Δυστυχια.. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 53 of 53
    Senior Member
    Originally posted by koritsaki
    ntinoula παντως εμενα με βοηθησε να γραφω και τις "γουρουνιες" που εκανα, γιατι καθως τα εγραφα και τα εβλεπα συνειδητοποιουσα ποσο εφαγα!και καπως ετσι μπορεσα να μειωσω τα υπερφαγικα!
    θελω παρα πολυ να τα καταφερεις στη διαιτα σου!προσπαθησε να μην τα παρατησεις!
    ετσι ναι οταν αρχισα να τα γραφω ετρωγα κ λιγοτερο ωστε να τα θυμαμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μαλιστα μια φορα με πετυχα να "μετρω" ποσα κεσεδακια εφαγα απο ρυζογαλο ωστε να τα γραψω εδω κ ετσι αηδιασα κ δεν το εφαγα το τελευταιο!
    Ντινα δεν τα παραταμε ποτε, φτου κι απτην αρχη, δε πειραζει εχουμε περισσοτερη δυναμη εμεις απο τον φαυλο κυκλο τρωω-κλαιω-τρωω

Senior Member
    Ελα ελα για συμπαρασταση!!!χεχεχε,γρανι τουλα μου ομως εσυ το ξεπερασες,πανε τα κιλακια σου.Αντε και στα δικα μας!Αλλα γιατι αυτη η εξαρτηση τηλεοραση - φαγητο βρε παιδια?Ποτε δε την καταλαβα κι ας την εφαρμοζα παντα.Ηταν ο τροπος μου να χαλαρωνω.Και το περιεργο ειναι οτι δε θυμαμαι ποτε υπερφαγικο χωρις τηλεοραση.Ειναι παντα αρρηκτα συνδεδεμενα.

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Κοριτσια μεσα στο μυαλο μου ειστε.Εγω ολη τη μερα πιεζω τον εαυτο μου να μην παραλειψω γευματα, και ποτε δεν πειναω ιδιαιτερα.Το βραδυ εκει κατα τις 11 αρχιζω και λιγουρευομαι πραγματα.Σπαστικοοοο!:P
    εμενα ο ανδρας μου τρωει ολα του τα γευματα βραδυ κ εξακολουθει να ειναι κομματος...
    μολις αρχισε να τρωει κ τις υπολοιπες ωρες τις ημερες εβαλε καποια κιλακια!

Senior Member
    Το loukoumaki τα ειπε πολυ ωραια σε αλλο τοπικ.Πλεον σταματησε λεει να τρωει στην τηλεοραση.Καλυτερα να καθομαστε στο τραπεζι να τρωμε το φαγητο μας συγκεντρωμενες σε αυτο.Μπροστα στην τηλεοραση τρως και ασυναισθητα.Ποτε δε θυμομουν τι εχω φαει και ποσο σε υπερφαγικο!

Senior Member
    Originally posted by ntinoula
    axxaxxa,γεια σας βρε κοριτσια..koritsaki μου 2 μερες τωρα εχω κυλησει γι αυτο δεν γραφω..τι να σας γραψω βρε παιδια?4 λιτρα παγωτο παρφε και πιτες με γυρο???αστα να πανε.Ευτυχως το παγωτο τελειωσε σημερα,απο αυριο δεν θα χουμε..
    ναι να το γραψεις! εγω τα γραφω ΟΛΑ
    κ αμα δεις τους τελευταιους 4 μηνες ολο ετσι ειναι...
    να τα γραφεις ντινα μου να τα γραφεις!
    αν δε τα γραφεις γινεται ανεξελεγκτο μετα, δεν υπαρχει τιποτε απολυτως να σε βαστα εκεινη τη στιγμη...

Senior Member
    κοριτσια μου ειχα διαβασει σε μια ερευνα οτι το να τρωμε με τηλεοραση η να τρωμε με πολυ φως μας ανοιγει την ορεξη και τρωμε παραπανω. μετα το διαπιστωσα και στον εαυτο μου. οταν αναβα ολα τα φωτα ετρωγα πιο πολυ! περιεργο πραγμα ο ανθρωπινος εγκεφαλος!
    προσωπικα πλεον δεν τρωω ποτε μπροστα στην τηλεοραση με εξαιρεση μονο οταν τρωω γαλα με δημητριακα γιατι τοτε ξερω οτι θα φαω μονο το μπολ μου που εχω απο πριν ετοιμασει.τωρα το καλοκαιρι προσπαθω να τρωω τα παντα μονο με φυσικο φως αφου και το βραδυνο το τρωω πριν τις 9 που αχνοφεγγει ακομα!

Senior Member
    ντινουλα παμε δυνατα!ξεκινα ξανα!!!!θα τα καταφερουμε!!! μην κανεις αλλες απουσιες εδω!

Senior Member
    Αντε να δουμε κοριτσακι!Παμε ξανα!Καλη μας επιτυχια.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234