Αποφυγη παρασπονδιων - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    ναι βαμος σκουντουφλω αλλα εχυν παρτυ η διπλα πιφ
    νεα παιδια εγ ω γερασα!!!

Senior Member
    εγω ζυγίζομαι και τις περισσοτερες φορες πιάνει....καθομαι στην ζυγαρια κανενα 2λεπτο και μετα την βγάζω με καμια σόδα!!!

Senior Member
    καλο κολπακι βιβακι! δεν το ειχα σκετει!λογικα θα πιασει και σε μενα! θα το δοκιμασω!

Junior Member
    ναι!!! θα μπορουσε να λειτουργησει... επισης μ ειπαν πως αμα φορεσεισ κατι στενο θα μπορεσεις να αντισταθεις... τωρα δ ξερω κατα ποσο ισχυει :P

Senior Member
    Εγώ κορίτσια προσπαθώ να το μεταθέσω για την επόμενη μέρα, δηλ. λέω στο εαυτό μου: άστο για τώρα και αν το θες αύριο ακόμα, φάτο! Βέβαια κάποιες φορές δεν πιάνει (κι έχω προσέξει όταν δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά) και βουτάω στο "ψητό". Αλλά όποτε έχω κρατηθεί, την επόμενη συνήθως μου έχει φύγει, γιατί το κακό με μένα είναι ότι τα κιλά τα πήρα γιατί λειτουργώ πολύ με συγκεκριμένες "ορέξεις", για παράδειγμα θέλω να φάω χάμπουργκερ - αλλά συγκεκριμένα και μόνο χάμπουργκερ εκείνη τη στιγμή! Ή γλυκό (ένα κάποιο συγκεκριμένο κάθε φορά), ή καρμπονάρα κλπ. Οπότε αν το αποφύγω εκείνη τη στιγμή, την επόμενη μέρα πιθανότατα δεν θα το ζητήσω ή ακόμα κι αν το φάω τελικά θα έχω προλάβει να το επεξεργαστώ ώστε να είναι κάπως καλύτερη η υπόλοιπη διατροφή μου.

Senior Member
    Αν ειναι παροδικη η λιγουρα, την απολαμβανουμε... Αν ειναι μονιμη, σκουρα τα πραγματα! Εξαλλου οποιος εχει πραγματικη θεληση και βαλει εναν στοχο, δεν θα σκεφτει ουτε λιγουρες ουτε τπτ. Αντε καλη μας δυναμη

Junior Member
    επειδή μια ζωή ήμουν λαίμαργο παιδί (και αυτός είναι ο μόνος λόγος που πήρα βάρος), σε μένα έπιασε το εξής: αν δεν το βλέπεις, αν δεν το έχεις κοντά, αυξάνονται οι πιθανότητες να μην το φας.
    πέτα όλα τα παχυντικά και ανθυγιεινά από το σπίτι, πέτα τους καταλόγους των ντελίβερι, ανέβαλε την ώρα που θα ικανοποιήσεις τη λιγούρα για αργότερα, όταν θα έχουν κλείσει τα σούπερ μάρκετ και θα πρέπει να περπατήσεις κανά χιλιόμετρο για να βρεις κάτι ανοιχτό. μπορεί να βαρεθείς να ξεκινήσεις, ή μέχρι να φτάσεις να έχεις μετανιώσει. 9 στις 10 πιάνει.

Senior Member
    πετα και το ταιρι σου κ την πεθερα απο το παραθυρο κ σιγουρα δεν θα εχεις καμια πηγη φαγητου κοντα :P
    απο το γαμο κ μετα ταχω ολα τα παχυντικα μες τα ποδια μου,
    διαπιστωσα οτι στην αρχη ετρωγα κατα κορον,
    πλεον δεν μου κανουν αισθηση,
    σχεδον καθολου.
    αμα βλεπεις και διαρκως κ το εχεις φαει αρκετες φορες το βαριεσαι.

Junior Member
    Originally posted by koralaki
    πετα και το ταιρι σου κ την πεθερα απο το παραθυρο κ σιγουρα δεν θα εχεις καμια πηγη φαγητου κοντα :P
    απο το γαμο κ μετα ταχω ολα τα παχυντικα μες τα ποδια μου,
    διαπιστωσα οτι στην αρχη ετρωγα κατα κορον,
    πλεον δεν μου κανουν αισθηση,
    σχεδον καθολου.
    αμα βλεπεις και διαρκως κ το εχεις φαει αρκετες φορες το βαριεσαι.
    πίστεψέ με, το έχω σκεφτεί πολλές φορές να εκπαραθυρώσω τον σύζυγο. αλλά ευτυχώς έβαλε μυαλό.

Page 2 of 2 FirstFirst 12