Results 61 to 75 of 121
Thread: Ξανα
-
17-07-2008, 02:07 #61
re paidia mh trelaineste...o kathenas leei thn apopsh toy.protimo thn eilikrineia apo thn eygeneia.
- 17-07-2008, 12:50 #62
Σακι
μην τρελαινεσαι δεν τρελαινομαστε!
Ωραια λεξη η ειλικρινεια μα προτιμω την αληθεια που ξερει τον τροπο να εκφερεται.
Καλη συνεχεια φιλαρακο!Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
19-07-2008, 21:22 #63
Originally posted by weirdΜια χαρα!!! Κανε μια βουτια και για μενα!
αμεεεεεεεε!!!
αντε βρε ολες οι αυριανες βουτιες μου ειναι αφιερωμενες σε εσενα....
Κρινο, μου θυμιζεις εναν φιλο.
Χτες με εβλεπε ακινητη, βυθισμενη στις μαυρες μου σκεψεις και αμιλητη.
Στο σπιτι του εχει εναν πανεμορφο μεγαλο πινακα, με μια υπεροχη ακτη, δασος και σπιτακια.
\"Κοιτα\"Μου ειπε. \"Ειναι καλοκαιρι, δες τον πινακα, ολη αυτη η ομορφια υπαρχει στα αληθεια κι εσυ καθεσαι χωμενη στις σκεψεις σου που σε εχουν παγιδευσει για τα καλα! Κι ουτε να το ζησεις μπορεις ουτε να το χαρεις!\".
Με συγκινησε αυτος ο φιλος μου. Οπως με συγκινει και το δικο σου ενδιαφερον. Ελπιζω να εισαι καλυτερα ως εργενης πια;)
καλυτερα???
χμμμ... αυτο δεν μπορεις να το πεις.....
ποτε δεν ειναι ακριβως καλυτερα.
Χανεις σε καποια σημεια, κερδιζεις σε αλλα.
Αλλα θα σου πω οτι η ζωη μας ερχεται σαν πακετο, με τα καλα και τα κακα σημεια.
Τα παιρνουμε ως εχουν και προχωραμε.
Ειμαι σκληρο σκυλι εγω και δεν μασαω απο ολα οσα μου καθονται.
Οσο πουστικα μου γυρναει τοσο πιο πολυ γινομαι πιο σκληρος. Αποτελεσμα αυτου ειναι στα δυσκολα μου να εχω απαιτησεις απο τον εαυτο μου να ειναι ακομα καλυτερα απο οτι θα ημουν με μια σχεση.
Εν ολιγεις,
οτι δεν με σκοτωνει - με κανει πιο δυνατο και αυτη την στιγμη ειμαι αρκετα πιο δυνατος απο οσο ημουν πριν λιγες μερες.....
Κρινο, ποσο δικιο εχετε, κι εσυ κι εκεινος.
Ειναι δικη μου ευθυνη να βγω απο τον βουρκο που εφτιαξα.
Καλη συνεχεια και καλα μπανακια!
κοιτα θα στο πω οσο πιο καθαρα μπορω.
Φαντασου τον εαυτο πριν την σχεση τι εκανες....
ε οκ απλα πραγματα, συνεχισε την ζωη σου απο εκει και σκεψου οτι αυτη η παρενθεση δεν συνεβηκε ποτε.
Εγω εχω ενα τσιτατο στην ζωη μου,
αξιζω τοσα πολλα, που αν η τεως συντροφος μου δεν μπορει να τα εκτιμησει τοσο το χειροτερο για αυτην, θα το κανει η επομενη.....
οποτε,
ολα καλα - ολα ανθηρα.
19-07-2008, 21:24 #64
back to the beaches....
ΟΛΕ!
:P
24-07-2008, 16:07 #65
Βαρεθηκα να καλλιεργω τα ξανα μου.
Αποφασισα να δεχτω οτι οπως ολος ο κοσμος εχω πληγες.... και να προχωρω με τη γνωση αυτη.
Να μην τις σκιζω και τις ανοιγω στα δυο να δω αν ακομα πονανε αλλα να φροντιζω... να ειμαι οσο το δυνατον πιο ηρεμη παρα την υπαρξη τους, συμφιλιωμενη.
Τη δουλεια για την επουλωση την κανω και μονη, οι τριτοι δεν χρειαζονται.
Βαρεθηκα διαρκως να μου θετω προκλησεις για να μου αποδεικνυω.
Οχι, τωρα θα χαρω το καλοκαιρι μου και δεν αντιμετωπιζω κανεναν.
Κι ας περιμενουν τηλ μου.
Κι ας ειδαν οτι τα εχασα, κι ας με πουνε και δειλη.
Τι σημασια εχει τι θα πουνε?
Γιατι καθε φορα τους δινω εξουσια??
Νιωθω τοσο πιο ελευθερη τωρα, μα τοσο απλο ειναι τελικα?
Ελπιζω να συνεχισω να τo βλεπω ετσι.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
24-07-2008, 16:16 #66
Κρινο
καποτε, εγινα και εγω πολυ σκληρη για να επιβιωσω σ ενα δυσκολο που μου σενεβαινε και τρομαξα.....
Επιβιωσα βεβαια, αλλα υποσχεθηκα στον εαυτο μου να προσπαθω να μην θυσιαζω πτυχες μου ευαισθητες για να αντεχω, οσο δυσκολα κι αν περνω.
Δεν ξερω αν με πιανεις.
Οπου και να σαι καλα μπανια!
Και καλες βουτιες:)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
24-07-2008, 23:56 #67
καταρχας, πιστευω οτι ο thessalo δεν ειρωνευτηκε ουτε ειπε κατι με κακη προθεση, κατα δευτερον, απο το να κλαιμε ολοι εδω μεσα για το τι μασ εχει συμβει, κερδιζουμε το να να λεμε ουφ υπαρχουν και χειροτερα, να μαθαινουμε απο περιεργεια και κανα κουτσομπολιο για τις ζωες των αλλων για εγκυκλοπαιδικες γνωσεις παντα και αντε ενα 10% να διευρυνουμε τις γνωσεις μασ σε δυο-τρια θεματα για τις ψυχικες ασθενειες και οχι μονο. Το καλο ειναι επισης οτι μπορει να συμβει ενα φαινομενο το οποιο χρησιμοποιειται ως μεθοδος στη gestalt η σε συμπεριφορισμο, δε θυμαμαι, ποθ αν εισαι για παραδειγμα τηλεορασοπληκτος σε αφηνουν 20 ωρες μπροστα σε μια τηλεοραση μεχρι να τη σιχαθεισ. ετσι κι εδω ακουσ διαβαζεισ τα μαυρα χαλια πεφδτεισ μεσ στα προβληματα μπασ και τα σιχαθεις.τωρα αν καποιος εχει καμια γερη δόση τρελας, δεν ξερω αν θα τα σιχαθει η θα βουλιαξει κι αλλο.να ρωτησουμε κανεναν ειδικο. Αν αυτο ειναι καλο, συγχαρητηρια στον dodoni. Προσωπικα εχω καταλαβει οτι με το να λεσ και να ακουσ και να διαβαζεισ ασχημα πραγματα σου χαλαει η διατηεση αλλα εχει σημασια και η ιδιοσυγκρασια του ανθρωπου.
κατα δευτερον, μπραβο weird που μας ειπεσ κατι που σε προβληματιζει, ελπιζω να κοιταξεις μπροστα ως ανθρωποσ και να μη σε προβληματιζει για πολυ.
κι αν με κραξετε κι εμενα καλο ειναι. εχω μαθει οτι οι ανθρωποι κραζουν οτι δεν καταλαβαινουν, οποτε δεν παρεξηγω.
25-07-2008, 01:25 #68
Originally posted by carrie
καταρχας, πιστευω οτι ο thessalo δεν ειρωνευτηκε ουτε ειπε κατι με κακη προθεση, κατα δευτερον, απο το να κλαιμε ολοι εδω μεσα για το τι μασ εχει συμβει, κερδιζουμε το να να λεμε ουφ υπαρχουν και χειροτερα, να μαθαινουμε απο περιεργεια και κανα κουτσομπολιο για τις ζωες των αλλων για εγκυκλοπαιδικες γνωσεις παντα και αντε ενα 10% να διευρυνουμε τις γνωσεις μασ σε δυο-τρια θεματα για τις ψυχικες ασθενειες και οχι μονο. Το καλο ειναι επισης οτι μπορει να συμβει ενα φαινομενο το οποιο χρησιμοποιειται ως μεθοδος στη gestalt η σε συμπεριφορισμο, δε θυμαμαι, ποθ αν εισαι για παραδειγμα τηλεορασοπληκτος σε αφηνουν 20 ωρες μπροστα σε μια τηλεοραση μεχρι να τη σιχαθεισ. ετσι κι εδω ακουσ διαβαζεισ τα μαυρα χαλια πεφδτεισ μεσ στα προβληματα μπασ και τα σιχαθεις.τωρα αν καποιος εχει καμια γερη δόση τρελας, δεν ξερω αν θα τα σιχαθει η θα βουλιαξει κι αλλο.να ρωτησουμε κανεναν ειδικο. Αν αυτο ειναι καλο, συγχαρητηρια στον dodoni. Προσωπικα εχω καταλαβει οτι με το να λεσ και να ακουσ και να διαβαζεισ ασχημα πραγματα σου χαλαει η διατηεση αλλα εχει σημασια και η ιδιοσυγκρασια του ανθρωπου.
κατα δευτερον, μπραβο weird που μας ειπεσ κατι που σε προβληματιζει, ελπιζω να κοιταξεις μπροστα ως ανθρωποσ και να μη σε προβληματιζει για πολυ.
κι αν με κραξετε κι εμενα καλο ειναι. εχω μαθει οτι οι ανθρωποι κραζουν οτι δεν καταλαβαινουν, οποτε δεν παρεξηγω.
Εγω δεν κατάλαβα τι σχέση είχαν όλα αυτά με το θέμα της weird.....(ή με οποιοδήποτε)................
25-07-2008, 14:55 #69
Originally posted by weird
Βαρεθηκα να καλλιεργω τα ξανα μου.
Αποφασισα να δεχτω οτι οπως ολος ο κοσμος εχω πληγες.... και να προχωρω με τη γνωση αυτη.
Να μην τις σκιζω και τις ανοιγω στα δυο να δω αν ακομα πονανε αλλα να φροντιζω... να ειμαι οσο το δυνατον πιο ηρεμη παρα την υπαρξη τους, συμφιλιωμενη.
Τη δουλεια για την επουλωση την κανω και μονη, οι τριτοι δεν χρειαζονται.
Βαρεθηκα διαρκως να μου θετω προκλησεις για να μου αποδεικνυω.
Οχι, τωρα θα χαρω το καλοκαιρι μου και δεν αντιμετωπιζω κανεναν.
Κι ας περιμενουν τηλ μου.
Κι ας ειδαν οτι τα εχασα, κι ας με πουνε και δειλη.
Τι σημασια εχει τι θα πουνε?
Γιατι καθε φορα τους δινω εξουσια??
Νιωθω τοσο πιο ελευθερη τωρα, μα τοσο απλο ειναι τελικα?
Ελπιζω να συνεχισω να τo βλεπω ετσι.
25-07-2008, 16:26 #70
καταρχην δεν ειμαι αγορι αλλα κοριτσι. δευτερον πιστευω πωσ καλυτερο να λεγεται η αληθεια ωμα ετσι οπως ειναι.
27-07-2008, 01:01 #71
Originally posted by carrie
Γιατι πιστευεις οτι θα πρεπει να με ενδιαφερει το πως ερμηνευσες εσυ τη σταση του Thessalo? Ερμηνευσε την οπως θελεις:)
Κατα τα αλλα...
Θεωρω οτι εδω μεσα δεν ειναι ενας χωρος οπου \"ολοι κλαιμε για το τι μας εχει συμβει\", οπου κερδιζουμε απο την μιζερια των αλλων.
Εχω αλλη αποψη και βλεπω το θεμα τελειως διαφορετικα. Λυπαμαι πολυ που νομιζεις οτι βουλιαζουμε συλλογικα στα προβληματα εδω μεσα μεχρι να τα σιχαθουμε, δεν μπορω ομως να σου αλλαξω την αντιληψη. Για μενα αυτος ο χωρος λειτουργησε και λειτουργει τελειως διαφορετικα.
Ο μονος ανθρωπος για τον οποιο μπορεις να βγαζεις σιγουρα συμπερασματα ειναι ο εαυτος σου, γενικευεις πολυ οταν εκφραζεσαι. Πχ στη θεση του \"πιστευω οτι αυτο σε κανει\" μπορει καλλιστα να μπει \"πιστευω με κανει να...\". Θα το δεις ετσι στην πιο σωστη του διασταση.Το μπραβο αξιζει σε ολους εχουν το θαρρος να μοιραζονται, σ ευχαριστω παντως.
Μπορεις να εκφρασεις αλλου τις αποψεις σου για το φορουμ ωστοσο, οχι πατωντας με την πρωτη αφορμη πανω στο δικο μου θεμα, το οποιο εξαλλου εχει κλεισει.
Οτι αλλο θελεις, το συζηταμε απο u2u.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
27-07-2008, 01:02 #72
Originally posted by saki
καταρχην δεν ειμαι αγορι αλλα κοριτσι. δευτερον πιστευω πωσ καλυτερο να λεγεται η αληθεια ωμα ετσι οπως ειναι.
με γεια σου με χαρα σου. Ειναι δικαιωμα του καθενος να ζει με οση ωμοτητα επιλεγει.
Κι εμενα μου αρεσει η αληθεια, στο απαντησα ηδη.
Δεν καταλαβαινω ποιο το νοημα της επιμονης σου.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
27-07-2008, 13:05 #73
Originally posted by weird
Κρινο
καποτε, εγινα και εγω πολυ σκληρη για να επιβιωσω σ ενα δυσκολο που μου σενεβαινε και τρομαξα.....
Επιβιωσα βεβαια, αλλα υποσχεθηκα στον εαυτο μου να προσπαθω να μην θυσιαζω πτυχες μου ευαισθητες για να αντεχω, οσο δυσκολα κι αν περνω.
Δεν ξερω αν με πιανεις.
Οπου και να σαι καλα μπανια!
Και καλες βουτιες:)
χμμμ τωρα ειδα το μυνημα οποτε και τωρα απαντω.
Συνοπτικα θα πω οτι δεν πρεπει να τσουβαλιαζουμε.
Αν πρεπει να ειμαστε σκληροι, τοτε να ειμαστε, αλλα αυτο δεν μπορει να ειναι κανονας σε τιποτα.
Θα ερθει η στιγμη που θα ξεπερασεις τον εαυτο σου και θα κρινεις σκοπιμο να κανεις περα ολα τα παλια και να ζησεις τα καινουρια.
Να θυμασαι οτι οι ανθρωποι δεν ειναι κακοι εκ προιμιου, αλλα οι περιστασεις ειναι που τους κανουν οπως τους κανουν.
Φυσικα δεν λεω οτι πρεπει να δεχεσαι οτιδηποτε χαρην περιστασεων ομως απο την αλλη, καποια στογμη θα ερθει η στιγμη που θα βολεψουν ολα οπως τα θες: Οι ανθρωποι, οι περιστασεις κ.ο.κ.
ε ναι σε πιανω..... ελπιζω και εσυ.
ΥΓ..... οι ευχες σου επιασαν :P
28-07-2008, 13:25 #74
Πιστευω οτι η κακια ειναι μια μορφη εκδηλωσης της ανθρωπινης αδυναμιας Κρινε.
Απο την αλλη, ο καθενας εχει απο πισω του και μια θλιβερη ιστορια.
Τι θα γινοταν αν ολα τα δικαιολογουσαμε?
Το τι θα ανεχεται ο καθενας ειναι προσωπικη επιλογη, το που θα θεσει τα ορια.
Επιλογη που εχει να κανει και με το ποιον θα ανεχτει και με τις εσωτερικες του αντοχες...
Το ιδεατο θα ηταν κανενας να μην χρειαζοντα να δικαιολογησει κανεναν εφοσον ολοι αναλαμβαναν συνολικα την ευθυνη του εαυτου τους...
Αλλα, δεν ζουμε στον παραδεισο, σωστα?
Με επιασε η ορεξη για κουβεντα.
οσο για το οτι θα βολεψουν οι συνθηκες και οι περιστασεις, ειναι φυσικο! Ροδα ειναι και γυριζει:P
Γι αυτο ειναι κριμα να αφηνεις να σε οριζουν και στιγματιζουν ατυχεις περιστασεις και ανθρωπινες συμπεριφορες που πηγαζαν απο αδυναμια.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
28-07-2008, 13:30 #75
weird......αφού έχεις όρεξη για κουβέντα, θέλω να σε ρωτήσω κάτι.
Από που εξαρτάται το όριο που βάζει ο καθένας μας απέναντι στους άλλους?
Το βάζω γενικά και όχι ειδικά.....για την κουβέντα......
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....