Πως έχασα τα κιλά και πως τα διατηρώ 7 μήνες τώρα - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 180
    Senior Member
    Originally posted by Danai20
    Η αδερφή μου η μία είναι τρελή με την υγιεινή διατροφή και την άσκηση κλπ. Αφενώς είναι 34 έχει 3 παιδιά και είναι σαν μοντέλο, αφετέρου είναι αστείο ότι επειδή και τα παιδιά μάθανε να τρώνε σωστά, δεν τους αρέσουν καθόλου οι χαζομάρες που συνήθως τρώνε τα πιτσιρίκια. Βλέπουν γαριδάκια ας πούμε και λένε μπλιαχ, μαμά δεν έχει κανένα φρούτο ή μπρόκολο; χαχαχα

Και η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν αρρωστήσει ποτέ, σε σύγκριση με τα παιδιά της μεγάλης αδερφής (που είναι κολλητή με το σουβλατζή και τον πιτσαδόρο) και έρχονται κάθε βδομάδα με ιώσεις και κρυώματα. Είμαστε ότι τρώμε τελικά.
    Eντελώς σωστό, τα παιδιά είναι όπως μάθουν, αλλά και ότι βλέπουν από εμάς αυτό κάνουν.
    Τα δικά μου, έμαθαν να τρώνε όσο λιγότερο επεξεργασμένα τρόφιμα γίνεται, και τα μπισκότα τους ακόμη τα φιάχνουμε μαζί από αλεύρι βρώμης , και την καταβρίσκουν κιολας....

Senior Member
    αχ Δαναη

θα ανοιξω και γω ενα θεμα που θα λεει

πως δεν εχασα κανενα κιλο και....

πως διατηρω τα κιλα που δεν θελω 10 χρονια τωρα....

χαχαχα! σου λεω και απο εδω ευχαριστουμε για το θεματακι σου

ειναι γλυκα κι εμπνευση!

Senior Member
    κ μενα τα δικα μου τι θα βλεπουν αναρωτιεμαι? αμα τρωει ο πατερας κρεατα κρουασαν κ παγωτα κ
    η μανα μπροκολλα, κοτοπουλακια κ κουακερ?
    οχι τιποτε αλλο φοβαμαι μη παει κ μπερδευτουν περισσοτερο κ ρωτανε διαρκως
    "μπαμπα γιατι τρωει αυτα τα πρασινα η μαμα"
    (αν φτασουν στο σημειο να ρωτανε μαμα γιατι τρωει βλακειες
    ο μπαμπας θαχουν μπει σε καλο δρομο!)

Senior Member
    maroulaki

lol τι ειναι 10 κιλάκια; Τίποτα. Λίγο να κόψεις τα ανθυγιεινά και έγινε.
    Είσαι πολύ γλυκιά ευχαριστώ για τα καλά λόγια

Senior Member
    Δανάη καλησπερα, αρχίκα θέλω να σε συγχαρώ γιατί κατάφερες αυτό που σε όλους εμάς μοιάζει ουτοπία, να φτασείς και να διατηρηθείς στο ιδανικό σου βάρος, και δευτερον θέλω να σε ευχαριστησώ προσωπικά για τον αέρα αισιοδοξιάς που έφερες στο φορουμ.Είμαι παλιό μέλος η ιστορία μου έιναι λιγο-πολύ γνωστή , παλέυω με τον δαίμονα χρόνια τώρα, ασιτία, υπερφαγία, κατάθλιψη,αυτοαπάξιωση και πάλι από την αρχή .. .φυσίκα και έχω κανει άπειρες διαίτες και έχω γνώση στο θέμα διατροφη, αλλά η διαμάχη είναι με το κεφάλι μου και όχι με το στομάχι μου.Θαυμάζω την ηρεμία σου και την λογίκη με την οποία προσέγγισες το θέμα που έιχες με τα κιλά, αυτό που είπες οτι σε αγάπησες και μετά έχασες τα κιλά το ξέρω πως είναι το κλειδί, αλα μου μοιάζει αδύνατο...Αυτές τις μέρες είμαι πάλι στις μαύρες μου κάθε μέρα λέω να ξεκινήσω και βουτάω ακόμα πιο βαθειά . .λες και ο κακός μου εαυτός έχει βάλει στοίχημα να εξοντώσει τον καλό μου εαυτό . . και πάντα νικαέι κατα κράτος .. όλες αυτες τις μέρες που είμαι έτσι , μπαίνω μόνο για σένα και δαβάζω ξανα και ξανά τα ίδια και αισθάνομαι κάπως καλύτερα.Το σύστημα με τον παντελή αποκλέισμο επεξεργασμένων , και απόχη απο άσπρο αλέυρι ζάχαρη κτλ το έιχα δοκμάσει και γω, και πέρα απο το ότι ένιωθα μεγάλη ευέξια, είχα χάσει μόνο 2 κιλά σε 2,5 μήνες 'ετρωγα όμως πάρα πολλά φρούτα και ίσως έκει το έχασα το παιχνίδι.Θα σε παράκαλουσα να αναφέρεις ενδεικτίκα μια μέρα απο την διατρόφη σου για να έχω μια πιο σαφή εικόνα, μιας και αποφάσισα να τολμήσω πάλι . . .(και μόνο που το λέω φοβάμαι . .δεν μπορώ να πιστέψω οτι θα τα καταφέρω ποτέ . )Σε ευχαριστώ προκαταβολίκα και συγνώμη για το μεγάλο post . . καλά κουράγια σε όλους μας .

Senior Member
    hopa

ξέρω ακριβώς τι λες. Ημουν σε αυτη ακριβώς την κατάσταση απαξίωσης και δεν μπορούσα να βγω στην επιφάνεια με τίποτα.

Λοιπόν ο λόγος που δεν έχω δώσει ποτέ ενδεικτική μέρα είναι γιατί γυμνάζομαι πολύ, κάπου 5 ώρες τη μέρα, οπότε αν με ακολουθήσει κανείς κατά γράμμα, πιστεύω θα παχύνει και από πάνω

Θα σω πω όμως τι τρωω τώρα στις διακοπές που δεν έχω προπονήσεις.

7.00. Το πρωί θέλω πάντα αλμυρό, δεν ξέρω γιατί. Συνήθως λοιπόν τρώω 1 αυγό, 1 μικρό κομμάτι τυρί κατσικίσιο και 1 φέτα ψωμί.

9.00 Για δεκατιανό θα φάω γιαούρτι με φρούτο.

11.00 Μετά από κανένα δίωρο θα τσιμπήσω πάλι κάτι σαν λίγους ξηρούς καρπούς.

13.00 Για μεσημέρι μια σχετικά μικρή μερίδα από οτιδήποτε. Ας πούμε σήμερα έφαγα ψάρι με σαλάτα και 1 φέτα ψωμί.

16.00 Το απόγευμα θέλω οπωσδήποτε γλυκό, οπότε συνήθως τρωω κάτι του στιλ μια κουταλιά από γλυκό κουταλιού ή φτιάχνω μπανάνα με μέλι και κακάο.

18.00 Πιο μετά θα τσιμπήσω κάτι όπως μια φρυγανιά με 1 φέτα γαλοπούλα και κανένα λαχανικό.

20.00 Το βράδυ πάλι θα φάω μια σαλάτα με κάτι όπως τυρί και φρυγανιά ή τόνο με λίγη μαγιονέζα ή κάτι τέτοιο.

22.30 Πριν τον ύπνο μπορεί να πιω ένα γάλα αμυγδάλου

Γενικά δηλαδή δεν τρώω ποτέ μεγάλες μερίδες και δε μένω και νηστική γιατί η πείνα μου φέρνει νεύρα και τα νεύρα με κάνουν και τρώω ότι βλακεία υπάρχει

Senior Member
    ευχαριστω πολύ . είσαι πολύ καλη

Senior Member
    Το φτιάχνω μόνη μου. Χτυπάω στο μπλεντερ 1 κούπα αμύγδαλα ( με τη φλούδα) και 3 κουπες νερό. Και μετά το σταγγίζω με τούλι. Ειναι πολύ νόστιμο, ειδικά αν βάλεις και λίγο μέλι

Senior Member
    τα αμυγδαλα τα ωμα ετσι?? χιχι νομιζω οτι ειναι λιγο χαζη η ερωτηση. δεν εχουν ποολλες θερμιδες αυτα?

Senior Member
    Sanelaki

τίποτα δεν έχει πολλές θερμίδες ή λίγες. Εξαρτάται πάντα η ποσότητα. Ένα ποτήρι γάλα αμυγδάλου νομίζω ότι έχει όσο ένα πλήρες αγελαδινό. Αλλά γενικά δε μετράω θερμίδες να είμαι ειλικρινής.

Member
    δαναη ε δεν καταλαβαινω πως με αυτη τη διατροφη και 5 ωρες τη μερα γυμναστηριο εισαι σταθερη και δε χανεις.
    λογικα θα επρεπε να χανεις.

Senior Member
    Όπως λέω και στο ποστ, αυτη είναι μία μέρα από το τελευταίο διάστημα, που δεν εχω προπονησεις και επειδη διαβαζω όλη μερα κάνω ελάχιστες καύσεις. Και είναι απλά μια μέρα, δεν ακολουθώ κάποια συγκεκριμένη διατροφή δηλαδή. Τρώω όταν πεινάω και απλά δεν κάνω ποτέ υπερβολές.
    Και είναι αδύνατο να υπολογισεις ποσες θερμίδες παίρνει ένας άνθρωπος, γιατι δεν σας είπα ούτε πόσο λάδι βάζω, ούτε τις ποσότητες των ξηρών καρπών, ώστε να ξέρεις αν θα παχύνω ή θα αδυνατίσω

Επίσης δεν κανω γυμναστηριο 5 ώρες τη μέρα, αλλά δουλεύω σαν προπονητρια τεννις.

Senior Member
    To τικεράκι σου Danai μου αποδεικνύει και δείχνει οτι έχεις βρει την ισορροπία μέσα σου.Tο οτι κατάφερες και εξέφρασες αυτό που σε βασάνιζε τόσο καιρό, σε έκανε και τόσo δυνατή στο να χάσεις τόσα κιλά αλλά και στο να βρεις τη χαμένη σου αυτοεκτίμηση.Αυτό είναι το μυστικό, αν δεν φροντίσουμε πρώτα για το μέσα μας δε θα καταφέρουμε ποτέ να δώσουμε στον εαυτό μας την εικόνα που του αξίζει.Γιατί ο,τι υπάρχει μέσα μας αντικατοπτρίζεται στο καθρέφτη του εαυτού μας, το σώμα μας.Σίγουρα όλοι και όλες μας έχουμε βιώσει κάτι που μας έχει πληγώσει και μας έχει ρίξει την αυτοπεποίθηση στο πάτωμα.Το θέμα είναι οτι αυτό πρέπει να μας ξαγρυπνήσει και να μας ταρακουνήσει, κάτι το οποίο έγινε και με σένα όταν παραδέχτηκες τι ήταν αυτό που σε έκανε να παραμελήσεις τον εαυτό σου.Ένα μεγάλο μπράβο από μένα..

Member
    Δανάη πόσα κιλά ήσουν;;

Senior Member
    ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ.ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΕΝΑ ΧΑΖΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast