαν παλι τα κιλα μου αλλα το βουλωσα, τον εχω πρηξει με τα κιλα μου, στο τλος θα με παει σε χασαπη! χαχαχαχα
    (να κοψει λιπος) :P