Δυστυχια.. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 53
    Senior Member
    Πάρε τα πάνω σου μικρή πάρε τα πάνω σου!!! όταν ξέρεις πως περπατάς στ'αγκάθια φόρεσε αρβύλες!!
    μην ανοίγεις την πόρτα για δυστυχία και μιζέρια στο σπίτι και στην ψυχή σου. Φρόντισε να γίνει πιο όμορφη η καθημερινότητα σου με δραστηριότητες και παρέες. Φρόντισε τον εαυτό σου και προσπάθησε να βρεις ισορροπια και αρμονία στις σχέσεις γύρω σου όσο γίνεται! δεν θα πεθάνουμε κιόλας...

φιλιά

http://ny-image2.etsy.com/il_430xN.85389502.jpg

Senior Member
    ο τολμών νικά ντινούλα.διεκδίκησέ τα όλα .και να είσαι με αυτόν τον άνθρωπο και να μη στερείσαι την ελευθερία σου και την ευτυχία σου.νομίζω μια οικονομική ανεξαρτησία θα σου δώσει άλλο αέρα αυτοπεποίθησης και τότε χεσμένους θα τους έχεις τι λένε και τι κάνουνε. μια δουλειά από να προσέχεις παιδιά ,να σερβίρεις κτλ κτλ κάτι part time θα είναι μια πολύ καλή αρχή.και θα χάσεις κ κιλά.στανταρ αυτό. νομίζω οτι θα τα καταφέρεις.περιμένω να μάθω τις εξελίξεις και να σου προσφέρω την καλή μου η την κακή μου την κουβέντα. αλλά πάρε βαθιά ανάσα και πέσε στα βαθιά.είναι πολύ αναζωογοννητικό .

Senior Member
    ντινουλα που εισαι?? εχω μερες να σε δω στο "τι εφαγα σημερα"...ελπιζω να μην εγκατελειψες την προσπαθεια και γι αυτο δεν γραφεις! μη νομιζεις...σε παρακολουθω! τωρα που ειπα οτι εχεις τη σκεψη μου μαζι σου,εμπλεξες! περιμενω νεα σου!

Senior Member
    axxaxxa,γεια σας βρε κοριτσια..koritsaki μου 2 μερες τωρα εχω κυλησει γι αυτο δεν γραφω..τι να σας γραψω βρε παιδια?4 λιτρα παγωτο παρφε και πιτες με γυρο???αστα να πανε.Ευτυχως το παγωτο τελειωσε σημερα,απο αυριο δεν θα χουμε..

Senior Member
    ntinoula παντως εμενα με βοηθησε να γραφω και τις "γουρουνιες" που εκανα, γιατι καθως τα εγραφα και τα εβλεπα συνειδητοποιουσα ποσο εφαγα!και καπως ετσι μπορεσα να μειωσω τα υπερφαγικα!
    θελω παρα πολυ να τα καταφερεις στη διαιτα σου!προσπαθησε να μην τα παρατησεις!

Senior Member
    Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον κοριτσακι,θα συνεχισω ακαθεκτη απο εκει που σταματησα.Οσο για τις γουρουνιες προσπαθω να τις ξεχασω,αφηστε που ηταν τοσες πολλες που πραγματικα δε θυμαμαι ολα οσα εφαγα γιατι ειλικρινα 3 μερες δεν εκανα τιποτα αλλο απο το να τρωω ασταματητα οτιδηποτε.Λυσσα με ειχε πιασει σε σημειο να ποναει το στομαχι μου.Ωρα να βαλω μυαλο παιδια..και να ανσυγκροτηθω

Senior Member
    Ετσι μου συμβαινει κι εμενα με τα υπερφαγικα.Δε θυμαμαι μετα τι ποσοτητες εχω φαει κλπ

Senior Member
    ντινουλαγιατι χαθηκες παλι???ελπιζω να μην εχεις αφησει την προσπαθεια!

Senior Member
    koritsaki οντως σταματησα γιατι απελπιστηκα.Λεω να ξαναπροσπαθησω..Αλλα θα πρεπει να αλλαξω τικερακι γιατι ειμαι παλι πισω εκει που ξεκινησα,στα 118...Μου την εχει δωσει ασχημα..

Senior Member
    ntinoula μου να ξαναπροσπαθησεις, μη το αφηνεις να σε παρει απο κατω.Αλλαξε το τικερακι σου και με χαμογελο παλι απο την αρχη.Η κατασταση στο σπιτι να υποθεσω η ιδια?

Senior Member
    Το αλλαξα constance μου,μολις τωρα..Η κατασταση στο σπιτι ειναι ησυχη εδω και καμποσο καιρο.Δεν ασχολουμαι δεν ασχολουνται.Καθαριζω και βεραντες και εξωτερικους χωρους καθε μερα σαν την τρελη και ετσι εχω την ησυχια μου..Ευτυχως γιατι εχω και να διαβασω για σεπτεμβρη,δε τα πηγα και πολυ καλα σε αυτη την εξεταστικη.Εκλαιγα και δεν ηθελα καν να βγω απο το σπιτι,ειχα απελπιστει πολυ απο τον καθρεφτη βλεπετε.Κι αρχισα να τρωω για να μη το σκεφτομαι και ο φαυλος κυκλος ξεκινησε ξανα.Τι να σας λεω,το ξερετε πως παει.Τρως για να ανακουφιστεις και μετα ενοχες και μετα φαγητο ξανα..

Senior Member
    ntinoula κοιτα να χαρεις το καλοκαιρακι σου, διαβασε με προγραμμα, και κανε τη διατροφουλα σου.Εχει τοσα θετικα η διαιτα το καλοκαιρι.Τοσα φρουτα, γρανιτες, σαλάτες.Παιχνιδακι θα ειναι, πιστεψε το.:)

Senior Member
    Αχ βρε παιδια αυτο το βραδυ ειναι το μεγαλο μου προβλημα..Αμα κατσω μπροστα στην τηλεοραση την εβαψα..Μαλλον θα αρχισω να καθομαι στο γραφειο τις νυχτες!

Senior Member
    Originally posted by ntinoula
    Αχ βρε παιδια αυτο το βραδυ ειναι το μεγαλο μου προβλημα..Αμα κατσω μπροστα στην τηλεοραση την εβαψα..Μαλλον θα αρχισω να καθομαι στο γραφειο τις νυχτες!
    αχ να ρθω κ εγω να καθομαστε μαζι???εχουμε το ιδιο προβλημα!!!!

Senior Member
    Κοριτσια μεσα στο μυαλο μου ειστε.Εγω ολη τη μερα πιεζω τον εαυτο μου να μην παραλειψω γευματα, και ποτε δεν πειναω ιδιαιτερα.Το βραδυ εκει κατα τις 11 αρχιζω και λιγουρευομαι πραγματα.Σπαστικοοοο!:P

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast