ΔΙΑΙΤΑ ORΑC - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Senior Member
    Φαντάζομαι οτι θα το αναλύει περισσότερο και θα σου δίνει εναλλακτικές, ή ίσως διατροφή για 2,3,4η εβδομάδα.
    Αν πρόσεξες δεν έχει καθορίσει ακριβείς ποσότητες, ίσως εκεί σου το αναλύει περισσότερο.
    Πάντως έχει κατακλυστεί το σύμπαν με αυτή τη δίαιτα, παντού την βρίσκεις.

Senior Member
    σιγα τη διαιτα μωρε...λες κ εχει μαγικη φορμουλα.
    τα στανταρ των διατολογων ειναι.
    η μαγκια ειναι καποιος που δεν θελει να κανει ολα αυτα πως θα τον πεισει οδιαιτολογος να φαει πιο σωστα.

Junior Member
    Koitaxte edo apo ena blog diatrofis poy diavazo tora teleytaia sxetika me thn ORAC

http://natofao.blogspot.com/2010/06/orac.html

http://natofao.blogspot.com/2010/06/blog-post_7779.html

Ανδρέας Ζ.
    Guest
    Originally posted by forty
    εγω δεν τον εχω γνωρισει προσωπικα αλλα μου εχει κανει πολυ ασχημη εντυπωση στην τηλεοραση που τον εχω δει και κατα καιρους διαφημιζει διαφορες βλακειες οτι κανουν καλο στη διατροφη και το λεει με υφος λες και ανακαλυψε χρυσαφι.Μια φορα ελεγε για το βιταμ και το ποσο καλο κανει και πρεπει να το ενταξουμε στην καθημερινη διατροφη και την επομενη για τα ετοιμα μπισκοτα που ειναι πολυ καλο να τρωμε 2-3 καθε πρωι με το γαλα μας(κρατουσε και το κουτι αλλα δεν θυμαμαι τι μαρκα ηταν),και τις δυο αυτες φορες ελεγε οτι γυρισε απο συνεδρεια και αυτα ηταν οι τελευταιες ανακαλυψεις,προφανως τα παιρνει κανονικα απο εταιρειες για να μας πλασαρει τα προιοντα
    Συμφωνώ.Οι φελλοί ως γνωστόν επιπλέουν στα Μ.Μ.Ε.

Επίσης για όσους δεν το γνωρίζουν η γυμναστική είναι ένα πολύ καλό ερέθισμα για την παραγωγή ενδογενών αντιοξειδωτικών - αλλά αυτό ακούγεται πολύ πιο άβολο από το να προτείνεις στον άλλον να τρώει φρουτοσαλάτες χωρίς όριο.

Junior Member
    Τατιάνα Στεφανίδου: Και το όνομα αυτού «TLife»!

Είναι γνωστά τα internetικά σχέδια της Τατιάνας Στεφανίδου και για το βήμα που ετοιμάζεται να κάνει στο Διαδίκτυο η δημοσιογράφος με την βοήθεια πάντα του Νίκου Ευαγγελάτου. Είναι μια προσπάθειά της αφενός μεν να εκσυγχρονιστεί και αφετέρου να αποκτήσει μεγαλύτερη επαφή με τις νεότερες γενιές. Το γυναικείο site που ετοιμάζει τους τελευταίους μήνες με πυρετώδεις ρυθμούς είναι πια γεγονός, αφού λίγες μέρες πριν το Πάσχα έχει προγραμματίσει να ανέβει στο Διαδίκτυο. Και το όνομα αυτού; «TLife»!

OXI TIΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ...... ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΑ ΦΟΒΕΡΗ ΔΙΑΙΤΑ ΟΡΑΚ ..... ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .. ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑ-ΕΚΑΝΑΝ .. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ... ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΕΧΟΥΝ .. ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑΔΙΚΑ ,ΤΟ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.. :blush::blush::smirk::smirk:

Junior Member
    χρονια πολλα! τελικα την εκανε κανεις την ορακ? εχω παρει λιγα κιλα τις γιορτες κ την αρχιζω αυριο...εφτασα 95 κιλα!

Junior Member
    τικερ?

Junior Member
    α δε τη κανει κανεις ε, θα επιστρεψω να δω μμηπως θελει ναρχισει καποια κοπελα μαζι μου.

Junior Member
    παιδια καμμια δεκαρια ειστε ολοι&ολοι δεν ειναι κακο μια απαντηση...οποιος θελει να την κανουμε να στειλει μηνυμα! ευχαριστω!

Senior Member
    σιγα πουλακι μου, σε φορουμ εισαι δεν εισαι σε τσατ, δεν ειμαστε ολοι απικο ανα πασα στιγμη ν απαντησουμε!
    λες να φυλαμε κ σκοπιες μη μεινει κανα θεμα αναπαντητο στο φορουμ?

Page 2 of 2 FirstFirst 12