Results 61 to 75 of 78
Thread: Καλη αρχη
-
21-07-2010, 23:28 #61
ασε ρδω και 10 μερεσ αυτο προσπαθω να σκεφτομαι αλλα τιποτα....
ντρεπομουν κιολασ να το γραψω εδω, ισωσ τωρα που τ ειπα καυι να γινει. παντωσ ευχαριστω πολυ αλεχανδριτα
- 22-07-2010, 09:31 #62
γιατι ninaki να νιώθεις ντροπή να το μοιραστείς? αυτός είναι ο σκοπός του forum, να μοιραζόμαστε πράγματα που δεν μπορούμε στον περίγυρό μας και να ξαλαφρώνουμε,να ηρεμούμε.όλοι συμπάσχουμε άλλωστε και όλοι προσπαθούμε να ξεφύγουμε....
22-07-2010, 09:32 #63
μην απογοητεύεσαι ,φάε φρούτα και πιες υγρά,και κάνε κάτι που θα σε κάνει να εκτιμήσεις περισσότερο τον εαυτό σου ,όπως να διαβάσεις ένα βιβλίο ,η να διαβάσεις κάτι παραπάνω για τη δουλειά η τις σπουδές σου.αμέσως θα αναπτερωθεί το ηθικό σου.εμένα αυτό μεχει βοηθήσει.
22-07-2010, 09:34 #64
μην απογοητεύεσαι ,φάε φρούτα και πιες υγρά,και κάνε κάτι που θα σε κάνει να εκτιμήσεις περισσότερο τον εαυτό σου ,όπως να διαβάσεις ένα βιβλίο ,η να διαβάσεις κάτι παραπάνω για τη δουλειά η τις σπουδές σου.αμέσως θα αναπτερωθεί το ηθικό σου.εμένα αυτό μεχει βοηθήσει.
22-07-2010, 10:18 #65
http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=11904
μας αφορά ε?
28-07-2010, 23:51 #66
λοιπον εχθεσ οχι βουλιμικο και σημερα μονο 1, και αυτο εγω το θεωρω προοδο?
ααα! και εχω να καπνισω 2 εβδομαδεσ ,που ειμαι πορωμενη με το τσιγαρο και καπνιζω χρονια...!αλλα πολλεσ τσιχλεσ και μασουτλαω που και που κανα τσιγαρο...μηπωσ να αρχισω να μασαω καπνο οπωσ στα western?
29-07-2010, 09:58 #67
οτιδήποτε λιγότερο είναι πρόοδος
άστα να πάνε,εγώ το γύρισα σε καπνό(να καπνίζω όχι να μασουλάω ακόμα) μπας και το ελαττώσω,να στρίβω κιόλας να χω νασχολούντε τα νεύρα μου,αλλά τα ίδια τσιγάρα κάνω καμία βελτίωση. πάντως μην προσπαθείς να κόψεις όλες τισ κακές συνήθειεσ μαζί. διάλεξε και βάλε προτεραιότητα.χωρίς να σημαίνει οτι άμα κόψεις τα βουλιμικά θα καπνίζεις παραπάνω απτο συνηθισμένο και το αντίστροφο. εγώ μία φορά που το προσπάθησα(να τα κόψω όοολα) μετά είχα μία απτις χειρότερς περιόδους βουλιμίας της ζωής μου,και κάπνιζα και στο μάξιμουν απτην καταπίεση και τα νεύρα που μου βγήκαν.
29-07-2010, 09:58 #68
όλες οι βουλιμικές είμαστε καπνίστριες???????
29-07-2010, 10:17 #69
καπνιστριες και επιρρεπεις στους πειρασμους γενικα!
29-07-2010, 11:02 #70
το ανάποδα άραγε μπορεί να συμβαίνει?όλες οι καπνίστριες να χουν κάποια διατροφική διαταραχή?
29-07-2010, 11:31 #71
Εγώ δεν είμαι καπνίστρια, αλλά τις περιόδους που προσέχω λίγο διατροφή και κόβω τα βουλιμικά, νιώθω ότι θέλω να καπνίσω. Όταν είσαι επιρρεπής σε έναν εθισμό, πρέπει να καταπολεμήσεις το "κακό" από την ρίζα. Αλλιώς φεύγεις από τον έναν εθισμό και τον αντικαθιστάς με άλλον... Το θέμα είναι να σταθείς στα πόδια σου μόνος σου. Εσύ και ο εαυτός σου. Χωρίς φαγητό, τσιγάρο, ποτό, και άλλα πιο βαριά...
29-07-2010, 11:45 #72
Geia sas!
egw den kapnizw, alla otan prospathisa na stamathsw ta boulimika me to kapnisma, den apedwse. Dhladh, kapniza kathe fora pou me epiane h oreksh na faw polu h' estw me ekove peina. Pantws den apedwse.
Genika den eimai kapnistria..
Opote me pianei, thelw na faw ta panta, na apolausw ta panta, eite gluka eite almura, mexri na fouskwsw. Exw xasei thn ennoia tou koresmou kai stamataw otan arxizei kai me ponaei to stomazi mou. Tote, den mporw allo na faw..
Meta apo kathe emeto, sunithws vourtsizw ta dontia mou gia na mhn menoun ta oxea, pou opws exw diavasei fthanoun sta dontia apo ton emeto.
Isws na mhn ta lew, alla toulaxiston ta grafw gia na ta vlepw ki egw h idia. Kati einai ki auto. Molis exthes graftika sto forum kai pisteuw na me voithisei. Hdh apo exthes to vradu prospathw na peisw ton eauto mou na mhn ksanapesw se voulimiko. Exw kollhsei ena xarti ston toixo kai grafw ti trww. Polla ugra tha epidiwksw na pinw. Pisteuw na voithisei..
Shmera einai h 1h mou mera. Gia na doume...
29-07-2010, 12:05 #73
μπράβω σε όσες δεν καπνίζεται κ όχι μόνο δεν βοηθάει να αντικαταστήσεις τη βουλιμία με κάπνισμα αλλά δεν έχει κ νόημα γιατί δεν θα υπάρχει καμία βελτίωση στην υγεία μας. απλά δεν μπορούν να κοπούν 2 κακές συνήθειες μαζί,όπως δεν γίνεται να κάνεις δίαιτα όσο προσπαθείς να σταματήσεις την βουλιμία...(φυσικά εγώ αυτό ακόμα δεν το έχω χωνέψει αλλά προσπαθώ)δεν είναι απλά κάτι που τα γράφεις,είναι μεγάλη υπόθεση έκανες την αρχή.σύντομα θα μπορέσεις κ να το εξομολογηθείς κάπου,σένα πρόσωπο που θα θέλει να σε καταλάβει κ θα βγει αυθόρμητα. επίσης το να κρατάς ημερολόγιο του τι τρως είναι το πρώτο που συστήνουν σε μας οι ψυχολόγοι και οι διατροφολόγοι οπότε κ αυτό που κάνεις είναι ωφέλιμο και καλή συνέχεια. πιστεύω οτι πρέπει να πίνουμε με μέτρο τα υγρά για να μην νερουλιάζει το στομάχι.10 ποτήρια τη μέρα είναι καλά.
η αρχή masta είναι το ήμιση του παντώς.καλή αρχή και join the club!
29-07-2010, 12:18 #74
euxaristw polu kai kalh dunamh se olous pou einai se authn thn katastash. H boulimia einia pio upoulh apo thn anorexia dioti duskola apokaluptetai.
Genika nero den pinw. Sxedon katholou. Den mou aresei h geush tou. Gi auto prospathw na to antikathistw me alla pragmata, opws tsai, frouta, ktl. To kako einai oti otan paw na faw kati, px.x frouta, mou anoigei h oreksh kai thelw na faw olo kai perissotero kai me odhgei polles fores se boulimiko epeisodio. Gi auto anefera ta ugra, wste na mhn mpainw sth diadikasia tou faghtou, alla me ta ugra na diathrw ligaki gemato to stomaxi. Elpizw na petuxei..
29-07-2010, 14:06 #75
νομιζω νιωθομε την αναγκη να εχουμε κατι στο στομα μασ, μαλλον εχει σχεση με το στοματικο ταδιο...τι να πω, παντωσ εγω καπνιιζω...η καπνιζα απο αμηχανια ειμαι και νευροσπαστο και με χαλαρωνε. αλλα οταν καπνιζα πολυ μειωνα τα υπερφαγικα και συνεπωσ τα βουλιμικα λλα οχι παντα ,υπηρχαν στιγμεσ που και τα 2 γινονταν σε υπερβολικο βαθμο
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή