Results 151 to 165 of 180
-
17-09-2010, 17:43 #151
danai που εισαι?συγν.που εγραψα ασχετα στο θεμα σου νομιζα πως ειναι γενικα για παχυσαρκια μετα καταλαβα πως λειτουργει το φορουμ.παλι καλα γιατι επιασα στα χερια μου υπολογιστη εδω κ 1 μηνα κ κατι.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ!COME BACK!!
- 07-01-2011, 00:36 #152
δαναη μου που εισαι ? ολα καλα? αμα το δεις απαντα να μαθουμε νεα σου!!
07-01-2011, 00:46 #153
Η Danai μου ειχε στειλει u2u και μου ειπε οτι εχει κουραστει με καποια πραγματα στο φορουμ.Δε νομιζω οτι μπαινει πλεον.
16-01-2011, 02:07 #154
Πολυ καλα ολα αυτα που λετε κοριτσια,Δαναη μου πολυ καλες οι συμβουλες σου,θα προσπαθησω να τις ακολουθησω,παντως δυστυχως αυτο με το μελι και τον διαβητη δεν ισχυει,γιτι ηκορουλαμου 2 ετων εχει νεανικο διαβητη τυπου 1 και το μελι δεν μπορει να το φαει παρα μονομια φορα την εβδομαδα και αν και σε καμια σοβαρη υπογλυκαιμια.Τα γλυκαντικα χωρις ασπαρταμη ειναι αρκετα καλα,αν και κατα τη γνωμη μου αλλιωνουν τη γευση,τι θα ελεγες για την μαυρη ζαχαρη?φιλια και ευχαριστουμε πολυ!!!
16-01-2011, 13:31 #155
παιδια ειχα χασει την πιστη μου στην απωλεια κιλων και ειχα φτασει να τρωω ακατασχετα! πιστευα τιποτα δε θα με σταματουσε ψυχολογικα χαλια οντας! αλλα σημερα ειδα πρωτη φορα αυτο το ποστ! τρελαθηκα!!!! μπραβο! πραγματικα τρελαθηκα!!! πηρα πολυ δυναμη! επειδη ειμαι χαζουλα να ρωτησω κατι;
1.ηταν 100 και πηγε 55 η Danai20 μεσα σε λιγοτερο απο χρονο;
2.δεν ειχε καποιον διαιτολογο απλα με αυτα τα 5 τα αρχικα;;;;
3.το 5ο να ειχαμε και δεν θα ηταν κανεις μας ετσι! προσωπικα νιωθω χαλια! ανασφαλεια και κακο! χαλια χαλια χαλια! πρεπει να δουλεψω κι αλλο με τον εαυτο μου!
16-01-2011, 13:38 #156
georgina, η Danai απ'οσα διαβαζα κ γω αν δε κανω λαθος έχει μια φίλη της που ήταν διαιτολόγος, η ίδια η Δανάη είναι γυμνάστρια και εκεινη τη περίοδο έκανε το μεταπτυχιακό της.
Ήταν 100 κιλά και πήγε 55 (ουάου....:thumbup: )
και ναι το 5ο είναι το πιο σημαντικό (και για μενα) τωρα δεν είμαι υπέρ όλων των 5, όπως πχ να μη τρωω καθολου ζαχαρη και ασπρο αλευρι, όλα με μέτρο, αλλά οκ ο καθένας έχει τον τρόπο του..
16-01-2011, 13:55 #157
οσο κ αν επισης διαφωνω με τον πληρη αποκλεισμο καποιων τροφων , το συγκεκριμενο ποστ ισως κ να ειναι το μοναδικο απ όσα εχω διαβασει μεσα στο φορουμ που σχετιζεται με απωλεια βαρους κ δε μου προκαλει πανικο αλλα γαληνη κ αισιοδοξια
κ δε νομιζω οτι το θεμα αν ειναι αν η ιδια ειναι γυμναστρια η αν εχει φιλη διαιτολογο... γιατι οι περισσοτερο εχουμε δωσει ενα σκασμο λεφτα για καθε θεμιτη κ αθεμιτη μεθοδο....
εγω διαβαζοντας το εχω την αισθηση οτι η δαναη αποφασισε να ασχοληθει με το προβλημα στη ουσια του κ δε φοβηθηκε τον εαυτο της αλλα ισα προσπαθησε να τον μαθει κ να τον αγαπησει, να τον ακουσει κ να τον επανεκπαιδευσει...
κ ισως οι περισσοτεροι να ειμαστε πολυ εγωϊστες ή πολυ φυγοπονοι για αυτο...
ισως να μη θελουμε να παραδεχτουμε οτι κανουμε κατι λαθος ή οτι δε θελουμε να μπουμε στη διαδικασια να μοχθησουμε (σε οποιοδηποτε επιπεδο).
για ολους αυτους τους λογους θα ηθελα με καποιον τροπο αυτο το πρωτο ποστ να ειναι παντα σε ορατο σημειο..
16-01-2011, 14:46 #158
Originally posted by smart
οσο κ αν επισης διαφωνω με τον πληρη αποκλεισμο καποιων τροφων , το συγκεκριμενο ποστ ισως κ να ειναι το μοναδικο απ όσα εχω διαβασει μεσα στο φορουμ που σχετιζεται με απωλεια βαρους κ δε μου προκαλει πανικο αλλα γαληνη κ αισιοδοξια
κ δε νομιζω οτι το θεμα αν ειναι αν η ιδια ειναι γυμναστρια η αν εχει φιλη διαιτολογο... γιατι οι περισσοτερο εχουμε δωσει ενα σκασμο λεφτα για καθε θεμιτη κ αθεμιτη μεθοδο....
εγω διαβαζοντας το εχω την αισθηση οτι η δαναη αποφασισε να ασχοληθει με το προβλημα στη ουσια του κ δε φοβηθηκε τον εαυτο της αλλα ισα προσπαθησε να τον μαθει κ να τον αγαπησει, να τον ακουσει κ να τον επανεκπαιδευσει...
κ ισως οι περισσοτεροι να ειμαστε πολυ εγωϊστες ή πολυ φυγοπονοι για αυτο...
ισως να μη θελουμε να παραδεχτουμε οτι κανουμε κατι λαθος ή οτι δε θελουμε να μπουμε στη διαδικασια να μοχθησουμε (σε οποιοδηποτε επιπεδο).
για ολους αυτους τους λογους θα ηθελα με καποιον τροπο αυτο το πρωτο ποστ να ειναι παντα σε ορατο σημειο..
ΣΥΜΦΩΝΩ ΧΙΛΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16-01-2011, 14:48 #159
Originally posted by Ciciliana
georgina, η Danai απ'οσα διαβαζα κ γω αν δε κανω λαθος έχει μια φίλη της που ήταν διαιτολόγος, η ίδια η Δανάη είναι γυμνάστρια και εκεινη τη περίοδο έκανε το μεταπτυχιακό της.
Ήταν 100 κιλά και πήγε 55 (ουάου....:thumbup: )
και ναι το 5ο είναι το πιο σημαντικό (και για μενα) τωρα δεν είμαι υπέρ όλων των 5, όπως πχ να μη τρωω καθολου ζαχαρη και ασπρο αλευρι, όλα με μέτρο, αλλά οκ ο καθένας έχει τον τρόπο του..
και για μενα η ζαχαρη ειναι αστα η καταστροφη μου!!!!!!! τι να πω πηρα πολλη δυναμη!!!
17-01-2011, 04:14 #160
Ναι οσα εγραψε η Δαναη ειναι τρομερα ενδιαφεροντα.Ηταν τις πρωτες μερες που ειχα μπει σε φορουμ κ ειχα παρει τον υπολογιστη πριν ενα μηνα!Κ δεν εχει περασει πολυ καιρος απο τοτε!Χαιρομαι που ξαναβγηκε αυτο το ποστ στην επιφανεια!Υπαρχει κ βιβλιο που λεει για τα 3Α:Ασπρο αλευρι-Ασπρη ζαχαρη-Αλατι και επισης πολλοι θεωρουν οτι το σιταρι κ η ζαχαρη παιζουν ανασταλτικο ρολο.
17-01-2011, 04:17 #161
Originally posted by Danai20
Φτιάχνω μια φοβερή πίτσα με ζυμάρι ολικής και όταν πάω σε ιταλικό παραγγέλνω κρέας ή ψάρι με πουρέ και λαχανικά ή κάτι άλλα φοβερά που έχουνε.
Το καλύτερο είναι ότι μου έφυγε η κυτταρίτιδα που επέμενε παρά τη γυμναστική και τα χαμηλά επίπεδα λίπους. Μόνο όταν έκοψα τα επεξεργασμένα πήρε το σώμα μου την κανονική όψη που πρέπει να έχει. Το είδα και λίγο πεισματικά, ότι ρε μα...κες δεν θα τρώμε ότι χημικό και χιλιοεπεξεργασμένο μας πασάρετε, θα ψωνίζω από το μανάβη και το χασάπη μου και μαγαζιά με βιολογικά. ʼσε που γνώρισα όλη τη γειτονιά και με αυτό τον τρόπο βρήκα και τη δουλειά που έχω τώρα, χαχαχα
17-01-2011, 04:22 #162
Παιδιά άσχετο. Επειδή εδώ και ένα χρόνο διαβάζω και γράφω αγγλικά για το μεταπτυχιακό μου, κάνω κάτι απίστευτα λάθη στα ελληνικά, που τα βλέπω την επόμενη
Koritsaki
ο παπούς σου ήταν σοφός άνθρωπος και παλαιάς κοπής γυμναστής, που έβγαζε ανθρώπους με ωραίο αθλητικό σώμα και όχι τα 'φουσκωτά" που βλέπουμε τώρα. Το καθημερινό περπάτημα σε συνδιασμό με λίγα βάρη στο σπίτι είναι και αρκετά και κυρίως σου φτιάχνει πολύ την ψυχολογία σε αντίθεση με το ξεκώλ...μα του γυμναστηρίου που δεν θες να ξαναπάς ποτέ.
2sweet2b4go10
μου πήρε κάτι λιγότερο από χρόνο. Σε λίγο καιρό γίνομαι 24. Αλλά γενικά να ξέρεις η ηλικία δεν παίζει ρόλο στο μεταβολισμό κλπ. Έχω δει κάτι 50άρηδες να κάνουνε θαύματα με το σώμα τους.
badgirl
η ψυχολογία με δυσκόλεψε και μένα το περισσότερο. Θέλει ψάξιμο είναι η αλήθεια. Κυρίως με βοήθησε να επικεντρωθώ στον εαυτό μου και να μη βάζω μέσα μου το τι συμβαίνει γύρω. Θετικό ή αρνητικό. Και επίσης το είδα κάτι σαν παιχνίδι "τώρα αρχίζουμε να τρώμε υγιεινά"
vasiliki
καφέ δεν πίνω, αλλά γενικά προτιμώ το μέλι. Και μάλιστα αγοράζω ωμό από βιολογικά μαγαζιά, γιατί αυτό των σούπερ μάρκετ που χιλιοβράζεται, δεν έχει διαφορά από τη ζάχαρη. Είναι θέμα ο καφές, το καταλαβαίνω. Και τα γλυκαντικά που κυκλοφορούνε, οι έρευνες τα ψιλοβγάζουν επικινδυνα.
17-01-2011, 04:25 #163
Αχ μόλις τέλειωσα το διάβασμα και ετοιμάζομαι για ύπνο, αλλά έχω μια φοβερή υπερένταση.
Σκεφτόμουνα όμως το εξής. Ότι όταν είχα πάρε τα κιλά, αυτό που με πείραζε περισσότερο δεν ήταν η εμφάνιση. Ήταν το ότι φαινόταν πάνω μου η αμετροέπεια και η εσωτερική μου ανισορροπία.
Γιατί ο άνθρωπος που δεν έχει εξαρτήσεις, είναι πιο ελεύθερος, έχει ανοιχτό και καθαρό μυαλό, δεν έχει καταθλιψη. Και εγώ δεν είχα τίποτα από όλα αυτά. Ήμουν δέσμια του φαγητού, το μυαλό μου είχε ομίχλη και φυσικά η κατάθλιψη ήταν η μόνιμη σύντροφος μου.
Σας έχω πει ότι κανω μεταπτυχιακό στην αθλητική ψυχολογία έτσι;
17-01-2011, 04:27 #164
hopa
ξέρω ακριβώς τι λες. Ημουν σε αυτη ακριβώς την κατάσταση απαξίωσης και δεν μπορούσα να βγω στην επιφάνεια με τίποτα.
Λοιπόν ο λόγος που δεν έχω δώσει ποτέ ενδεικτική μέρα είναι γιατί γυμνάζομαι πολύ, κάπου 5 ώρες τη μέρα, οπότε αν με ακολουθήσει κανείς κατά γράμμα, πιστεύω θα παχύνει και από πάνω
Θα σω πω όμως τι τρωω τώρα στις διακοπές που δεν έχω προπονήσεις.
7.00. Το πρωί θέλω πάντα αλμυρό, δεν ξέρω γιατί. Συνήθως λοιπόν τρώω 1 αυγό, 1 μικρό κομμάτι τυρί κατσικίσιο και 1 φέτα ψωμί.
9.00 Για δεκατιανό θα φάω γιαούρτι με φρούτο.
11.00 Μετά από κανένα δίωρο θα τσιμπήσω πάλι κάτι σαν λίγους ξηρούς καρπούς.
13.00 Για μεσημέρι μια σχετικά μικρή μερίδα από οτιδήποτε. Ας πούμε σήμερα έφαγα ψάρι με σαλάτα και 1 φέτα ψωμί.
16.00 Το απόγευμα θέλω οπωσδήποτε γλυκό, οπότε συνήθως τρωω κάτι του στιλ μια κουταλιά από γλυκό κουταλιού ή φτιάχνω μπανάνα με μέλι και κακάο.
18.00 Πιο μετά θα τσιμπήσω κάτι όπως μια φρυγανιά με 1 φέτα γαλοπούλα και κανένα λαχανικό.
20.00 Το βράδυ πάλι θα φάω μια σαλάτα με κάτι όπως τυρί και φρυγανιά ή τόνο με λίγη μαγιονέζα ή κάτι τέτοιο.
22.30 Πριν τον ύπνο μπορεί να πιω ένα γάλα αμυγδάλου
Γενικά δηλαδή δεν τρώω ποτέ μεγάλες μερίδες και δε μένω και νηστική γιατί η πείνα μου φέρνει νεύρα και τα νεύρα με κάνουν και τρώω ότι βλακεία υπάρχει
19-01-2011, 11:34 #165
παιδια δε νομιζω οτι μπορω να τα καταφερω! κανω συνεχεια τα ιδια λαθη μηχανικα και καπακι τα μετανιωνω!πως ρε παιδια να κανω το πρωτο βημα;; εχω φτασει σε κακο χαλι!!! ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ???
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή