Results 166 to 180 of 180
-
19-01-2011, 12:04 #166
κι εγω τα ιδια, προχθες ειπα δεν παει αλλο ξεκιναω να μαζευομαι, για να δουμε
τζορτζινα μου αφου εχεις φτασει σε κακο χαλι οπως λες, ε τοτε θα σταματησεις, μετα τον κατηφορο ερχεται ο ανηφορος
δε σου κανω μαθημα, ε? στα λεω για να τα ακουω κι εγω, βλεπεις το βαρος μου στο τικερακι μου...
ενω εσυ θυμαμαι ησουν στα 80+ η κανω λαθος? δεν εχεις και πολλα κιλα μωρε, εισαι και μικρουλα, ο μεταβολισμος σου θα ειναι μια χαρα, θα τα πας καλα!
ελα να ξεκινησουμε μαζι να μαζευομαστε, σιγα σιγα
- 19-01-2011, 12:26 #167
τελευταια φορα ημουν 86 τωρα δε ξερω!1θελω ν α παω 60 οποτε 26 κιλα δεν ειναι και λιγα αλλα εχω πολυ ασχηγμες διατροφικες συνηθειες βρε dorettaki μου! τρωω ολο γλυκα! Χθες μαλιστα μου την ειπε και για πρωτη φορα ο συντροφος μου ποιυ δεν περιμενα ποτε να μου την πει! απο τοτε που τα φτιαξαμε εχω παρει αυτα τα 26 κιλα! και μου λεει ποσα γλυκα θα φας για πρωινο;ντραπηκα! μου επεσε η μιλια!: και τωρα δεν εχω φαει τιποτα γιατι σκεφτομαι πως οτι και να φαω ειναι λαθος! ΠΩς ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ
19-01-2011, 12:36 #168
ε τζορτζινακι ενας ειναι ο δρομος... απλα σταματα να τρως ολο γλυκα.
τι περιμενεις να γινει?
να στ αρπαξει κανεις απ τα χερια?
αρχισε να τρως φρουτα , δε θα ζητας τοσα γλυκα.
να μη μενεις νηστικη για ωρες...
γενικα, μπες σ ενα προγραμμα, χαλαρο δε χρειαζεται να τρελαθεις κιολας....
αλλα να ξερεις οτι στο χερι σου ειναι ...
καλη επιτυχια!
19-01-2011, 12:38 #169
Γεοργινα μου καλημέρα!!!! Αν τα κατάφερα να μπω εγώ σε πρόγραμμα κούκλα μου, μπορείς και εσύ!!!!! Σωστά σου λέει η Σμάρτ, κόψε τα γλυκά,αντικατέστησέ τα με κάτι άλλο, και ξεκίνα ένα σωστό διατροφολόγιο φτιαγμένο στα μέτρα σου.
19-01-2011, 12:40 #170
το ξερω αλλα φοβαμαι οτι εχω κανει πολυ κακο στον εαυτο μου και πρεπει να αρχισω να τα αντιστρεφω τα πραγματα...ευχαριστω παντως
19-01-2011, 12:44 #171
Το θέμα είναι να το πάρεις απόφαση. Μετά όλα γίνονται!
19-01-2011, 12:46 #172
Κυτα οταν πηγα κ εγω σε διαιτολογο την πρωτη η τη δευτερη βδομαδα δε θυμαμαι εφαγα 3 γλυκα μαζεμενα!Ειναι απλως μια συνηθεια δεν εχει γινει τιποτα το ανεπανορθωτο.Γιατι δεν πας για αρχη σε ενα διαιτολογο;Θα σε βοηθησει
19-01-2011, 12:46 #173
Originally posted by georgina
το ξερω αλλα φοβαμαι οτι εχω κανει πολυ κακο στον εαυτο μου και πρεπει να αρχισω να τα αντιστρεφω τα πραγματα...ευχαριστω παντως
τι πολυ κακο?
επειδη πηρες καποια κιλακια?
οκ, και τι εγινε?
θα τρα χασεις
οσο ομως καθεσαι κ κλαιγεσαι κ απελπιζεσαι κ περιμενεις βοηθεια απ τον ουρανο, αυτο δε θα γινει
19-01-2011, 12:57 #174
ρε συ εχεις δικιο αλλα τα γλυκα δεν κανουν καλο στο σωμα...εχεις δικιο δε λεω...απλα "κλαιω" για το κακο που εχω κανει σε μενα και σκεφτομαι να αλλαξει
19-01-2011, 13:01 #175
ε αμα εκαναν καλο θα ημασταν στα ιδανικα μας κιλα :P
αλλα δεν εγινε πια κ κανενα αδιορθωτο κακο... μη φερνουμε την καταστροφη
σταματα να κλαις, δεν προκειται να φυγουν κιλα με τα δακρυα....
ισα ισα απελπιζεσαι κ θες να τρως κ αλλα γλυκα ...
απλα αποφασισε οτι απο δω κ περα δε θες πια να το κανεις αυτο
24-01-2011, 01:23 #176
γεια σας!!!
διαβασα ολες τις σελιδες του θεματος και αν και αργοπορημενα να πω συγχαρητηρια στη Δαναη!!!!
Δαναη που χαθηκες?Θελουμε συμβουλες στη γυμναστικη!!!!!
Παντως εγω περισι πηρα το wii με το wii fit.
Σας πληροφορω οτι ειναι τελειο, γυμναζει αποτελεσματικα χρησιμοποιοντας ασκησεις γιογκας και εδαφους, επισης χρησιμοποιει το βαρος του σωματος αντι για βαρη.
Εγω ιδρωνα και κουραζομουνα καθε φορα που εκανα....βεβαια εχει ενα σηματικο ελαττωμα, επειδη ειναι στο σπιτι σου, μπορεις ευκολα να κανεις την παπια....ετσι ξεκινησα γυμναστηριο και εφοσον μπω σε σειρα(παλιοτερα που πηγαινα για καιρο αν δεν γυμναζομουν δεν αισθανομουν καλα) και το συνηθησω θα κανω στο σπιτι με το wii...
24-01-2011, 02:33 #177
Originally posted by LaLuna
γεια σας!!!
διαβασα ολες τις σελιδες του θεματος και αν και αργοπορημενα να πω συγχαρητηρια στη Δαναη!!!!
Δαναη που χαθηκες?Θελουμε συμβουλες στη γυμναστικη!!!!!
Παντως εγω περισι πηρα το wii με το wii fit.
Σας πληροφορω οτι ειναι τελειο, γυμναζει αποτελεσματικα χρησιμοποιοντας ασκησεις γιογκας και εδαφους, επισης χρησιμοποιει το βαρος του σωματος αντι για βαρη.
Εγω ιδρωνα και κουραζομουνα καθε φορα που εκανα....βεβαια εχει ενα σηματικο ελαττωμα, επειδη ειναι στο σπιτι σου, μπορεις ευκολα να κανεις την παπια....ετσι ξεκινησα γυμναστηριο και εφοσον μπω σε σειρα(παλιοτερα που πηγαινα για καιρο αν δεν γυμναζομουν δεν αισθανομουν καλα) και το συνηθησω θα κανω στο σπιτι με το wii...
24-01-2011, 02:46 #178
το wii ειναι μια παιχνιδομηχανη σαν το play station με εντελως διαφορετικη φιλοσοφια.
εχει ανιχνευτες κινησης και αντι να πατησεις ενα κουμπι στο χειριστηριο για να κανεις μια κινηση (πχ μπουνιες μποξ) την κανεις κανονικα.
τωρα το wii fit ειναι ενα προγραμμα γυμναστικης με βαση ενα board ενα στεπερ να φανταστεις που πανω και βαση αυτου γινονται οι ασκησεις.
ριξε μια ματια εδω http://www.youtube.com/watch?v=5oNVIcMnZh4
24-01-2011, 02:50 #179
δες κι εδω....http://www.youtube.com/watch?v=NBuN1...eature=related
επισης σου μετραει θερμιδες αναλογα το τι κανεις, bmi, εχει παιχνιδακια ισσοροπιας και ειναι και πολυ διασκεδαστικο....αλλα δυστυχως ειμαι πολυ τεμπελα για να κανω συστηματικα με αυτο....
24-01-2011, 11:38 #180
Συγχαρητηρια στη Δαναη
Δεν εχει πολλες μερες που γραφτηκα στο φορουμ, ομως ειναι το καλυτερο ποστ που εχω διαβασει, νιωθω την αναγκη να το εκτυπωσω και καθε φορα που παω να ξεφυγω απο το στοχο μου να το διαβαζω και να συνερχομαι!
Επισεις να πω οτι στο facebook βρηκα μια συμμαθητρια μου απο το λυκειο , η οποια τοτε ηταν γυρω στα 100 κιλα χωρις υπερβολες ,και σημερα δεν πρεπει να ζυγιζει παρπανω απο 55, εχω σοκαριστει, πρωτη φορα βλεπω ανρωπινη φιγουρα με τετοια τεραστια αλλαγη.
Ατομα σαν την Δαναη και σαν την συμμαθητρια μου πρεπει να τα εχουμε Νο1 προτυπο.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή