καταθλιψη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Καλησπέρα κορίτσια. Με έχει απασχολήσει και εμενα αρκετας φορες το θέμα της κατάθλιψης. Μάλιστα πριν απο κάποιους μήνες ειχα κρίσεις πανικού και ενας γιατρος μου είχε πει οτι είναι η αρχή μιας κατάθλιψης. Δεν με σόκαρε πολυ όταν το άκουσα γιατι θεωρω οτι απο μικρή είχα μελαγχολική διάθεση. Απο τότε προσπαθώ να κάνω πράγματα και δρατηριότητες. Natalia καλό θα ήταν να αποφεύγεις να μενεις στο σπίτι. Εγω τουλάχιστον όταν μενω στο σπιτι περαν του οτι τρωω πολυ έχω και πολλές σκέψεις που τις περισσότερες φορές είναι άσχημες. Όλα θα πάνε καλά γιατί πολυ απλά όλα είναι σχετικάκαι βρισκονται στο μυαλοό μας. Εύχομαι τα καλύτερα..

Senior Member
    λοιπον, χμμ δε ξερω τι συμβαινει ακριβως αλλα σημερα το βραδυ καταλαβα πως σημερα το πρωι συνεβη κατι που με κανει να νιωθω τολμω να πω ευτυχισμενη. ξυπνησα κυριακη πρωι μετα απο εναν ωραιο υπνο και αφου απολαυσα επαρκως το χουζουρι μου αποφασισα να σηκωθω. στο σπιτι επικρατουσε ησυχια αν και ο ζεστος καφες στη καφετιερα που με περιμενε με εκανε να ψαξω να βρω που ειναι ο αντρας μου. πουθενα, κατεβηκα στους γονεις μου με μια κουπα καφε και τον βρηκα να καθεται στη βεραντα με τον μπαμπα και να επισκευαζουν τα κουδουνια της εισοδου - τα οποια ειχαν ξηλωσει- χαμογελασα και φιλησα και τους δυο αντρες της ζωης μου οι οποιοι ομολογουμενως ηταν αφοσιωμενοι στο εργο τους και τοτε ακουσα τη μαμα μου να μας δηλωνει πως μαγειρεψε το αγαπημενο μου ψητο κατσαρολας - συνεπως καμια αναγκη να μαγειρεψω- και πως θα παει στη μοδιστρα της να προβαρει μια ζακετα που ραβει και θα γυρισει να τηγανισει πατατατουλες. εκεινη τη στιγμη δε καταλαβα την ουσια της στιγμης που ζουσα και πηγα να καθαρισω το μπαλκονι μου, τωρα ομως το βλεπω διαφορετικα και σκεφτομαι ποσο τυχερη ειμαι για ολα αυτα, μακαρι να μη το ξεχασω ποτε.
    σας φιλω ολες καλη εβδομαδα και καλες γιορτες , ευχομαι ολες σας οι ημερες να ειναι γεματες με τετοιες μικρες χαρες

Senior Member
    Πολύ χαίρομαι για την αίσθηση,που η σημερινή ημέρα σου άφησε,Ναταλάκι!
    Μακάρι ν'αναγνωρίζουμε τις μικρές αυτές στιγμές,που η ζωή μας χαμογελά,καθημερινά!
    Να σε προσέχεις και να έχεις όμορφες γιορτές κοντά στους αγαπημένους σου!Φιλάκια!

Senior Member
    υπεροχη στιγμη, υπεροχη εικονα ναταλια

Member
    Originally posted by natallia
    λοιπον, χμμ δε ξερω τι συμβαινει ακριβως αλλα σημερα το βραδυ καταλαβα πως σημερα το πρωι συνεβη κατι που με κανει να νιωθω τολμω να πω ευτυχισμενη. ξυπνησα κυριακη πρωι μετα απο εναν ωραιο υπνο και αφου απολαυσα επαρκως το χουζουρι μου αποφασισα να σηκωθω. στο σπιτι επικρατουσε ησυχια αν και ο ζεστος καφες στη καφετιερα που με περιμενε με εκανε να ψαξω να βρω που ειναι ο αντρας μου. πουθενα, κατεβηκα στους γονεις μου με μια κουπα καφε και τον βρηκα να καθεται στη βεραντα με τον μπαμπα και να επισκευαζουν τα κουδουνια της εισοδου - τα οποια ειχαν ξηλωσει- χαμογελασα και φιλησα και τους δυο αντρες της ζωης μου οι οποιοι ομολογουμενως ηταν αφοσιωμενοι στο εργο τους και τοτε ακουσα τη μαμα μου να μας δηλωνει πως μαγειρεψε το αγαπημενο μου ψητο κατσαρολας - συνεπως καμια αναγκη να μαγειρεψω- και πως θα παει στη μοδιστρα της να προβαρει μια ζακετα που ραβει και θα γυρισει να τηγανισει πατατατουλες. εκεινη τη στιγμη δε καταλαβα την ουσια της στιγμης που ζουσα και πηγα να καθαρισω το μπαλκονι μου, τωρα ομως το βλεπω διαφορετικα και σκεφτομαι ποσο τυχερη ειμαι για ολα αυτα, μακαρι να μη το ξεχασω ποτε.
    σας φιλω ολες καλη εβδομαδα και καλες γιορτες , ευχομαι ολες σας οι ημερες να ειναι γεματες με τετοιες μικρες χαρες
    bravo, bravo, bravo! Τί ωραία στιγμή! Μου θύμισες τον εαυτό μου, τη ζωή μου! Μας περιέγραψες μια στιγμή ευτυχίας που μπορούμε όλοι μας να βρούμε αρκεί να έχουμε μάτια να τη δούμε!

Senior Member
    τέλειο link smart :thumbup:

Senior Member
    :starhit:

Page 2 of 2 FirstFirst 12