Πως έχασα τα κιλά και πως τα διατηρώ 7 μήνες τώρα - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 180
    Senior Member
    χαχαχαχα δεν έφαγε δηλαδή?? αχ αυτο το φόρουμ!!! σε μερικούς τομείς κάνει δουλεία όμως ε?!?!
    άντε σήηηηηηηηηηηκω!!!!! η ώρα περνάει!!!!!!!!! σε περιμένουμε σε κανένα 3 ωρο να μας πεις πως πήγε... :grin:

και εσύ lessing αντε γαι περπάτημα!!!!!!!! έλα να σφύξουν οι κ****
    ....εγώ θα πάω για καφεδάκι εντομεταξύ!! :P

Senior Member
    κι εγω θελω να παω για καφεδακι :sniff:
    αλλη μερα...

αντε σας χαιρετω! παω για γυμναστικη (βαριεμαι....)

καθε φορα βαριεμαι να ξεκινησω, παντα ομως!
    και μετα πορωνομαι.
    ο,τι ναναι.

αντε bye

Senior Member
    ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΥΧΑΠΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ Κ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ

Senior Member
    ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ 91 ΚΙΛΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΙΔΕΕΣ ΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ Η ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟ Κ ΤΡΩΝΕ ΠΑΧΥΝΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.ΧΑΙΡΕΤΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Senior Member
    Καλως ηλθες lessing

Senior Member
    Originally posted by lessing
    ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ 91 ΚΙΛΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΙΔΕΕΣ ΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ Η ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟ Κ ΤΡΩΝΕ ΠΑΧΥΝΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.ΧΑΙΡΕΤΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
    μμμμ ενδιαφέρουσα απορία!!!... νομίζω ο καθένας προσπαθεί να βρει δικούς του τρόπους αντίστασης!! για τις βυτρίνες δε ξέρω διότι είναι και γεμάτος ο τόπος...είμαστε φαγανός λαός βλέπεις! ...όσον αφορά όμως τους γύρω μας που τρώνε παχυντικά και ανθιυγειηνά φαγητά μπορούμε πολύ απλά να τους αποφεύγουμε όσο μπορούμε!!! εγώ για παράδειγμα όταν με καλέσουν φίλοι σε σπίτι λέω ότι θα καθυστερήσω λίγο διότι κάτι μου έτυχε! αυτοί παραγγέλουν πίτσες, κινέζικο κτλ. τρώνε και έτσι μέχρι να πάω εγώ ή τα έχουν μαζέψει σχεδόν ή δεν τσιμπάνε απο δω και απο κει διότι είναι είναι ήδη χορτάτοι και έτσι είμαι και εγώ μια χαρα!!! ούτε σε δύσκολη θέση έρχομαι να λέω δε θέλω κάνω δίαιτα...

Senior Member
    καλημέρα και απο εμένα ...εγώ αυτό δεν το πολυ-ελένχω ....
    πέφτω στον πειρασμό γιαυτό προσπαθώ να μην πηγαίνω...δεν μπορώ να πάω κάπου να είναι τραπέζι γεμάτο και εγώ να τρωω σαλάτα με κοτόπουλο...

γιαυτό δεν θέλω να πηγαίνω πουθενά!!
    υπερβολή αλλά ο καθένας με το χούι του ...

Senior Member
    τι θέλαμε και το μελετάγαμε!!!! θα πάει η παρέα μου για παγωτό και καφεδάκι απόψε!!! ουφ!!!!!

Senior Member
    αυτά δεν τα μπορώ εγώ...αλλά και τι να κάνεις να μείνεις μέσα...???οχι αρνούμαι να το κάνω..

Senior Member
    τι να κάνω να χαλάσω τη δίαιτα?? οι φίλοι μου βγαίνουν σχεδόν κάθε μέρα!!! τους είδα εχθές! σήμερα θα κάτσω σπίτι!!! διότι μετά αμα δεν φάω παγωτό εκείνη την ώρα μπορεί να με πιάσει και να πάω να πάρω 3 πλάσια ποσότητα απο αυτή που θα έτρωγα στο cafe.... άσε δράμα η κατάσταση!!!

Senior Member
    σε καταλαβαίνω.......απόλυτα
    εγώ όταν κάνω δίαιτα είναι λες και δεν υπάρχω...προσπαθώ να αποφεύγω τα πάντα..αυτό με βοηθαέι!!

Senior Member
    και εγώ αυτό κάνω!! είναι η πιο ασφαλής μέθοδος νομίζω!!! ...ετσι δεν εχουμε ούτε αποθυμένα!!!

Senior Member
    καλημερα.εγω τελικα περπατησα χτες.

Senior Member
    πως κανετε αυτο το σχεδιαγραμμα με τα κιλα?τι πατατε?χρησιμοποιω διαδικτυο πολυ προσφατα.

Senior Member
    Originally posted by lessing
    πως κανετε αυτο το σχεδιαγραμμα με τα κιλα?τι πατατε?χρησιμοποιω διαδικτυο πολυ προσφατα.

ωωωω είναι τέλειο!!!! βοηθάει πολύ!!!!
    πάτα πάνω σε κάποιο! στο δικό μου π.χ και σε πάει κατευθείαν στο site!!! για να δούμε εσύ τι τικεράκι θα κάνεις....

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast