Results 31 to 45 of 91
Thread: specific cellulite
-
27-06-2010, 21:21 #31
κι εγω ειμαι σημερα στην 5η μερα...μολις τελειωσω και τη 10η θα ενημερωσω παραυτα!!
- 27-06-2010, 21:47 #32
Πάντως παλιότερα που χρησιμοποιούσα το gel της Vichy είχα πολύ καλά αποτελέσματα(σε συνδιασμό με δίατα).Βέβαια το χρησιμοποιούσα για 3 μήνες σερί και μετά μήνα παρά μήνα για άλλους 6 μήνες.Είχα χάσει πόντους,η κυτταρίτιδα μειώθηκε κατά πολύ και το δέρμα έγινε πιο ελαστικό!
30-06-2010, 16:37 #33
Δεν ξερω, δε μπορω ακομη να ξεχωρισω αποτελεσματα, ισως επειδη ειμαι σε αναμονη περιοδου, κι εχω τα γνωστα πρηξιματα και ειναι επομενο, τα ρουχα να ειναι λιγο τσιτωμενα...Σε 2 μερες τελειωνω τα σπεσιφικ, αλλα δεν ξερω αν πρεπει να ενημερωσω...(δεν ξερω σε ποια φαση θα ειμαι..αν θα εχει ερθει η περιοδος κτλ), οποτε προτεινω να ενημερωσω οριστικα μολις τελειωσει και η περιοδος κι αρχισω να επανερχομαι στα φυσιολογικα δεδομενα. Αν παρολα αυτα, την Παρασκευη, διαπιστωσω καποια αλλαγη, θα γραψω αμεσως!
30-06-2010, 20:12 #34
Πάντως όσες παίρνετε τις αμπούλες ή κάνετε οτιδήποτε για την κυτταρίτιδα αποφύγετε να κοιτάτε καθημερινά στον καθρέφτη τα σημεία που έχουν πρόβλημα, εκτός του ότι θα κάνετε τρελές χαρές μόλις δείτε την διαφορά, θα είναι και πιο εύκολο να την διαπιστώσετε.
Πιάνει σας λέω!
30-06-2010, 20:26 #35
Σωστοοοοο!!! Μεχρι τωρα εριχνα κλεφτες ματιες, δεν ψαχνονμουν λεπτομερως, αλλα ετσι κι α λλιως 2 μερες απεμεινα...για να δουμε!
01-07-2010, 13:46 #36
Εχω δει καποια διαφορα και τα παιρνω μια εβδομαδα.Εννοειται οτι θα τα συνεχισω για 1 μηνα
τουλαχιστον .
03-07-2010, 12:40 #37
Λοιποοοοον, κοριτσια εχουμε και λεμε!
Χτες, τελειωσαν οι 10 μερες με το specific cellulite.
Δεν εχω δει διαφορα και ισως επαιξαν ρολο 2 παραγοντες
1. Το γεγονος οτι ειμαι σε φαση πρηξιματος , λογω αναμονης περιοδου
2.Το γεγονος οτι δεν εκανα πολυ καλη διατροφη(γλυκακια και τα συναφη...)
Επισης, πριν αρχισω τις αμπουλες, ειχα βγαλει φωτος με το κινητο μου στα επιμαχα σημεια, και σημερα που εχω τελειωσει πλεον, εβγαλα ξανα και τις συγκρινα.Δεν προσεξα τπτ ιδιαιτερο.
Ισως σε αλλα κοριτσια που δεν εχουν τους παραπανω 2 παραγοντες να δρασει καλυτερα.
Επιπλεον, θεωρω πως 10 μερες δεν ειναι αρκετες, και σκεφτομαι να το συνεχισω, και για εναν αλλο λογο ακομη. Με εβαλε στο τριπακι να πινω πολυυυυυ περισσοτερο νερο!!
Αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα θα το αγοραζα για μηνες, αλλα...ειναι και ακριβο, 22 ευρω για 10 μερες, αρα ενας μηνας 66 ευρω...δεν ειναι και λιγα...
Δε σας αποθαρρυνω με τπτ!!! Θα ελεγα να το αγορασετε, και τουλαχιστον για ενα μηνα να το παιρνετε.Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το συνεχισω παντως..
Περιμενουμε κριτικες κι απο τα αλλα κοριτσια που το παιρνουν!
maroulaki??? τι εγινε?? πως τα ειδες?? μια μερα διαφορα εχουμε , μαζι σχεδον το ξεκινησαμε!
03-07-2010, 12:55 #38
Εγω εχω δει διαφορα παντως , εχω ξεπρηστει και θα τα συνεχισω σιγουρα 1 μηνα γιατι στις 10 μερες
δε προλαβαινεις να δεις πολλα.Εχασα και 1μισι κιλο ακομα χωρις να κανω διαιτα.Στον 1 μηνα θα κανω
απολογισμο !!
03-07-2010, 14:30 #39
Ετσι λεω κι εγω marou_laki! Και γιαυτο το λογο δεν αποθαρρυνα τα κοριτσια που ρωτανε και θελουν να το αγορασουν! Θεωρω πως ειναι σιγουρα καλο προιον αν και το κουτι δε βρισκω λογο να εχει 10 αμπουλες μεσα κι οχι 30! Γτ με τις 10 δυσκολο να δεις πολυ καλα αποτελεσματα!
Εγω δεν ειδα να εχω χασει κιλο,-μακαρι να εχανα, αλλα μαλλον ειναι λογω περιοδου-, παρολα αυτα και παρολο το κοστος, μ αρεσει πολυ η γευση του και το εχω συνηθισει! Αφου να φανταστεις, σημερα πηγα το πρωι ν ανοιξω το μπουκαλι να βαλω αμπουλα, ενω ειχαν ηδη τελειωσει!!χαχα, και σνιφ μαζι!
Οσο για το ξεπρηξιμο που λες, παρολο που επριμενω περιοδο, το εχω διαπιστωσει κι εγω!
Σ ευχαριστω πολυ που ενημερωνεις!! Ελπιζω στον ενα μηνα να μας δωσεις τουρμπο αποτελεσματα!!
03-07-2010, 14:31 #40
Πήγα χτες σε φαρμακείο για κάτι άσχετο και το είδα στο ράφι και ρώτησα την κοπέλα εκεί. Μου είπε ότι όσες το πήραν είναι ευχαριστημένες, ότι είναι πολύ αποτελεσματικό γιατί ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και έτσι συνεχίζει να δρα και μετά τις 10 μέρες, αλλά θέλει ταυτόχρονα να προσέχεις τι τρως, να πίνεις νερό και να υπάρχει σωματική δραστηριότητα (τα λένε και οι οδηγίες αυτα κοριτσια
Για τιμή μου είπε 24,50ευρώ... Σκέφτομαι να το πάρω αν είναι στα μέσα του μήνα ή κατά τις 20 για να έχει επήρεια κατά τις διακοπές (!), Αν είναι να ξαναφανεί η κυτταρίτιδα μετά, τουλάχιστον να μην έχω σκάσει τα 25 και να την βλέπει ακόμη το αγόρι μου!!!
Πάντως chrys η άτιμη η περίοδος παίζει μεγάλο ρόλο. Αδιάθετησα την τρίτη και εκτός ότι εδώ και μία βδομάδα η ζυγαριά δείχνει 800 γρ παραπάνω, χωρίς να έχω φάει παραπάνω (βέβαια έχω 2 βδομάδες να παω κολυμβητηριο, αλλα δεν νομιζω οτι φταιει αυτο ε; να μην χασω οκ, αλλα να παρω κιολαςη κυτταρίτιδα φαινοταν απο χιλιόμετρα. Κοιτάχτηκα πριν λίγο και σαν να μου φάνηκε ότι ξεπρίστηκα λίγο. ʼτιμες ορμόνες!
03-07-2010, 14:46 #41
Ατιμες ορμονες...θα συμφωνησω!!! Μου εχουν σπασει τα νευρα!! Απ οποια πλευρα κι αν το δεις!
Ομως παρολο που ειναι ακριβο, θα επενδυσω και θα το συνεχισω γτ οντως με κανει να αισθανομαι πολυ καλα, νιωθω πως προσφερω στο σωμα μου.Εχω αρχισει και προσεχω ακομη περισσοτερο τη διατροφη μου, και πιστευω πως θα εχει αποτελεσματα, μετα απο ενα μηνα, ακομη κι αν η κυτταριτιδα επιστρεψει(που ειναι το πιο πιθανο...).Η κυτταριτιδα, μειωνεται τελικα δραστικα, με διατροφη και κινηση. Αποδεδειγμενο, οταν εχασα 8 κιλα καποτε, ειχαν φυγει τα 3/4!!!
lenapapa, μη δινεις σημασια στα 800 γρ., ειναι προφανως αποτην περιοδο...εμενα μεχρι και 1.5 κιλο με εχει δειξει καποιες φορες! Πας και κολυμβητηριο??? Μια χαραααααααααα!!!!! Συνεχισε!!
03-07-2010, 15:07 #42
Originally posted by chrys
Πας και κολυμβητηριο??? Μια χαραααααααααα!!!!! Συνεχισε!!
05-07-2010, 12:27 #43
κανενα νεο απο τα κοριτσια που ολοκληρωσαν τι θεραπεια; εγω ειμαι στην εκτη μερα αλλα και πρωτη μερα περιοδου οποτε δεν βλεπω καμια διαφορα τζαμπα λετε τα 20 ευρω;
05-07-2010, 15:46 #44
Originally posted by GOGO79
κανενα νεο απο τα κοριτσια που ολοκληρωσαν τι θεραπεια; εγω ειμαι στην εκτη μερα αλλα και πρωτη μερα περιοδου οποτε δεν βλεπω καμια διαφορα τζαμπα λετε τα 20 ευρω;
Κατα την γνωμη μου το προιον βοηθαει.Δοκιμασε το 1 μηνα
και βλεπεις.Μετρα και ποντους να δεις τι παιζει.
Καλη συνεχεια!
05-07-2010, 17:50 #45
GOGO79 , Τελειωσα την Παρασκευη που μας περασε το πρωτο κουτι(10 αμπουλες), κι απο σημερα ξεκιναω το δευτερο.Οπως εγραψα και πιο πανω , δεν ειδα διαφορα, αλλα επειδη μ αρεσει η γευση, κι επειδη νιωθω αναλαφρη και οχι πρηξιμο, θα τα συνεχισω για 20 μερες ακομη!(Λεω πρηξιμο, επειδη ακομη περιμενω περιοδο, κι αυτη τη φορα αργησε περισσοτερο απο το συνηθισμενο).
Δεν ξερω σε τι βαθμο εχεις κυτταριτιδα...εγω εχω πολλη μεχρι το γονατο, και στο εσωτερικο των μηρων.Το γεγονος οτι με"αναγκαζει" να πινω νερο , το θεωρω το καλυτερο πλεονεκτημα του, κι επισης εχω μεσα μου μια ελπιδα οτι μετα το μηνα, θα δειξει η διαφορα.Αν θελεις και δεν το εχεις κανει ηδη, διαβασε ολα τα ποστ σ αυτο εδω το τοπικ, για να δεις τι γραφουμε και να εχεις μια ιδεα.
Παραδειγμα, ειναι η πρωτη φορα που περιμενω περιοδο, και τα ρουχα μου μου κανουν κανονικα.Αλλες φορες, φορουσα πιο ανετα ρουχα λογω πρηξιματος, ενω τωρα οχι. Αυτο δειχνει ποσο καλο κανει το νερο σε συνδυασμο με τα συστατικα του προιοντος. Επισης να τονισω πως δε μενω στο 1.5 λτ. νερο, αλλα πινω ακομη ενα λτ κατα μεσο ορο, εξτρα νερο την ημερα.
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια