Results 16 to 30 of 32
-
10-06-2010, 12:31 #16
Η καυμένη η μάνα μου έκανε το λάθος πριν χιλιάδες χρόνια να κάνει μια θεραπεία και ακόμα τη βασανίζουν.. και το χειρότερο είναι ότι παίρνουν τηλέφωνο ότι άσχετη ώρα βρουν.. από τις 7 το πρωί ή στις 4μιση το μεσημέρι..
Βέβαια κάνει αυτό που κάνει και η constance, τους το κλείνει στα μούτρα.. αλλά πιστεύω δεν είναι λύση, γιατί έτσι σε ξαναπαίρνουν.
Η πρόταση μου είναι : να τους πεις μισό λεπτό.. να βάλεις ηχογράφηση αν είσαι στο κινητό (αν δεν έχεις απλά προσποιήσου) και να τους το δηλώσεις : αυτή τη στιγμή ηχογραφείστε! Μετά να ρωτήσεις το ονοματεπώνυμο της κοπέλας και να ζητήσεις να μιλήσεις με έναν προυστάμενο και να ζητήσεις επείσης το όνομά του. Αφού σε περάσει στο προυστάμενο ή δηλώσει ότι δεν υπάρχει κάποιος,να τους πεις ότι δηλώνεις πως θέλεις άμμεσα να βγει το όνομα και το τηλέφωνό σου από την λίστα, αλλιώς με την ηχογράφηση και τα στοιχεία τους θα πας σε δικηγόρο για να κάνεις μήνυση.
Επειδή έχω δουλέψει σε τηλεφωνικό κέντρο (άλλου ειδους, καθαρά εισερχόμενες κλήσεις) γνωρίζω πως λειτουργούν πάνω κάτω και είμαι σίγουρη ότι αν κάνεις τον κόπο θα δουλέψει.
Κάτι άλλο.. με τις τύπισσες που βγάζουν έξω από τα ίδια ινστιτούτα στο δρόμο και σε σταματάνε και σε πρίζουν τι κάνετε; Έχει τύχει να παίξω σχεδόν μπουνιές με μία, που με πήρε από πίσω ενώ ήμουν αγκαλιά με το αγόρι μου διασχίζοντας τη Τσιμισκή.. Πως μπορούν, όσο αναγκη και να έχουν τα χρήματα να κάνουν αυτή τη δουλειά;;
- 10-06-2010, 12:34 #17
Dew αυτο το εχω σκεφτει κι εγω.Πως μπορουν να κανουν αυτη τη δουλεια, να λενε τοσα ψεματα καθημερινα σε ανθρωπους που ειναι ευαλωτοι, και εχουν και σοβαρα προβληματα υγειας πολλες φορες...Τι να πεις.
10-06-2010, 12:38 #18
'Οχι μόνο αυτό.. Πως μπορούν να πιάνουν κάποιον στο δρόμο και να λένε : είσαι χοντρή, χρειάζεσαι το τάδε πρόγραμμα (έστω με τον απαίσιο γλυκανάλατο τρόπο που το κάνουν). Εγώ γύρισα και της είπα, εσύ νομίζεις είσαι τέλεια; Πιστεύω χρειάζεσαι κανά δυο προγραμματάκια από μόνη σου και μέτα έλα να μου πεις.. και πέρνα και από το φουστάνο να σου φτιάξει και τη μούρη να μη χρειάζεσαι τόσο μακιγιάζ.
Τα πήρα πολύ άσχημα ρε συ. Ευτυχώς ο δικός μου δεν μιλάει Ελληνικά αλλά φαντάσου να είσαι σε νέα σχέση και μπροστά στο αγορί σου να σου λέει μαλακίες!
10-06-2010, 12:41 #19
Ειναι πολυ ηλιθιες αυτες στο δρομο,την εχω πατησει κι εγω αλλα κουβεντα δεν ειπα γιατι κοκκινησα απο τη ντροπη μου.Οπως και να χει σε κανουν να αισθανεσαι ασχημα,σα να στοχοποιησαι για καποιο λογο.Και ρε παιδια ειναι ολες τους σουπερ αδυνατες και με βαψιμο επαγγελματια!Ετσι αισθανεσαι ακομα πιο ασχημα!
10-06-2010, 12:44 #20
Μη μου συγχίζεσαι dew μου! Την επόμενη φορά (γιατί θα υπάρξει, μη γελιέσαι), θα κάνεις ένα αόριστο νεύμα με το κεφάλι ή με το χέρι και θα προχωρήσεις. Έχουν μάθει άλλωστε να τους αγνοούν. ʼμα πια!
Όσο για το αγόρι σου, αν του εξηγήσεις την κατάσταση, νομίζω πως θα φρίξει με τα χάλια της ελληνικής πραγματικότητας. Δεν θα σε παρεξηγήσει.
10-06-2010, 12:49 #21
Πω πω dew τωρα που ειπες αυτο για το μακιγιαζ.Πραγματικα ολες εκει ηταν μακιγιαρισμενες με ενα τονο make-up.Για να μην πω για τα ντυσιματα 10 η ωρα το πρωι.Μια αρκετα μεγαλη ηταν σαν τσατσα.:P
10-06-2010, 12:51 #22
Δεν υπάρχει περίπτωση να το προσπεράσω. Πραγματικά η δουλειά τους δε θα έπρεπε να υπάρχει σαν δουλειά. Κσκά τα ψέμματα, όσο χοντρόπετσος και αν είναι κάποιος επηρεάζεται αρνητικά από μία τέτοια κίνηση στα καλά του καθουμένου.. Σκέψου να έχεις ντυθεί να έχεις στολιστεί να προσπαθείς να βρεις την όποια σου αυτοπεποίθηση και να αισθανθείς ανέμελη και χαρούμενη βγαίνοντας με τους φίλους σου ή με το αγόρι σου και να συναντήσεις μία τέτοια.. Σε διαβεβαίω η μέρα σου χαλάει με τη μία. Ας της χαλάσω λοιπόν και εγώ τη δική της και χωρίς να πληρώνομαι μάλιστα..
10-06-2010, 12:53 #23
Εγω τις βλεπω παντα αυτα απο μακρια στο δρομο και αλλαζω πεζοδρομιο.Αλλα πραγματικα θα θελα αμα ξαναπετυχω καμια να την ξεχεσω.Πολυ το χω αχτι.Οπως και τις πωλητριες.
10-06-2010, 12:54 #24
Κι αυτές βέβαια τις λυπάμαι. Σκέψου, για να πάρεις μία τόσο χαμηλά αμοιβόμενη εργασία να πρέπει να είσαι στην πένα πρωί πρωί, να βάζεις τόνους μακιγιάζ (για να μη φαίνεται ότι εσύ είσαι αυτή που έχει ανάγκη τα προγράμματα που προσφέρεις), να είσαι στους δρόμους και να ανέχεσαι να σε αγνοεί ή να σε βρίζει ο καθένας.
Αν το σταματούσαν εκεί, θα είχαν, από μένα τουλάχιστον, την απέραντη κατανόηση, αφού ήδη έχουν τον οίκτο μου. Το παρατραβάνε όμως το σκοινί...... Ξεφύγανε......
Γι' αυτό, no mercy!!!!!
10-06-2010, 12:55 #25
Να το κάνεις constance μου και μακάρι να το κάνουν όλοι, μήπως και τις μαντρώσουν μέσα.. Αν θέλει κάποιος να μπει ας πέσουν πάνω του σαν τα κοράκια..αλλά τουλάχιστον θα είναι επιλογή του και ευθύνη του που μπήκε!
10-06-2010, 12:56 #26
Αλλάζοντας πεζοδρόμιο, δεν κάνεις και πολλά Constance μου. Το έχουν προβλέψει και αυτό και στήνονται και στο απέναντι. Μ' αυτά και μ' αυτά.... Απάνω τους κορίτσια!!!!
10-06-2010, 12:58 #27
Με εμενα εχει πετυχει.Αυτο να την εχουν στησει σε δυο σημεια δε μου εχει τυχει ποτε.
11-06-2010, 01:11 #28
εγω σπανια σηκωνω το σταθερο στο σπιτι γιατι ολοι με παιρνουν στο κινητο. εχω τηλεφωνητη κι αν καποιος πραγματικα με ψαχνει, αφηνει μηνυμα.
αν δω αγνωστο νουμερο η αποκριψη δεν το σηκωνω,αν το σηκωσω και ειναι "Αυτοι", μολις ακουσω την εταιρια κινητης η ινστιτουτο η οτιδηποτε, λεω μονο"δεν ενδιαφερομαι"χωρις να ακουσω τι εχουν να πουν και το κλεινω
οσο για αυτες στον δρομο,το κολπο ειναι να μην κοντοστεκεσαι δευτερολεπτο.
περναω περπατωντας, αν εχω κεφια χαμογελαω αλλα δεν σταματαω και την αφηνω να μιλαει μονη της. αν δεν εχω κεφια, προσπερναω χωρις να την κοιταζω καν. σαν να ειναι αορτατη.
πιανει παντα.
11-06-2010, 07:34 #29
Originally posted by Ava
Αλλάζοντας πεζοδρόμιο, δεν κάνεις και πολλά Constance μου. Το έχουν προβλέψει και αυτό και στήνονται και στο απέναντι. Μ' αυτά και μ' αυτά.... Απάνω τους κορίτσια!!!!
ʼμα με ξαναπείτε χοντρή θα πάρω φόρα και θα σκάσω πάνω σας!
11-06-2010, 15:11 #30
αχαχαχαχα βρε κοριτσια τι γελιο εριξα??
πραγματικα ομως ειναι κωμικοτραγικο..
εμενα εκτοσ τα δεκαδες προγραμματα ομορφιας και αδυνατισματος που εχω κερδισει κατα καιρους (τι τυχη εεε??)
με πηραν τηλεφωνο στο ασχετο απο τα bodyline πριιιιιν απο ολα αυτα και μου ειπαν οτι χρειαζεται να χασω κιλα!
μα τις χιλιες μπανανιες, αφου μεχρι τοτε δεν ειχα καμια σχεση με οποιοδηποτε ινστιτουτο, πως στο λουτσο βρηκαν το τηλ μου και ηξεραν κιολας οτι ειμαι χοντρη! θα τρελαθω!
στο ενα και μοναδικο ινστιτουτο που πηγα, ειχα σκοπο να παω μονο για αποτριχωση, αλλα τελικα μου φορτωσαν και ενα προγραμμα αδυνατισματος (με σαουνες και μηχανηματα που ηταν σκετο μαρτυριο) και μια πιστωτικη που ακομα παλευω να την ξεχρεωσω, 4 χρονια μετα.
εμενα δε με παιρνουν τηλεφωνο, και ξερετε γιατι? οχι γιατι ειναι ευγενικοι και διακριτικοι, αλλα στην ουσια επειδη μου χρωστανε. δηλαδη, το προγραμμα της αποτριχωσης με λειζερ δεν ολοκληρωθηκε ποτε, λογω μετακομισης 200 χλμ μακρια και αργοτερα εγκυμοσυνης. Σιγα μη με παρουν τηλεφωνο!!! αμα μου τη βιδωσει να συνεχισω τις συνεδριες δεν ξερω τι θα γινει...
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση