specific cellulite - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 91
    Senior Member
    αυτό θα πει "άνδρε ς:πεταμένα λεφτά".

Senior Member
    Τι να πω,ευτυχώς ο δικός μου τα προσέχει αυτά.Δεν ξέρω αν τα προσέχει για μένα όμως... Χαχαχαχαα η καχυποψία πάει σύννεφο

Senior Member
    bouliana φοβερή ατάκα,δεν τη γούσταρα τη Βέρα Κρούσκα αλλά μετά από αυτήν,άλλαξα άποψη

Senior Member
    Κορίτσια, μιας και αναφέραμε τα καλλυντικά -μεταξύ άλλων-, πήρα κι άλλα! Είμαι πολύ χαρούμενη! Πήρα σκιές και ρούζ. Όσο χάνω βάρος, τόσο θέλω να δείχνω πιο όμορφη. Γιατί, ως γνωστόν, η φτώχεια θέλει καλοπέραση κι η "που....ιά φτιασίδι"!

Member
    μπραβο αβα! !

Senior Member
    xaxaxaxaxa! για σου ava τσίφτισα!

Senior Member
    Σημερα τελειωσε και το δευτερο κουτι specific cellulite.Αρκετα καλα αποτελεσματα, και σιγουρα οχι η δια εικονα κυτταριτιδας, οπως στην αρχη.Οχι τεραστιες διαφορες σε σχεση με την πρωτη εβδομαδα, αλλα σαφως καλυτερα.Θ α επιμεινω, συνεχιζοντας απο αυριο με το 3ο κουτι, οποτε και θα ολοκληρωσω τον ενα μηνα. Η καλη διατροφη οντως, ειναι το κλειδι...απο μονο του δε μπορει να κανει θαυματα.Επισης κατι που πιστευω πως βοηθαει περαιτερω ειναι το γεγονος οτι εκτος απο το 1.5 λιτρο στο οποιο διαλυω την αμπουλα, καταναλωνω ακομη 1 λιτρο μεσα στην ημερα.Σημερα πχ εφτασα, ως αυτη τη στιγμη που μιλαμε τα 3 λιτρα.

Νομιζω πως ειναι ενα προιον που θα υιοθετησω γενικα στη ζωη μου, ισως οχι σε μηνιαια βαση, αλλα 1 κουτι το μηνα βοηθαει αποτελεσματικοτατα στην κατακρατηση και την κατα καποιο τροπο αποτοξινωση του σωματος.

Καλη επιτυχια και στα υπολοιπα κοριτσια, αν και σας εχω χασει....μαλλον μπανιαριζεστε!!
    Με την πρωτη ευκαιρια , περιμενω εντυπωσεις κι απο σας!
    Φιλια

Junior Member
    Καλησπέρα και απο εμενα!!! ειμαι και εγω στην 12 μερα! εχω δει διαφορα εαν και λογω κοινωνικων υποχρεωσεων (γαμοι βαπτισια) δεν προσεξα ιδιαιτερα την διατροφη μου! σιγουρα παντως θα συνεχισω ολοκληρο τον μηνα!!! ελπιζω μεχρι τοτε να εχω δει διαφορα που να με ικανοποιει!!!
    εαν και θα ημουν απολυτα ικανοποιημενη εαν εχανα και καποιους ποντους απο την μεση! που εχω το μεγαλο προβλημα!!!
    θα τα ξαναπουμε!!!

Senior Member
    Το καλοκαιρι σχεδον εφυγε...και νομιζω πως καταλαγιασε καπως και το υπερβολικο αγχος περι κιλων φανταζομαι...αν και αυτο το"αγχος" πρεπει παντα να ειναι εδω για να μην εφησυχαζουμε!
    Με το specific cellulite ειδα μεγαλη διαφορα σε ποντους, καθοτι απο κιλα παραμενω στα 69 περιπου.Φυσικα διατηρουσα και χαμηλο προφιλ οσον αφορα τη διατροφη χωρις ομως να αποφευγω και τις συχνες παρασπονδιες.Παρολα αυτα, δοκιμασα φουστες 10ετιας(ειχαν ξεμεινει καπου ξεχασμενες) και δοκιμασα τρομερη εκπληξη οταν ειδα πως μου εκαναν φουστες που φορουσα οταν ημουν στα 63-65 κιλα!!!
    Συνεχιζω το σπεσιφικ ακαθεκτη λοιπον!Σε συνδυασμο με προσοχη στη διατροφη γενικοτερα και ιδιαιτερα στα γλυκα τα οποια θεωρω πως ειναι αυτα που με"χαλανε".
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!!

Senior Member
    Γεια σας κορίτσια!
    Συνεχίζετε με το σπεσίφικ; για πείτε μας αποτελέσματα, οταν σταματας εμφανιζεται παλι η κυτταρίτιδα;;;:spin:

Senior Member
    AAA,απο ανοιξη παλι αυτα,οχι μεσα στο καταχειμωνο!!!

εγω γυρω στο Μαρτη θα ξεκινησα τα cellulite gold της Sant Anggelica που πηρα περυσι αλλα δυστηχως επρεπε να τα σταματησω γιατι χαπακωνομουνα με βαριες αντιβιωσεις και φοβηθηκα!

η κυτταριτιδα το καλοκαιρι 2011 απλα θα ειναι μια κακη αναμνηση!!:lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by absolute

εγω γυρω στο Μαρτη θα ξεκινησα τα cellulite gold της Sant Anggelica που πηρα περυσι αλλα δυστηχως επρεπε να τα σταματησω γιατι χαπακωνομουνα με βαριες αντιβιωσεις και φοβηθηκα!

α των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεούν!
    βρε absolute τι υψος εχεις και θες να πας 48 κιλα;

Senior Member
    Originally posted by lenapapa
    Originally posted by absolute

μολις ειδα οτι το γραφεις απο κάτω... :shocked2:
    λιγα δεν ειναι τα 48;

α των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεούν!
    βρε absolute τι υψος εχεις και θες να πας 48 κιλα;

Senior Member
    1,60 το γραφω και στο τικερακι!

48 με το 50 πολυ θελω,ναι, αυτα ειναι τα κιλα στα οποια αισθανομαι καλα!:yes:

Senior Member
    καλημέρα!!!!ξεκίνησα σπεσίφικ σήμερα. εκτός το οτι τα βρήκα 16 ευρώ και όχι 22 και 23, νίωθω και κάποια τσιμπηματάκια όταν το πιώ..αλήθεια ξέρει κανείς πόσους υδατάνθρακες έχει γιατί κάνω ατκινς???

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast