ΑΝΑΣΑ Γνώμη?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

ΑΝΑΣΑ Γνώμη?

Παιδιά γεια σας!!! Έχω γράψει αρκετές φορές στο forum και κάθε φορά ό,τι κι αν ρωτήσω είστε εκεί για να με βοηθήσετε και να μου δώσετε μια συμβουλή. Σας ευχαριστώ πολύ γι' αυτό όλους!!! Αυτήν την φορά η ερώτηση διαφέρει κάπως κι αυτό γιατί στην ουσία πρόκειται για μια κριτική, θα ήθελα απλά και μόνο αν ξέρετε να μου πείτε την γνώμη σας. Προσπαθώ να κάνω μια συνοπτική κριτική για τα διάφορα κέντρα όπου προσφέρεται βοήθεια στην αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών και καθώς δεν έχω επισκεφτεί την ΑΝΑΣΑ θα ήθελα αν κάποιος τυχαίνει να έχει απευθυνθεί για βοήθεια εκεί να μου πει την γνώμη και τις εντυπώδεις του. Είναι αποτελεσματικές οι μέθοδοι που ακολουθεί? Έχει διαπιστώσει έστω μια μικρή αλλαγή στον εαυτό του? Την οποιαδήποτε αλλαγή, έστω και την πιο ασήμαντη? Η βοήθειά σας μου είναι πολύτιμη!!
    Σας ευχαριστώ πολύ πολύ εκ των προτέρων...

Senior Member
    φιλότιμη προσπάθεια, της αναγνωρίζω ότι είναι από τις ελαχιστες οργανωμένες στον ελληνικό χώρο, αλλά κατά τη γνώμη μου ελλειπής χωρίς να θέλω να επεκταθώ.

Junior Member
    Niko m s eyxaristw poly kai mono gia to gegonos oti mpikes ston kopo na mou apantiseis!!! An thes pantws, gia na mporw na exw ki egw mia kalyteri apopsi, sou exw steilei U2U minuma me to email mou gia na mou grapseis perissoteres leptomereies ekei!!!
    Se eyxaristw poly poly!!