Results 1 to 15 of 25
Thread: ΔΙΑΙΤΑ ORΑC
-
10-06-2010, 19:24 #1
ΔΙΑΙΤΑ ORΑC
- 10-06-2010, 19:26 #2
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΕΜΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ(ΜΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ) ΑΛΛΑ 4 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΙΤΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΗ.
10-06-2010, 19:42 #3
10-06-2010, 20:27 #4
Μου φαίνεται πολύ καλή, πλούσια σε συστατικα και με ποικιλία, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ καιρό. Επίσης μετά την πρώτη εβδομάδα δεν θα χάσουμε 4 κιλά πάλι, σίγουρα θα μειωθεί ο ρυθμός.
Μεσογειακή πιστεύω οτι είναι πάντως, κάτι σαν αυτό που μου είχε δώσει η διαιτολόγος παλιότερα με κοτόπουλο-ψάρι, λαδερό και όσπρια, οπότε αρκετά υγειηνή.
10-06-2010, 20:39 #5
Μια χαρά είναι η δίαιτα, αλλά για τα 4 κιλα σε μια εβδομάδα που υπόσχεται έχω σοβαρές αμφιβολιες.
10-06-2010, 21:06 #6
Αν υπήρχαν μαγικά δεν θα υπήρχαν υπέρβαροι :P Μια χαρά είναι η δίαιτα, καθαρά μεσογειακή διατροφή.. βέβαια αυτό το να επαναλαμβάνεις εβδομάδα με την εβδομάδα τα ίδια φαγητα το βρίσκω βαρετό.. αλλά πάνω κάτω σαν ιδέα του πως μπορείς να φας είναι πολύ καλή.
4 κιλά δεν έχω χάσει σε καμία εβδομάδα της δίαιτάς μου.. και ήμουν 120κιλά. Γιατί βιάζεστε τόσο πολύ ρε παιδιά; Ας κατέβουν λίγα λίγα, έτσι και αλλιώς οι αλλαγές στο σώμα είναι εμφανείς και με 1 και 2 κιλά κάτω. Το θέμα δεν είναι να τα χάσουμε και να ξεμπερδέψουμε, το θέμα είναι να υιοθετήσουμε ένα καινούριο τρόπο διατροφής, να τα χάσουμε κ να τα συντηρήσουμε..
10-06-2010, 21:09 #7
ψαχνοντας γενικα στο ιντερνετ βρηκα και επισης οτι υπαρχουν υποκαταστατα των τροφων αυτα και μπορεις να κανεις αλλαγες στην διαιτα καθε βδομαδα.χμμμ μαλλον θα την ξεκινησω...ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες
10-06-2010, 21:16 #8
http://www.healthierworld.gr/portal/...104f01983.html
βρηκα και αυτο!κατι παραπανω λεει!
10-06-2010, 21:26 #9
Εδω ... http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=132878&cid=15 εχει πινακα με μοναδες ετσι ωστε να φτιαξει ο καθενας τη διατροφη του
10-06-2010, 21:55 #10
ναι ! πολυ καλο αυτο με τον πινακα!!!! ευχαριστω πολυυυυ
11-06-2010, 02:51 #11
ο συγκεκριμενος διαιτολογος που εχει γραψει και το βιβλιο τυχαινει να ηταν ο διαιτολογος μου παλια.
πολυδιαφημισμενος και παρα μα παρα πολυ ακριβος χωρις στην ουσια να προσφερει τιποτα. στο ιατρειο του στο κολωνακι που πηγαινα εγω παντα επρεπε να περιμενω και 1 ωρα απο την κανονισμενη ωρα του ραντεβου εξαιτιας του πολυ κοσμου και οταν επιτελους μου εκανε την τιμη να με δεχτει μου μιλουσε για 5 λεπτα το πολυ. πολλες φορες επισης δεν τον εβλεπα καν και μιλουσα μονο με τις κοπελες που ειχε στο γραφειο που δεν ηταν διατροφολογοι. απο γνωσεις δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο μιας και οτι μου ειπε το γνωριζα ηδη. εξαιρετικα χαβαλετζης σαν ανθρωπος αλλα σαν επαγγελματια δεν του εχω καμια εμπιστοσυνη. το μονο που εκανε οταν με δεχοταν στο γραφειο του ηταν να αντικαθιστα τα φαγητα που δεν μου αρεσαν σε ενα τυποποιημενο διαιτολογιο στον υπολογιστη του να τα εκτυπωνει και να μου τα δινει λες και εγω δεν μπορουσα να το κανω μονη μου.πιστευω οτι το συγκεκριμενο βιβλιο ειναι ενας ακομη τροπος για να προβληθει (απ'οτι εχω καταλαβει για τον συγκεκριμενο ψοφαει για οποιουδηποτε ειδους προβολη) καθως και για να αυξησει την πελατεια του. οποτε δεν μπαινω καν στον κοπο να το διαβασω και το ιδιο θα σας συμβουλευα να κανετε κι εσεις. δυστυχως θαυματουργες διαιτες δεν υπαρχουν και ο καλυτερος τροπος για να χασουμε κιλα ειναι να τρωμε ολες τις κατηγοριες τροφων, μικρα συχνα γευματα, πολυ νερο και ασκηση.
11-06-2010, 04:23 #12
εγω δεν τον εχω γνωρισει προσωπικα αλλα μου εχει κανει πολυ ασχημη εντυπωση στην τηλεοραση που τον εχω δει και κατα καιρους διαφημιζει διαφορες βλακειες οτι κανουν καλο στη διατροφη και το λεει με υφος λες και ανακαλυψε χρυσαφι.Μια φορα ελεγε για το βιταμ και το ποσο καλο κανει και πρεπει να το ενταξουμε στην καθημερινη διατροφη και την επομενη για τα ετοιμα μπισκοτα που ειναι πολυ καλο να τρωμε 2-3 καθε πρωι με το γαλα μας(κρατουσε και το κουτι αλλα δεν θυμαμαι τι μαρκα ηταν),και τις δυο αυτες φορες ελεγε οτι γυρισε απο συνεδρεια και αυτα ηταν οι τελευταιες ανακαλυψεις,προφανως τα παιρνει κανονικα απο εταιρειες για να μας πλασαρει τα προιοντα
16-06-2010, 01:14 #13
στο φορμα (τοπεριοδικο)
εχει αφιερωμα στην Ορακ για οποιον ενδιαφερεται...
ο τυπος εχει βγαλει κ βιβλιο με αντιστοιχο τιτλο κ φυσικα θα το τιμησω και αυτο,
καλα ναμαι να πλουτιζουν οι βιβλιοπωλες!
αλλα οχι τωρα δεν εχω χρονο ουτε διαθεση για διαιτοδιαβασμα.
το χειμωνα καλα ναμαστε! κ σας ενημερωνω!
16-06-2010, 01:25 #14
Μα το λέει ήδη στο πρώτο λίνκ που έδωσε η κοπελιά οτι πρόκειται για το δικό του βιβλίο .
Απλώς το διαφημίζει... βέβαια κάποια πράγματα
που προτείνει δεν είνα δικά του, είνα επιστημονικές ανακαλύψεις, και φυσικά απολύτως σωστά, γνωστά ήδη ,
ποιός δεν γνωρίζει για τα αντιοξειδωτικά π.χ?
Από την άλλη, φίλοι που την έκαναν ακριβώς τη δίαιτα αυτή, έχασαν 1 κιλό ο καθένας σε μια εβδομάδα, όπως σε όλες
τις φυσιολογικές δίαιτες...
16-06-2010, 01:26 #15
αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι τι παραπανω εχει το βιβλιο αφου στο λινκ εχει τη διαιατα?
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....