Results 16 to 30 of 91
Thread: specific cellulite
-
24-06-2010, 17:58 #16
Originally posted by tidekpe
Bρε Μαρουλάκι, να σε ρωτήσω γιατί κάποιο λάθος πρέπει νά έχω κάνει...απ'τη στιγμή που παραγγέλνεις σ'αυτό το φαρμακείο, πρέπει να ακολουθήσεις κάποια άλλη διαδικασία; Παρήγγειλα προχτές τα κιλοκίλερ αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση...πρέπει νά πάρω τηλ. ή κάτι τέτοιο;;;;;
και την επομενη μερα ερχονται με κουριερ.Μειλ επιβεβαιωσης
σου ηρθε;Σε ποια πολη εισαι;
- 24-06-2010, 23:35 #17
Eίμαι Αθήνα και σήμερα είδα το μέιλ επιβεβαίωσης...αλλά δε θα με πάρουν τηλ. πριν έρθουν;
24-06-2010, 23:44 #18
Originally posted by marou_laki
Κοριτσια , πρεπει να σας το πω , το πηρα απο το pfarmacy4u 17,10 ευρω.Ειναι η πιο φτηνη τιμη
απο οσες εχω βρει στο νετ και εχω ακουσει και εδω μεσα.Καλα για τα φαρμακεια εξω δε το συζητω...
Αν πληρωσεις με πιστωτικη/προπληρωμενη δεν πληρωνεις μεταφορικα , ενω αν πληρωσεις με αντικαταβολη
πληρωνεις 3 ευρω.Ερχεται με κουριερ την επομενη μερα της παραγγελιας!Ειμαι πολυ ενθουσιασμενη.Σημερα το ξεκιναω!
Υ.Γ.Δεν υπαρχει στη λιστα του pharmacy4u, εστειλα μειλ και συνεννοηθηκαμε!
edit:Η γευση του μου αρεσει πολυ
25-06-2010, 12:58 #19
Μαρουλάκι μου, αυτή την prepaid που την βρίσκεις? ενδιαφέρομαι κι εγω και δε θέλω να δώσω την κάρτα μου....
BettyG, οταν κανω παραγγελια ,την ιδια στιγμη μου ερχεται μειλ επιβεβαιωσης και την επομενη μερα ερχεται το κουριερ.Δεν με παιρνουν τηλεφωνο απο το φαρμακειο.Δε μπορω να καταλαβω τι εγινε ..Μηπως ηρθε το κουριερ και δεν σε βρηκε σπιτι;Παρτους ενα τηλεφωνο οπωσδηποτε να δεις τι εγινε!!
26-06-2010, 15:19 #20
Ήρθα κι εγώ! Η δική μου κυτταρίτιδα ήταν πάντα ορατή απο μακριά, με μυωπία ή χωρίς! Τώρα μετά από 3 μήνες τριψήματος, σχεδόν καθημερινής απολέπισης, μασάζ και κρέμες βελτιώθηκε. Δεν είναι αυτά τα μικρά μικρά μπαλάκια παντού. Τώρα έχω μεγάλες λακκούβες! Βέβαια χαμηλά στον πισινό και πάνω απο το γόνατο είναι το ίδιο χάλι. Αυτές οι λακκούβες είναι κυτταρίτιδα έτσι δεν είναι; Δεν είναι ομοιόμορφα στρωμένο το πάχος από μέσα ε; χιχιχι Κι έχω κι αυτό το κρέμασμα εσωτερικά που λέει και η chrys.
Περιμένω ν' ακούσω αποτελέσματα απ' όσες το δοκίμασαν.
Α! να σας πω, οταν ολοκληρώσεις την "θεραπεια" και το σταματήσεις...ξαναεμφανίζε� �αι;;;;
26-06-2010, 20:17 #21
lenapapa, ειναι χαλι αυτη η κυτταριτιδα οντως....Μετα απο 3 μηνες τριψιματος με κρεμες και πηλινγκ κι ακομη εκει οι λακουβες??? Μη μου λες τετοια τωρα....ωχ...
Τελικα....τζαμπα κοπος μου φαινεται...αλλα και παλι, κανει καλο δερμα ολο αυτο που κανεις και σε κανει να αισθανεσαι καπως καλυτερα με το σωμα σου, ετσι πιστευω.Εγω οσο εχω ορεξη θα τριβομαι, γτ δεν ειμαι και πολυ φαν του τριψιματος και του πασαλλειματος.Περιμενω να δω αποτελεσματα και με το σπεσιφικ...Σημερα ειναι 4η μερα, εχω αλλες 6, το κακο ειναι πως ειμαι σε φαση αναμονης περιοδου και δεν ξερω αν θα φανει αποτελεσμα λογω κατακρατησης υγρων. Αλλα το 1.5 λιτρο την ημερα με την αμπουλα μεσα, συν εξτρα κανενα μισολιτρο ακομη νερο στη διαρκεια της μερας, συν φρουτα, καρπουζι ιδιως...ελπιζω να μη με επηρεασει τοσο η κατακρατηση...ξερω κι εγω...ετσι λεω...
Εν αναμονη, και μολις τελειωσω θα ενημερωσω!
26-06-2010, 20:21 #22
Originally posted by marou_laki
Μαρουλάκι μου, αυτή την prepaid που την βρίσκεις? ενδιαφέρομαι κι εγω και δε θέλω να δώσω την κάρτα μου....
BettyG, οταν κανω παραγγελια ,την ιδια στιγμη μου ερχεται μειλ επιβεβαιωσης και την επομενη μερα ερχεται το κουριερ.Δεν με παιρνουν τηλεφωνο απο το φαρμακειο.Δε μπορω να καταλαβω τι εγινε ..Μηπως ηρθε το κουριερ και δεν σε βρηκε σπιτι;Παρτους ενα τηλεφωνο οπωσδηποτε να δεις τι εγινε!!
26-06-2010, 20:22 #23
Επισης lena, οταν σταματας εμφανιζεται ξανα, ετσι εχω διαβασει σε πολλες κριτικες για διαφορα προιοντα για την κυτταριτιδα,.Δεν περιμενω να εξαφανιστει...δεν εχω τετοιες προσδοκιες, απλα να μειωθει εστω και προσωρινα, τωρα που ειναι και καλοκαιρι..αυτο με ενδιαφερει προς το παρον.Εξαλλου, θεωρω πως μονο με γυμναστικη , ιδιαιτερα εντονο περπατημα, μειωνεται αρκετα εμφανως! Το ξερω, γτ τωρα που κανω καθιστικη ζωη εχει χειροτερεψει επικινδυνα...
Κι αυτο το"κρεμασμα " στο εσωτερικο των μηρων δεν ειναι τπτ αλλο απο χαλαρωση..."βαραινει" το λιπος...μπλιαχ.....χαχχαχαχα
27-06-2010, 12:48 #24
Originally posted by chrys
Επισης lena, οταν σταματας εμφανιζεται ξανα, ετσι εχω διαβασει σε πολλες κριτικες για διαφορα προιοντα για την κυτταριτιδα,.Δεν περιμενω να εξαφανιστει...δεν εχω τετοιες προσδοκιες, απλα να μειωθει εστω και προσωρινα, τωρα που ειναι και καλοκαιρι..αυτο με ενδιαφερει προς το παρον.Εξαλλου, θεωρω πως μονο με γυμναστικη , ιδιαιτερα εντονο περπατημα, μειωνεται αρκετα εμφανως! Το ξερω, γτ τωρα που κανω καθιστικη ζωη εχει χειροτερεψει επικινδυνα...
Κι αυτο το"κρεμασμα " στο εσωτερικο των μηρων δεν ειναι τπτ αλλο απο χαλαρωση..."βαραινει" το λιπος...μπλιαχ.....χαχχαχαχα
ακούγεται μάταιο μετά από 3 μήνες, αλλά δεν είναι. Η ψυχολογία είναι πολύ καλύτερη όντως, νιώθω ότι κάνω κάτι πολύ καλό κάθε φορά που τρίβομαι, ποτέ το δέρμα δεν είναι αφυδατωμένο, εν αντιθέσει με παλιά και η εικόνα έχει βελτιωθεί πολύ. Βασικά οι μεγάλες λακκούβες είναι καλύτερες από τον φλοιό πορτοκαλιού, χιχι.
Παντως αυτό με την γυμναστική δεν το καταλαβαίνω, αν δεν φύγει το λίπος πως θα βελτιωθεί; Να σφίξει ή να γραμμωθεί το λίπος δεν γίνεται, άρα όσο υπάρχει θα υπάρχει και η κυτταρίτιδα, είτε λίγη είτε πολύ, σε εμένα τουλάχιστον. Πάντως δεν με εντυπωσιάζει η αργή προοδος μου, αν σκεφτείς ότι για πρώτη φορά μετά από 26 χρόνια κάνω σωστή διατροφή και δεν έχω πέσει και με τα μούτρα στην πρασινάδα, για να γίνει συνήθεια και να μπορέσω να το διατηρήσω.
Είδομεν...
27-06-2010, 13:43 #25
Παντως αυτό με την γυμναστική δεν το καταλαβαίνω, αν δεν φύγει το λίπος πως θα βελτιωθεί;
Aυτο λεω!! Πως με γυμναστικη καιγεται το λιπος, οχι οτι σφιγγει η γραμμωνεται.
Με περπατημα ειδικα εντονο, εχεις πολυ καλα αποτελεσματα , αλλα...σε τακτικη βαση αυτο.Εγω εχω διαδρομο σπιτι και να φανταστεις βαριεμαι να ανεβω...εκει να δεις τεμπελια!
Αλλες φορες ξεκιναω πορωμενη κι αλλες τα παραταω...Αν δε σου γινει συνηθεια κατι...τι να λεμε τωρα....
Η αργη προοδος lenapapa ειναι το κλειδι!! Και σιγα μην τρως μαρουλια απο το πρωι ως το βραδυ!!
Απλα, τωρα ειναι καλοκαιρι, εχουμε ποικιλια φρουτων και λαχανικων, το σωμα ζηταει πολυ περισσοτερο νερο απ'οτι το χειμωνα, κι ολα αυτα συμβαλλουν στο να εδραιωσουμε καποιες καλες συνηθειες...οσο μπορουμε τεσπα.
Κι εμενα η διατροφη μου δεν ειναι αυτο που λεμε αμιγως "διαιτητικη". Ξερω τι να αποφευγω, απλα καμια φορα, λογω συγκυριων(εξοδος, περιοδος κτλ) τα χαλαω λιγο, αλλα δε γινεται διαφορετικα.
Το θεμα ειναι να μην κολλαμε στις παρασπονδιες που καναμε, και την επομενη να συνεχιζουμε με καθαρο μυαλο κι οχι τυψεις κι ενοχες!
Καποτε ετρωγα κατι παραπανω και παχυντικο και μετα ελεγα το κλασσικο" τωρα τα χαλασα! ας παει και το παλιαμπελο!" αλλα δεν ειναι ετσι.
Τωρα κανω ο'τι κανω , το απολαμβανω γτ το ζηταει η εκαστοτε περιπτωση και μετα συνεχιζω κανονικα χωρις ενοχες.
Για το μονο που εχω τυψεις ειναι που εχω το διαδρομο και δεν ανεβαινω...
Θελω μαλλον καποιον να μου βαλει τις φωνες!!! χαχαχχα
Καλη συνεχεια σου ευχομαι!
27-06-2010, 13:44 #26
Παντως αυτό με την γυμναστική δεν το καταλαβαίνω, αν δεν φύγει το λίπος πως θα βελτιωθεί;
Aυτο λεω!! Πως με γυμναστικη καιγεται το λιπος, οχι οτι σφιγγει η γραμμωνεται.
Με περπατημα ειδικα εντονο, εχεις πολυ καλα αποτελεσματα , αλλα...σε τακτικη βαση αυτο.Εγω εχω διαδρομο σπιτι και να φανταστεις βαριεμαι να ανεβω...εκει να δεις τεμπελια!
Αλλες φορες ξεκιναω πορωμενη κι αλλες τα παραταω...Αν δε σου γινει συνηθεια κατι...τι να λεμε τωρα....
Η αργη προοδος lenapapa ειναι το κλειδι!! Και σιγα μην τρως μαρουλια απο το πρωι ως το βραδυ!!
Απλα, τωρα ειναι καλοκαιρι, εχουμε ποικιλια φρουτων και λαχανικων, το σωμα ζηταει πολυ περισσοτερο νερο απ'οτι το χειμωνα, κι ολα αυτα συμβαλλουν στο να εδραιωσουμε καποιες καλες συνηθειες...οσο μπορουμε τεσπα.
Κι εμενα η διατροφη μου δεν ειναι αυτο που λεμε αμιγως "διαιτητικη". Ξερω τι να αποφευγω, απλα καμια φορα, λογω συγκυριων(εξοδος, περιοδος κτλ) τα χαλαω λιγο, αλλα δε γινεται διαφορετικα.
Το θεμα ειναι να μην κολλαμε στις παρασπονδιες που καναμε, και την επομενη να συνεχιζουμε με καθαρο μυαλο κι οχι τυψεις κι ενοχες!
Καποτε ετρωγα κατι παραπανω και παχυντικο και μετα ελεγα το κλασσικο" τωρα τα χαλασα! ας παει και το παλιαμπελο!" αλλα δεν ειναι ετσι.
Τωρα κανω ο'τι κανω , το απολαμβανω γτ το ζηταει η εκαστοτε περιπτωση και μετα συνεχιζω κανονικα χωρις ενοχες.
Για το μονο που εχω τυψεις ειναι που εχω το διαδρομο και δεν ανεβαινω...
Θελω μαλλον καποιον να μου βαλει τις φωνες!!! χαχαχχα
Καλη συνεχεια σου ευχομαι!
27-06-2010, 13:46 #27
συγγνωμη...για το 2ο ποστ, αλλα προσπαθουσα να καταλαβω πως κανουμε quote....
πως γινεται?? help!!
27-06-2010, 16:57 #28
συγγνωμη...για το 2ο ποστ, αλλα προσπαθουσα να καταλαβω πως κανουμε quote....
πως γινεται?? help!!
Ναι συμφωνώ η αργή προοδος είναι το καλύτερο. Έχω σταματήσει την δίατα 2 μηνες περίπου τωρα και συνεχιζω να χανω γυρω στα 100-200 γραμ. την βδομαδα, δεν ειναι πολλα, συχνα δεν φαινονται στην καν ζυγαρια, αν υπολογισεις περιοδο, ελλειψη τακτικοτητας εντερου κτλ, αλλά χανονται και ξαφνικα βλεπω οτι από 59 πχ πηγα στα 58.800 και χαιρομαι παρα πολυ. Ενα ψηφίο κανει τρομερη διαφορα!
Απλά εχω την αισθηση οτι η κυτταριτιδα εμεινε στασιμη και πλησιασε και η ώρα της παραλιας και μου την εδωσε...
27-06-2010, 20:43 #29
marou_laki και chrys ,εσεις που το παιρνετε για μερες το σκευασμα τι αποτελεσματα εχετε???? ειχα διαβασει στο θεμα κυτταριτιδα για μια κοπελα που δηλωνε οτι και η κυτταριδα μειωθηκε και απωλεια ποντων ειχε και 1,2 κιλα κατω ηταν μετα απο 10 μερες!!!! εσεις πως τα πατε???? ρωταω γιατι σε λιγες μερες τελειωνω το lipotox και αναρωτιεμαι με τι να συνεχισω!!!!
27-06-2010, 21:18 #30
Ειμαι στην 4η μερα ,οποτε δεν εχω ακομα ορατο αποτελεσμα.Καθε 10 μερες θα ενημερωνω για ποντους
και κυτταριτιδα!
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια