hydroxycut-λιποτροπικα χαπια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
    Junior Member

hydroxycut-λιποτροπικα χαπια

Καλησπερα! ειμαι καινουργια στο φορουμ και ειμαι πολυ χαρουμενη που επιτελους βρηκα μια "κοινοτητα" με ανθρωπους που θελουν να χασουν βαρος, εχω ταλαιπωρηθει πολυ και ακομα ταλαιπωρουμαι....

Λοιπον, στο θεμα μας. Καποια μερα επεσε στα χερια μου ενα διαφημιστικο φυλλαδιο εταιρειας με συμπληρωματα διατροφης. Εκει ανακαλυψα οτι υπαρχουν χαπια που λεγονται λιποτροπικα. Αυτα ανεβαζουν το μεταβολισμο, μειωνουν την ορεξη και βοηθανε στην καυση των λιπων. Επισης ειναι φυτικα και εγκεκριμενα απο τον εοφ. Αυτα τα παιρνουν κυριως bodybuilders που θελουν να καψουν λιπος και να διατηρησουν το μυικο ιστο.

Τα κακα νεα ειναι οτι περιεχουν πολλη καφεϊνη, καθε καψουλα ειναι σαν 3 φλυτζανια καφε.

Εγω τα δοκιμασα παραλληλα με διαιτα, γενικα ψιλοκοβουν την ορεξη αλλα εμενα μου εφεραν καψιματα στο στομαχι, ειδικα το πρωι που τα παιρνεις με αδειο στομαχι. Επισης με επιαναν και κατι πονοκεφαλοι τα απογευματα (αυτο ισως να ειναι και ασχετο γιατι και οταν τα εκοψα συνεχισαν οι πονοκεφαλοι).

Υπαρχει κανεις αλλος που να τα εχει δοκιμασει να μου πει τη γνωμη του? Τα σταματησα επειδη σταματησα τη διαιτα και τωρα που λεω να ξαναρχισω (Δευτερα αυριο...) το σκεφτομαι να τα ξαναπαρω.

Ευχαριστω!

Junior Member
    θα παθεις μεγαλο ταρακουλο μην παίρνεις τέτοια πραγματα

Senior Member
    Κάνοντας στο παρελθόν για κάποια έτη βάρη κτλ και έχοντας μια στοιχειώδη γνώση γύρω από τα συμπληρώματα αλλά και γενικότερα τέτοιου είδους σκευάσματα, σε πληροφορώ ότι αυτά τα χάπια δεν έχουν έγκριση από τον ΕΟΦ και κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς περιέχουν μέσα.Πολλά από αυτά δε, έχουν μέχρι και εφεδρίνη αλλά και άλλες εξαιρετικά βλαβερές ουσίες.

Να ξέρεις ότι λιποδιαλυτικά σκευάσματα δεν υπάρχουν!Απλά αυτά, επειδή επιδρούν στο νευρικό σύστημα προκαλούν γενικότερη εγρήγορση στο σώμα με αποτέλεσμα περισσότερη καύση ΟΤΑΝ κάνεις αερόβια άσκηση κτλ.Μη σου φαίνεται καθόλου περίεργο να δε μπορείς να κοιμηθείς άνετα για μέρες ή νιώθεις νευρικότητα κτλ.Είναι από τα χάπια.

Φιλική συμβουλή:ΜΗΝ τα ξαναπάρεις!

Junior Member
    τα συγκεκριμενα εχουν εγκριση απο εοφ και ειναι φυτικα. σαφως και προκαλουν διγερση στον οργανισμο αλλα επαναλαμβανω οτι ειναι φυτικα, οπως διαβαχω στα συστατικα, και δεν περιεχουν εφεδρινη σιγουρα. Ξερω οτι δεν καινε το λιπος αλλα βοηθουν τις καυσεις, οπως για παραδειγμα το lipotox.

Senior Member
    Κοίτα εγώ σου είπα αυτά που ξέρω.Εσύ να νομίζεις αυτό δικαίωμα σου είναι.Προφανώς έχεις μπερδέψει την προέγκριση του ΕΟΦ για την κυκλοφορία με την έγκριση.Αν κάνω λάθος θα επανορθώσω.Αν και δε νομίζω στο συγκεκριμένο σκεύασμα.Δώσε μας ένα λινκ αν θες.

Μερσί.

Senior Member
    και τα δηλητηριωδη μανηταρια φυτικα ειναι δεν λεω .τι περιεχει?

Junior Member
    λοιπον, οριστε ενα λινκ που ισως βοηθησει. Λεει και στο site που θα δειτε, αλλα και στην ετικετα οτι εχει εγκριση εοφ, δεν ξερω! Γενικα, δε μου φαινεται καλο να τα δαιμονοποιουμε ολα, τσεκαρετε τα συστατικα και αν υπαρχει κατι επικινδυνο πειτε μου!

http://www.bodybuildingforyou.com/hy...ore-review.htm

Senior Member
    επειδη βαριεμαι να ψαχνω ολα τα συστατικα κοιτα μερικα FD&C Red No. 3, FD& (βαφη που δεν προερχεται απο φυσικο χρωμα -απαγορευμενη).Isopropyl alcohol ισχυροτερο απο την αλκοολη (ικανη να προκαλεσει καταστολη του νευρικου )propylene glycol δεν ειναι απαγορευμενη ουσια αλλα μπορει να προκαλεσει δερματιτιδες (σπανιος βεβαια)
    Titanium dioxide πιθανο για καρκινογενεσεις με ερευνα της International Agency for Research on Cancer (IARC) αυτο ειχαν πει και στις ειδησεις σχετικα μετα αναβολικα που πηραν οι αρσηβαριστες .και μη σου πω οτι εδειξαν και το συγκεκριμενο σκευασμα
    FD&C Yellow No. 5. ακομα μια βαφη μη φυσικου χρωματος.
    Caffeine anhydrous (Supplying 280mg caffeine), ενταξη επιτρεπομενη αναλογια 200 mg την ημερα ,βεβαια σε γιαγιες επιτρεπεται και 800 αλλα αυτο κολλαει αλλου
    Xanthinol Nicotinate δεν ειναι απαγορευμενη ουσια φυσικα ,προκαλει λιποδιαλυση με αυξηση της αιματοσης και θερμοκρασιας ,αλλα μπορει να οδηγησει σε υπερταση οποτε να εχεις ελκος καρδιακα προβληματα και προβληματα με το ηπαρ αντενδεικνυται.
    Evodia rutaecarpa καλη για προβληματα του γαστρενετρικου και εναντιον πονοκεφαλων ,μαλλον για μειωσει τις παρενεργεις που θα εχει η καφεινη και το τσαι .αυτα τα ολιγα.μαλλον ωρολογιακη βομβα θα γινεις

Junior Member
    ειναι τοσο επικινδυνα δηλαδη? Για να το λες...Παντως εχω την υποψια οτι καποια απο αυτα τα συστατικα τα προσλαμβανουμε και απο αλλα πραγματα που τρωμε, ειναι αληθεια? Επισης, αν επρεπε να διαλεξεις αναμεσα σε reductil και σε hydroxycut τι θα διαλεγες? Και μη μου πεις κανενα, αυτο το ξερω!

Senior Member
    τοτε μην με ρωτας ,
    αλλα ενα το ενα αλλο το αλλο εχεις μεγαλη ωρεξη? πολλα κιλα που χρειαζεται για λογους υγειας να μειωθουν πολυ γρηγορα?
    τα παντα εχουν καποιο κοστος (δεν εννοω χρηματικο)
    τουλαχιστον αυτα αναγραφουν τι περιεχουν για φαντασου για αυτα που δεν αναγραφουν ή αυτα που νοθευουν.

Junior Member
    εχω υψος 1.66 και βαρος 72 κιλα. Να φανταστεις οτι ιδια εποχη πριν 3 χρονια ημουν 85 και ιδια εποχη πριν 1 χρονο ημουν 57. Οπως καταλαβαινεις δεν μπορω να σταθεροποιηθω και ειμαι πραγματικα απελπισμενη, σε ενα χρονο 14 κιλα ειναι παααααρα πολλα. Θελω να χασω, αρχικα τουλαχιστον, λιγο γρηγορα για να παρω τα πανω μου και να συνεχισω χαλαρα με καλυτερη ψυχολογια

Senior Member
    ενταξη υπερβαρη εισαι δεν ειναι τοσο ασχημη η κατασταση ,με διαιτα και γυμναστικη πολλα γινονται αφου το εκανες μια θα το κανεις και δευτερη .αν και κατι μου λεει οτι η απαντηση δεν σε βοηθησε καθολου

Senior Member
    Σωτηρία καλωσήρθες,
    Πως τα κατάφερες και από 85 πήγες 57? Συγχαρητήρια και ας πήρες και 14 μετά. Αφού όμως αυτός ο τρόπος που τα είχες χάσει τότε σε βοήθησε γιατί δεν κάνεις το ίδιο. Σκέψου τον εαυτό σου στα 57, ονειρέψου τον.... τουλάχιστον εσύ τον έχεις δει 57 γιατί εγώ ποτέ. Είσαι πολύ κοντά... παλεψέ το...

Senior Member
    Έχω χάσει στη ζωή μου δεκάδες κιλά(20,30,40,50,60,...) και μάλιστα πολλές φορές,
    τα οποία και ξαναπήρα συνήθως και με το παραπάνω!
    Δε σημαίνει τόσα η απώλεια τους,όσα η επανάκτηση τους...
    Αν δεν αλλάξει η σχέση μας με το φαγητό ως προς την ψυχολογική του διάσταση,αλλά και πρακτικά,
    αν δεν αλλάξουμε τρόπο ζωής,διατροφικές συνήθειες,αν δεν προσθέσουμε την άσκηση...
    "στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε...
    χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια,
    μόνο τρόπο να κοιτάμε..."
    Σωτητία μου,ψαξ'το σφαιρικά και θα την βρεις τη λύση σου!
    Μόλις πάψεις να σαμποτάρεις τον εαυτό σου για λόγους,που μόνο εσύ γνωρίζεις,
    το αδυνάτισμα,ως απλή φυσική(θερμίδες που λαμβάνω-ενέργεια που καίω)θα έρθει!
    Και θα έρθει και σχετικά σύντομα γιατι δε σε χωρίζουν πολλά κιλά από το επιθυμητό...
    Μην πτοείσαι,ηρέμησε,αυτοαναλύ σου και δράσε!
    Τι απλά που φαίνονται!... Εσύ,Ναταλάκι μου,που τα λες,τι κάνεις;
    Φιλάκια πολλά,Σωτηρία μου,και καλή μας δύναμη!

Senior Member
    Originally posted by sotiria
    λοιπον, οριστε ενα λινκ που ισως βοηθησει. Λεει και στο site που θα δειτε, αλλα και στην ετικετα οτι εχει εγκριση εοφ, δεν ξερω! Γενικα, δε μου φαινεται καλο να τα δαιμονοποιουμε ολα, τσεκαρετε τα συστατικα και αν υπαρχει κατι επικινδυνο πειτε μου!

http://www.bodybuildingforyou.com/hy...ore-review.htm
    ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.Έχει και τις παρενέργειες από κάτω.Και ασφαλώς και δεν έχει έγκριση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ οργανισμού φαρμάκων.

Page 1 of 2 12 LastLast