Μπορεί κάποιος να χάσει 30+Kg με δική του διατροφή?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
    Senior Member

Μπορεί κάποιος να χάσει 30+Kg με δική του διατροφή?

εμενα μια φιλη μου εχει χασει περιπου 25 κιλα μονη της.απλα με σωστη διατροφη και διαδρομο περιπου 3 φορες τη βδομαδα!

Senior Member
    εγω πιστευω οτι γινεται...

Nαι!
    1.Το αγορι μου.Οταν τελειωσε το λυκειο ηταν 125 κιλα με 1.90 υψος.6 μηνες μετα , με αυστηρη
    διατροφη και καθημερινη 3ωρη ασκηση[μπακετ,μπαλα,διαδρομο] εφτασε 88 κιλα.Μεχρι σημερα που
    ειναι 5ο ετος στο πανεπιστημιο εχει σκαμπανεβασματα 6-7 κιλων αλλα οταν "ξεφευγει" τα χανει
    παντα.Το μπασκετ να ειναι καλα.
    2.Πολυ καλη μου φιλη απο 130 κιλα μεσα σε 1μισι χρονο με διατροφη και κατα καιρους ακτινς
    εχει φτασει 75 κιλα [1.80 υψος]
    3.ΕΓΩ!!Αργησα βεβαια ...τα εχασα σε 2 χρονια τα κιλα και μετα ειναι σκαμπανεβασμα λογω πολυμηνης
    χρησης κορτιζονης και μην ξεχναμε οτι ειμαι και βουλιμικη αρα σκεψου ποσα πισωγυρισματα και
    διαλειμματα ειχα.
    4.Κοπελες απο το φορουμ..για παραδειγμα η Δαναη.
    Παραδειγματα υπαρχουν πολλα με ενα κοινο παρονομαστη ενα:την θεληση!Δεν υπαρχει περιπτωση
    να μη τα καταφερεις αν εχεις βαλει στοχο.

Senior Member
    Εγώ να είμαι ειλικρινής δεν τα έχασα εντελώς μόνη μου. Μια φίλη είναι διαιτολόγος και μου έδινε κατευθύνσεις από την αρχή. Επίσης όταν κόλλησα με κάτι βλακείες που έκανα, με ανέλαβε κανονικά και με ξεκόλλησε ώστε να χάσω τα 10 κιλά στο τέλος.

Το θέμα για μένα όμως δεν είναι αν μπορείς να χάσεις κιλά μόνος σου, προφανώς μπορείς. Απλά κόβεις θερμίδες. Αλλά το να τρέφεσαι υγιεινά και να παιρνεις όλα τα στοιχεία που πρέπει. Έχω δει ανθρώπους δηλαδή να χαλάει το δέρμα τους, να κάνουν κηλίδες κλπ από έλλειψη θρεπτικών συστατικών και κυρίως να μην είναι υγιείς. Το τελευταίο επειδή είμαι γυμνάστρια μπορώ να το καταλάβω πολύ εύκολα. Ανθρώπους κάτω από 40 δλδ που είναι μονίμως κουρασμένοι και εξαντλούνται αμέσως. Και νομιζω η υγεία πρεπει να είναι ο βασικός άξονας στο θέμα βάρος και δίαιτα κλπ

Senior Member
    κι εγω εχω χασει μεχρι τωρα 21 κιλα και συνεχιζω. σε 2 χρονια βεβαια αλλά δεν εχω στερηθει και πολλα. ποτε βαζω, ποτε χανω αλλά στο συνολο τα εχω χασει τα 20. με θεληση και προσπαθεια ολα γινονται.

Senior Member
    εξαλλου ας μην κοροϊδευομαστε ο διαιτολογος θα σου δωσει ενα μπουσουλα απο κει και περα εσυ θα κανεις ολη την δουλεια...ολοι λιγο πολυ ξερουμε τι μας οφελει και τι οχι...θεωρω οτι ο διαιτολογος βοηθαει σε περιπτωσεις που χρειαζεσαι επιβλεψη αλλιως δεν κανεις κατι..

Senior Member
    Φυσικά και γίνεται, πάρα πολλά παιδιά στο φόρουμ αλλά και εκτός που γνωρίζω το έχουν καταφέρει.

Προσωπικά περισσότερα κιλά έχασα μόνη μου και πολύ λιγότερα με τους διαιτολόγους που τους παράτησα πλέον για πάντα.
    Αρκεί να το θέλεις και να το βάλεις στόχο..

Senior Member
    φυκικα μπορεις -κατα τη γνωμη μου- αλλα αναλογως το χαρακτηρα και τις συνηθειες καθως και το ΠΕΙΣΜΑ του καθενα αυτο ειναι αναλογικα πιο ευκολο ή πιο δυσκολο..
    για μενα ειναι δυσκολο να χασω 15-17 κιλα μονη μου...σιγουρα δε θα καταφερνα 30+....επειδη με ξερω..
    θελει πολλες θυσιες...θελει γυμναστικη, αυστηρο προγραμμα, σωστο μαγειρεμα, ψυχολογικη υποστηριξη!
    Ελπιζω και ευχομαι να τα καταφερεις! για να μας βαλεις τα γυαλια!!!!
    καλη τυχη!

Senior Member
    Ναι μπορεί! 'Εχω χάσει πάνω απο 30kg μόνη μου, βέβαια στα 20κάτι μου (μη βλέπεις που κατάντησα τώρα :P )
    Πιστεύω ότι τα πρώτα 20kg είναι και αυτα που είναι γρήγορα και σχετικά εύκολα να χάσουμε..
    Στα τελευταία 10kg, επειδή αισθανόμουν πολύ όμορφα με τον εαυτό μου και τα καινούρια μου ρουχαλάκια άρχισα να καθυσυχάζομαι επικίνδυνα...
    Επείσης τα κιλά πέφταν με πολύ αργούς ρυθμούς και γινόταν όλο και πιο δύσκολο.. για αυτό και μου πήραν έναν ολόκληρο χρόνο με σχετικά σκαμπανευάσματα αλλά τα κατάφερα.

Αυτή τη φορά πιστεύω ότι στα τελευταία μου ίσως να χρειαστεί λίγο πιο <επαγγελματική> βοήθεια και σπρώξιμο, μιας και είμαι μεγαλύτερη... Προς το παρών όμως σκέφτομαι <Δυνατά να χάσεις τα 20 πρώτα και μετά βλέποντας και κάνοντας>

Senior Member
    φυσικα και μπορεις και 30 και 40 και 50 και οσα θελεις!
    ειναι θεμα αποφασης...τα βαζεις καττω ττα ζυγιζεις και λες:"τι θελω περισσοτερο?ττις χιλιες δυο βλακειες που με παχαινουν και με αρρωστταινουν η ητν υγεια μου και μια ωραια εμφανιση?"
    βαζεις λοιπον στοχο και ακολουθεις ρτο δρομο που θα σε βγαλει εκει ακριβως...δεν ειναι τιποτα...ολα ειναι σοτ μυαλο...

...η ζωη ειναι πολυ πιο ωραια σε ολα τα επιπεδα με 30, 40, 50, 60, κιλα λιγοτερα και πιστεψε με αξιζει η προσπαθεια οσο δε φανταζεσαια

οσο γι αυτο που αναφερει η κοπελα πιο πανω...σκεψου οτι εχασα 51 κιλα(και συνεχιζω και ειμαι 41 ετων...
    ττα παντα γινονταιι...ολα ειναι δυναττα...αρκει να ττο θελουμε πραγματικα...

(σορρυ για τττην εμφανιση ττου κειμενου εχω προβλημα με ττα πληκρα!!)

Senior Member
    Originally posted by sofia68
    ειναι θεμα αποφασης...τα βαζεις καττω ττα ζυγιζεις και λες:"τι θελω περισσοτερο?ττις χιλιες δυο βλακειες που με παχαινουν και με αρρωστταινουν η ητν υγεια μου και μια ωραια εμφανιση?"
    βαζεις λοιπον στοχο και ακολουθεις ρτο δρομο που θα σε βγαλει εκει ακριβως...δεν ειναι τιποτα...ολα ειναι σοτ μυαλο...

...η ζωη ειναι πολυ πιο ωραια σε ολα τα επιπεδα με 30, 40, 50, 60, κιλα λιγοτερα και πιστεψε με αξιζει η προσπαθεια οσο δε φανταζεσαια

οσο γι αυτο που αναφερει η κοπελα πιο πανω...σκεψου οτι εχασα 51 κιλα(και συνεχιζω και ειμαι 41 ετων...

Σοφακι σε ποσο καιρο τα εχάσες όλα αυτα βρε θηριο?μπραβοοοοο σου να παιρνουμε κουραγιο και εμεις

Senior Member
    petallouditsaa μου αλλαξα τροπο ζωης σττις 7/10/2009...6 μηνες και καττι...

δε γυριζω πισω....!!!!

Senior Member
    petallouditsaa μου αλλαξα τροπο ζωης σττις 7/10/2009...6 μηνες και καττι...

δε γυριζω πισω....!!!!
    ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!
    ουτε εγω γυριζω πισω!!!!!!!!!!!!!!! μονο που εγω σε διπλασιο χρονο δηλ 12 μηνες δες ποσα εχασα μονο...φυσικα ειχα απιστευτα κολληματα αλλα δεν ειναι δικαιο :P

Senior Member

Σοφία είναι αλήθεια οτι η ʼτκινς άλλαξε λίγο? κάπου διάβασα κάτι τέτοιο, ξέρεις κάτι?

Senior Member
    BettyG μου, την ειχα κανει στα 18 μου για 10 μερες...(τριχες δηλαδη...)οποτε δε θυμαμαι πως ηταν τοτε η διαιτα(μιλαμε και για εποχη Δευκαλιωνα, ε?!...λοοοολ!!)...το μονο που μου εμεινε απο τοτε ειναι να πινω σκετο τον φραπε....
    Το βιβλιο δεν αξιωθηκα να το παρω...αλλα με βοηθησε παρα παρα πολυ το παρακατω σαιτ...

http://www.lowcarblife.org/viewtopic.php?f=31&t=787

Page 1 of 2 12 LastLast