Ξανα - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 121

Thread: Ξανα

Banned
    [quote]Originally posted by weird
    Originally posted by krino
    δεν θελω να βαλω κανενα προτυπο ζωης και να το αναδειξω ως πρεπον....
    Παρερμηνευσες τον εσφαλμενο μου πληθυντικο. Δεν θελω να κανω τον κυρηκα σε κανεναν ουτε να του δωσω συνταγη. Τα οσα εκφραζω ειναι τα οσα εχω μαθει απο την προσωπικη μου εμπειρια και με βοηθουν εμενα στο να ζω τη ζωη μου οπως την θελω. Ο καθενας δινει το δικο του σχημα στην υπαρξη, τη δικη του φιλοσοφια. Σαν γενικη αποψη πιο αφαιρετικα θα καταθεσω οτι πιστευω πως θα ηταν ωφελιμο να ειχαμε/αφιερωναμε περισσοτερο χρονο στις ζωες μας να επενδυσουμε στην ανθρωπινη επαφη.

οκ πασο...

Μακρια απο μενα αυτες οι εξιδανικεύσεις.

Απλα για μενα πλεον εχει καταντησει σαν τροπος επι-βιωσης και οχι μονο σαν τροπο ζωης.
    Το να θετεις τα ορια?

αφενως να δειχνω καλη θεληση και ανοικτα αυτια οταν πρεπει και να δινω τον εαυτο μου στον αλλο εφοσον ξερει τι πρεπει να παρει και να δωσει και αφετερου οταν δω οτι εισπρατω κατι που δεν μου αντιστοιχει εαν και εφοσον πρεπει να το κανω περα και αν χρειαζεται να το τσακισω κιολας.
    Μερικες φορες δεν πρεπει να δειχνεις κανενα ελεος γιατι δυστυχως στην ζωη υπαρχουν εγωιστικες καταστασεις που σε αναγκαζουν να λειτουργεις \"ο θανατος σου - η ζωη μου\"

Senior Member
    Τι να πω ρε συ Κρινο,
    μου φαινεται εκπληκτικα ισορροπημενο αυτο που περιγραφεις ως σταση ζωης απεναντι στους αλλους.
    Εφοσον το εχεις καταφερει, μου δειχνεις οτι ειναι εφικτο...
    Βρισκομαι στο σταδιο που μαθαινω, ακομα:)
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member

οκ πασο...

αφενως να δειχνω καλη θεληση και ανοικτα αυτια οταν πρεπει ( θελει εμπειρια και εγρηγορση να κρινουμε καθε φορα αν πρεπει)και να δινω τον εαυτο μου στον αλλο εφοσον ξερει ( θα πρεπει να εχω παλι καθαρη κριση, να μην εθελοτυφλω, να ειμαι διατεθειμενος να χασω τον αλλον αν δεν μου κανει κτλ. τι πρεπει να παρει και να δωσει και αφετερου οταν δω( απαιτει κι αυτο μια ικανοτητα) οτι εισπρατω κατι που δεν μου αντιστοιχει εαν και εφοσον πρεπει ( αλλη μια σταθμιση που απαιτει αυτογνωσια, αυτο πεποιθηση, καθαρη ματια)να το κανω περα και αν χρειαζεται να το τσακισω κιολας.
    Μερικες φορες (που αντε να κρινεις ποιες)δεν πρεπει να δειχνεις κανενα ελεος γιατι δυστυχως στην ζωη υπαρχουν εγωιστικες καταστασεις που σε αναγκαζουν να λειτουργεις \"ο θανατος σου - η ζωη μου\"

Τελικα σε τι εκγειται το ρισκο στις ανθρωπινες σχεσεις? Στο ενδεχομενο μιας λανθασμενης σου( οχι δικης σου προσωπικα, του καθενος) εκτιμησης?

[/quote]

Banned
    Originally posted by weird

Ενταξει, εχω συνηθισει στις εξυπναδες σου, τις βρισκω χαριτωμενες:PP
    Και συμπληρωματικα, αναφερομουν καθαρα στην αποψη μου για τον τροπο αντιμετωπισης των πανικων, ενα θεμα που οντως φαινεται να μην σε αφορα.
    Να προσεχεις με το υπεραμυνεσθαι ε?
    ε οκ οι εξυπναδες μου ειναι κομματι του εαυτου μου....
    Γιατι λες οτι δεν με αφορα??
    Με αφορα απλα οχι σε προσωπικο επιπεδο.

Το υπεραμυνεσθαι με εχει κανει κλειστο ανθρωπο οντως...

Senior Member

Ενταξει, εχω συνηθισει στις εξυπναδες σου, τις βρισκω χαριτωμενες:PP
    Και συμπληρωματικα, αναφερομουν καθαρα στην αποψη μου για τον τροπο αντιμετωπισης των πανικων, ενα θεμα που οντως φαινεται να μην σε αφορα.
    Να προσεχεις με το υπεραμυνεσθαι ε?
    ε οκ οι εξυπναδες μου ειναι κομματι του εαυτου μου....
    Γιατι λες οτι δεν με αφορα??
    Με αφορα απλα οχι σε προσωπικο επιπεδο.

Το υπεραμυνεσθαι με εχει κανει κλειστο ανθρωπο οντως...
    Δεν σε αφορα τοσο προσωπικα ωστε να αμυνεσαι ετσι, εννοουσα.
    Αν κρινεις ως περισσοτερο ωφελιμο το να εισαι κλειστος, εμας δεν μας πεφτει λογος:))

Banned

οκ πασο...

αφενως να δειχνω καλη θεληση και ανοικτα αυτια οταν πρεπει ( θελει εμπειρια και εγρηγορση να κρινουμε καθε φορα αν πρεπει)και να δινω τον εαυτο μου στον αλλο εφοσον ξερει ( θα πρεπει να εχω παλι καθαρη κριση, να μην εθελοτυφλω, να ειμαι διατεθειμενος να χασω τον αλλον αν δεν μου κανει κτλ. τι πρεπει να παρει και να δωσει και αφετερου οταν δω( απαιτει κι αυτο μια ικανοτητα) οτι εισπρατω κατι που δεν μου αντιστοιχει εαν και εφοσον πρεπει ( αλλη μια σταθμιση που απαιτει αυτογνωσια, αυτο πεποιθηση, καθαρη ματια)να το κανω περα και αν χρειαζεται να το τσακισω κιολας.
    Μερικες φορες (που αντε να κρινεις ποιες)δεν πρεπει να δειχνεις κανενα ελεος γιατι δυστυχως στην ζωη υπαρχουν εγωιστικες καταστασεις που σε αναγκαζουν να λειτουργεις \"ο θανατος σου - η ζωη μου\"

Τελικα σε τι εκγειται το ρισκο στις ανθρωπινες σχεσεις? Στο ενδεχομενο μιας λανθασμενης σου( οχι δικης σου προσωπικα, του καθενος) εκτιμησης?

[/quote]

ολες οι παρενθεσεις σου απαιτουν καλη εκπαιδευση στα μαθηματα της ζωης, ανοικτα αυτια, υπομονη και αποψη ζωης οτι δεν τα ξερει ολα κανεις.

Χμμμ θα ελεγα ολα αυτα που με χαρακτηριζουν εν ολιγεις...
    :P:P:P:P:P

Banned
    Τι να πω ρε συ Κρινο,
    μου φαινεται εκπληκτικα ισορροπημενο αυτο που περιγραφεις ως σταση ζωης απεναντι στους αλλους.

Φυσικα και ειναι εφικτο...
    θα σου απο την αλλη, οτι ακομα και αν εχω φτασει εδω που εχω φτασει, δεν ειμαι ικανοποιημενος απο τον εαυτο μου.
    Ειναι μερικες φορες που ακομα βρισκω λαθη και αδυναμιες μου.
    Και ναι αυτες τις στιγμες οταν το καταλαβαινω, εκνευριζομαι με τον εαυτο μου.

Banned

Αν κρινεις ως περισσοτερο ωφελιμο το να εισαι κλειστος, εμας δεν μας πεφτει λογος:))

Τι να σου πω,
    δεν ξερω αν ειναι αυτο που θα ηθελα.
    Μερικες φορες ο εαυτος μας προκυπτει καπως απο μονος του.
    Ετσι ναι μεν εχω καταφερει να εχω λυσει καποια ζητημα, ωστοσο προεκυψαν καποια καινουρια.
    Δυστυχως δεν εχω ακομα την απαραιτητη δυναμη να λειτουργω αλλιως σε αυτο το επιπεδο.
    Το δουλευω ομως....

Senior Member
    \"αποψη ζωης οτι δεν τα ξερει ολα κανεις\".
    Μου αρεσει αυτο, εχω πολυ εχθρικες σχεσης με την κατασταλλαξη που κατανταει παρωπιδα και σε κλεινει σε ενα καλουπι, ενα ακινητο πραγμα που ερχεται σε κοντρα με τη μεταβαλλομενη ροη και φυση των πραγματων.
    Μηπως λοιπον σε αυτο εγκειται και το ρισκο στις ανθρωπινες σχεσεις?
    Ποτε δεν θα ξερω τα παντα, αρα παντα κατα ενα μερος θα ρισκαρω...κατα το λοιπο μερος, θα χρησιμοποιω τις οποιες γνωσεις μου.

Senior Member
    Τι να πω ρε συ Κρινο,

Φυσικα και ειναι εφικτο...
    θα σου απο την αλλη, οτι ακομα και αν εχω φτασει εδω που εχω φτασει, δεν ειμαι ικανοποιημενος απο τον εαυτο μου.
    Ειναι μερικες φορες που ακομα βρισκω λαθη και αδυναμιες μου.
    Και ναι αυτες τις στιγμες οταν το καταλαβαινω, εκνευριζομαι με τον εαυτο μου.
    Αν αυτος ο εκνευρισμος σε καθηλωνει, αλλαξε τον. Αν ωστοσο σε εξελισσει, συνεχισε ετσι, αλλα παιρνε και μια ανασα που και που. Ετσι κανω δηλαδη με τους δικους μου εκνευρισμους.

Senior Member

Τι να σου πω,
    δεν ξερω αν ειναι αυτο που θα ηθελα.
    Μερικες φορες ο εαυτος μας προκυπτει καπως απο μονος του.
    Ετσι ναι μεν εχω καταφερει να εχω λυσει καποια ζητημα, ωστοσο προεκυψαν καποια καινουρια.
    Δυστυχως δεν εχω ακομα την απαραιτητη δυναμη να λειτουργω αλλιως σε αυτο το επιπεδο.
    Το δουλευω ομως....
    :))
    Παντα θα υπαρχουν κομματια αδουλευτα και κομματια δουλεμενα! Καλη θεληση να υπαρχει και μια ζωη θα βρισκουμε λαθη και αδυναμιες να διορθωνουμε, λογους για περεταιρω εξελιξη.

Banned
    Μηπως λοιπον σε αυτο εγκειται και το ρισκο στις ανθρωπινες σχεσεις?

οι ανθρωπινες σχεσεις ηταν και θα ειναι οπως φαινεται ενα ρισκο...
    το προβλημα ειναι οτι αρκετες απο αυτες ειναι καταναγκαστικες η καλυτερα μπορω να πω,
    ψυχαναγκαστικες.

Senior Member
    Παω να φαω.
    Μου αρεσουν οι συζητησεις, θα συνεχισουμε αλλη φορα, σε αυτο η σε αλλο θεμα.
    bye!

Banned

Αν αυτος ο εκνευρισμος σε καθηλωνει, αλλαξε τον. Αν ωστοσο σε εξελισσει, συνεχισε ετσι, αλλα παιρνε και μια ανασα που και που. Ετσι κανω δηλαδη με τους δικους μου εκνευρισμους.
    Πιστευω οτι με καθηλωνει αλλα οπως σου ειπα ειναι ζητημα προς αναθεωρηση σιγα σιγα...
    Εχει και μπολικο ηλιο οποτε.... κατσε να δροσισει...

Κατα τα αλλα θεωρω θετικο να εκνευριζομαι με τον εαυτο μου τον οποιο τον γνωριζω, οχι με τον υπολοιπο κοσμο.

Banned
    καλη κινηση...
    με τουτα και με εκεινα πεινασα και εγω...
    μιαμμμμ,
    :cool:

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast