ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 99 of 99
    Senior Member
    Originally posted by 2sweet2b4go10
    επαναφερω ενα θεμα που με ενδιαφερει πολυ, μηπως καποιος που δεν το ξερει εχει να προσθεσει κατι και κυριως, μηπως καποιο παλιο μελος που επισκεπτεται το φορουμ, περασει και θελησει να μας κανει καποια ενημερωση για την πορεια και τις διαπιστωσεις του.
    Να 'μαι!
    Επειδή όμως μόλις τώρα είδα το θέμα, αλλά πρέπει να φύγω για κάποιες δουλειές, θα επανέλθω αργότερα καταθέτοντας τις σκέψεις μου!

2sweet2b4go10,

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ!!!
    Έχασες 25 ολόκληρα κιλά!!!
    Να τι πετυχαίνει κανείς με την επιμονή και την υπομονή!
    Σου εύχομαι καλή συνέχεια, βλέποντας το τικεράκι καταλαβαίνω ότι σκοπεύεις να χάσεις ακόμη 5 κιλά;

Senior Member
    Originally posted by p_k
    Originally posted by 2sweet2b4go10
    επαναφερω ενα θεμα που με ενδιαφερει πολυ, μηπως καποιος που δεν το ξερει εχει να προσθεσει κατι και κυριως, μηπως καποιο παλιο μελος που επισκεπτεται το φορουμ, περασει και θελησει να μας κανει καποια ενημερωση για την πορεια και τις διαπιστωσεις του.
    Να 'μαι!
    Επειδή όμως μόλις τώρα είδα το θέμα, αλλά πρέπει να φύγω για κάποιες δουλειές, θα επανέλθω αργότερα καταθέτοντας τις σκέψεις μου!

2sweet2b4go10,

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ!!!
    Έχασες 25 ολόκληρα κιλά!!!
    Να τι πετυχαίνει κανείς με την επιμονή και την υπομονή!
    Σου εύχομαι καλή συνέχεια, βλέποντας το τικεράκι καταλαβαίνω ότι σκοπεύεις να χάσεις ακόμη 5 κιλά;
    ευχαριστω pk !
    δεν το ειχες δει? παλιο θεμα. ευκαιρια να το δεις τωρα. το ξεθαψα γιατι με ενδιαφερει πολυ .
    ναι, καλα καταλαβες, θελω να χασω ακομα 5, αλλα επικεντρωνομαι στην σταθεροποιηση κυριως.

Senior Member
    @sweety, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι. Τα όπλα τους διατροφή και αθλητισμός.

Senior Member
    Χαιρομαι που υπάρχει ενα τετοιο θεμα και μάλιστα τοχα για καιρο στο μυαλό μου απο τοτε που αποφάσισα να συνεχίσω τον δρόμο μου χωρις εγχείρηση...
    Σας παρακολουθω λοιπον και φυσικα θαυμαζω το θαρος και το σθενος της ψυχης σας.Μακαρι να μπορεσω και εγω καποια φορα να γραψω στην υπογραφη μου αλλα και στην ψυχη μου πρωτίστως...-25 κιλα!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Θέλει πίστη υπομονή και χρόνο. Ουσιαστικά πρέπει να αλλάξεις σαν άνθρωπος.
    Τα υπεβολικά κιλά είναι κατά κύριο λόγο συνεπακόλουθο μιας κακής διατροφής σε συνδυασμό με την καθιστική ζωή.

Κι εδώ που τα λέμε οι ζωές μας δεν είναι απλά καθιστικές! Αν κοιτάξεις προσεκτικά, θα διαπιστώσεις ότι η μόνη κίνητικότητα που υποβάλεται στη ζωή του σύγχροου πιθηκανθρώπου είναι για τη μεταφορά από κάθισμα σε κάθισμα. Λες και κινούμαστε μόνο για να αλλάξουμε αναπηρικό καροτσάκι.

Οπότε πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης. Να αλλάξουμε τρόπο ζωής. Να κάνουμε αυτό που είμαστε φτιαγμένοι. να κινηθούμε. Να τρέξουμε. Το σώμα μας εχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Είναι φτιαγμένο για να κινείται ασταμάτητα. Κανένα άλλο πλάσμα δεν ιδρώνει σαν τον κατακτητή άνθρωπο. Ιδρώνουμε για να ψύξουμε το αίμα μας και να συνεχίσουμε να κινούμαστε εκεί που τα υπόλοιπ[α πλάσματα πρέπει να σταματήσουν.

Πρέπει να αντιληφθούμε το πόσο διεστραμμένη είναι η εικόνα του ασφυκτικά γεμάτου Σούπερ Μάρκετ με ανθυγιεινές λιπαρες κι άχρηστες σε θρεπτικές ουσίες τροφές. Πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί ακριβώς που πρέπει. Ένα επίσης ασφυκτικά γεμάτο σπίτι σε ανθυγιεινές τροφές θα μας μετατρέψει σε άβουλα καταναλωτικά όντα. Αν έχεις μικρά παιδιά είναι δύσκολο να αποφύγεις κάποιες λιχουδιές. Κατά τα άλλα ας μη ψάχνουμε για δικαιολογίες.

Και θέλει πίστη. Έχουμε το ίδιο αίμα. Άλλος (μπορεί να) πήγε στο φεγγάρι, άλλος ανέβηκε το Έβερεστ, άλλος μεγαλώνει μονάχος την οικογένειά του. Κι εσύ μπορείς να πετύχεις τα πάντα.

