στατικο ποδηλατο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
    Senior Member

στατικο ποδηλατο

εγω που εχω λεπτα ποδια και εχω ολο το λιπος στην κοιλια το να κανω ποδηλατο θα με οφελησει καθολου???

Senior Member
    το πρωτο λιπος που χανεται οταν κανεις σωστη διατροφη κα σκηση ειναι της κοιλιας...

Senior Member
    εγω παντως με ποδηλατο μονο ποδια ειχα σφιξει πολύ.γυμναζεται ολο το κορμι αλλα δε νομιζω οτι ειναι το καλυτερο για κοιλια.

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    το πρωτο λιπος που χανεται οταν κανεις σωστη διατροφη κα σκηση ειναι της κοιλιας...
    γιατι?

Senior Member
    βασικα πανω σ αυτο νομιζω οτι ο καθενας χανει αναλογα με τον τυπο σωματος του.εγω δλδ που εχω λεπτα ποδια εχασα τους λιγοτερους πόντους στα ποδια.

Senior Member
    ετσι μουπαν γυμναστης κ διαιτολογος, ετσι ειδα κ εγω...

Senior Member
    δεν επιχειρηματολογησαν καθολου?

Senior Member
    εγω γκρινιαξα οτι "ωχ πως χανεται τωρα η κοιλια" κ ειπαν οτι γενικα ειναι το πρωτο λιπος που θα καει με σωστη διατροφη + κινηση
    κ μαλιστα ρωτησα για διαδρομο που ειχα τοτε κ συγκεκριμενα ειπαν οτι κατευθειαν της κοιλιας το λιπος καιει (ο διαδρομος).

Senior Member
    α δηλαδη να συνεχισω ε???θα με οφελησει....???
    βασικα επειδη στα ποδια δεν παιρνω ποτε ειναι ηδη σφιχτα....εν το μεταξυ καθομαι στο ποδηλατο βαζω και επεισοδια και ουτε που το καταλαβαινω..

Senior Member
    οτιδηποτε αυξανει τον ρυθμο της καρδιας, φερνει χαμογελο στα χειλη κ αναψοκοκκινισμα στα μαγουλα ειναι καλο

Senior Member
    δεν νομιζω να μπορουσες να το τοποθετήσεις καλύτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

Junior Member
    Originally posted by pennou
    εγω που εχω λεπτα ποδια και εχω ολο το λιπος στην κοιλια το να κανω ποδηλατο θα με οφελησει καθολου???
    βεβαια!δεν επιβαρυνει και τους αστραγαλους και ειναι καλο για οσους εχουν πλατυποδια.επισης το κανονικο κανει καλυτερη δουλεια διοτι το χρησιμοποιεις και δεν γινετε κρεμαστρα μετα απο λιγο.επισης θα δεις τα ποδια σου να γινονται καταπληκτικα και 8α βοηθησει τρομερα στους κοιλιακους!!!!!θα διναμοσουν τα ποδια σου και θα χασεις κιλα σιγουρα γιατι κανει καλυτερη δουλεια απο το τρεξιμο!αλλα να κανεις εξω να πηγαινεις στη δουλεια,για ψωνια και οπου μποριεσ >παρε σπαστο να μπαινει σε συγκοινωνιες και τραμ ανετα οταν κουραζεσε τσουπ στο λεωφορειο και σπιτι σου>εγω εχω ποδηλατο 1 μηνα τωρα και δεν με πονανε ποια τα ποδια μου απο το περπατημα και το τρεξιμο εχουν δυναμωσει κι ολασ και εχουν γραμμωσει και εχουν σφιξει οι κοιλιακοι μου !!!μη φωβασε τις ανηφορες!!!κανουν δουλεια και βαζεις 1 ταχυτητα και μια χαρα!!!!

Junior Member
    το στατικο δεν νομιζω οτι εχει τοσα πλεονεκτηματα αλλα το ποδηλατο σιγουρα εχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    απλα το ειχα στο μπαλκονι μου και ειπα να το φερω στο δωματιο μου και κανω κανα 30λεπτο την ημερα..αλλα δεν με ενδιαφερει τοσο στα ποδια οσο στην κοιλια...θα κανει δουλεια σε ολο το σωμα??

Junior Member
    με την αεροβια χανεισ κιλα και λιπος!τωρα το στατικο ναι μεν εχει ταχυτητες αλλα ουτε ορθοπεταλια κανεις ουτε ισορροπια κρατας(όπου δουλευουν οι μυες)ουτε εναλαγες ανηφορας κατηφορας>με 30 (αν μπορεις και παραπανω καλο ειναι 30 λεπτα ποδηλατο ειναι λιγα)ωρα καθε μερα κατι θα δεις σιγουρα κατι θα χασεις κιλα>την ωρα που κανεις αν φροντιζεις τη σταση σου και εχεις εξω στηθος σφιγγεις κοιλια και αναπνεεις σωστα θα δεις αποτελεσματα>δεν μπορεισ να κανεισ και κανα κοιλιακο και καμια διαταση μετα???σκετο θα το κανεις?

Page 1 of 2 12 LastLast