λιποαναρρόφηση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 68
    Senior Member
    ναι το ξερω,ολες οι φιλες μου εχουν το αντιθετο προβλημα λεπτη μεση και χοντρα ποδια.ενω εγω κ στα 70 κιλα φορουσα κοντη φουστα αλλα τι να πει κανεις.ετσι ειναι αυτα,θελουμε παντα αυτο που δεν εχουμε μαλλον!

Senior Member
    αυτο το λυσαμε το θεμα με το στηθος που απο τις πολλες αυξομειωσεις εχει παρει τον κατηφορο πως το φτιαχνουμε χωρις νυστερι????αντε να το βρουν και αυτο

Senior Member
    ναι σωστο κ αυτο!εγω παντως αρχισα διαιτα επειδη δεν αντεχα το στηθος μου ενοιωθα να πνιγομαι!

Senior Member
    Originally posted by granita
    ναι κ εγω για αυτο ρωτησα.εναν σκουρα ε?βασικα θα ενημερωθω κ θα δουμε.γιατι πρεπει να κανω κατι μ αυτα τα πλαινα μου επιτελους!!!!!!
    κανε πλαγιους κοιλιακους
    παιδια ακουγεται ενδιαφερουσα μεθοδος (επιστημονικα παντα)
    παρολαυτα το να ειναι ενας που την κανει κ μαλιστα με τετοιο ονομα, σκουρα τα πραγματα!
    το δε κοστος ειναι απαγορευτικο αν σκεφτει κανεις οτι λογικα θα ειναι σε καθε συνεδρια...
    οπως κ ναχει προσωπικα δεν θα το εκανα ποτε, μου τραβηξε ομως την προσοχη σαν μεθοδος.

μονο κοιλιοπλαστικη σκεφτομουν για μετα απο εγγυμοσυνη αλλα οταν εμαθα πως γινεται το ξεχασα κ λατρεψα την κοιλιτσα μου.
    κ ας ξεχειλωσει κι αλλο δε με νοιαζει, θαχω ενα αστερακι μετα, θα πλακωθω κ στους κοιλιακους κ σοποιον αρεσω!

Senior Member
    επειδη οταν ημουν αδυνατη εκανα πολύ γυμναστικη δυστυχως οι πλαγιοι κοιλιακοι δεν βοηθανε σε τπτ σ αυτο το σημειο.καμια ασκηση δεν τα εξαφανιζει το χω ψαξει αρκετα.βεβαια σε ολους τους αντρες αρεσει δε ξερω γιατι,ακομα το ψαχνω!

Junior Member
    Θα ήθελα να σας μεταφέρω τη δική μου εμπειρία από κλασική λιποαναρρόφηση. Καταρχήν η διαδικασία είναι ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ και δεύτερον δεν υπάρχει νυστέρι με την κλασική έννοια, εκτός από την τρύπα ή τις τρύπες που θα ανοίξει ο γιατρός για να περάσει τη σύριγγα αναρρόφησης. Βέβαια, δεν έκανα σε μεγάλη επιφάνεια αλλά στο πρόσωπο, και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι και ανώδυνη και πολύ αποτελεσματική, από το πρώτο λεπτό. Και για όσες φοβούνται τη νάρκωση, όπως εγώ, μπορείτε να συζητήσετε με το γιατρό το ενδεχόμενη της τοπικής αναισθησίας. Δεν είναι πάντως τρομακτική εμπειρία, όπως φαίνετε να νομίζετε, και από τη στιγμή που την έκανα τα έβαλα με τον εαυτό μου που δεν το είχα κάνει νωρίτερα. Τώρα προγραμματίζω να κάνω στην κοιλιά από Σεπτέμβριο και το μόνο που με κρατά είναι το κόστος.

Senior Member
    Εμένα η σελίδα του συγκεκριμένου γιατρού -και αυτά που υπόσχεται- μ' αρέσουν αλλά 60 ευρώ για θεραπεία τέτοιου είδους "στην καρδιά του Κολωνακίου" όπως διαφημίζει ο ίδιος... μμμ... δεν ξέρω... συνήθως πας εκεί και σου βρίσκουν όχι μόνο το πρόβλημα που σε απασχολεί αλλά και 5-6 άλλα και σου πιπιλίζουν τον εγκέφαλο μέχρι να αγοράσεις κάποιο πρόγραμμα πολλαπλάσιας αξίας από αυτό που είχες υπόψιν σου... Πάντως ίσως μου κάνω δώρο μια επίσκεψη στο ιατρείο του όταν περάσω τις εξετάσεις! Ευχαριστούμε Γρανιτούλα!

Senior Member
    επειδη οταν ημουν αδυνατη εκανα πολύ γυμναστικη δυστυχως οι πλαγιοι κοιλιακοι δεν βοηθανε σε τπτ σ αυτο το σημειο.καμια ασκηση δεν τα εξαφανιζει το χω ψαξει αρκετα.βεβαια σε ολους τους αντρες αρεσει δε ξερω γιατι,ακομα το ψαχνω!

Αγγλιστί είναι τα λεγόμενα "love handles"!

http://www.flat-stomach-exercises.com/love-handles.html

Senior Member
    Originally posted by murcielago

Αγγλιστί είναι τα λεγόμενα "love handles"!

ναι αυτα τα καταραμενα μ εχουν καταστρεψει!!!!

http://www.flat-stomach-exercises.com/love-handles.html

Senior Member
    παντως κοριτσια πηρα τηλ να ρωτησω για ενημερωση και μου πε οτι το πιο συντομο ραντεβου που θα μπορουσα να κλεισω ειναι σε 2 βδομαδες!!!!!!

Senior Member
    Τελικά το έκλεισες? για πές....

Senior Member
    επειδη το σε δυο βδομαδες μου φανηκε πολυ μακρια (ειμαι ανυπομονη κ ως τοτε θα μου χει περασει) αφησα το τηλ μου αν ακυρωθει κατι να με παρουν.παντως ελεος ειναι ανοιχτα μεχρι τις 10 βραδυ κ δε βρηκε ενα κενο?τι να πω..

Senior Member
    Mάλλον έχει πέσει πολλή δουλειά !

Senior Member
    XAXA λες?

Senior Member
    κοριτσια πηγα για ενημερωση κ αφου περιμενα μιση ωρα γιατι ειχε παρα πολύ κόσμο,ειδα κ ενα σωρο διάσημους.
    αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ειδα παρα πολλούς αντρες!Μιλαμε παρα πολλούς!!!κ μικρα αγορια (εννοω 18 χρονων).
    παντως κοιτουσα τη κορη αυτουνου του γιατρου που το χει να δω αν εχει ιχνος λιπος πανω της αλλα δεν ειχε.μου εξηγησε τα παντα τωρα δε ξερω αν θα κανω ετσι κ αλλιως δεν ειχε ραντεβου οποτε εχω δυο βδομαδες να το σκεφτω.ποιος ξερει ισως να χω γινει κουκλαρα μεχρι τοτε κ να μη χρειαστει!χιχι

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast