Νέα στο φορουμ ... παλιά στον αγώνα ...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Junior Member

Νέα στο φορουμ ... παλιά στον αγώνα ...

Καλησπέρα και καλως σας βρίκα

Η ιστορία μου λίγο- πολύ γνωστή και συνηθησμένη

Πριν απο 2 χρόνια είχα καταφέρει να φτάσω απο 93,6 στα 70 κιλά.

Δεν πρόσεξα όμως και τα ξαναπείρα ολα πισω

Απο τη Δευτέρα ξεκίνησα

πρώτος στόχος τα 89,9 να φύγει το 9 απο μπροστά

Senior Member
    Καλώς όρισες Βατραχίνα και καλή αρχή!Να ξέρεις πως είσαι αξιοθαύμαστη που το παλεύεις μόνη σου!Εγώ επέλεξα τη λύση του χειρουργείου και μου πήγε στραβά και τώρα άρχισα να κερδίζω τον χαμένο χρόνο.

Senior Member
    batraxina καλη αρχη!!!!

stellaki μου τι πηγε στραβα?

Senior Member
    Ton,έπαθα διαφυγή και ταλαιπωρήθηκα ένα μήνα και,να μπαινοβγαίνω στο Νοσοκομείο.Παίρνω ακόμη αντιβίωση και θα συνεχίσω να παίρνω μέχρι να περάσει η φλεγμονή που δημιουργήθηκε.Τι να κάνουμε όμως..κάποιοι απο εμάς γίνονται...στατιστικές!χαχα

Junior Member
    Γεια batraxina !!! και γω σχετικά καινούρια εδώ!!!καλή συνέχεια θα πω στον αγώνα!!!σου εύχομαι να φτάσεις στον στόχο σου!!! :spin:

Senior Member
    με το καλο βατραχινα να επανελθεις,αχ αυτη η ιστορια τα χανω τα παιρνω τα χανω κλπ...ποσες φορες ετσι και εγω....
    να φυγουν και να μη ξαναγυρισουν αυτη τη φορα!

Junior Member
    Καλησπερα lineal εδω μου εισε τι κανεις και εγω εδω παλη απο την αρχη πιρα λιγα κιλακια στης γιορτες και μπηκα μετα απο πολι καιρο να μου δοσετε κουραγιο και ωθηση .

Senior Member
    Εχεις δίκιο Στελλακι, κάποιοι πάντα αντιστοιχουν στο 1-2%, που κανείς δε πιστεύει ότι θα είναι μέσα. Ο μαιευτήρας μου έλεγε ότι κι αυτό το ποσοστό άνθρωποι είναι και ποτέ δεν ξέρεις.

Χριστίνα ξανα-καλωσήρθες λοιπόν!

Βατραχίνα μη κολλας ολες καπως ετσι, νεες και παλιες, ανεβοκατεβαινουμε σε κιλα μεχρι να μεινουμε πανω για τα καλα και να αγχωθουμε!
    Αυτη τη φορα θα παμε εκει που θελει καθεμια καιθα μεινουμε για παντα! Αρκει να βρούμε τη διατροφη που μας ταιριαζει και ν την κρατησουμε για παντα κοριτσια :eureka:

Senior Member
    Καλωορισες.Ναταααα...
    Αυτα βλέπω και ειμαι 1 βημα προς το χειρουργείο και μετά 2 πισω...Ήμουν ηδη μια φορα η ...στατιστικη για τον δακτύλιο-τον εβγαλα αφου ειχε σαπισει μεσα...αποτελεσμα,"διάτρηση στομάχου"- και δεν θαντεξω να γινω αλλη μια φορα "στατιστική".

Senior Member
    μαριμαρι
    κι εγω ετσι σκεφτομουν οσο ημουν απογοητευμενη και δεν εβρισκα την δυναμη να ξεκινησω.
    τις στατιτιστικες ομως εμεις τις κανουμε. δεν μας τοποθετει κανεις εκει .δεν μιλω για τις ατυχιες της υγειας οπως μια κακη εξελιξη σε χειρουργειο, μιλω για την στατιστικη της αποτυχιας....
    οπως μπορει (χτυπα ξυλο) να βρεθουμε στο μικρο ποσοστο αποτυχιας χειρουργειου, μπορουμε να βρεθουμε και στο μικρο ποσοστο επιτυχιας μιας μονιμης απωλειας.
    και τα καλα νεα ειναι οτι αυτο το τελευταιο, ειναι στο χερι μας.
    αντι να τρεμουμε την κακη στατιστικη, να βρουμε τις δικλειδες που θα μας εξαιρεσουν απο το "κακο δειγμα". να μην ξανακανουμε τα ιδια λαθη.

βατραχινα και στελλακι
    καλη δυναμη. η μονη εξασφαλισμενη αποτυχια ειναι η παραιτηση. γιαυτο ειμαι σιγουρη οσο τιποτε πλεον.
    μπορουμε να τα καταφερουμε!

Senior Member
    Συμφωνώ μαζι σου αλλα αν εχεις καει στον χυλό φυσάς και το γιαούρτι.Οταν πηγα για δακτυλιο δεν σκεφτηκα σχεδον ποτε την αποτυχια ουτε την "στατιστικη" και πήγα πετώντας.Μερικα χρονια μετα και με τα κιλα ναχουν επιστρεψει σχεδον ολα και με μια αποτυχία στο ενεργητικό μου -και την ζωη μου σε κινδυνο για 5 μερες- τα βλεπω αλλιως.Γιαυτο και παω ενα μπρος και 2 πισω στο θεμα του χειρουργείου.Οι καταστάσεις σε κανουν να τα βλέπεις 2 και 3 φορες τα πράγματα.Και εγω στον δακτυλιο ελεγα..."σιγα μωρε μην συμβεί σε μενα..." ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΕΙ...Γιαυτο και παω απο αλλο δρομο τωρα.!!!!!
    Το θεμα ειναι να μεινω σαυτον τον δρομο και να το παω ποδαρατο και σιγα...:blush:

Senior Member
    καταλαβαινω μαρι
    ειχες μια μεγαλη ατυχια. ταλαιπωρηθηκες πολυ
    χαιδεψε τον εαυτο σου. με ολους τους αλλους τροπους εκτος απο το πολυ φαγητο...
    βρες την ηρεμια σου και δες με ψυχραιμια, τι θελεις να κανεις και με ποιον τροπο.
    ΜΠΟΡΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