Senior Member
    Κούτσα κούτσα έκλεισα ένα χρόνο σε μια διαδικασία συντήρησης, αν και θεωρητικά θα ήθελα να χάσω μερικά κιλά ακόμα. Στη πραγματικότητα δεν έχουν αλλάξει πολλά από τη περίοδο που έχανα βάρος, ακόμα καταγράφω ποσότητες και θερμίδες(που τώρα είναι περισσότερες πάντως), ακόμα αθλούμαι τακτικά, ακόμα ζυγίζομαι μια φορά την εβδομάδα, ακόμα αποτελει μια από τις καθημερινές μου έννοιες η διατροφή μου(αν και όσο περνά ο καιρός τόσο λιγότερο απασχολούμαι και τόσο πιο φυσικά μου βγαίνει ο νέος τρόπος ζωής).

Δε θεωρώ πάντως το θέμα μου λυμένο σε καμία περίπτωση, δεν έχω περάσει κανένα μεγάλο ζόρι, καμία σημαντική αλλαγή στη ζωή μου. Γενικά κυλάνε όλα ομαλά. Αυτά, δε ξέρω αν βοηθάνε σε κάτι... ελπίζω να μπορώ και στη 5ετία να λέω τα ίδια και καλύτερα.

Senior Member
    Το φερνω πανω το θεμα γιατι θελω και εγω να το παρακολουθώ.
    Ξαναέγραψα οτι σκέφτομαι ακομη το χειρουργείο αλλα εχω δικαίωμα να το προσπαθήσω αλλη μια φορά χωρίς νυστέρι.
    Ειδομεν...παω για περπατημα!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Κούτσα κούτσα έκλεισα ένα χρόνο σε μια διαδικασία συντήρησης, αν και θεωρητικά θα ήθελα να χάσω μερικά κιλά ακόμα. Στη πραγματικότητα δεν έχουν αλλάξει πολλά από τη περίοδο που έχανα βάρος, ακόμα καταγράφω ποσότητες και θερμίδες(που τώρα είναι περισσότερες πάντως), ακόμα αθλούμαι τακτικά, ακόμα ζυγίζομαι μια φορά την εβδομάδα, ακόμα αποτελει μια από τις καθημερινές μου έννοιες η διατροφή μου(αν και όσο περνά ο καιρός τόσο λιγότερο απασχολούμαι και τόσο πιο φυσικά μου βγαίνει ο νέος τρόπος ζωής).
    Δε θεωρώ πάντως το θέμα μου λυμένο σε καμία περίπτωση, δεν έχω περάσει κανένα μεγάλο ζόρι, καμία σημαντική αλλαγή στη ζωή μου. Γενικά κυλάνε όλα ομαλά. Αυτά, δε ξέρω αν βοηθάνε σε κάτι... ελπίζω να μπορώ και στη 5ετία να λέω τα ίδια και καλύτερα.
    δεν το ειχα δει αυτο κι αναρωτιομουν τι να γινεσαι
    χαιρομαι ΠΟΛΥ για σενα Φιλιππε!
    εισαι σπουδαιο παραδειγμα και βοηθεια για ολους εδω
    εχεις καταφερει κατι πολυ σπουδαιο, και μιλω και για την συντηρηση εξισου, οσο και για την απωλεια.
    νομιζω οτι εισαι σε πολυ καλο δρομο, ειτε χασεις τα τελευταια κιλα ειτε οχι, για μενα ο στοχος ειναι η διατηρηση. εκει χανεται παντα το παιχνιδι.
    η εγρηγορση ειναι μεγαλη δικλειδα ασφαλειας, κι εσυ εισαι superalert!
    συνεχισε ετσι κι οταν εχεις χρονο παιρνε σκεψεις απο εδω και αναβε ενα κερακι για καποιον αλλο:wink1:

Senior Member
    Ναι Φίλιππε σε παρακολουθώ και θαυμάζω το πείσμα σου.
    Ποιος άλλος έχασε πολλά κιλά χωρείς χειρουργείο;
    Απλώς σκεφτομαι οτι αν κανω την εγχείρηση τωρα -δηλαδή στον επόμενο μηνα το καλοκαίρι θαμαι ...αστα.Να μην το σκέφτομαι γιατι....
    Τον Οκτώβρη του 10 έκανα αφαίρεση δακτυλίου μετά απο επιπλοκή που είχα.
    Η διατροφη για 1 μηνα περιπου ηταν σαν να ειχα κανει σλιβ.
    Σιγα σιγα αρχισα να βαζω αλεσμενα μετα τον μηνα.10 μερες νοσοκομειο και αλλον 1 μηνα μονο υγρα, μετα για 20-30 μερες αλεσμενα ειχα γινει...Εφτασα τα 90.Αν σας πω οτι ολοι μου ελεγαν οτι δεν χρειάζεται να χάσω αλλο γιατι ειμαι σουπερ, τι θα πειτε.Φορεσα σακακι νουμερο 48.Γιατι ναναι τοοοοσο δυσκολο να παω ξανα εκει;;;Δεν θελω να φτασω τα 60-δεν γίνεται κιόλας, μετά θαμαι για κολυβα-αλλα μεχρι τα 90 βρε αδελφε...Ουφφφφφφ...εσκασα παλι!!!!!!!!!

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567